2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabi kurutuyor, onun için bir de buhar makinesi çalışıyor, bir sürü elektrikli alet aynı odada.. sinir oluyorum...Ama çaresizliğimi görseniz hak verirsiniz. kapandığında açıyor gözlerini basıyor yaygarayı, tekrar açınca düğmesine basılmış gibi susuyor. ama tehlikeli gerçekten. bugün epilasyon aleti ve süt sağma makinesini deneyeceğim. veya uyuttuktan sonra geçiş yapacağım o aletlere. bir de forumda bu konuyu uzunca konuşmuşlar, uyku arkadaşları varmış, gürültülü oyuncaklar yani böyle kolikli bebekler için, onlara bakıyorum şimdi.

bizimkide geçen gece 1 saat durmadan ağladı insan dayanamıyor ama elden de bişey gelmiyor dediğin gibi meme de almıyor emzik de biberon da en sonunda memeyi bi şekilde aldı ve uyudu insan perişan oluor onun o haline

Merhabalar herkese,ben bugün işe başladım,hafif depresyondayım ( Evdeyken çok yoruluyodum ama şimdi de çok özledim.İşyerim yakın allahtan ,öğlen de gidip emzirdim ama yine de ilk defa bu kadar uzun ayrılmak zor geldi yau ...Kimseler işe başlamdı sanırım daha...

ay walla inanmiyor o kadar bagirdiklarina birgun naklen dinleticem gorucek
dis cikarma sirasinda bebelere direk raki veriyim diyorum canim anca idare ederimm
benimki uyuduna denk geliyor inanmıyor uyumadına

canım Allah yardımcın oslu n2 ay sonra diş dertleri çıkcak napcan sen 2 siyle :18:

ah be guzelim banyo da yaptirdim daha beter bagirmaya basladilar dun bir hal vardi ustlerinde ama anlamadim
bir de duyan kesin bebeyi duvardan duvara vuruyorum zanneder iste anladin sen o bagirmayi

gaz sancısından oluyor malesef biz de öyleyiz her akşam saati şaşmaz.

slm kızlar deliricem benim oglan dün sabaha karşı 4 te mamasını yedi bu saat oldu damla mama yemedi daha bu nasıl bir iştahsızlıktır anlamadım keyfide yerinde gülüyor çıglık çıglık doktorumuz mamayı arttırın dedi tersine hiç yemiyor deli olucam sizin bebişlerde varmı iştahsızlık kızlar cvp lütfen

canim mamayi degistir istersen belki tadini sevmemistir

selam anneler nasılsınız bebişler nasıl

biz bugün aşı olcaktık ama akşam ateşimiz çıktı biraz panikleyip acile bile gittik ama dr.gerisin geri gönderdi.koltukaltından 37.3 geldi sıcacıktı zaten ılık duş aldırdım calpol verdim.makattan ölçtüm 38.2 gelince gittik acile dr.sakın bidaha makattan ölçme dedi bende nette okumuştum koltukaltından 37.7 olduğunda getir dedi.şimdi ara ara ölçüyorum sabahda sağlık ocağında baktılar 36.1 geldi normal şükür.1 kasıma ertelediler aşıyıda.

Canim eltimin bebesi var bizimkilerden 3 ay buyuk hic bisii yemiyor. Zorla besliyor annesi ne emme var ne mama yeme buz cok saskiniz nasi bebe bu die. Kimisinde bi sure olup geciyormus yememe bizimkinde gecmedi. Yemiyor die birakma israrci ol tabi bebegi biktirmadan yoksa hic veremezsim allah korusun
Hipp cok iyi bir mama tavsiye ederim

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,40 imiz cikali 1hafta oldu mevlut yapmadim/ mevlut nasil yaptiniz paylasirmisiniz ya bnm bilgim yok/ hoca nerden bulunur onu bile blmiyorum

Şirketten yapılan açıklamada son kullanma tarihi "11.01.2014" olan "Aptamil pre" adlı bebek sütü serisinde "Cronbacter sakazakii" bakterisine rastlandığı belirtildi. Bakteriye bu mamaların "02.14-05.00" saatleri arasında üretilen bölümünde rastlandığını belirten şirket yetkilileri, ellerindeki verilere göre söz konusu seriden şu ana kadar sadece iki kutu satıldığını belirlediklerini ifade etti.

