Arkadaşlar NOLUR CEVAP YAZIN! Bebeğinde göz dalması yaşayan anneler var mı? İnternette araştırınca hiç iç açıcı şeyler okumadım. ABSANS EPİLEPSİ belirtisiymiş. Allah'ım esirgesin evladımı korusun ama öyle kötüyüm ki! Bi de bayram, doktor da tatildedir, bayramın bitmesini beklemek öyle zorki şuan! Bi an önce doktrora götürüp muayene ettirmek istiyorum.
Aranızda böyle bi durum sezinleyen var mı?
Kakada mukus oldu bağırsak enfeksiyonu dedei Dr.kaka tahlili sonucuna göre.sonrasinda da bronsilit oldu.bir de meme ile kavga ediyordu ağzından çıkarıp şutu puskurtuyordu.ayrica bunlara ek olarak gaz sancısı.bunlarin hepsini topladığımızda alerjim laktaz belirtileri dedi.o yüzden diyet başladı ama henüz net teşhis deli tabiki.
canım aynı belirtiler bana laktoz int. dendi.ama damla kullanmamıza rağmen hala emerken gaz küpü oluyor.mukusumuz devam ediyor.yanağında kırmızı lekeler oluyor mu benimkinde bu aralar başladı alerjik gibi 3-5 tane kırmızı nokta.sonra sivilce gibi oluyor ortası toplu iğne kadar.kan aldılar mı?benimkinden almadılar
2013 ağustos anneleri topiği açılmış görünce baya duygulandım kasım 11 de meleğim benimleydi içimdeydi şimdi yanımda uyuyo ve ben ona bakmaya hala doyamıyorum..tarifİ yok aslında bu duyguların ..rabbime şükürler olsu ki meleğimi bize bağışladı şimdi ise sağlıkla büyütebilme tek dileğim..en büyük endişemde iyi bi anne olabilemek ..off ne için girdim ne yazıyom ben ya baya duygusal gördüm kendimi :))arkadaşlar uyku tulumu almak istiyorum ama kararsızım ..hangi modeli almalıyım ,kullanışlı olur mu yoksa gereksiz mi??fikirlerinizi almak isterim...
2013 ağustos anneleri topiği açılmış görünce baya duygulandım kasım 11 de meleğim benimleydi içimdeydi şimdi yanımda uyuyo ve ben ona bakmaya hala doyamıyorum..tarifİ yok aslında bu duyguların ..rabbime şükürler olsu ki meleğimi bize bağışladı şimdi ise sağlıkla büyütebilme tek dileğim..en büyük endişemde iyi bi anne olabilemek ..off ne için girdim ne yazıyom ben ya baya duygusal gördüm kendimi :))arkadaşlar uyku tulumu almak istiyorum ama kararsızım ..hangi modeli almalıyım ,kullanışlı olur mu yoksa gereksiz mi??fikirlerinizi almak isterim...
ayy arada onlara da yazıp moral verelim.ayy şaka gibi geçen zamanda ay kıpırdadı,ay hıçkırdı,ay çatı muayenesi ay şöyle ay böyle diye heyecanlanıyorduk şimdi kıdemli olduk.allah hepsini korusun meleklerimizin.ay birtane onlar bir taneeeeeeeee
kızlar 3 ay oldu dogum yapalı ama ben hala reg olmadım bi sorunmu var acaba dr da gitmedim emiyorlarda ama bi kızım biberona çok alıştı memede kendim sagıyorum aranızda aynı srunu yasayan varmı
zaman ne çabuk geçiyor...hamilelik çok güzeldi ama bebişler içerdeyken daha kolaymış herşey :)))) çok uğraştırıyo sıpalar biziiiiiiiiiiiiii çooooooooookkkkkk
aynen canım uykuya hasretim.ne zaman 3 saate bir uyandırıp besleme dönemi bitecek de rahat uyuyacağız bilen var mı[/Q
bebekler 3.aydan sonra gece acıkmazmış.melatonin hormonu da bu aydan sonra salgılandığından daha derin uyurlarmış,ben de sabırla bekliyorum:)ama buna da şükür biz ilk ay saat başı kalkardık ozman derdim aralıksız 3 saat uyuyabilsem keşke diye şimdi o da yetmez oldu.
bana gereksiz gibi geliyo ama yine de sen bilirsin,kullananlar fikir verse iyi olur aslında
bi fikrim yok canım ama benimde çok akıntım oluyo bende normal yaptım 61 gün önce ilk adetim geldi ama daha biteli 1 hafta olmuşken bidaha geldi:44:birde arkadaşlar doktor kontrole gelirken rotarix diye bi aşı getirip gelin demişti aldım salı günü kontrolümüz var bu aşıyı yaptıran oldumu acaba:44:kızlar bişey sorucam özür dileyerek ben normal doğum yaptım ama bazen siyah renkte kötü kokulu kanamam oluyo ama fazla uzun sürmüyo lekelenme gibi biraz araştırdım çok içim açılmadı aynı durumu yasayan yada bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim
bi fikrim yok canım ama benimde çok akıntım oluyo bende normal yaptım 61 gün önce ilk adetim geldi ama daha biteli 1 hafta olmuşken bidaha geldi:44:birde arkadaşlar doktor kontrole gelirken rotarix diye bi aşı getirip gelin demişti aldım salı günü kontrolümüz var bu aşıyı yaptıran oldumu acaba:44:
aynen canım uykuya hasretim.ne zaman 3 saate bir uyandırıp besleme dönemi bitecek de rahat uyuyacağız bilen var mı
aynen canım uykuya hasretim.ne zaman 3 saate bir uyandırıp besleme dönemi bitecek de rahat uyuyacağız bilen var mı[/Q
bebekler 3.aydan sonra gece acıkmazmış.melatonin hormonu da bu aydan sonra salgılandığından daha derin uyurlarmış,ben de sabırla bekliyorum:)ama buna da şükür biz ilk ay saat başı kalkardık ozman derdim aralıksız 3 saat uyuyabilsem keşke diye şimdi o da yetmez oldu.
3. ayı sabırsızlıkla bekliyorum canım.o zaman süt de artar oleyyy.2 saate bir acıkıyo bazen depo boşalıyor dolması problem oluyor.3. aydan sonra yeter o zaman.
kızlar günde toplam kaç cc anne sütü vermemiz gerekir?mama vermeden ne kadar içmesi lazım bilen var mı?
canım ya kendini bu kadar yorma senin de dinlenmeye ihtiyacın var ve artık bebeişler büyüyo dertlerini anlatabiliyo.ben ilk 20 gün uyandırdım sanırım 3 saatte bir.artık geceleri ellemiyorum kesinlikle. hatta bazen uykusunda sabaha karşı az bi kaka yapıyo ona bile ellemiyorum uyku düzeni bozulmasın diye.sana tavsiyem artık sen de bırak bundan sonra acıkınca kendi uyanır zaten sarılık riski de kalmadı. bırak bebek düzen oturtsun artık tecrübeyle sabittir sonra çok bunalırsın acıkmasa da uyanır 2 saatte bir. ben 11 buçuk gibi uyutuyorum çoğu zaman 5 buçuğa kadar yatıyo ben de ellemiyorum.sonra 7 gibi emiyo sonra zaten 8 buçuk civarı kalkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?