bebesi gunduz guzel guzel uyuyan var mi sekerler ??
yoksa benimkilerde mi kurt var sadece
Selam arkadaşlar,
işe başladım ve sütümü sağıyorum.Medela mini elektrikli var ama sanki çok yavaş çekiyor.Yeni pompa alıcam,kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?Araştırmalarım sonucu Avent veya Ameda çiftli yorumları çok iyi,önerisi olan var mı?Sütümü artırmak için bu kadar uğraşmışken doğru bir ürün almak istiyorum.
Biz varız kurtçuklu
yoo benimki de kurtluuuu
canim ameda lactaline personal (ciftli) kullaniyorum coook memnunum dogumdan beri en yakin arkadasim oldu
o zaman bir soru daha ; işyerine getirip götürmek için çok ağır mı?
benimkide gündüz uyumuyor....
kızlar ya benim gögüslerim yumuşadı sütüm azaldı öneri bekliyorum
o zaman bir soru daha ; işyerine getirip götürmek için çok ağır mı?
canim biraz ucuk gelebilir ama bool bol uyumaya calis bayramda bir gun annemlere sattim bebeleri benim gogusler de yumusamisti tas gibi olmaya basladi tekrar dinlenince
bir de ben kimyon anason rezene cayi iciyorum
ustune hipp in cayini iciyorum
ustune elevit kullaniyorum
icinden sec begen
cok zor degil bende iki tane olunca birinin daha yardimci olmasi gerekiyor
ama tekini ben rahatlikla goturup getiriyorum
duzeni de ona gore oluyor bebenin
ya kızlar bişi sorcam oğluşum 2.5 aylık oldu ama ben hala eldiveni çkartamıorum yüzünü fena çiziyor çzellikle gaz sancısı varsa gaz olayımız hala bitmedi gece doğru dürüst uyumuo 1.5 saat te 1 uyanıo nezaman düzelecek bilmiorum
kızlaarr rota virüsü ile ilgili soru sordum..siz çocuğunuza yaptıracakmısınız benim kafam karıştı
kızlaarr rota virüsü ile ilgili soru sordum..siz çocuğunuza yaptıracakmısınız benim kafam karıştı
slm cnm cvp lcln tsk getckten regl olmamak guzel bıseymıs keske sutumuz 2 sene olsada regl olmasakMerhaba anneler ve minik kuzuları, hepinizin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramını kutluyorum. biz baya gezdik bayramda, keyfimiz de yerindeydi, uykumuz da daha iyiydi. yolculuk 8-9 saatti, 5 saat ii geçti ama, gerisi korkunçtuneyse, umarım sizinkiler de ii geçmiştir.
gelelim benim yorumlara
ben de hala olmadım ve çok memnunum, keşke 2-3 sene daha olmasa
benimki de düzensiz hala, çok yorgun olduğunda kendiliğinden uyuyor, ama toplasan 4-5 kez etmez yani. bazen çok uyuyor, bazen de -dün mesela- bütün gün uyanıktı, toplam 1 saat uyumadı. bekliyorum bakalım. ama yanımda uyursa daha çok uyuyor, büyük oğlum da öyleydi.
kalorifer üztüne havlu daha iyi bence, benim oğlanın doktoru kesinlikle kullandırmadı, astımı var çünkü.
benim kızda da olmadı çok şükür, yoksa ben onu yolacam diye çocuu bi türlü rahat bırakmazdım.
ben bunu duydum ama yapmadım, ciğerine filan kaçarsa diye korktum, tuzlu su damlatıyorum. hele kulağına kesinlikle tavsiye etmem, mikroplar için mükemmel bir üreme ortamı oluşturur.
canım tuzlu su kullan bence, süt ciğerine kaçarsa diye korkuyorum ben, allah korusun, enfeksiyon riskini artırır, zaten çok küçükler.
Selam arkadaşlar,
işe başladım ve sütümü sağıyorum.Medela mini elektrikli var ama sanki çok yavaş çekiyor.Yeni pompa alıcam,kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?Araştırmalarım sonucu Avent veya Ameda çiftli yorumları çok iyi,önerisi olan var mı?Sütümü artırmak için bu kadar uğraşmışken doğru bir ürün almak istiyorum.
Masallah canim gozun aydin, yalniz biseyi anlamadim, ilk dogum yapanlardanim,yani benim oglan 1 agustos dogumlu ve 3. Ayini bitirecek, seninki nasil 4. Ayini bitiyor? 1 Temmuz annesimisin acaba? Cunku agustos annelerine ek gida icin cok erken.:44:
Mama veren arkadaslar ne marka ve kac cc verıyorsunuz bebegınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?