Milupa'dan yapılan açıklamanın devamında ise halen satışı süren serideki mamaların talimatnameye uygun olarak hazırlanması halinde bebeklerin sağlığına zarar vermeyeceği belirtildi. Ancak pişirme talimatnamesine uymadan hazırlanan mamaların dört ila sekiz haftalık bebeklerde çeşitli enfeksiyon ve iltihaplanmalara yol açabileceğine dikkat çekildi. Bu nedenle serideki bütün kutuların toplatılacağını duyuran Milupa yetkilileri, elinde bu mamalardan bulunan ailelerin ürünü aldıkları yere iade etmeleri halinde satış bedelini geri alabileceğini kaydetti.

Fransız gıda devi Danone bünyesinde yer alan Milupa son olarak bu yılın başında bir ürününü toplatmak zorunda kalmıştı. Toplatılan mamaların ambalajında aksi belirtildiği halde, içeriğinde nişasta ve hububat proteini (gluten) tespit edilmişti. Gluten içeren gıda ürünleri bu maddeye karşı hassasiyeti olan bebeklerde, bir tür sindirim sistemi rahatsızlığı olan çölyak hastalığına sebep olabiliyor. *asu*

selam kıslar doğumdan 2,5 ay sonra kilolar ne alaemde??
bende hüsranla sonuçlanıyo
12 kilo fazlam var napcam ya. 2 hafta önce 67 idim.
akşam yemeğini kesmiştim. bol bol sıvı tükettim. her 2 güne bir bebek arabasıyla dolaştım
veee sonuç 68.400 gr.
hiç bişey anlamadım. kilo verenler nasıl yapıyosunuz. bu arada ben 3-4 tane çikolata yiyorum.
eeee baklava yeme dediler

yarın aşı olmaya gidicez şimdiden panik olmaya başladım inşallah sorunsuzca geçer

Vallah canim korkutmak istemem ama benim kizim iki bacağına birden vuruldu ası resmen kurudu cok kötü ağladı ben bakamadım o aglayinca bende ağladım Allah'tan esimde vardi gerçi onunda gözlerinden yas geliyodu neyseki sonrasında ateşi falan çıkmadı Allah kolaylık versin

ay canım ya Allah yardımcın olsun. Çok zor bırakıp işe gitmek. Ben ilk doğumumda kızım 3 aylıkken işe geri dönmüştüm. İş yerinde sürekli gizli gizli ağlardım. Şimdi bile düşünürken içim sızlar

anlamazmıyız hepimiz anladık vallla ben ara ara kendimi bebişle konuşurken buluyorum ''oğlum niye ağlıyorsun şimdi, ne var diye''

nacizane çikolata gaz yapıyormuş yeme istersen ukalalık veya gösteriş olmasın ama hamileliğe başlarken 62 idim , 70 ile doğuma girdim , doğumdan yiine 8 kg.vermiş çıktım ,sonrasında yani şu 2 ay sonra 55 kg. yum ama nasıl yaptın dersen bilmiyorum , sanırım emziriyor olmamım payı var, çünkü yediklerimden bir tek gaaz yapıcağını düşündüğüm şeyler yemiyorum ki, helva bile yiyorum hergün , sanırım bünye ile alakalı bir durum , yemek yemeği kesersen bebiş inde vitamin alamaz, belki bol bol meyve yersen ,birde ben gebelik şekeri olmuş idim , orada hamur işlerinin hiç bir faydası olmadığını daha çok hantallık verdiğini de kabullendim , ama önümüz bayram beni kimse baklavadan uzak tutamazz

yarın aşı olmaya gidicez şimdiden panik olmaya başladım inşallah sorunsuzca geçer

bende panik olmuştum ama çok şükür bir şey olmadı hatta kendim düşündükçe ağlıyacak oluyordum 3 tane aşı diye, çok ağlar diye, ağladı da ama senin de dediğin gibi anne olmak zor güç gerektiriyor , o nedenle onlar ağladıkça biz daha güçlü olmak zorundayız
bereket şimdilik küsmeyi bilmiyorlar , unutuyorlar ya küsmeye başladıklarında nasıl olucak

merhaba arkadaslar,40 imiz cikali 1hafta oldu mevlut yapmadim/ mevlut nasil yaptiniz paylasirmisiniz ya bnm bilgim yok/ hoca nerden bulunur onu bile blmiyorum

mevlid hazırlıkları ile ilgili ağustos anneleri başlığı altında bir topic imiz var, oradan faydalanabilirsin , hoca işine gelince mutlaka yakınlada cami vardır, o caminin hocası yardımcı olur sana ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…