selam anneler nasılsınız bebişler nasıl
biz bugün aşı olcaktık ama akşam ateşimiz çıktı biraz panikleyip acile bile gittik ama dr.gerisin geri gönderdi.koltukaltından 37.3 geldi sıcacıktı zaten ılık duş aldırdım calpol verdim.makattan ölçtüm 38.2 gelince gittik acile dr.sakın bidaha makattan ölçme dedi bende nette okumuştum koltukaltından 37.7 olduğunda getir dedi.şimdi ara ara ölçüyorum sabahda sağlık ocağında baktılar 36.1 geldi normal şükür.1 kasıma ertelediler aşıyıda.
merhaba arkadaslar,40 imiz cikali 1hafta oldu mevlut yapmadim/mevlut nasil yaptiniz paylasirmisiniz ya bnm bilgim yok/ hoca nerden bulunur onu bile blmiyorum
selam kıslar doğumdan 2,5 ay sonra kilolar ne alaemde??
bende hüsranla sonuçlanıyo
12 kilo fazlam var napcam ya. 2 hafta önce 67 idim.
akşam yemeğini kesmiştim. bol bol sıvı tükettim. her 2 güne bir bebek arabasıyla dolaştım
veee sonuç 68.400 gr.
hiç bişey anlamadım. kilo verenler nasıl yapıyosunuz. bu arada ben 3-4 tane çikolata yiyorum.
eeee baklava yeme dediler
ya kizlar bazen enerjim dibe vuruyor hicbirsey yapmak istemiyorum resmen bezgin bekir gibi oluyorum
var mi sizde de benzer durumlar ?
KIZlar bu kalp carpıntısı ıcın kardıyolojııye gıttım.kalp kapakcıklarımda cok hafıf asınma varmıs.ulkemızde cok yaygın dedı endıse etme dedı doktor.cocuklugunda sık sık bogaz enfeksıyonu gecırenlerde cok sık olur mus.dogumdan sonra uykusuzluk stres bunu tetıklemıs dedı.tahlıl falanda yaptı bısı cıkmadı cok sukur.hap verdı ama bebeği etkıler oyuzden cok mecbur kalmadıkca ıcme dedı.cay kahve cok az tuket sıgara yok dedı.yuryus yapabılırsın dedı.
ben dogumdan sonra kendımı cok yıprattım gercekten dortdortluk anne ve es olmaya calıstım sızler bol bol gezın eglenın canınızı sıkmayın cicişler
bu arada BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMiki tane hediyem var hayata dair, eşim ve oğlum ikiside sağlıklı huzurlu, daha ne isterim kii
bende yapmadım, yapamıcam da çünkü burda kimsem yok. aslında yapsak ne güzel olurdu
Aksama misafirim var ne temizlik ne hazirlik hicbiri tam degil.
İlk defa ewimize gelicek bu gelenler 4 cesit ikram yetermi kizlar. Tatlim yok yapabilecek pratik bisi gelmiyo aklima gelsede malzemem eksik oluyor. Az mi olur 4 cesit
bence süper bile olur 4 çeşit nasıl yaptın bravo...
İkisi dondurucudan biri disardan birini yaptim sadece. Nerdeee bebeyle birlikte yapicam bisiler. Allahtan dogumdan once yaptim bisilerde koydum
kızlar bir sorum var sezeryanlılara... benim dikişimin hemen yukarısından başlayan ( karnıma doğru ) dikişim boyunca 2 parmak uzunluğunda ve 2 parmak kadar yüksek bir tepecik kaldı. Doktoruma sormuştum, geçer demişti. ama bugün eski giysilerimden olanlar olmayanları deniyordum ki o tepecik herşeyin altından çıkıyor belli oluyor. sizlerde de var mı. göbeğim değil ama, ondan sonra bir düzlük sonra da göbeğim ayrı başlıyor.. O ayrı bir baş yapıt yani:):):)
kızlar bir sorum var sezeryanlılara... benim dikişimin hemen yukarısından başlayan ( karnıma doğru ) dikişim boyunca 2 parmak uzunluğunda ve 2 parmak kadar yüksek bir tepecik kaldı. Doktoruma sormuştum, geçer demişti. ama bugün eski giysilerimden olanlar olmayanları deniyordum ki o tepecik herşeyin altından çıkıyor belli oluyor. sizlerde de var mı. göbeğim değil ama, ondan sonra bir düzlük sonra da göbeğim ayrı başlıyor.. O ayrı bir baş yapıt yani:):):)
her şekilde eline sağlık...
sagol senaysencım doktordan sonra saldm valla evı b.k goturecek ve ben umursamamaya calıscam oğlusum saglıklı olsun butun vaktım onuncanim cok gecmis olsun hersey mukemmel olsun diye ugrasiyor
sagol canım rahatlattın benı.valla cefakarlık fedakarlık ruhumdaa var evde ıste sosyal hayatta ben boyleyım malesef sanırım bıraz bencıl olmam gerek tesekkur ederım canımöncelikle geçmiş olsun, ama telaşlanma benim çevremde de çok var, sık rastlanan bi durum yani. bende de vardır muhtemelen zira benim de çarpıntım olur, ama fazla önemsemedim. hayatım sen ne yaparsan yap kendin mutlu olmalısın önce. kendini paralarsan da kimse demez ayy ne cefakar filan diye. önce kendini mutlu et. naçizane görüşüm.
geçmiş olsun bebeğim çok çok çok d
kızlar laktazm damla tam işe yarıyacaktı sütüm azaldı.bebeğin karnı açlıktan gur gur gurluyor.eşim ailemin yanına bırakıp işe gitti bizim ile.o da zor geliyor.gerçi 2 günlük bir ayrılık ama gittiği gün psikolojik olarak ishal-mide bulantısı-ateş yaşadım.nasıl alışmışım meğer ona.inanın ailemin yanı bile onun kadar huzur vermiyor.annem sürekli mutfakta gürültü yapıyor işleri aman aksamasın.bebeği uyutuyorum onun takırtısından uyanıyor.söylüyorum burnumdan getiriyor.üst kattaki gerizekalılar takır takır bişeyler yapıyor.allahım yardım etsin bana.biz de durumlar böyle.1 gündür kaka yapmadı.damla işe yarayacak sanırım.dua edin kızlar meleğim iyileşsin annesi onu gönül ferahlığıyla sevsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?