bebegı AGU lamaya baslayan var mı? benım bebegım ıkı gundur soyluyor
hayırlı geceler ağustos anneleri belki beni hatırlayanınız vardır bende sizlerle brlikte kucağıma aldım bebeğimi ve kendimi bazı sıkıntılardan sonra ancak toplayabildim benim bir sorum olacaktı ben bebeğimi 22.08.2012 de kucağıma aldım ve kızımı sadece 25 gün emzirebildim suan aptamil 1 kullanıyorum ama aklım karışıyor. mama veren varsa ben tablodaki kaçıncı aya göre kaç cc vericem bebeğime mamayı
kızlar bebişleriniz nerede ve nasıl uyuyor?
Kendi kendine uyuma gibi bi huyu maalesef yok:) Nasıl alıştırmam gerek onu da bilmediğimden:) Benimki ayakta ya da kolumda sallayarak uyuyor. Gündüzleri kanepede geceleri beşiğinde. Fakat dün gece 5 ten sonra 15 dakikada bir ağladı, önce yatağında emzik verip uyutmaya çalıştım olmadı, sonra emzirdin yine olmadı, yani yine 15 dk sonra uyandı ağlayarak, bu sefer kucağıma aldım uyutup yatırdım yine olmadı 15 dk sonra ağlayıp uyandı, üşüyordur deyip üstüne bi sürü yorgan battaniye vs örttüm canı ısınsın uyusun diye yine olmadı 10 dk sonra uyandı, bu sefer aldım kucağıma yatağıma uzandım ooohh paşam 3 saat deliksiz uyudu. Anlayamadım neden böyle yaptı. Ama ben istemiyorum benimle yatmaya alışmasın. Sizlerde durum nasıl?
kızlar kaloriferli evlerde soğuk buhar makinesi gerekli mi bebek hasta olmadan almak daha mantıklı ama ben karar veremedim
Arkadaşlar NOLUR CEVAP YAZIN! Bebeğinde göz dalması yaşayan anneler var mı? İnternette araştırınca hiç iç açıcı şeyler okumadım. ABSANS EPİLEPSİ belirtisiymiş. Allah'ım esirgesin evladımı korusun ama öyle kötüyüm ki! Bi de bayram, doktor da tatildedir, bayramın bitmesini beklemek öyle zorki şuan! Bi an önce doktrora götürüp muayene ettirmek istiyorum.
Aranızda böyle bi durum sezinleyen var mı?
kızlar benim gögüslerim yumuşadı neden acaba
Arkadaşlar NOLUR CEVAP YAZIN! Bebeğinde göz dalması yaşayan anneler var mı? İnternette araştırınca hiç iç açıcı şeyler okumadım. ABSANS EPİLEPSİ belirtisiymiş. Allah'ım esirgesin evladımı korusun ama öyle kötüyüm ki! Bi de bayram, doktor da tatildedir, bayramın bitmesini beklemek öyle zorki şuan! Bi an önce doktrora götürüp muayene ettirmek istiyorum.
Aranızda böyle bi durum sezinleyen var mı?
kızlar bebişleriniz nerede ve nasıl uyuyor?
Kendi kendine uyuma gibi bi huyu maalesef yok:) Nasıl alıştırmam gerek onu da bilmediğimden:) Benimki ayakta ya da kolumda sallayarak uyuyor. Gündüzleri kanepede geceleri beşiğinde. Fakat dün gece 5 ten sonra 15 dakikada bir ağladı, önce yatağında emzik verip uyutmaya çalıştım olmadı, sonra emzirdin yine olmadı, yani yine 15 dk sonra uyandı ağlayarak, bu sefer kucağıma aldım uyutup yatırdım yine olmadı 15 dk sonra ağlayıp uyandı, üşüyordur deyip üstüne bi sürü yorgan battaniye vs örttüm canı ısınsın uyusun diye yine olmadı 10 dk sonra uyandı, bu sefer aldım kucağıma yatağıma uzandım ooohh paşam 3 saat deliksiz uyudu. Anlayamadım neden böyle yaptı. Ama ben istemiyorum benimle yatmaya alışmasın. Sizlerde durum nasıl?
kızlarrr benim bebeğimde konak oluşmadı..konak her bebekte olur mu ? bi de bebişim yüksek sesle gülmeye başladı kahkaha atıo ama ne zaman kahkaha atmaya çalışsa birde hıçkırık tutuo anlamadım gitti
Bu kadar küçük bebekte absans epilepsi olma riski çok az canım. Genelde 6 ay hatta yaşından sonra oluyor. Bebeklerin gözleri dalar. Bazen gözleri açık uyurlar. Telaşlanma hemen ama bayramdan sonra bir göster doktora. Muhtemelen bir şey yoktur ama..
evet bayramda bitti.bebişlerle bayram nasıl geçti kızlar?
biz 2 bebekle memlekete gittik.şükür yolda sıkıntı yapmadılar.arabanın arka koltuğunda oğlumun araba koltuğu,kızımın araba koltuğu,ben pek rahat olamasamda bebişlerim keyfi yerindeydi
teyzeleri kızım artık sesli gülüyor ben konuşurken dinliyor.yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor.
gece uykusuda çok iyi şükürler olsun.1 kez emmeye uyanıyor,gece hiç kaka yapmıyor artık büyüdü kızım.
oğlumda anne diyebiliyor artık allahım ne güzel bir duygu buanne diye koşuyor yanıma
işte bizde haberler böyle.
gününüz güzel bebişleriniz huzurlu olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?