Canim eltimin bebesi var bizimkilerden 3 ay buyuk hic bisii yemiyor. Zorla besliyor annesi ne emme var ne mama yeme buz cok saskiniz nasi bebe bu die. Kimisinde bi sure olup geciyormus yememe bizimkinde gecmedi. Yemiyor die birakma israrci ol tabi bebegi biktirmadan yoksa hic veremezsim allah korusun
Hipp cok iyi bir mama tavsiye ederim
Şirketten yapılan açıklamada son kullanma tarihi "11.01.2014" olan "Aptamil pre" adlı bebek sütü serisinde "Cronbacter sakazakii" bakterisine rastlandığı belirtildi. Bakteriye bu mamaların "02.14-05.00" saatleri arasında üretilen bölümünde rastlandığını belirten şirket yetkilileri, ellerindeki verilere göre söz konusu seriden şu ana kadar sadece iki kutu satıldığını belirlediklerini ifade etti.
Milupa'dan yapılan açıklamanın devamında ise halen satışı süren serideki mamaların talimatnameye uygun olarak hazırlanması halinde bebeklerin sağlığına zarar vermeyeceği belirtildi. Ancak pişirme talimatnamesine uymadan hazırlanan mamaların dört ila sekiz haftalık bebeklerde çeşitli enfeksiyon ve iltihaplanmalara yol açabileceğine dikkat çekildi. Bu nedenle serideki bütün kutuların toplatılacağını duyuran Milupa yetkilileri, elinde bu mamalardan bulunan ailelerin ürünü aldıkları yere iade etmeleri halinde satış bedelini geri alabileceğini kaydetti.
Fransız gıda devi Danone bünyesinde yer alan Milupa son olarak bu yılın başında bir ürününü toplatmak zorunda kalmıştı. Toplatılan mamaların ambalajında aksi belirtildiği halde, içeriğinde nişasta ve hububat proteini (gluten) tespit edilmişti. Gluten içeren gıda ürünleri bu maddeye karşı hassasiyeti olan bebeklerde, bir tür sindirim sistemi rahatsızlığı olan çölyak hastalığına sebep olabiliyor. *asu*
anlamazmıyız hepimiz anladıkvallla ben ara ara kendimi bebişle konuşurken buluyorum ''oğlum niye ağlıyorsun şimdi, ne var diye''
nacizane çikolata gaz yapıyormuş yeme istersenukalalık veya gösteriş olmasın ama hamileliğe başlarken 62 idim , 70 ile doğuma girdim , doğumdan yiine 8 kg.vermiş çıktım ,sonrasında yani şu 2 ay sonra 55 kg. yum ama nasıl yaptın dersen bilmiyorum , sanırım emziriyor olmamım payı var, çünkü yediklerimden bir tek gaaz yapıcağını düşündüğüm şeyler yemiyorum ki, helva bile yiyorum hergün , sanırım bünye ile alakalı bir durum , yemek yemeği kesersen bebiş inde vitamin alamaz, belki bol bol meyve yersen ,birde ben gebelik şekeri olmuş idim , orada hamur işlerinin hiç bir faydası olmadığını daha çok hantallık verdiğini de kabullendim , ama önümüz bayram beni kimse baklavadan uzak tutamazz
Ben de 51 ile hamile kaldım. 56 ile doğuma gittim. Doğumdan bir hafta sonra 47 kiloydum. Son 2 aydır da 48 kiloyum. Benim de gebelik şekerim vardı. Son 3 ay çok çok az karbonhidrat aldım. Yani çikolata, şeker, hamurişi, pirinç, papates vs. hiç yemedim. Bunları bırakınca kilo alınmıyor hatta hamileyken bile zayıflanıyor. Gebelik şekerinin öyle bîr faydası oldu işte. Kilo vermek isteyenler karbonhidratı azaltıp proteini bol bol almalı bence. Şu an hayatımda hiç yemediğim kadar çok yiyorum ama emzirdiğim için sanırım kilo almadım.
Aysre sen doğum sonrası yükleme yaptırdın mı? Hala dikkat ediyor musun?
inşallah geçer canım sogutmamak için ısrar etmeden vermeye çalışıyorum konuşarak kandırıyorum biraz ama aç karnı hipp mamayıda duymuştum onu kimisi memnun kimisi şikayetçi denemekte fayda var tabiki tşk ederim canım
anlamazmıyız hepimiz anladıkvallla ben ara ara kendimi bebişle konuşurken buluyorum ''oğlum niye ağlıyorsun şimdi, ne var diye''
Vallah canim korkutmak istemem ama benim kizim iki bacağına birden vuruldu ası resmen kurudu cok kötü ağladı ben bakamadım o aglayinca bende ağladım Allah'tan esimde vardi gerçi onunda gözlerinden yas geliyodu neyseki sonrasında ateşi falan çıkmadı Allah kolaylık versin
KIZlar bu kalp carpıntısı ıcın kardıyolojııye gıttım.kalp kapakcıklarımda cok hafıf asınma varmıs.ulkemızde cok yaygın dedı endıse etme dedı doktor.cocuklugunda sık sık bogaz enfeksıyonu gecırenlerde cok sık olur mus.dogumdan sonra uykusuzluk stres bunu tetıklemıs dedı.tahlıl falanda yaptı bısı cıkmadı cok sukur.hap verdı ama bebeği etkıler oyuzden cok mecbur kalmadıkca ıcme dedı.cay kahve cok az tuket sıgara yok dedı.yuryus yapabılırsın dedı.
