bnde masaya çıkmkjdan utnyorum normal doğum yptım . geçmiş olsun canım :26:
evet canım aynen oyle oluyo umarım onemlı bısey degıldır
bacaktan derken canım nasıl bıseydı cunku benımde dız agrılarım vardı öncesınde.ne ignesı verdı canım.bende kan ve elevıtten sıkılmıstım korkudan yıne basladım
kızlar sağolsun annemin dışarda 3 gündür sakladığı peynirli börekten 2 lokma yuttum tadı değişmiş.bir baktım küflenmiş v eküflü kısmını da yemişim.bişey olur mu bebeğime?
Bana hemsire atesicikmadn ilac verme dedi sen neden verdin canim
kızlar laktazm damla tam işe yarıyacaktı sütüm azaldı.bebeğin karnı açlıktan gur gur gurluyor.eşim ailemin yanına bırakıp işe gitti bizim ile.o da zor geliyor.gerçi 2 günlük bir ayrılık ama gittiği gün psikolojik olarak ishal-mide bulantısı-ateş yaşadım.nasıl alışmışım meğer ona.inanın ailemin yanı bile onun kadar huzur vermiyor.annem sürekli mutfakta gürültü yapıyor işleri aman aksamasın.bebeği uyutuyorum onun takırtısından uyanıyor.söylüyorum burnumdan getiriyor.üst kattaki gerizekalılar takır takır bişeyler yapıyor.allahım yardım etsin bana.biz de durumlar böyle.1 gündür kaka yapmadı.damla işe yarayacak sanırım.dua edin kızlar meleğim iyileşsin annesi onu gönül ferahlığıyla sevsin.
tatlım bu kadr ince düşünme hiç bişi olmaz Allahn izniyle..
senin midene dokunmadıysa sorun yok.
içini ferah tut.
Allah kavuştursun canım artık ailemiz önce eşimiz çocuğumuz yerlerini kimse doldurmaz:)Ben de aynı sorunla uğraşıyorum en ufak seste uyanıyor bizimki,annem de sese alışsın diyo ama nasıl alışacak ki denedim uyumuyoreve kimse gelsin istemiyorum bu sebeple.
2 aylık aşı bize 3.gün huysuz oldu ateşlendi
aaa niye öyle oldu acaba?geçmiş olsuuunn. bizim 2.günümüz ucuz atlattık diye seviniyodum inşallah bişi olmaz yarın.
yaa bebeğimin elleri ayakları çok soğuukk vücudu normal ama... acaba çok giydirip terletiyo muyum sizler neler giydiriyosunuz?
ya bende elleri soğuk diye üzerini iyice örtüyorm terletiyorm sonra
bebeğin ellerinin ayaklarının ısısı kandırırmş insanı
en iyisi dudağınzla bebişin burnuna dokunmak ben artk öyle yapıyorm bir yerde duymştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?