maasallah canım bızımkıde 25 30dk emerdi sımdı 10dk emıyo bırakıyo ac kalıyo dıye uzuluyorum oyuzden sıksık emzırıyorum onceden 3saatte bır emzırırdım.kılo alımı nasıl tosuncuğun
kız obez yapma çocugıu sonra? sürekli yemek istiyolar sana açmış gibi gelio olabilir mi,ağrısı falan vardır belki ondan aglıyodur he?
yaa valla ben de ondan korkuyorum obez olacak sonraa, ya başka sıkıntısı olsa anlarım derdi yemek belli oluyor yani çünkü saldırıyor resmen ve doyunca rahat ediyor çok belli, ayy napıcam şaşırdım, mama vermesem sadece sütle devam etsem çocuk huzursuz, aç kalıyor gibi geliyor bu sefer.. offff yaa.. ee sık emzirince de sütüm bitiyor biraz beklemesi lazım
mamanın cc düşür derim çok veriyosun bence madem için rahat etmıyo
ama her emmesinden sonra vermiyorum, ilk günler günde 1 öğün verdim ama son 2 gündür günde 2 öğüne çıkardım, yine de dediğin gibi yavaş yavaş kesmeye çalışıcam, haftaya kontrolümüz var dr. mamaya devam et derse artık ederim napalım
he o zaman iyi ama alışır bu seferde artık dr konuşcan benim dediğime bakma:) agucuklar ne alemde ayben çok duygulanıyorum agu agu dediğinde ya ağlıom hemen iyiki doğurmuşum lan seni diyom:)
sorma canım yaaa bu kadar mı tatlı olurlarilk zamanlar kısık sesle böyle aguu diyordu, şimdi iyice bağırmayı öğrendi biz onunla konuştukça deli oluyor resmen çığlık çığlığa cvp veriyor
ay aynen ya artık net ve yeşil sarı mavi gibi renkleri çok seviyo,konuşuo resmen. birde çığlık atar gıbı guluyo llam ya ne güzeller dimiiiiiiiii,heycanlanıo ayaklar eller hızlanıo:)
kızlar herkese slm.....
benim kızımın uyku problemi başladı.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....
altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
ne yapcamı şaşırdımmm...önerisi olan var mı?
canımn 3saatte bır emzırıyorum ama 15dakka bıını 15dakka dıgerını emıodu karnı sısıodu yarımsaat sonrada küt diye uyuyodu sımdı 10dakka emıyo 1saat sonra yıne ıstıo 1saat sonrta yıne uyku hıc yok zati ...valla saat başı emziriom nerdeyse:)) bazen daha az da bile emziriom napim 3 saat cok ya:) yani aç olsa günde 3-4 kere kaka yapmaz benımkı 4 kez falan yapıo maşallah
he o zaman iyi ama alışır bu seferde artık dr konuşcan benim dediğime bakma:) agucuklar ne alemde ayben çok duygulanıyorum agu agu dediğinde ya ağlıom hemen iyiki doğurmuşum lan seni diyom:)
bayramda herkes bebişlerin resmini çekip koysun:)) o kadar ay bekledik dimi kim ne tatlı doğurmuş bi görelim:)
takıl bana hayatını yaşaprenses iyi.şükür damla işe yarıyor.2 güne bir yapıyor kakayı yine sümük resmen ama her beslenme sonrası değil en azından.biraz rahatladık.kilo alır umarım.bu arada seninki günde kaç kez yapıyor kakişi?
bugün 2 ay aşımız var 1 hafta geçti ama başka şehire geldik bugün için gelin demişler.aşıyı bugün açıyorlarmış.ateş yapmaz umarım.
kızlar bebişlerinize tulumda kaç ay giydiriyorsunuz?0-3 ay olmuyor.LCW nin 3-6 ayı oluyor.Çok kilo almadı ama olmuyor boyla ilgili sanırsam.Bir de kaç nolu beze geçtiniz?
kızlar herkese slm.....
sabah 6 da uyanıyor gece 12 ye kadar hep uyanık.....meme emerken bi ara dalar gibi oluyor yerine yatırcağım sırada zırt diye uyaıyoo...bu arada gece 12 den sonrada 2 şer saat aralıklarla memeye kalkıyo....
altı temiz, gazını alıyrm..kabız değil...pişiği yoooooookkkkkkkk...eeeeeeeeeeeeeeeeee sorun ne anlamadım gitii.....
