canım bence kurutma makinası kullanma artık, adı üstünde havayı da kurutuyordur o. manyetik alanı ve yanma tehlikesi de dediğin gibi cabası.
dönence işe yarayabilir, artık büyüyorlar müzikli olanlardan tercih edebilirsin.
anakucağında bi süre sallayabilir onun o kıvrımlı ve muhafaza eden yapısından yararlanabilirsin.
ayağında sallayarak ninni söylemek ve o arada emzik vermek de işe yarayabilir.
en azından hem sen rahat edersin hem de olası tehlikelerden uzak olursunuz tatlım
güzelim bence yatağın içine de dışına da bırakma saç kurutma makinesini. onlar öyle sürekli çalışmak için yapılmadıkları için fazla ısınır, ne biliim kısa devre yapar, tutuşturur falan, uykuda da insan anlamaz belki allah korusun.
gunaydin sekerler nasilsiniz ?
dun aksam kizcemle kizanim saat aksam 5 ten 7.30 a kadar kesintisiz agladi ve bagirdi
emzik meme biberon fayda etmedi katiliyorlardi resmen kipkirmizi kesildiler
hem cildiriyorsun hem de icin aciyor birsey yapamadigin icin
anlamadim da neden oldugunu
dun aksam bunun ustune anason rezene ve kimyon uclusune basladim bakalim simdilik sakiniz
bu arada babamiz da tam bebeler uyudu isten o zaman geldi balli adam vesselam
benimki uyuduna denk geliyor inanmıyor uyumadına
canım Allah yardımcın oslu n2 ay sonra diş dertleri çıkcak napcan sen 2 siyle :18:
benimkiside geçen öyle bağırmaya başladı bende dolanndım kaldım sonra aklıma geldi , girdim banyoya onunda kovasını doldurdum su ile üzerinden döktüm sonra azcık küvetine su doldurdu babası kafası ve kulaklar yukarıda kalıcak şekilde soktum suya ,sakinleşti biraz , senin ikiz birde iikisi birden nasıl olur bilmiyorum amaAllah kolaylık versin
gunaydin sekerler nasilsiniz ?
dun aksam kizcemle kizanim saat aksam 5 ten 7.30 a kadar kesintisiz agladi ve bagirdi
emzik meme biberon fayda etmedi katiliyorlardi resmen kipkirmizi kesildiler
hem cildiriyorsun hem de icin aciyor birsey yapamadigin icin
anlamadim da neden oldugunu
dun aksam bunun ustune anason rezene ve kimyon uclusune basladim bakalim simdilik sakiniz
bu arada babamiz da tam bebeler uyudu isten o zaman geldi balli adam vesselam
slm kızlar deliricem benim oglan dün sabaha karşı 4 te mamasını yedi bu saat oldu damla mama yemedi daha bu nasıl bir iştahsızlıktır anlamadım keyfide yerinde gülüyor çıglık çıglık doktorumuz mamayı arttırın dedi tersine hiç yemiyor deli olucam sizin bebişlerde varmı iştahsızlık kızlar cvp lütfen
canim mamayi degistir istersen belki tadini sevmemistir
gaz sancısından oluyor malesef biz de öyleyiz her akşam saati şaşmaz.
yarın aşı olmaya gidicez şimdiden panik olmaya başladım inşallah sorunsuzca geçer
Merhabalar herkese,ben bugün işe başladım,hafif depresyondayım( Evdeyken çok yoruluyodum ama şimdi de çok özledim.İşyerim yakın allahtan ,öğlen de gidip emzirdim ama yine de ilk defa bu kadar uzun ayrılmak zor geldi yau ...Kimseler işe başlamdı sanırım daha...
ay walla inanmiyor o kadar bagirdiklarina birgun naklen dinleticem gorucek
dis cikarma sirasinda bebelere direk raki veriyim diyorum canim anca idare ederimm
ah be guzelim banyo da yaptirdim daha beter bagirmaya basladilar dun bir hal vardi ustlerinde ama anlamadim
bir de duyan kesin bebeyi duvardan duvara vuruyorum zanneder iste anladin sen o bagirmayi
selam kıslar doğumdan 2,5 ay sonra kilolar ne alaemde??
bende hüsranla sonuçlanıyo
12 kilo fazlam var napcam ya. 2 hafta önce 67 idim.
akşam yemeğini kesmiştim. bol bol sıvı tükettim. her 2 güne bir bebek arabasıyla dolaştım
veee sonuç 68.400 gr.
hiç bişey anlamadım. kilo verenler nasıl yapıyosunuz. bu arada ben 3-4 tane çikolata yiyorum.
eeee baklava yeme dediler
yarın aşı olmaya gidicez şimdiden panik olmaya başladım inşallah sorunsuzca geçer
merhaba arkadaslar,40 imiz cikali 1hafta oldu mevlut yapmadim/mevlut nasil yaptiniz paylasirmisiniz ya bnm bilgim yok/ hoca nerden bulunur onu bile blmiyorum
mevlid hazırlıkları ile ilgili ağustos anneleri başlığı altında bir topic imiz var, oradan faydalanabilirsin , hoca işine gelince mutlaka yakınlada cami vardır, o caminin hocası yardımcı olur sana ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?