2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim ameda lactaline personal (ciftli) kullaniyorum coook memnunum dogumdan beri en yakin arkadasim oldu

ohh be kizlar icimi rahatlattiniz walla
gecen bir arkadasimin bebesi oldu bir haftalik diyor bu uyumuyor niye acaba
dedim ki ben de ben 3 aydir uyutmaya calisiyorumm niyesini henuz cozemedim
Biz varız kurtçuklu

yoo benimki de kurtluuuu

benimkide gündüz uyumuyor....
kızlar ya benim gögüslerim yumuşadı sütüm azaldı öneri bekliyorum

canim biraz ucuk gelebilir ama bool bol uyumaya calis bayramda bir gun annemlere sattim bebeleri benim gogusler de yumusamisti tas gibi olmaya basladi tekrar dinlenince
bir de ben kimyon anason rezene cayi iciyorum
ustune hipp in cayini iciyorum
ustune elevit kullaniyorum
icinden sec begen

cok zor degil bende iki tane olunca birinin daha yardimci olmasi gerekiyor
ama tekini ben rahatlikla goturup getiriyorum
duzeni de ona gore oluyor bebenin
o zaman bir soru daha ; işyerine getirip götürmek için çok ağır mı?

Sütünün azaldığını tahmin mi ediyosun yoksa ölçtüğün için mi biliyosun?Benim de gündüzleri hiç sert olmuyo göğüslerim,sık sık emiyo çünkü.Sadece gece uzun uyuduğu zaman sertleşiyo.Süt artırıcı bişeyler kullanabilirsin veya sağmayı denedin mi?Her emzirmeden sonra sağıp göğüslerini tamamen boşaltırsan beyine yeniden süt üretmesi için uyarı gönderiliyor,süt çıkmasa bile 10-15 dakika sağılmasını öneriyolar.Sık sık emzirmek de süt kanallarını uyarıyor diye biliyorum.

ya kızlar bişi sorcam oğluşum 2.5 aylık oldu ama ben hala eldiveni çkartamıorum yüzünü fena çiziyor çzellikle gaz sancısı varsa gaz olayımız hala bitmedi gece doğru dürüst uyumuo 1.5 saat te 1 uyanıo nezaman düzelecek bilmiorum

kızlaarr rota virüsü ile ilgili soru sordum..siz çocuğunuza yaptıracakmısınız benim kafam karıştı

ebebekte kampanyada,alayım o zaman bi tane.yolum çok uzun değil,taşırım o zaman.çiftliyle daha kısa sürede sağarım hem.teşekkür ederim.

ben hic eldiven takmadim ama her hafta iki kere kesiyorum tirnaklarini
gaz sancisi ise bizim de hala var 4 ayimiz bitmek uzere...

kızlaarr rota virüsü ile ilgili soru sordum..siz çocuğunuza yaptıracakmısınız benim kafam karıştı

ben yaptırdım bile.sorunu görmedim,kafan neden karıştı ki,doktorlar kesin bişey söylemiyolar ondan mı?bizim doktor da bişey söylemedi,bakanlık yasaklamış hiçbişey söylemiyolar...

slm cnm cvp lcln tsk getckten regl olmamak guzel bıseymıs keske sutumuz 2 sene olsada regl olmasak

Canım ben aventin elektrikli pompasını öneririm, teklisini kullanıyorum ve çok memnunum.

Masallah canim gozun aydin, yalniz biseyi anlamadim, ilk dogum yapanlardanim,yani benim oglan 1 agustos dogumlu ve 3. Ayini bitirecek, seninki nasil 4. Ayini bitiyor? 1 Temmuz annesimisin acaba? Cunku agustos annelerine ek gida icin cok erken.:44:

Canim benim kizim 28 agustos dogum tarihini bekleyemedi sabırsız çıktı 33 haftalıkken 12 Temmuz'da doğdu ama ben hala kendimi agustos annesi ilan etmiş vaziyetteyim :)) yani ayın 12 sinde 4 ayı doldurup 5 ten gun almaya başlayacağız
Ben kızıma sut vermek istiyorum ama tam emip boşaltmıyor sagdigim sütlerde bitmek üzere mama hic vermedim gun icinde bir kac kez hala sağıyorum ama anında hupletiyor stok yapmaya kalmıyor yani anneme yalvardım gelde az stok yapayım diye en azından iki ay daha atlatirsak ne mutlu bana
Bugun vitaminli Elmalı pirinç unu aldım cok az su ile pişirip kendi sütumle karıştırdım mama yaptım onu icti ama elma puresi şeklindeki kasik mamasını alması bı yutkundu sonra tükürdü onu bir hafta sonra deneyeceğim erteledi
Meyvelerin tadına baktirmaya başlayacağım yavaştan
Bu arada kuzenim geldi az önce onlarında 5,5 aylik bebisleri var kesinlikle aldığım markayı kullanma icinde GDO var dedi
Marka verebiliyormuyuz bilmiyorum o yüzden kodluyorum ü..er marka kesinlikle kullanma dedi bende onun vitaminli pirinç ununu almıştım bide pirinç unu verme diye tutturdular ama onu sütumle yapabiliyorum mama alsam sütumle yapamayacağım gun icinde uç kere sağsam yaptıgım mama icin yeter oncesindede emziriyorum zaten böyle iki ayı atlatsam yeter bana
Her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım her Dr da ayrı bir şey diyo
Hazır mama baslamakta istemiyorum en azından aldığı yere kadar son damlasını bile icsin sütümü diye uğraşıyorum
Ne olur akıl verin bana sizce iyimi yapıyorum
Bu arada gecen ay iki farklı Dr götürdüm saglik ocagindaki işlemlerin aynısını yapıyor boy kilo fazladan ciğerlerini dinliyor o kadar simdi 10 gun sonra karma asının ikinci dozu var ebeye sorsam kesinlikle anne sutu sadece diyor baska bise demiyor eee peki sut yetmiyor doymuyorsa yada sutum yoksa delircem valla
Premature büyütmek ne zor ismiş helede yalnız olunca ((

Slm cnm bende bebekjlerıme arada bır ulkerın kasık mamasını verıyorum sulu olarak bıberonda almıyım o zaman bebelak kasık maması cok tatlı almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…