2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maasallah canım bızımkıde 25 30dk emerdi sımdı 10dk emıyo bırakıyo ac kalıyo dıye uzuluyorum oyuzden sıksık emzırıyorum onceden 3saatte bır emzırırdım.kılo alımı nasıl tosuncuğun

valla saat başı emziriom nerdeyse:)) bazen daha az da bile emziriom napim 3 saat cok ya:) yani aç olsa günde 3-4 kere kaka yapmaz benımkı 4 kez falan yapıo maşallah

kız obez yapma çocugıu sonra? sürekli yemek istiyolar sana açmış gibi gelio olabilir mi,ağrısı falan vardır belki ondan aglıyodur he?

yaa valla ben de ondan korkuyorum obez olacak sonraa, ya başka sıkıntısı olsa anlarım derdi yemek belli oluyor yani çünkü saldırıyor resmen ve doyunca rahat ediyor çok belli, ayy napıcam şaşırdım, mama vermesem sadece sütle devam etsem çocuk huzursuz, aç kalıyor gibi geliyor bu sefer.. offff yaa.. ee sık emzirince de sütüm bitiyor biraz beklemesi lazım

mamanın cc düşür derim çok veriyosun bence madem için rahat etmıyo

mamanın cc düşür derim çok veriyosun bence madem için rahat etmıyo

ama her emmesinden sonra vermiyorum, ilk günler günde 1 öğün verdim ama son 2 gündür günde 2 öğüne çıkardım, yine de dediğin gibi yavaş yavaş kesmeye çalışıcam, haftaya kontrolümüz var dr. mamaya devam et derse artık ederim napalım

he o zaman iyi ama alışır bu seferde artık dr konuşcan benim dediğime bakma:) agucuklar ne alemde ayben çok duygulanıyorum agu agu dediğinde ya ağlıom hemen iyiki doğurmuşum lan seni diyom:)

he o zaman iyi ama alışır bu seferde artık dr konuşcan benim dediğime bakma:) agucuklar ne alemde ayben çok duygulanıyorum agu agu dediğinde ya ağlıom hemen iyiki doğurmuşum lan seni diyom:)

sorma canım yaaa bu kadar mı tatlı olurlar ilk zamanlar kısık sesle böyle aguu diyordu, şimdi iyice bağırmayı öğrendi biz onunla konuştukça deli oluyor resmen çığlık çığlığa cvp veriyor

ay aynen ya artık net ve yeşil sarı mavi gibi renkleri çok seviyo,konuşuo resmen. birde çığlık atar gıbı guluyo llam ya ne güzeller dimiiiiiiiii,heycanlanıo ayaklar eller hızlanıo:)

bayramda herkes bebişlerin resmini çekip koysun:)) o kadar ay bekledik dimi kim ne tatlı doğurmuş bi görelim:)

ay aynen ya artık net ve yeşil sarı mavi gibi renkleri çok seviyo,konuşuo resmen. birde çığlık atar gıbı guluyo llam ya ne güzeller dimiiiiiiiii,heycanlanıo ayaklar eller hızlanıo:)

maşallah canım Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza

kızlar herkese slm.....
benim kızımın uyku problemi başladı.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....

altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
ne yapcamı şaşırdımmm...önerisi olan var mı?

hiç bi sorunu yok canım sadace bebek:)) bizimkide öyle gündüz bazen sadece 10 15 dakika uyuyo geceleri uyuyo ama acıkınca üç dört saatte bir uyanıyor tabi. bazen kendi kendime konuşuyorum bebek dediğin uyur sen neden bölesin die:))) inanki kahvaltı bile zar zor yapıyorum bi de kucakçıı:))

valla saat başı emziriom nerdeyse:)) bazen daha az da bile emziriom napim 3 saat cok ya:) yani aç olsa günde 3-4 kere kaka yapmaz benımkı 4 kez falan yapıo maşallah
canımn 3saatte bır emzırıyorum ama 15dakka bıını 15dakka dıgerını emıodu karnı sısıodu yarımsaat sonrada küt diye uyuyodu sımdı 10dakka emıyo 1saat sonra yıne ıstıo 1saat sonrta yıne uyku hıc yok zati ...
valla kız rabbime sukurler olsun bende her baktıgımda allahım ısteyen herkese versın dıyorum ominik cenesını tek gamzelimi yerım beeeennnn fındık burunlumu annesıne cekmıs kuzum benım...ay sevgım taştı kız
bayramda herkes bebişlerin resmini çekip koysun:)) o kadar ay bekledik dimi kim ne tatlı doğurmuş bi görelim:)

bız bayram tatılı donusu koyarız yesılımsı teyzesi.bayramcalıklarıyla cekerız kuzumubide mevlüdümüz olacak umarım yorucu olmaz

