Kızlar bebişinin ağzından salya gelen var mı diş çıkarcak gibi?bir de köpürüyor diş mi çıkaracak bu kız.ay beni yaşlandırdı cimcime
Kızlar bebişinin ağzından salya gelen var mı diş çıkarcak gibi?bir de köpürüyor diş mi çıkaracak bu kız.ay beni yaşlandırdı cimcime
kızlar bugün yüreğim ağzıma geldi.2 gündür miğdem bulanıyordu bugün gebelik testi aldım.5 dk bekledim iki cizgi çıkmadı bir ohhhh çektim.yatarken bir baktım 2.cizgi hafif var başladım ağlamaya.hemen bir polikliniğe gittik kan verdim sonuç negatif çıktı.nasıl bir rahatladım anlatamam.sonuç çıkana kadar etmediğim dua kalmadı.
idrar da neden öyle çıktı bilmiyorum acaba çok beklediği içinmi sizce?
oğlum 6 aylıkken kızıma hamile kalınca sanırım psikolojim bozuldu sürekli bir tedirginlik ne yapıcam böyle bilmiyorum.ömür geçermi böle.
kızlar ya bebişlere 3.ayda ası yok dedı bızım hemsıre.rutın kontrolu var dedı anneye tetanoz asısı var dedi 3.dozmus ustelık toplam 5dozluk asıymıs.:18:yapmasak olmazmı dedim.2.gebelıgınızde tekrar yaptırmak zorunda kalırsınız dedı hatun.bıde omur boyu .koruma saglıyormuş 5doz.ayrıca emzirdıgınız ıcın hap ve ıgneyle korunmuyosunuz dedi ucretsız kondom verıyoruz ısteyen alsın dedi...kondom herkese kondom elıne belıne dılıne kondom öylemiydi o sarkı yaaa:44:
2 aylık aşı bize 3.gün huysuz oldu ateşlendi
kızlar bugün yüreğim ağzıma geldi.2 gündür miğdem bulanıyordu bugün gebelik testi aldım.5 dk bekledim iki cizgi çıkmadı bir ohhhh çektim.yatarken bir baktım 2.cizgi hafif var başladım ağlamaya.hemen bir polikliniğe gittik kan verdim sonuç negatif çıktı.nasıl bir rahatladım anlatamam.sonuç çıkana kadar etmediğim dua kalmadı.
oğlum 6 aylıkken kızıma hamile kalınca sanırım psikolojim bozuldu sürekli bir tedirginlik ne yapıcam böyle bilmiyorum.ömür geçermi böle.
aa dimi bende aşı olujammmebe ciğim ben istemeden gitti bir dolu kondom getirdi verdi bana oysa ben nasıl korunayım diye sormuştum sadece
muffin cim kızıcaksın biliyorum ama sayende bizde yaşlanacağız şurada :18::18: şu kızı bir rahat bıraksan diyorum artık , bırak prenses i incelemeyi , biliyorum hele de hastalandıktan sonra herşeyden nem kapar oldun ama ,olumlu düşün olumlu gelişsin her şeyy , yav kızım sen yazdıkça aklıma gelmeyen şeyler aklıma geliyor gidip bende bebiş i inceliyorum bebek buu seni taklit ediyor ,sen konuştukça oda konuşmaya çalışıyor konuşamayınca garibim ağzından salya geliyor tabi daha tükürük bezleri gelişmedikii,
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnn ............
ayhhh geçmiş olsunnn ...........Allah olmayanlara isteyenlere , bizimkilerede sağlıklı huzurlu ,şanslı uzun ömür versin deyip konuyu kapatıyoruz.
Benim Bebiste de oyle hep salya akıyor kopuruyor da erken mı dis çıkaracak acaba dedim bugun.
canım sordum sadece.biliyorsun zor günler geçiriyorum bebeğim de öyle.eğer sizlerde de varsa normaldir.yoksa amip tahlilini yenileyeceğim.fikir alıyorum sadece.kızı rahat bıraksaydım eğer ağrıları sızıları devam edecekti.iyiki bırakmamışım doğru düzgün bir hastaneye götürmüşüm.
oğlum 79 gün oldu neredeyse 3 aylık ama benim kanamam çok düzensiz.1 hafta temizim 1 hafta adet gibi.sizde durumlar nasıll
ewet sık sık olmasa da zaman zaman oluyo canım benımde aklıma dıs geldı.doktora neden emmek ıstemıyor dıye sormustum da dıslerden olabılır demıstı sasırmıstım yanı 3aylıkken baslıyomus bazı cocuklarda belırtıler 6.aya kadar suruyomusKızlar bebişinin ağzından salya gelen var mı diş çıkarcak gibi?bir de köpürüyor diş mi çıkaracak bu kız.ay beni yaşlandırdı cimcime
o k<dar belirgin değil ama bir şişlik var sanırım , hemde şu saçma sapan uyuşukluğu hala geçmedi , ne zaman geçer acaba
2 aylık aşı bize 3.gün huysuz oldu ateşlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?