Eczaneden aldık,2 marka var.Biri toz ve sıvı şeklinde sanırım karıştırılıyor,diğeri direk karışmış hali sıvı şeklinde.İkisi de aynıydı,ikincisini aldık.Hemşire direk ağızdan verdi.Verirken çok dikkat edin,benimki azıcık döktü.Yavaş yavaş verin,dökmesin.Fiyatını da 140-150 tl diye biliyodum ama,114 tl idi...
Bu arada tetanoz aşısı olan var mıydı hatırlamıyorum,ben 3. dozumu da yaptırdım bugün.
ben de yedikten 2 gün sonra oğlumun saçında aldım balık kokusunu terine geçti sanırım.
canım göğsümün ucu da balık kokuyordu hem de nasılkzızım da süt kokulu değil balık kokuluydu
kızlar valla dün ateş oldu mu olacak mı diye akşama kadar endişelendim.yatma zamanım gelince yarım çay kaşığı calpol verdim şükür .kızım gece emmeye uyandığında halszidi mikroplarla dövüşüyordu ama sonradan düzeldi işallah turp gibi olur.
herkese günaydın...bugün doktora gidiyorum kese görmeye...dua edin bana...
Ben cuma günü balık yemiştim. Dünden beri kızımın kusmuğu balık kokuyor. Yediğimiz şeylerîn kokusu üç gün sonra süte geçer mi acaba? Siz hiç yediğiniz şeylerin kokusunu sütünüzde ya da bebeğinizin ağzında, kusmuğunda hissettiniz mi?
gunaydin taze anneler
canim ikizler bendezaten hunim var ama takmiyorum harbiden bazen sinirimi zorluyorum da iste burda kafa dagitiyorum
ofis isi olunca idare ediyorum iste olmadi kucagimda bebeyle rapor yaziyorum
canim gecmis olsun
bizim ilk gun ates oldu ikinci gun huysuzluk
rotayi eczaneden alip gittim canim ama soguk zincir var ona dikkat edin
arkadaşlar 2 aylık kızıma kaşıkla mama yedirken her seferinde çığlık atarak ağlamaya başlıyo sanki bi yerine bişey yapmışım gibi her mamada 2 3 defa kriz atlatıyoruz sizce neden böyle yapıyo
günaydın kızlar biz hasta olduk(
dün hastanedeydik oğlu çok öksürdü bigün içerisinde oldu nasıl olduğunu alayamadım geçen sabah kalktık öksürüyodu hapşuruyodu bende aynı şekilde.dün hastaneye gittik okadar öksürüyoduki kıpkırmızı oluyodu ciğer filmi çekildi 3 kez hava verildi iğne yapıldı.5 gün daha iğnemiz var 2 tane şurubuzmuz var burun damlamız var serum paketinde.şükür ateşi yok yavrumun.çok kızıyorum kendime bakamadım yavruma ağlamaktan gözlerim şişti resmen şu an bile ağlıyorum(
dün hastanedeydik oğlu çok öksürdü bigün içerisinde oldu nasıl olduğunu alayamadım geçen sabah kalktık öksürüyodu hapşuruyodu bende aynı şekilde.dün hastaneye gittik okadar öksürüyoduki kıpkırmızı oluyodu ciğer filmi çekildi 3 kez hava verildi iğne yapıldı.5 gün daha iğnemiz var 2 tane şurubuzmuz var burun damlamız var serum paketinde.şükür ateşi yok yavrumun.çok kızıyorum kendime bakamadım yavruma ağlamaktan gözlerim şişti resmen şu an bile ağlıyorum(
benim oğlum da kulak iltihabı olmuş çok ateşi oldu ve çok da ağladı.O ağladıkça ben de ağladım, insan dayanamıyor. Antibiyotik kullanıyoruz 3 gündür, şimdi iyi ama ilk günler çok kötüydü, sürekli ateşini ölçüyorduk. Çocuğun huyu değişti hasta olunca ya da bir derdi var hala anlayamıyoruz. Emziremiyorum iştahı yok, gönlünü yapa yapa doyuruyorum karnını, sanırım gaz sancısı da var konuşabilseler dertlerini söyleyecekler.
ya ben rota ya hala karar veremedim , aile hekimimiz önermedi, hatta edindiğim haberlere göre kendisi bile kendi kızına yapmamış, bir yaşına kadar etkili sanırım bu aşı , bir de çoçuk tan çoçuğa geçiyor galba ,yani şöle ki, alt açma yerlerinden , çoçuk doktorlarından , öğretmenlerden vs. ama kendi doktorumuz (doğum yaptığım hastanenin doktoru )'a kalsa hemen yapacaktı,daha muayene ederken babasıda rota aşısını alsın diye hareketlendi,(bi sor dimi ama ) bende 3.ayda olsun istiyorum dedim, çünkü bizim 2.ay aşılarının üzerinden bir beş gün geçmişti doktor seminerdeydi , aile hekimliğindeki ebe miz aşıların arasında 21 gün olmalı dedi, sonra yine kendi doktorumuz açık aşı kapalı aşı açıklaması yaptı , yani bir sakıncası yok dedi ama yine de ben yaptırmadım rota aşısı henüz, ve sanırım bu rota aşısı grip aşısı gibi hani tek bir ishal mikrobuna karşı etkiliymiş tümü ile değil yanibu arada ablamda sağlıkçı , onun kızıda 2 yaşında olucak , o da yaptırmamış,ay kafam çok mu karışıkmış ne :26::26:
KIZLARR bu arada merak içerisideyim , gaz durumları nasıl ve kaç günlük olduğunuzu yazarmısınız
biz 74 günlüğüz ve gaz durumumuz daha az sanırım , damla vs.kullanmayı bıraktım , günde bir yada 2 kez kimyonlu bir jel vermişti doktorumuz onunla masaj yapıyorum , şahsım bizzat kimyon demleyip içiyorum, ve son dönemde bir arkadaşın burada tavsiyesi olmuştu sıcak tutun diye,sanırım onunda faydası var,
sonracıma; nelerle oynuyor nelere tepki veriyorlar
ışıklara bakmayı çok seviyor ve gözlerini kırpmadaan bakıyor ,hatta bazen ağlarken susabiliyor bilesabah saatleri neşeli oluyorr, sanırım konuşma şekli çeşitli çığlıklar şeklinde sanıyor garibim ama çok güzel oluyor beee he günün kalan kısmından pek hoşlanmıyor kaşlar genelde çatık, tv açık yakalarsa kesinlikle izliyor bu nedenle bebiş varken tv kesinlikle açılmıyor sağolsun eşimde uydu bu konuda bana ,
bu şekilde de bir paylaşım yapabilirsek sanırım gelişimleri konusunda takip etme şansımız daha yüksek olucak , malum hepsi aynı dönem çoçukları :)
he ben kaç günlüğüm bilmiyorum amasırt ağrım var, sağ kolumda kas geliştirdim sanırım , bununla beraber kemiklerim mi ağrıyor benim ne ?? 2 ayı geçik zamandır normal insan seviyesinde uyku uyumadım , hala bir köşede sızma yı bekliyorum duş alma ve yemek yeme hızım yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?