2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar önerileriniz için sağolun.dün sağmayı denedim neredeyse hiç süt çıkmadı gece doluyor gögüslerim gündüz yumuşak...rezene anason ısırgan içiyorum şimdide humana ve milkway danicem umarım işe yarar

bebesi gunduz guzel guzel uyuyan var mi sekerler ??
yoksa benimkilerde mi kurt var sadece

valla kurtmu var, sinek mi var yoksa halay başımı olacaklar bilmiyorum ama , yada sensör mü var bir yerlerindee ne meraktır arkadaş ya, uyuyup bir şey kaçırıcak diye ödü kopuyor ,gözler hep açık az dalsın yatağına koyar koymaz açılıyor gözler bir şey kaçırdım mı bakışı ile o kafa sağa sola bir göz gezdirmede ,

kızlaarr rota virüsü ile ilgili soru sordum..siz çocuğunuza yaptıracakmısınız benim kafam karıştı

sanırım yaptıracağım. yani ben kararlı değilim de doktor epey kararlı

slm cnm cvp lcln tsk getckten regl olmamak guzel bıseymıs keske sutumuz 2 sene olsada regl olmasak

ay bende seviyorum bu durumu hatta hiç aklıma gelmiyor , böle arada sizler yazınca bir aa evet bende olmadım diyorum sonra çıkıyor aklımdan

muffin in dutlu bir tarifi vardı , çok etkili deniliyordu deneyen arkadaşlar tarafından ,birde hergün ılık duş ta işe yarıyor sanırım

şimdi benim bir sorum var
, daha araştırmadım ama , biz nerdeyse 3.ayımızı dolduruyoruz ve geceleri yaklaşık bir haftadır kakasını yapmıyor ???? nedir bu durum ?????

Canim sağarken dikkat etmen gereken noktalar var
1.si sagım icin göğsüne makinayı tam yerleştir ve ilk etapta 5-10 defa kesik kesik kuvvetli olmadan hızlı sag ve sut gelmeye başlayınca hızını yavaşlat ama kuvvetli sag yani cekim gücü fazla olsun
2.si sağarken sutle meşgul olma kafanı dağıt kitap oku Neti ac biseler oku birden sütun geldigini göreceksin
3.su sut ilk basta hızlı geli bir süre sonra durur sakın aldanın bırakma sağmaya devam et bes dk sonra tekrar sut gelmeye başlıyor sagdigin kadar daha sut geliyor
4.su ilk sagimlarda sut miktarı az geliyor düzenli sagabiliyorsan 3 saat aralıklarla sag bı kac günde sut artıyor
5.si ilk günler sut gelmese bile en az her göğsü 15 dk sağki uyarı gitsin beyin msji alıp sut üretimini artırsın
6.si sagdigin sütun en az iki katı göğüste kalıyormuş birde ne kadar sagarsan sag göğsünde sut kalıyor yani cc az bile olsa sut geliyorsa sütun var demekmiş çünkü sagım bittikten sonra sut yok saniyoruz ana elle sagım yapınca sakir sakir sut gelmeye devam ediyor
Uzun lafın kısası bizim bu memeler bebelerden daha akıllılar :))

hiç sorma memelerde çok akıllı süt gelmediğini görünce moralim çok bozuluyor ve sağmayı bırakıyorum açıkçası

dutlu tarifi yapıyorum...benim oğlumdada başladı kaka sorunu doktor 3.güne bekletme gliserin fitil yap dedi ama ben yapmaya çekiniyorum..bazen 3.günde kendisi yapıyor

kızlar yarın 2. ay aşımız var aşıdan sonra neler olucak çok merak ediyorum kaç gün huzursuzdu ateş oldu mu huyu falan değişti mi çok endişeliyim nasıl dayanıcam onuda hiç bilmiyorum

kızlar yarın 2. ay aşımız var aşıdan sonra neler olucak çok merak ediyorum kaç gün huzursuzdu ateş oldu mu huyu falan değişti mi çok endişeliyim nasıl dayanıcam onuda hiç bilmiyorum

