- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım geçen arabayla gezmeye çıktık.anakucağında ağzında emzik beni izliyordu sürekli.ben de yüksek sesle "aşkımmmmm" dedim sıçradı kızım.demek ki gözü açık uyuyormuş.hiç hareket etmiyordu sadece gözü açık bana bakıyordu.çok ilginç normal mi acaba gözü açık uyuması?benimki sık sık yapıyor.bir de uyumaya yeni geçince kafayı hızlı hızlı sağa sola sağa sola çeviriyor neden acaba
arkadaşlar anakucağı arıyorum ev tipi önerisi olan varmı
Fisher Price Yağmur Ormanı Ana Kucağı - e-bebek.com
Chicco Jolie Ana Kucağı - e-bebek.com
bunu beğendim ama 12 kg kadarmış benm ki şuan 7 kilo zaten :26:
canım geçen arabayla gezmeye çıktık.anakucağında ağzında emzik beni izliyordu sürekli.ben de yüksek sesle "aşkımmmmm" dedim sıçradı kızım.demek ki gözü açık uyuyormuş.hiç hareket etmiyordu sadece gözü açık bana bakıyordu.çok ilginç normal mi acaba gözü açık uyuması?benimki sık sık yapıyor.bir de uyumaya yeni geçince kafayı hızlı hızlı sağa sola sağa sola çeviriyor neden acaba
kızlar 2,5 aylık olduk artık.kızım 18.30 da beslendi.gece kaçta besleyeyim sizce?annem uyuyan bebeği uyandırma diyor.dr ilk 3 ay her 3 saate bir besleyeceksin diyor.siz ne yapıyorsunuz geceleri?yine mi 3 saate bir besliyorsunuz=
kızlar 2,5 aylık olduk artık.kızım 18.30 da beslendi.gece kaçta besleyeyim sizce?annem uyuyan bebeği uyandırma diyor.dr ilk 3 ay her 3 saate bir besleyeceksin diyor.siz ne yapıyorsunuz geceleri?yine mi 3 saate bir besliyorsunuz=
bende uyandırmıyorum gecelerı zaten en fazla 5 yada 4saat uyuyor.bırkez 6saat uyumustu oyle pis bir cığlık attı ellerıylede cırpınıyordu bızde yataktan nasıl fırladık bılemıyorum.sevdık konustuk sakınlestrdık sonra emzırdım kuzumu...kızlar 2,5 aylık olduk artık.kızım 18.30 da beslendi.gece kaçta besleyeyim sizce?annem uyuyan bebeği uyandırma diyor.dr ilk 3 ay her 3 saate bir besleyeceksin diyor.siz ne yapıyorsunuz geceleri?yine mi 3 saate bir besliyorsunuz=
bızım cok tıkanıo ya bende deneyeyım nasıl atıyosun canım 1-2damlamı.sonra temızlıyomusun burnunuBurnu tıkanan bebeğin burnuna anne sütü damlatıldığını duymuşmuydunuz?Bir hemşire arkadaşım önermişti,bu sabah kurtarıcım oldu,sayesinde rahat bi uyku çekiyor şimdi oğlum.
bende uyandırmıyorum gecelerı zaten en fazla 5 yada 4saat uyuyor.bırkez 6saat uyumustu oyle pis bir cığlık attı ellerıylede cırpınıyordu bızde yataktan nasıl fırladık bılemıyorum.sevdık konustuk sakınlestrdık sonra emzırdım kuzumu...
bızım cok tıkanıo ya bende deneyeyım nasıl atıyosun canım 1-2damlamı.sonra temızlıyomusun burnunu
bende uyandırmıyorum gecelerı zaten en fazla 5 yada 4saat uyuyor.bırkez 6saat uyumustu oyle pis bir cığlık attı ellerıylede cırpınıyordu bızde yataktan nasıl fırladık bılemıyorum.sevdık konustuk sakınlestrdık sonra emzırdım kuzumu...
bızım cok tıkanıo ya bende deneyeyım nasıl atıyosun canım 1-2damlamı.sonra temızlıyomusun burnunu
selam kızlar
muffin sana tavsıyem uyuyorsa bebgın uyandırma nezaman uyanırsa ozaman emzırırsın unutma bebek uyuya uyuya buyur
ben hep oyle yaptım drumda oyle dedı zaten
selam kızlar
muffin sana tavsıyem uyuyorsa bebgın uyandırma nezaman uyanırsa ozaman emzırırsın unutma bebek uyuya uyuya buyur
ben hep oyle yaptım drumda oyle dedı zaten
Canım ben 2011 ağustos anesiyim..Senin yaşadığın çelişkilerin aynısını bende yaşadım..Sana naçizane tavsiyem uyuyan bebeği uyandırmaman olacak..İlk günler bebek sarılıkmolmasın die uyandırılır..Beni dr um bebeğe bir uyku düzeni oturtmak istiyosan sakın uyandırma ,gündüz doyan bebek gece çok kalkmaz ,ilerde çok başın ağrır demişti..Işığı bile açmadan emziriyodum..Hatta 6 aydan itibaren her ağladığında kesinlikle ağzına memeyi tıkma,önce pışpışla uyuyosa elleme,uyumuyosa emzir demişti...9. aydan itibaren bebeğiim hiç kalkmadı geceleri..Ben hala biberonu uykusunda ağzına veriyorum gündüz az süt içtiyse...Hiç uyanmıyo yani...Şimdiden uyku eğitimine başlamalısın ki çocukta uykusunu alsın sende..Uyku kimi zaman içtiği sütten daha faydalı oluyo..Bu arada bebeğim hiç kalkmamasına rağmen kilosu ve boyıu hep öndeydi..Yani gece beslenmemesinin hi bi dezavantajını görmedik....Bu satte emzirmemek için ,uykusu bölünmesin die süt sağıp ağzına veriyorum...
canımm benım bebgımde 2.5 aylık nerdeyse..ben kaldırmıyorum... ama aglamasınıda beklemıyorum.. 6 saat ten fazla aç kalmamasına dıkkat edıyorum nedense..mesela akşam 6 da sut verıyorum sonra gece 11 de sonra 4 gıbı tekrar verıyorum ..sonra zaten sabah 7 gıbı kalkıyo... çok uykusunun bolunmesı taraftarı değilim bende..
ama dr a sorucam bende...
kesinlikle uyandırma ozaten uyanınca acıkmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?