uçağımı kaçırdım nasıl olduysa otobüs arabada değil koca uçak diye benle dalga geçiyorlar .
kızımda çok hasta herkesde var sanırım
merhaba arkadaşlar aranızda ev tipi anakucağı anadizi kullanan var mı, benim bebek hiç bi yerde durmuyor onlardan alsam diyorum ama emin olamıyorum..
uçağımı kaçırdım nasıl olduysa otobüs arabada değil koca uçak diye benle dalga geçiyorlar .
kızımda çok hasta herkesde var sanırım
merhaba arkadaşlar aranızda ev tipi anakucağı anadizi kullanan var mı, benim bebek hiç bi yerde durmuyor onlardan alsam diyorum ama emin olamıyorum..
Slm arkadaşlar nasılsınız, oğlumun uyku düzeni bozuldu sanırım, dün gece 4 gibi uyudu malesef
Ne yapmam gerek önerisi olan varmı?
Ayrıca bugün karma aşımızı olduk, ebe yara olup iltihap toplayacak dedi tedirgin oldum. Calpol verdim uyuyor şimdi, koluna dokunmaya çok çekiniyorum, hemen geçermi acaba?
Bizim 2.ay aşılarımızda hiç sorun olmadı,ya da gündüz hiç uyumuyo zaten ben anlamadım.Çok tedirgin olmayın çok nadir oluyodur problem bence...
slm cnm ne guzel bı sorun olmamıs bebegın ıcın sımdı yemek secmıyordur belkı dıgmı bende 1 bucuk aylıkken muhallebı vermıstımne kadar erken tatsa o kadar gelısım saglıyor cunkı kendı bebeklkerımde gzlemlıyorum sadece bı ogun ek gıda verıyorum ben 3 aylıj olduk cok sukur
Kızlar zamanı geldiğinde muhallebiyi neyle yapmayı düşünüyosunuz arı mamamı normal pirinç unumu yoksa gogly mi nişasta mı yada aklınızda olan bişey var mı bide yoğurdu nasıl yapıcaz bebek sütüyle mi
herkese merhaba,
2 hafta sonra yani 3 aylık olunca kızımla uçak yolculuğu yapmayı planlıyorum, yanımızda kimse olmayacağı için tedirginim, sizce yanımıza bebek arabası mı, kanguru mu yoksa sling mi almalıyız (slingimiz yok ama aklıma yatarsa almayı düşünüyorum) hangisiyle daha rahat ederiz? yolculuk yapan varsa fikir verebilir mi?
selam kızlar, bayaaaadır giremedim.. bayram için annemlere gitmiştik biz biraz fazla kaldık oğluşumla yeni döndük.. geçmiş bayramınız kutlu olsun
bizden haberler....
3. ay kontrolümüzü olduk çok şükür herşey yolunda ama gecen aylara göre az kilo almış kuzum, zaten sütümün azaldığını hissetmiştim bu ay, boyu 62cm, kg 6900gr olmuşrota aşımızı da yaptırdık..
bu arada gecen ay ki üşütmesinden beri hala burnu açılmadı, yavrum geceleri zor nefes alıyor, ne yaptıysak işe yaramadı
vee üzüle üzüle de olsa artık ara sıra mama vermem gerektiğini ve sütümün azaldığını kabul ettim.. oğlum iyi olsun da napalım.. günde 1 ya da 2 öğün veriyorum 60 ya da 90 cc.. bazı günler istemiyor vermiyorum, böyle bir garip beslenme düzenimiz var
en yakın zamanda da oyun halısı almam lazım, çok hareketlendi, kucağıma sırt üstü yatırdığımda resmen kendi kendine kalkıp oturuyor, şok olduk bunu görünce ve aynısını dr. da da yaptı, çok hareketli olacak galiba ben napıcam bilmiyorum
ayrıca deli gibi ağız köpürtme ve salya akıtma başladı, erken diş çıkarabilirmiş
Hoşgeldin canım. Bizim 2. ay bitmasine az kaldı fakat doktor kilosu iyi dedi. 6200 ve 61cm, sence nasıl?
Bana mama verme dedi ama size göre az geldi kilosu
maşallah canım bence gayet güzelbebeğin doyuyorsa hiç mama verme gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?