canım lc nin malları küçük benm kzıım 3aylık 6-9 giyiyor gerçi genelde 6-9 alıyoruz artık

bez ben 4 e geçcem

klube hos geldin canim benimkiler de oyle uyusun diye gozunun icine bakiyoruz bizi uyutuyorlar kendileri uyumuyorlar

canım artık görüntü daha da iyileştiği için etrafı seyrediyordur.bazen bizde de oluyor.bu arada uyutmaya çalışırken kafa hızlı hızlı 1 sağa 1 sola gidiyor.8-10 kez yapıyor bunu ard arda neden acaba*sizde de oluyor mu?sanki hayır der gibi ama tabiki değil

valla ben her seferinde dr soruyorum sütüm yetmiyo olabilr mi diye ağladığında,kilo alıyo sütün yeterli mama verme dıyo. emziriyorum sık sık işte ya şimdi sen öyle dıyınce aklım karıştı.

canım bu dönemlerde normalmiş.sütüm yetmiyor mu takıntısı yapmıştım baya araştırdım.geçen buldum normalmiş.kilp alımı -çiş sayısı vb normalse süt yetiyormuş.bir de artık çene kuvvetlendiği için hemen emiyorlar uzatmıyorlar.pratik yani.bence mama vermeyin.mama vermeden de oluyormuş.hem onun içinde ne idüğü belirsiz şeyler var.l-carnitin var mesela milu... da .zayıflama haplarında olan bir madde.tok tutmaya yarıyor.bence vermeyin mama sadece boş şişiriyor bebekleri

canım odası ya aşırı sıcak ya aşırı soğuk olabilir.ya da benim yaptığım gibi muhabbet ediyorsan uyumak istemeyebilir.benimki sıcakta uyumuyor.bir de gündüz uykuları masal oldu yarım saat sonra uyanıyor.aynen yatırınca uyanıyor dalga geçiyo bizle.benimki de 2 saate bir emmek istiyor.süt bitiyor depoda.temposuna ayak uyduramıyorum.canımızı okuyacak bu ağustos bebeleri.
canım lc nin malları küçük benm kzıım 3aylık 6-9 giyiyor gerçi genelde 6-9 alıyoruz artık

bez ben 4 e geçcem
geçen aldım 3-6 ay tulum güzel oldu.kolları çok uzun geldi.ne dengesiz yapıyorlar.cm si de yazıyor ama şöyle tam uyan bulamıyorum.

poyraz beyimiz günde 2-3 bazen 4 kez kaka yapıyor , olmadı çişini yapıyor zaten ,aşı için de ateş yapmaz dilerim ,biz ateşsiz atlattık ,ateş yapsaydı ne yapabilirdim bilmiyorum fena acemiyimde :18:
bizimde kıyafetler olmuyor 0-3 aylıklar bereket fazla bir şey almamıştım ama yinede öyle tertemiz kaldılar 3 nolu 4-9 kg.arası primaya geçtik 2 numara sıkıyor gibi geldi , bacağında iz oluşturmuştu ,bu 3 numarada epey devam ederiz sanırım , toplu bebek bezi alımına birileri indirim yapsa da ağustos anneleri olarak alsak :))) ne kadardan alıyorsunuz bebek bezlerini bu arada ???

aa ben hiç ataştırmamıştım bunu,beninkiside ışıklara takıntılı nerde ışık var dikiyor gözünü :44::44:

ben den bir tane daha , bende burada 2-3 saat araları okudukça ilerisi nasıl olucak diye süpheleniyordum , gece bile 4 saati görmedim hiç, kaldıki 3 saat-2 saat için aferin oğlum uyudu diyorum:)

Süt takıntısı yapmayan yoktur heralde,etrafta dolaşan "sütün yetmiyo mu?" timleri oldukça taze annelerin endişesi hiç bitmiycek Ben de o endişeyle ilk 2 hafta mama vermiştim,yanımdakiler gidince ne hikmetse yetmeye başladı sütüm,3.ayımızı bitirdik,allaha şükür kilosu yerinde,ilerde bile.Hatta bugün doktor kontrolümüz vardı,maşallahımız var.Rota aşımızı da olduk.Gaz için doktorumuz numune bir merhem verdi ( wınd sable ) ,bu sabah sürücem bakalım sonucunu yazıcam ama 5 gün düzenli kullanınca sonuç alırsınız dedi.Yine de bakalım ıkınmalarda bir yumuşama olucak mı?
Büyüdükçe gerçekten daha hızlı çekiyolar,çeneler kuvvetli.Mümkün olduğunca mama vermeyim,bir de mümkün olduğuna sağmaya çalışın,emzirmeden sonra bile,memedeki bütün sütü boşaltın ki,beyine yeniden süt üretmesi için mesaj gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…