cnm bende önce çok heyecanlanmıştım ama şükürler olsun sorunsuz atlattım.ne ateş ne ağrı aşı vurulurken doğal olarak çok ağladı ama eve gelir gelmez uyudu ve rutin hayatına devam etti umarım sende sorunsuz atlatırsın cnm ama aşıya gitmeden önce ağrı kesici ateş düşürücü şurup vermeyi unutma

doktor dedi canım kızım ilk ay hiç kilo almadı sütüm var ama yaramıyo malesef

benım bebegım aglıyo sürekli ve sutum az gbı gelıyo bana. dr kaç kezsoyledım kılo alımı guzel sutun yeterlı mama verme ded. ama sağdığğımda bıle 60 cc bulmadı hıc bu çocuk doyar mı sence? ama kılo alımı çok ıı süt yarıyo demekkı dedı dr. sen oyle yazınca mama yapıp verdım sımdı içti ve içerken uyuya kaldı aç değilde ne bu çocuk(( ben yaında deneyeceğim bu mama işini çok üzüldüm şimdi ya. açlıktan huzursuz ise doktoruma oha dıyecem.

dutlu tarifi yapıyorum...benim oğlumdada başladı kaka sorunu doktor 3.güne bekletme gliserin fitil yap dedi ama ben yapmaya çekiniyorum..bazen 3.günde kendisi yapıyor

ya canım benimki gündüz yapıyor maşallah ta , gece mesela ben en son saat 01:30 da alt değiştiriyorum sonra sabah 6:30 gibi değiştiriyorum ama bir bakıyorum sadce çiş yapmış , normal mi bu hani büyüdükleri için olabilirmi, ha bu arada geceleri de emmek için uyanıyor gece de besleniyor yani:26:

şimdi benim bir sorum var
, daha araştırmadım ama , biz nerdeyse 3.ayımızı dolduruyoruz ve geceleri yaklaşık bir haftadır kakasını yapmıyor ???? nedir bu durum ?????

Gece uykusunda mı yani canım? zaten genelde gece kaka yapmıyor bebekler hatta guzel uyursa idrarı bile pek yapmıyormuş. Benim oglum gece zaten yapmıyordu ama gunde 3-4yada 5defa az az yapıyordu. bu hafta ise 1gun yapmadıgı da oldu sadece sabah yada sadece aksam yaptıgıda. Az yapması daha iyi diyor herkes daha iyi sindiriyor demekmiş.

hipp in organik maması var onu mu kullanıyosun? en ıyısı hipp diye duydum

evet canım onu kullanıyorum bizim için çok çirkin bir tadı var ama doktorum tatlı bi mama kullanırsan emmeyi bırakabilir dedi ayrıca dediğin gibi ağlayınca mama veriyosun susup uyuyo demekki aç bende öyle kşfettim bence sende günde 3 4 defa ver çocuğun aç olmasından iyidir zaten 4. aydan itibaren ek gıdaya başlamayı düşünüyorum şimdilik mama yesin

Benim sıpa oglumun altını bende 12gibi değiştirip uyutmaya calısıyorum 1.30 gibi uyuyır ancak sonra 7 gibi acıyorum altını sabah ıkınması bitince gece hiç yapmıyor kakasını ilk gunlerdne bu yana ve gecede sık emer

kızlar bebişlerinizin kafalarının şekilleri düzeldi mi oğlumun kafasının arkası hala uzun gibi yanında olduğum zaman sırtüstü yatırmak istiyorum ama yatmıyo kafam karıştı cevap verirseniz sevinirim

Yine buyume atagı ile ugrasıyoruz bizde, hiçbir buyume atagını kacırmadı gunu gunune tutuyor. 15-20dakikada bir emmek istiyor, kesinlikle biran olsun kcaktan inmiyor.Halbuki 6-7gundur konusunca gulucukler sacıp yatıyordu seviniyordum bende. Herkesin mama ver o tok tutar rahat edersin tavsiyeside sıktı zaten

canım dutlu tarif 1 hafta yapılacak ve fazla ölçüyle yapma.herhangi bir sıkıntı var mı bebekte?

canım gelince ateş yapar gibi oldu çok değil ama alnı sıcak yanakları soğuktu.5-6 saat sonra verdim yarım çay kaşığı calpol.

canım bu hatayı çoğumuz yapıyoruz.aç sanıp besliyoruz mamayla oysaki sütümüz yetiyormuş.çok forum dolaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…