2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uçağımı kaçırdım nasıl olduysa otobüs arabada değil koca uçak diye benle dalga geçiyorlar .

kızımda çok hasta herkesde var sanırım

uçağımı kaçırdım nasıl olduysa otobüs arabada değil koca uçak diye benle dalga geçiyorlar .

Geçmiş olsun,hem kaçan uçak için hem de bebiş için...Soğuklar geldi yavaş yavaş hastalık haberleri çoğalır,zorlanmadan atlatırız inşallah...

merhaba arkadaşlar aranızda ev tipi anakucağı anadizi kullanan var mı, benim bebek hiç bi yerde durmuyor onlardan alsam diyorum ama emin olamıyorum..

valla poyraz beyimiz keyfi isterse duruyor , keyfi istenezse gözümün içine baka baka cıyaklıyoorr kucakkk istiyorr, oyun halısı geliyor benim aklımada ama ne kadar kullanıcağız ki, kısmetse inşallah 3 ay içerisinde oturmaya başlarlarsa oyun halısıda yalan olur sanki, hep te yatırılmazki çoçuk sırtı ağrırı , :26:ay gine aklım karıştııı

geçmişşş olsun tez zamandaa , nereye yolculuk ? yada nereye idi ??

Kızlar zamanı geldiğinde muhallebiyi neyle yapmayı düşünüyosunuz arı mamamı normal pirinç unumu yoksa gogly mi nişasta mı yada aklınızda olan bişey var mı bide yoğurdu nasıl yapıcaz bebek sütüyle mi

Slm arkadaşlar nasılsınız, oğlumun uyku düzeni bozuldu sanırım, dün gece 4 gibi uyudu malesef
Ne yapmam gerek önerisi olan varmı?
Ayrıca bugün karma aşımızı olduk, ebe yara olup iltihap toplayacak dedi tedirgin oldum. Calpol verdim uyuyor şimdi, koluna dokunmaya çok çekiniyorum, hemen geçermi acaba?

Bizim 2.ay aşılarımızda hiç sorun olmadı,ya da gündüz hiç uyumuyo zaten ben anlamadım.Çok tedirgin olmayın çok nadir oluyodur problem bence...

Bizim 2.ay aşılarımızda hiç sorun olmadı,ya da gündüz hiç uyumuyo zaten ben anlamadım.Çok tedirgin olmayın çok nadir oluyodur problem bence...

aynen bızdede hıc sorun olmadı
ateslenecek dıye cok korkmustum ben sukur hıc agrı ates yapmadı
hatta o gun asıdan 4 saat sonra yolculuk bıle yaptık

Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ama oğlum bu saat oldu gözünü açmadı.
Akşam uyutmayayım diyorum ama huysuzlanır diye çekiniyorum.
Bir abla bebeğin misafiri hissettiğini ve geleceği zaman huysuz olacileceğini söyledi ve tescillendi.
Ne zaman misafir gelecek olsa oğlum ağlamaktan harap oluyor, dünde misafirim vardı, çok sıkıntı verdi bana, işin en sinir edici tarafıysa, gece emziriyorum yüzüne bakınca bırakıp bana kahkahalar atıyor kerata. Oh uyumuyorum işte der gibi :)

kızlar bu ek gıda verme ya da tattırma işi aklımı karıştırdı:44:. kesin bizim dr ay yokk yokkk 6. aya kadar su bile yok der, gerçi ben şuan su da vermiyorum ama yine de siz böyle söyleyince veresim geldi. yavrum süt süt nereye kadar zaten o da gaz yapıyo

herkese merhaba,

2 hafta sonra yani 3 aylık olunca kızımla uçak yolculuğu yapmayı planlıyorum, yanımızda kimse olmayacağı için tedirginim, sizce yanımıza bebek arabası mı, kanguru mu yoksa sling mi almalıyız (slingimiz yok ama aklıma yatarsa almayı düşünüyorum) hangisiyle daha rahat ederiz? yolculuk yapan varsa fikir verebilir mi?

Oglum 10 yasinda canim, bir cok cocuga gore daha iyi yemesi, bazi yemekleri kucukken daha cok yerdi simdi sevmiyor ama yine de yiyiyor

Ben muhallebiye karsiyim acikcasi, evet damak tadi icin olabilir ama surekli vermek fazla kilo yapiyor. Ben verdigim zamanlard pirinc unu misir ve bugday nisastasini karistirmistim ama bunu 1,5 yasindan sonra yaptim. Yatarken biberon mamasi verdim, daha once de anne sutu. Yogurdu normal sutle yapanlar var, anne sutuyle, mamayla yapan bile duydum. Hatta unlu bir hastanede gorev yapan bir doktor kendi yediginiz yogurttan verin demis internette. Ben normal sutu tercih ettim, bir yasindan sonra eve aldigimiz yogurttan verdim. Simdi bebe yogurtlari da var. Ne kadar sagliklidir bilmem tabii.

selam kızlar, bayaaaadır giremedim.. bayram için annemlere gitmiştik biz biraz fazla kaldık oğluşumla yeni döndük.. geçmiş bayramınız kutlu olsun

bizden haberler....

3. ay kontrolümüzü olduk çok şükür herşey yolunda ama gecen aylara göre az kilo almış kuzum, zaten sütümün azaldığını hissetmiştim bu ay, boyu 62cm, kg 6900gr olmuş rota aşımızı da yaptırdık..

bu arada gecen ay ki üşütmesinden beri hala burnu açılmadı, yavrum geceleri zor nefes alıyor, ne yaptıysak işe yaramadı

vee üzüle üzüle de olsa artık ara sıra mama vermem gerektiğini ve sütümün azaldığını kabul ettim.. oğlum iyi olsun da napalım.. günde 1 ya da 2 öğün veriyorum 60 ya da 90 cc.. bazı günler istemiyor vermiyorum, böyle bir garip beslenme düzenimiz var

en yakın zamanda da oyun halısı almam lazım, çok hareketlendi, kucağıma sırt üstü yatırdığımda resmen kendi kendine kalkıp oturuyor, şok olduk bunu görünce ve aynısını dr. da da yaptı, çok hareketli olacak galiba ben napıcam bilmiyorum

ayrıca deli gibi ağız köpürtme ve salya akıtma başladı, erken diş çıkarabilirmiş

Canım benim yanımda portbebe vardı ama işe yaramadı. En iyisi kanguru çünkü yanında bebeğin çantasıda olacak malum. Ben yük olmasın diye yastık almadım hostesten istedim. Birde hostese ilet sana boş koltuklardan ayarlasınlar, bebeği yatırmak için iyi oluyor. Bu arada kulğına pamuk tıkamayı unutma, ben giderken sadece emzirdim ama sıkıntı oldu. Dönüşte pamuk tıkadım, uçakta hep uyudu paşam. İyi yolculuklar...

Hoşgeldin canım. Bizim 2. ay bitmasine az kaldı fakat doktor kilosu iyi dedi. 6200 ve 61cm, sence nasıl?
Bana mama verme dedi ama size göre az geldi kilosu

selam kızlarrrr.
bende oğlumda ek gıdaya 4.ayı bittiğinde başlamıştım.elma suyu,seftalisuyu ve yoğurt veriyordum.19 ayı biticek hiç yemek seçmiyor.

3 ay ek gıda için biraz erken sanki bilemedim.
ben kızımada 4.ayı bittiğinde başlıcam.oğluma nasıl yaptıysam aynını yapcam bakalım.inşallah yer herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…