canım bızımde oyle tulumlar olmuyor bende 3-6aylık gıydırıyorum 0-3aylıklar hareketlerını bacaklarını kısıtlıyor.bezde 2nolu kullanıyorum suan.3nolu denedım kakası tasıyo yanlardan
valla buyudukce rahatlayacagımızı umuyoruz ama bu sıpacıklar buyudukce yoracaklar hareketlenecek dıllenecekler cok sırın oluyorlar gunden gune ama bızım canımıza okuyacaklar gıbı gelıo
:44::44:bıde bızım bebişi kucaga aldıgımızda kafa hep yukarda sag da solda yuzumuze bakmıo.netten arastrdım bıraz doktora goturun falan yazmıslar korktum sızın bebişler de yapıyomu.ha hıc bakmıo degıl yuzmuze bakıo odada gezınırken takıp edıo falan da kucaga alınca boyle tavanları ıncelıo sanki
valla ben her seferinde dr soruyorum sütüm yetmiyo olabilr mi diye ağladığında,kilo alıyo sütün yeterli mama verme dıyo. emziriyorum sık sık işte ya şimdi sen öyle dıyınce aklım karıştı.
kızlar herkese slm.....
geçen aldım 3-6 ay tulum güzel oldu.kolları çok uzun geldi.ne dengesiz yapıyorlar.cm si de yazıyor ama şöyle tam uyan bulamıyorum.canım lc nin malları küçük benm kzıım 3aylık 6-9 giyiyor gerçi genelde 6-9 alıyoruz artık
bez ben 4 e geçcem
takıl bana hayatını yaşaprenses iyi.şükür damla işe yarıyor.2 güne bir yapıyor kakayı yine sümük resmen ama her beslenme sonrası değil en azından.biraz rahatladık.kilo alır umarım.bu arada seninki günde kaç kez yapıyor kakişi?
bugün 2 ay aşımız var 1 hafta geçti ama başka şehire geldik bugün için gelin demişler.aşıyı bugün açıyorlarmış.ateş yapmaz umarım.
kızlar bebişlerinize tulumda kaç ay giydiriyorsunuz?0-3 ay olmuyor.LCW nin 3-6 ayı oluyor.Çok kilo almadı ama olmuyor boyla ilgili sanırsam.Bir de kaç nolu beze geçtiniz?
canım bızımde oyle tulumlar olmuyor bende 3-6aylık gıydırıyorum 0-3aylıklar hareketlerını bacaklarını kısıtlıyor.bezde 2nolu kullanıyorum suan.3nolu denedım kakası tasıyo yanlardan
valla buyudukce rahatlayacagımızı umuyoruz ama bu sıpacıklar buyudukce yoracaklar hareketlenecek dıllenecekler cok sırın oluyorlar gunden gune ama bızım canımıza okuyacaklar gıbı gelıo
:44::44:bıde bızım bebişi kucaga aldıgımızda kafa hep yukarda sag da solda yuzumuze bakmıo.netten arastrdım bıraz doktora goturun falan yazmıslar korktum sızın bebişler de yapıyomu.ha hıc bakmıo degıl yuzmuze bakıo odada gezınırken takıp edıo falan da kucaga alınca boyle tavanları ıncelıo sanki
valla saat başı emziriom nerdeyse:)) bazen daha az da bile emziriom napim 3 saat cok ya:) yani aç olsa günde 3-4 kere kaka yapmaz benımkı 4 kez falan yapıo maşallah
canım bu dönemlerde normalmiş.sütüm yetmiyor mu takıntısı yapmıştım baya araştırdım.geçen buldum normalmiş.kilp alımı -çiş sayısı vb normalse süt yetiyormuş.bir de artık çene kuvvetlendiği için hemen emiyorlar uzatmıyorlar.pratik yani.bence mama vermeyin.mama vermeden de oluyormuş.hem onun içinde ne idüğü belirsiz şeyler var.l-carnitin var mesela milu... da .zayıflama haplarında olan bir madde.tok tutmaya yarıyor.bence vermeyin mama sadece boş şişiriyor bebekleri
poyraz beyimiz günde 2-3 bazen 4 kez kaka yapıyor ,olmadı çişini yapıyor zaten ,aşı için de ateş yapmaz dilerim ,biz ateşsiz atlattık ,ateş yapsaydı ne yapabilirdim bilmiyorum fena acemiyimde :18:
bizimde kıyafetler olmuyor 0-3 aylıklar bereket fazla bir şey almamıştım ama yinede öyle tertemiz kaldılar3 nolu 4-9 kg.arası primaya geçtik 2 numara sıkıyor gibi geldi , bacağında iz oluşturmuştu ,bu 3 numarada epey devam ederiz sanırım , toplu bebek bezi alımına birileri indirim yapsa da ağustos anneleri olarak alsak :))) ne kadardan alıyorsunuz bebek bezlerini bu arada ???
Ebebek kampanya yapmıştı bir ara,bez+ıslak mendil.Aldım ben,19 liraya geliyor paketi,6 aylık.her ay 4 paket bez + 6 paket ıslak mendil.Unnado da ,limangoda da sık sık oluyor kampanya,onlar da uygun oluyor.
Bu arada söylemeden geçemiycem ; enerjine ve sabrına hayranım.Biz bir taneyle huni takacak duruma geldik,sen maşallah ikizlerle,hem de buraya vakit de ayırabiliyosunBebeleri de yanıma alıyorum demişsin,ne iş yapıyosun ayrıca da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?