2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah geçer canım sogutmamak için ısrar etmeden vermeye çalışıyorum konuşarak kandırıyorum biraz ama aç karnı hipp mamayıda duymuştum onu kimisi memnun kimisi şikayetçi denemekte fayda var tabiki tşk ederim canım

Son düzenleme:

milupadan çok şikayet var cnm yaa kurt felan çıkyomuş mamadan 1 kutu yemişti oglumda sonra smaya döndük kurt felan duyunca asla vermem ogluşuma ıyy:))

canim ben aptamilden hipp e gectim
aptamil kusma , gaz , kabizlik ve ishal (biri kabiz oldu biri circir) vs yapti
iki aydir hipp kullaniyorum sikayetlerimin hicbiri kalmadi cok da memnunum aklinda olsun

ben soruyorum ama hic cevap vermiyorlar be guzelim bir verseler cok iyi anlasicaz
anlamazmıyız hepimiz anladık vallla ben ara ara kendimi bebişle konuşurken buluyorum ''oğlum niye ağlıyorsun şimdi, ne var diye''

çok uykusu vardı uyuyodu uyandırdık aşısını yaptılar eve gelene kadar ağladı sarıla sarıla uyuduk zorla. hala uyanmadı bakalım günümüz nasıl geçicek. calpol verdim gelir gelmez.. inşallah ateşimiz filan çıkmaz

ya kizlar bazen enerjim dibe vuruyor hicbirsey yapmak istemiyorum resmen bezgin bekir gibi oluyorum
var mi sizde de benzer durumlar ?

KIZlar bu kalp carpıntısı ıcın kardıyolojııye gıttım.kalp kapakcıklarımda cok hafıf asınma varmıs.ulkemızde cok yaygın dedı endıse etme dedı doktor.cocuklugunda sık sık bogaz enfeksıyonu gecırenlerde cok sık olur mus.dogumdan sonra uykusuzluk stres bunu tetıklemıs dedı.tahlıl falanda yaptı bısı cıkmadı cok sukur.hap verdı ama bebeği etkıler oyuzden cok mecbur kalmadıkca ıcme dedı.cay kahve cok az tuket sıgara yok dedı.yuryus yapabılırsın dedı.
ben dogumdan sonra kendımı cok yıprattım gercekten dortdortluk anne ve es olmaya calıstım sızler bol bol gezın eglenın canınızı sıkmayın cicişler

kızlar bebeklerinize bayramlık aldınız mı? doğru düzgün evden çıkartmıyoruz kapılar pencereler kapalı hasta olmasın diye.. bayramda oy hoy gezdircez inşallah hasta olmazlar. nasıl giydircem diye telaş yapıyorum minik ceketler almak lazım galiba ya da kalın tulumlar üfff bilemedim neler aldınız sizler????????????? ilk bayramımız olunca heyecan yaptım

Son düzenleme:

geçmiş olsun bebeğim çok çok çok dikkat t.

bizim 2.bayramımız . lc den yağmurluk tarzı motlar alablirsin gerçi mevsimi geçti minik montlar var onlardan al

[Q
Ben de 51 ile hamile kaldım. 56 ile doğuma gittim. Doğumdan bir hafta sonra 47 kiloydum. Son 2 aydır da 48 kiloyum. Benim de gebelik şekerim vardı. Son 3 ay çok çok az karbonhidrat aldım. Yani çikolata, şeker, hamurişi, pirinç, papates vs. hiç yemedim. Bunları bırakınca kilo alınmıyor hatta hamileyken bile zayıflanıyor. Gebelik şekerinin öyle bîr faydası oldu işte. Kilo vermek isteyenler karbonhidratı azaltıp proteini bol bol almalı bence. Şu an hayatımda hiç yemediğim kadar çok yiyorum ama emzirdiğim için sanırım kilo almadım.
Aysre sen doğum sonrası yükleme yaptırdın mı? Hala dikkat ediyor musun?[/QUOTE]

yükleme değilde sağlık ocağına tahlil yaptırdım ben hatta bir dolu başka şeyede baktılar ,3 tüp kan alındı düşün sonuçlarda bir a4 kağıdını kapladı , şeker ile sorunum kalmamış öyle dedi, doktor , ferrum fort kullanıyordum ama kullanmak istemiyordum , gerek yok kullanma değerlerin çok iyi dedi hatta kan bile verebilirmişim o derece ama dediğin gibi gebelikte alıştığım için işin ölçüsünü kaçırmadan devam ediyorum hazır alışmışken ,

geçmiş olsunnn , panik yapma inşallah hiç bir şey olmadan atlatıcaksınız ..

ya kizlar bazen enerjim dibe vuruyor hicbirsey yapmak istemiyorum resmen bezgin bekir gibi oluyorum
var mi sizde de benzer durumlar ?

