2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler ve bebeişleri nasılsınız bebişler nasıl umarım hepinizin sağlığı iyidir.

bizde aşı olduk bugün inşallah ateş yapmaz.

çalışan annelere sorum olacaktı doğum parası için nezaman başvurdunuz, ne gibi işlemler yapılıyo bide kaç günde alınıyo alan varsa yada başvuran bilgi verebilirmi?

Doğum parası için artık başvuru yapılmıyomuş,kapanış işlemlerini hastane yapıyo,sgk ya bildiriyo,işyerin de sgk ya bildirim yapıyo raporunun bittiğini ,rapor bitip işe dönünce maaşını ziraat bankasına yatırıyo. AMA bu dediğim teoride tabi,18 ekimde işe başladım ama malesef henüz alamadım,sgk sistemlerinde sorun varmış (herzamanki gibi) raporumun kapanışı görünmüyo,dolayısıyla alamadım.

aa negüzelmiş bnmde 28 inde bitti muhasebcide ekim hizmetli listesini yapalım öyle git dedi ama tam bilgi vermedi, bide ben işten çıkarılıyorum çıkışımıda yapacaklar hemen yapmicaklar zatende ssk çıkışını bi sorayım dedim nekadar sürede yatıyo

Benim oğlumunda kafası sivri kaynanamın dilinden durulmuyna kalsa kafasını bağlıyacak ama ben izin verirmiyim hiç. ilk oğlumunda öyleydi büyüdükçe düzeldi.Yatakta kendi kendine sağa sola dönmeye başlıyınca düzeliyo zaten.Ondada kaynanam iddalaşıyodu benimle bak görürsün kafası yan kalacak diyodu.Çok biliyosun sen biz büyüttük diyodu ama Allaha şükür onun dediği gibi olmadı öyle olsa herkes yan kafalı olurdu çünkü bebeklerin hepsi belli bir aydan sonra yatakta döneşiyolar.Ben bir sağ bir sol yatırmaya çalışıyorum aynı tarafa yata yata biyerleri tutulmasın diye kafayla ilgisi yok yani.

Bu üründen kullanan yada etrafından kullanımını gören var mı? Bebek banyo kuveti içinmiş ama kullanıslı olur mu bilemiyorum.Artık banyoları gunduz yaptırmak gerekecek akşam iyice serin oluyor . Bir yerden sonrada yoruluyorum kafasını falan zor duruluyorum. Cok dik gibi geldi ama o kuvetler içinse cokta dik olması mumkun değil sanki. 0 aydan itibaren kullanılıyormus

Rabbim acil şifalar versin bebegine arkadaşımın sütü bebegine yaramıyordu oda 2 kez mama veriyodu cnm iştersen bi dene kilosunu takılma saglıgı düzelsin alır annesi o kiloları

walla bugunde emzirdikten sonra öğlen verdim mama aç gibi saldırmadı ilk önce yuzunu buruşturdu sonra içti 70 cc fala. sonraki öğünnlerdede almadı mamayı aç değil demekki diyorum ş,mdide:) üff

aynen o cümleyi kurdu bana dr senın sutun yarıyo demekkı dedı kılo alımı guzel bi gerilik yopk çünkü diyo.

benım raporum 29 bıttı 30 unda sgk ya gıttım evraklarla 20 sınde zıraat bankasından alıcam ınsallah.

ayy bizimkide diyoki bilmem kimin oğluna büyük konuşmuşta iki kafa gibi duruyomuş kafası banyoda kafasına bastır diyo sanki hamur şekillendiriyo sinir ediyo beni

ben bır alısverıs merkezınde gordum mrkasını hatrlyamıyorum dedıgın gıbı resımdekı kadar yuksek degıldı daha alcak ve kuvete oturan bırseydı ama plastık ya soguk geldı bana ne bıleyım hosuma gıtmemıştı.bu arada nasılsın yoktun uzun zamandır tatılde mıydınız kuzucukla

arkadasım denemıs banada soylemıstı hem sutuM arttı hem yaglandı demıstı:::HAŞHAŞ EZMESİ:::(AKTARLARDA OLUYOMUS SANIRIM)

canım benim hiç sıkma canını sıkıntısı azalsın da kılo alımı yavaş olsun hiç panik yapma ben ne kadar zayıf bebekle uğraştım bilsen...ama zamana anladım ki mesele kılo değil sağlık.inşallah sıkıntısı en kısa zamanda geçer. sütün için de düzenli beslen.ciğer ye bol bol kırmızı et tüket.tereyağ bal ye. tamam su süt yapıyor ama dediğin gibi o sütün içeriği de önemli.yediklerne dikkat et her gün

bizimde bugün 3 aylık kontrolümüz vardı....vee doktorumuz artık meyve suyu havuç suyu ve sabahları 1 çay kaşığı pekmez verebilirsin dedi.az önce elma suyu verdim bayıldı kuzum...yarında aşılarımız var rota virüsüde yapılcak

vayyyyyyyyyy büyüyorlar mı nee :2:

Kızlaar benim oğlumun 3 ayı dolacak yakında, bende verebilirmiyim acaba, ayy çok güzel.
Ek gıda alsın istiyorum oğlum.
Bu arada bebeklerinize su veriyormusunuz?

Kızlaar benim oğlumun 3 ayı dolacak yakında, bende verebilirmiyim acaba, ayy çok güzel.
Ek gıda alsın istiyorum oğlum.
Bu arada bebeklerinize su veriyormusunuz?

bende istiyorum artık ek gıda vermek ben su veriyorum kaynamış ılık su içiyorda

ayhh vallahi heyecan yaptım , ek gıdalarımı konuşucağız biz yavaş yavaş ,anammmmmmmmmmm ,ben bu arada su da vermedim hiç :26: hani 6 ay boyunca sadece anne sütü idi :26::26::26: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…