2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sağolsun annemin dışarda 3 gündür sakladığı peynirli börekten 2 lokma yuttum tadı değişmiş.bir baktım küflenmiş v eküflü kısmını da yemişim.bişey olur mu bebeğime?

baldırımdan aşağıya doğru ağrılarım vardı hani hamlık olur yaaa geçiyo başlıyodu sürekli kalbimede vuruyordu.verdiği iğne norogrizovim b vitamin.et,yumurta yemiyomusun dedi bol su iç dedi şimdi çok şükür ilaç+iğne kullanıyorum dünya varmış...

Yok anacim bu kibarlik yapan misafirlere bide ewde tika basa yiyip gelen misafirlere gicik oluyorum. Bi yere gittiginde bi ikram mutlaka olur dimi. Ben gittigim yerde onume hic sevmedigim bisi bile gelse yemeye calisiyorum. Okadar hazirlik yaptim bi tane yediler ayip olmadin tabak aynen gitmesin die okadar. Yazik dondurucudan cikardiklarims. Sonra cop olmasin die ben yiyorum. Veremen tabi kilo. Poff sinir.

baba ocağnda 20 günlk muhteşem bir tatilden sonra nihayet evimize döndük.
içimde annem babam kardeşlermden ayrılmanın hüznü eşime kavuşmanın sevinci var.
Allah gurbetteki herkesi sevdiklerine kavuştursun.
sıkı bir temizlk beni bekliyor
zaman oldukça uğrarm öpüyorm bebişlerin hepsini..

kızlar sağolsun annemin dışarda 3 gündür sakladığı peynirli börekten 2 lokma yuttum tadı değişmiş.bir baktım küflenmiş v eküflü kısmını da yemişim.bişey olur mu bebeğime?

tatlım bu kadr ince düşünme hiç bişi olmaz Allahn izniyle..
senin midene dokunmadıysa sorun yok.
içini ferah tut.

merhabalrr hanımlarr nasılsınız en eylül annesiyim 4 eylül'de doğum yaptım bugün 46günlük olduk çok şükür.. birşey soracağım sizlere.. dün kocişle parise gidelim dedik ama sol tarafımd bi acı oldu dikişlerim sağ tarafta böyle aşırı derecede acı verici değildi ama sızladı o esnada sizlerdede oldumu acaba ve bu durum ne zaman düzlecek çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirimm. bebişlerinize ve sizlere sevgilerr

Allah kavuştursun canım artık ailemiz önce eşimiz çocuğumuz yerlerini kimse doldurmaz:)Ben de aynı sorunla uğraşıyorum en ufak seste uyanıyor bizimki,annem de sese alışsın diyo ama nasıl alışacak ki denedim uyumuyoreve kimse gelsin istemiyorum bu sebeple.

tünaydın kızlarrr.büyük paşayı uyutup küçük prensi babasına verdim şimdi de film seyredicez biraz.biraz nefes alayım yahu imdat diyesim geliyor bazen aaaa
ya benim sıpa 2 gündr çok kusar oldu niye oldu anlamadım??

ah canım sorma bir de üst kattaki bunak sapık adam özellikle gürültü yapıyor.matkap sesi filan.gece ağlatcam kızı dolaştırcam evi.manyak komşuyla uğraşıyoruz birde

aaa niye öyle oldu acaba?geçmiş olsuuunn. bizim 2.günümüz ucuz atlattık diye seviniyodum inşallah bişi olmaz yarın.

inşallah hayatım geçmiş olsun :) bizimde ilk gün ateş düşürücü felan hiç bişe olmadı 3.gün geçirdik

şuan 85 günlüğüz zaten 3 aylık olduk 3.ay aşısında napcaz bilmiyorum ay sonuna vurdurcam

kızlar ya bebişlere 3.ayda ası yok dedı bızım hemsıre.rutın kontrolu var dedı anneye tetanoz asısı var dedi 3.dozmus ustelık toplam 5dozluk asıymıs.:18:yapmasak olmazmı dedim.2.gebelıgınızde tekrar yaptırmak zorunda kalırsınız dedı hatun.bıde omur boyu .koruma saglıyormuş 5doz.ayrıca emzirdıgınız ıcın hap ve ıgneyle korunmuyosunuz dedi ucretsız kondom verıyoruz ısteyen alsın dedi...kondom herkese kondom elıne belıne dılıne kondomöylemiydi o sarkı yaaa:44:

yaa bebeğimin elleri ayakları çok soğuukk vücudu normal ama... acaba çok giydirip terletiyo muyum sizler neler giydiriyosunuz?

ya bende elleri soğuk diye üzerini iyice örtüyorm terletiyorm sonra
bebeğin ellerinin ayaklarının ısısı kandırırmş insanı
en iyisi dudağınzla bebişin burnuna dokunmak ben artk öyle yapıyorm bir yerde duymştm

slm herkese kızlar bebegim yemiyor diye doktora gittik şükür bişeyi yok gayet saglıklı kilo alımı iyi dedi doktor kilosu 5 400 çıktı her ay 1 kilo aldı gayet iyi dedi sizin bebişler ayda kaç kg alıyor ayda 2 kilo alan varmış doktor iyi diyor ama annelik işte :)) biraz pamucuk varmış oyüzden yemiyo olabilir yada mamasını degiştir dedi pamucuk için ilaç verdi ilacı agzına sürdüm 2 sn sonra çıkardı igrenç bişey bende karadud şurubu aldım biraz verdim sevdi yalana yalana bi kaldı günde ne kadar veriyosunuz kızlar karadud şurubundan bilemedim ne kadar vericegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…