olmaz mıı ama senin kadar değildir, bol bol meyve ye derim ,bu arada meyve suyuda herhalde iyi gelir ama ben hazır kullanmıyorum , sıkma portakal suyunun asidini almak içinde bir kaç damla sıcak yada ılık su yeterliymiş diye duydum ,,, helva ve pekmez enerji verir ,sabah uyandığında ilk olarak ekmeğine bal sürüp ye ,açıkhavada yürüyüş ,duş almak ,yani ne bilim öle şeyler ama yinede bunlar sadece destek olur yoksa sanmıyorum acaip enerjik olabileceğimizi çünkü uykumuz sağlıklı değil, kendi adıma doğumdan berii kesintisiz 4 saat uyumadım hiç mutlaka 3.saat içinde uyandım emzirdim ,, alt aldım vs.

ay bende bayramlık istiyorummmmmmmmmmm,,, ama daha bakamadık bir şeyler önümüzeki hafta içi avm ye gitsem mi diye düşünüyorum ,bu ikinci bayramımız ama diğerinde çok küçüktük , bırak çoçuğu ben bile giyinmemiştim ki , ama bu bayram gesmelere gtceees

bu arada BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM iki tane hediyem var hayata dair, eşim ve oğlum ikiside sağlıklı huzurlu, daha ne isterim kii

ayy çok zor yaa allah kolaylık versin ben 1 yıllığına ayrıldım işten iyiki de öyle yapmışım. ee 1 kereyle doymaz ki o mama da mı veriyosun? kim bakıyo minicik bebişine???

bizim 2.bayramımız . lc den yağmurluk tarzı motlar alablirsin gerçi mevsimi geçti minik montlar var onlardan al

bizim de 2. sayılır 2 günlüktük ne giyinmesi gözlerimizi zor açıyoduk çok şükür bu günlere.. en iyisi lcw zaten diğer yerlerdekiler ateş pahası yaaa çok kaliteli olmasa da lolur zaten küçülcek hemen

bizim de 2. sayılır 2 günlüktük ne giyinmesi gözlerimizi zor açıyoduk çok şükür bu günlere.. en iyisi lcw zaten diğer yerlerdekiler ateş pahası yaaa çok kaliteli olmasa da lolur zaten küçülcek hemen

bizim de 2. sayılır 2 günlüktük ne giyinmesi gözlerimizi zor açıyoduk çok şükür bu günlere.. en iyisi lcw zaten diğer yerlerdekiler ateş pahası yaaa çok kaliteli olmasa da olur zaten küçülcek hemen

ayy çok zor yaa allah kolaylık versin ben 1 yıllığına ayrıldım işten iyiki de öyle yapmışım. ee 1 kereyle doymaz ki o mama da mı veriyosun? kim bakıyo minicik bebişine???

İşyerim çok yakın ,süt sağmıştım buzluktan onu çıkardım.Öğleden önce içti,öğlen ben gittim,zaten 3 gibi de çıkıyorum.Şuan eşim evde ama bayramdan sonra kayınvalidem gelicek,bakıcı araştırıcam bu arada.Bulana kadar kayınvalidem bakıcak.Bakıcı fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan var mı acaba bu arada,ne civarda fiyatlar ve de şartları ?

Bana hemsire atesicikmadn ilac verme dedi sen neden verdin canim

Ben dün aldım bayramlık,hiç aklımda yokken hem de.Panço'nun önünden geçiyordum,"outlet reyonumuzu gördünüz mü?" yazıyordu , bi göreyim ayol dedim Lacivert bi elbise aldım miniğime bayramlık,pek şirine oldu.Bi de kırmızı sweat aldım,bayram için değil ama fiyatları uygundu.Bütün mağazalarında var mıdır bilmiyorum ama...

canim cok gecmis olsun hersey mukemmel olsun diye ugrasiyoruz arada da kendimiz telef oluyoruz
aman dikkat et cok

ben de uyumadim canim ya herhalde ondan kimseyi de kirmayayim guleryuzlu olayim aman evi duzeni bozulmasin bebeklere iyi bakiyim sonra kendim de hatunluktan cikmamayim derken hepten dibe vuruyorum galiba
dedigin gibi biraz meyveyi arttiriyim ama yuruyus falan hayal bana
bir de yine elevite baslayacagim galiba

nice mutlu yillara canim Allah agzinizin tadini hicc bozmasin saglik mutluluk nasip etsin
bu arada BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMM iki tane hediyem var hayata dair, eşim ve oğlum ikiside sağlıklı huzurlu, daha ne isterim kii

ben bir ayliktan beri calisiyorum kendi isimiz bebeleri de tasiyorum ofise
yanimda oluyorlar ama gun icinde hem bebeler hem de is hepten yoruyor insani
baslamama gibi bir sansim da yoktu islerin de yurumesi lazim

kolay gelsin canım, başlarrda zor oluyor, sonra alışıyorsun. ben daha başlamadım 1 ayım var ama bazen aklıma geliyor az kaldı diye, üzülüyorum, ama yapcak bişi yok, içimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…