2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Umarım bebişlerle bayram çok güzel geçmiştir. İstanbul'da hava soğuk olduğu için biz hiç dışarı çıkamadık. Şehir dışından kayınvalidemler geldi, babamız grip oldu. Kızıma ve bana bulaşmasın diye binbir tane önlem almaya çalışıyorum. Tüm bunlara rağmen mutluyum, güzel geçiyor bayram. Minik kızım iyi ki var..:))

kızlar bebişleriniz nerede ve nasıl uyuyor?

Kendi kendine uyuma gibi bi huyu maalesef yok:) Nasıl alıştırmam gerek onu da bilmediğimden:) Benimki ayakta ya da kolumda sallayarak uyuyor. Gündüzleri kanepede geceleri beşiğinde. Fakat dün gece 5 ten sonra 15 dakikada bir ağladı, önce yatağında emzik verip uyutmaya çalıştım olmadı, sonra emzirdin yine olmadı, yani yine 15 dk sonra uyandı ağlayarak, bu sefer kucağıma aldım uyutup yatırdım yine olmadı 15 dk sonra ağlayıp uyandı, üşüyordur deyip üstüne bi sürü yorgan battaniye vs örttüm canı ısınsın uyusun diye yine olmadı 10 dk sonra uyandı, bu sefer aldım kucağıma yatağıma uzandım ooohh paşam 3 saat deliksiz uyudu. Anlayamadım neden böyle yaptı. Ama ben istemiyorum benimle yatmaya alışmasın. Sizlerde durum nasıl?

İyi bayramlar anneler ve minik melekleri
Canim ben mama veriyorum ama once emzirip hemen ustune 90 cc veriyorum yetiyorsa sesi cikmiyo yetmemisse basiyor yaygarayi. Sende biraz fazla yapip kendi birakana kadar doyurursan anlarsin kac cc vermen gerektigini. Mananin miktarinda doyurma sıklıgında onemlidir. 2 saatte bir mama olmaz tabiki. Bole iste merak ettigin bisi varsa buralardayim.
Benim melegim de agulara gulucuklere basladi. Her konusana guluyor artik.
Gunduzleri emzikle uyuyor oglum ama aksamlari gece 1 den once uyumaz ve kucakta yuruyerek salllamak gerek.

canım karşı olmama rağmen mecbur ayakta sallıyoruz öyle uyuyor.kendi kendine uyuyan bebek varsa madalya vermek lazım.bence senin bebeğinin gazı vardı.bisiklet sürer gibi yaparsan gazı çıkarmada işe yarar.

kızlar kaloriferli evlerde soğuk buhar makinesi gerekli mi bebek hasta olmadan almak daha mantıklı ama ben karar veremedim

onceden kollarımda sallıyarak uyutuyordum sımdı emerken uyuyor kendılıgınden bende oldugu yerde oyle bırakıyorum. gunduz ara ara uyanıyor ayagıma alıyorum ama gece uyudugunda 6 saat kadar uyuyor besıgıne alıyorum. bı derdı olmadıgında uyku problemımız olmuyor cok sukur

Bu kadar küçük bebekte absans epilepsi olma riski çok az canım. Genelde 6 ay hatta yaşından sonra oluyor. Bebeklerin gözleri dalar. Bazen gözleri açık uyurlar. Telaşlanma hemen ama bayramdan sonra bir göster doktora. Muhtemelen bir şey yoktur ama..

Son düzenleme:
kızlarrr benim bebeğimde konak oluşmadı..konak her bebekte olur mu ? bi de bebişim yüksek sesle gülmeye başladı kahkaha atıo ama ne zaman kahkaha atmaya çalışsa birde hıçkırık tutuo anlamadım gitti

slm cnm telaşlanma hemen..benim kızımda ışığa perdeye dalıo bazen ama ben ses çıkardım mı hemen hareketlenio..dalması nasıl biraz daha açıklarsan sevinirim..böle bişeye odaklanıp inceler gibi mi yoksa..yoksa baya derin bi dalma mı

canım biz gündüzleri kanepede geceleri aynı yatakta uyuyoruz
babamızda kanepelerde yatıyo
uyutmak için onun zorlamıyorum keyfi ne zaman gelirse o zaman ayğımda sallayıp uyutuyorm.
bu yüzden gece saat 1 'e 2'ye kadar uyumadığı oluyo
benimki öyle alıştı. geceleri ben de saat kurup emziriyodum kendisiinin gönline bırakmıyordm bugün forumda yazılanları okudum deneyeyim bakalım gece
ne kadar süreyle emecek

konağın oluşmaması daha iyi her bebekte olmaz benim bildiğim kafası iyi temizlenmezse iyi durulanmazsa olur oluştuğundada saf zeytinyağı sürünce yumuşatır kahkaha atarken hıçkırması hava yuttuğundan olabilir

evet bayramda bitti.bebişlerle bayram nasıl geçti kızlar?
biz 2 bebekle memlekete gittik.şükür yolda sıkıntı yapmadılar.arabanın arka koltuğunda oğlumun araba koltuğu,kızımın araba koltuğu,ben pek rahat olamasamda bebişlerim keyfi yerindeydi

teyzeleri kızım artık sesli gülüyor ben konuşurken dinliyor.yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor.
gece uykusuda çok iyi şükürler olsun.1 kez emmeye uyanıyor,gece hiç kaka yapmıyor artık büyüdü kızım.

oğlumda anne diyebiliyor artık allahım ne güzel bir duygu bu anne diye koşuyor yanıma
işte bizde haberler böyle.
gününüz güzel bebişleriniz huzurlu olsun inşallah.

canım geçen arabayla gezmeye çıktık.anakucağında ağzında emzik beni izliyordu sürekli.ben de yüksek sesle "aşkımmmmm" dedim sıçradı kızım.demek ki gözü açık uyuyormuş.hiç hareket etmiyordu sadece gözü açık bana bakıyordu.çok ilginç normal mi acaba gözü açık uyuması?benimki sık sık yapıyor.bir de uyumaya yeni geçince kafayı hızlı hızlı sağa sola sağa sola çeviriyor neden acaba

kızımı şöyle doya doya gezdiremedim en çok o kaldı içimde.çünkü ya hemen acıkıyor ya gazı oluyor.avm ye gidip kucakta gezecektik mağazaları uslu uslu.nerdeee?artık başka bahara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…