ben dogumdan sonra kendımı cok yıprattım gercekten dortdortluk anne ve es olmaya calıstım sızler bol bol gezın eglenın canınızı sıkmayın cicişler
kızlar bebeklerinize bayramlık aldınız mı? doğru düzgün evden çıkartmıyoruz kapılar pencereler kapalı hasta olmasın diye.. bayramda oy hoy gezdircez inşallah hasta olmazlar. nasıl giydircem diye telaş yapıyorum minik ceketler almak lazım galiba ya da kalın tulumlar üfff bilemedim neler aldınız sizler????????????? ilk bayramımız olunca heyecan yaptım
çok uykusu vardı uyuyodu uyandırdık aşısını yaptılar eve gelene kadar ağladı sarıla sarıla uyuduk zorla. hala uyanmadı bakalım günümüz nasıl geçicek. calpol verdim gelir gelmez.. inşallah ateşimiz filan çıkmaz
ya kizlar bazen enerjim dibe vuruyor hicbirsey yapmak istemiyorum resmen bezgin bekir gibi oluyorum
var mi sizde de benzer durumlar ?
kızlar bebeklerinize bayramlık aldınız mı? doğru düzgün evden çıkartmıyoruz kapılar pencereler kapalı hasta olmasın diye.. bayramda oy hoy gezdircez inşallah hasta olmazlar. nasıl giydircem diye telaş yapıyorum minik ceketler almak lazım galiba ya da kalın tulumlar üfff bilemedim neler aldınız sizler????????????? ilk bayramımız olunca heyecan yaptım
Merhabalar herkese,ben bugün işe başladım,hafif depresyondayım( Evdeyken çok yoruluyodum ama şimdi de çok özledim.İşyerim yakın allahtan ,öğlen de gidip emzirdim ama yine de ilk defa bu kadar uzun ayrılmak zor geldi yau ...Kimseler işe başlamdı sanırım daha...
geçmiş olsun bebeğim çok çok çok dikkat t.
bizim 2.bayramımız . lc den yağmurluk tarzı motlar alablirsin gerçi mevsimi geçti minik montlar var onlardan al
bizim 2.bayramımız . lc den yağmurluk tarzı motlar alablirsin gerçi mevsimi geçti minik montlar var onlardan al
ayy çok zor yaa allah kolaylık versin ben 1 yıllığına ayrıldım işten iyiki de öyle yapmışım. ee 1 kereyle doymaz ki o mama da mı veriyosun? kim bakıyo minicik bebişine???
çok uykusu vardı uyuyodu uyandırdık aşısını yaptılar eve gelene kadar ağladı sarıla sarıla uyuduk zorla. hala uyanmadı bakalım günümüz nasıl geçicek. calpol verdim gelir gelmez.. inşallah ateşimiz filan çıkmaz
bizim de 2. sayılır 2 günlüktük ne giyinmesi gözlerimizi zor açıyoduk çok şükür bu günlere.. en iyisi lcw zaten diğer yerlerdekiler ateş pahası yaaa çok kaliteli olmasa da olur zaten küçülcek hemen
KIZlar bu kalp carpıntısı ıcın kardıyolojııye gıttım.kalp kapakcıklarımda cok hafıf asınma varmıs.ulkemızde cok yaygın dedı endıse etme dedı doktor.cocuklugunda sık sık bogaz enfeksıyonu gecırenlerde cok sık olur mus.dogumdan sonra uykusuzluk stres bunu tetıklemıs dedı.tahlıl falanda yaptı bısı cıkmadı cok sukur.hap verdı ama bebeği etkıler oyuzden cok mecbur kalmadıkca ıcme dedı.cay kahve cok az tuket sıgara yok dedı.yuryus yapabılırsın dedı.
ben dogumdan sonra kendımı cok yıprattım gercekten dortdortluk anne ve es olmaya calıstım sızler bol bol gezın eglenın canınızı sıkmayın cicişler
olmaz mıı ama senin kadar değildir, bol bol meyve ye derim ,bu arada meyve suyuda herhalde iyi gelir ama ben hazır kullanmıyorum , sıkma portakal suyunun asidini almak içinde bir kaç damla sıcak yada ılık su yeterliymiş diye duydum ,,, helva ve pekmez enerji verir ,sabah uyandığında ilk olarak ekmeğine bal sürüp ye ,açıkhavada yürüyüş ,duş almak ,yani ne bilim öle şeyler ama yinede bunlar sadece destek olur yoksa sanmıyorum acaip enerjik olabileceğimizi çünkü uykumuz sağlıklı değil, kendi adıma doğumdan berii kesintisiz 4 saat uyumadım hiç mutlaka 3.saat içinde uyandım emzirdim ,, alt aldım vs.
bu arada BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMiki tane hediyem var hayata dair, eşim ve oğlum ikiside sağlıklı huzurlu, daha ne isterim kii
ayy çok zor yaa allah kolaylık versin ben 1 yıllığına ayrıldım işten iyiki de öyle yapmışım. ee 1 kereyle doymaz ki o mama da mı veriyosun? kim bakıyo minicik bebişine???
Merhabalar herkese,ben bugün işe başladım,hafif depresyondayım( Evdeyken çok yoruluyodum ama şimdi de çok özledim.İşyerim yakın allahtan ,öğlen de gidip emzirdim ama yine de ilk defa bu kadar uzun ayrılmak zor geldi yau ...Kimseler işe başlamdı sanırım daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?