damla kullanıyorum o yapıyor sandım canım.
bir de kızlar benim fıstık son haftalarda emdikten sonra gazını çıkarırken burnunu sürekli omzuma sürtüyor.neden olabilir
Bizimkide elini emsede ben rahatlasam acayip sekilde uykuya dalamama problemimjz var. Oyuzdende cok az uyuyo bende cok yoruluyorum.Canım 2. ay kontrolümüzde doktorumuz bu aylarda elini emmesi ve ağzından salya çıkması normal demişti . Endişe etme.
Canim sen geç mı yaptırdın asiyi ?
Cok cok tesekkurleer
Bizimkide elini emsede ben rahatlasam acayip sekilde uykuya dalamama problemimjz var. Oyuzdende cok az uyuyo bende cok yoruluyorum.
kızlar pamucuk için karadud şurubu ne kadar kullanıyosunuz diye sormuştum cvp alamadım kullanan yok sanırım
canım ben kullandım 1 tatlı kaşığı kadar şurubu ağzına sürdüm tülbentle hemn geçti 2 günde
takıl bana hayatını yaşabiliyorum gülüm ya, biraz takılmaya çalışıyorum hem kafan dağılsın diye, hem ne biliyim biraz faydam olsun diye, şimdi nasılsınız ? keyfi nasıl prensesin ?
ewet sık sık olmasa da zaman zaman oluyo canım benımde aklıma dıs geldı.doktora neden emmek ıstemıyor dıye sormustum da dıslerden olabılır demıstı sasırmıstım yanı 3aylıkken baslıyomus bazı cocuklarda belırtıler 6.aya kadar suruyomus
ay canım cok zor bı durum allah o cıft cızgıyı gormek ıcın paralar doken doktor doktor gezen ınsanlara versın ınsallah.sen sanırım korunurken hamıle kaldın.cok kolay kalıyosun demekkı o da ayrı bır dertmıs sımdı anladım
Canım 2. ay kontrolümüzde doktorumuz bu aylarda elini emmesi ve ağzından salya çıkması normal demişti . Endişe etme.
benimkininde geliyor canm köpürtüyor bazende aynen
ay aynı benimki de 3 gündür böyle heryerim salya sümük oldu valla:)bu bebişler nasıl da aynı zamanlarda aynı şeyleri yapıyorlar böyle kurulmuş saat gibi:))
İnek şutu alerjisi olan varmış bebeklerinizde benim basıma geldi maalesef Dr diyet verdi bana bakalım 1 hafta sonra tekrar gidip görüşecek
canım bızımde oyle tulumlar olmuyor bende 3-6aylık gıydırıyorum 0-3aylıklar hareketlerını bacaklarını kısıtlıyor.bezde 2nolu kullanıyorum suan.3nolu denedım kakası tasıyo yanlardantakıl bana hayatını yaşaprenses iyi.şükür damla işe yarıyor.2 güne bir yapıyor kakayı yine sümük resmen ama her beslenme sonrası değil en azından.biraz rahatladık.kilo alır umarım.bu arada seninki günde kaç kez yapıyor kakişi?
bugün 2 ay aşımız var 1 hafta geçti ama başka şehire geldik bugün için gelin demişler.aşıyı bugün açıyorlarmış.ateş yapmaz umarım.
kızlar bebişlerinize tulumda kaç ay giydiriyorsunuz?0-3 ay olmuyor.LCW nin 3-6 ayı oluyor.Çok kilo almadı ama olmuyor boyla ilgili sanırsam.Bir de kaç nolu beze geçtiniz?
valla buyudukce rahatlayacagımızı umuyoruz ama bu sıpacıklar buyudukce yoracaklar hareketlenecek dıllenecekler cok sırın oluyorlar gunden gune ama bızım canımıza okuyacaklar gıbı gelıoama çok şeker oluyorlar salyayla.kalimero gibi kucağımda.kafayı koyuyor tükürükus gibi aşkım benim ya.babası az önce uyuttu.tam yerine koymuş gözü açıp emziği atmış hıııı demiş.konuşmak istiyor abuk subuk saatlerde.2 gün önce sabah 3 te sohbet ettik çene çok hatunda.uyumak istemiyor.
selam güzel anneler ve tatlı bebişlerrrrr
kızlar kuzuların iştahları nasıl??
ya ben deli olucam 4-5 gündür bir iştah patlaması yaşıyor yavrum, mümkün değil doyuramıyorummm, normal yediğinin en az 2 mislini yemeye başladı, emziriyorum ama sütümün yetmesi imkansız emip üstüne 90-120 cc mama içiyor yaaa içirmesem kıyamet kopuyor noluyor bu çocuğa yaaa
selam güzel anneler ve tatlı bebişlerrrrr
kızlar kuzuların iştahları nasıl??
ya ben deli olucam 4-5 gündür bir iştah patlaması yaşıyor yavrum, mümkün değil doyuramıyorummm, normal yediğinin en az 2 mislini yemeye başladı, emziriyorum ama sütümün yetmesi imkansız emip üstüne 90-120 cc mama içiyor yaaa içirmesem kıyamet kopuyor noluyor bu çocuğa yaaa
maasallah canım bızımkıde 25 30dk emerdi sımdı 10dk emıyo bırakıyo ac kalıyo dıye uzuluyorum oyuzden sıksık emzırıyorum onceden 3saatte bır emzırırdım.kılo alımı nasıl tosuncuğun
valla ben her seferinde dr soruyorum sütüm yetmiyo olabilr mi diye ağladığında,kilo alıyo sütün yeterli mama verme dıyo. emziriyorum sık sık işte ya şimdi sen öyle dıyınce aklım karıştı.
ya kızlar ben de anlamadım, son kontrolde dr bana sadece anne sütüne devam dedi, en son 6600 gr dı, iyi kg alıyor ama gecen haftaya kadar 2-2buçuk saatte bir emer doyar bırakırdı memeyi, şimdi iki memeyi de boşaltana kadar emiyor süt bitince kıyameti kparıyor mama vermezsem mümkün değil susmuyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?