2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumun ateşi yok ama uyanık olduğundan çok mızıldıyor, kucağımdan indirdiğim an çığlığı basıyor, bezini açarken çok ağladı.
Sanırım ağrısı çok oluyor, bu normalmidir sizce, sizin bebeklerde oldumu bu kadar?

Bizde oyun halısı var çok güzel oynuyor. Oturunca da üstünde oturup oynayabilir. İstoçtan bayağı ucuza almıştık. İstanbulda oturanlar için isoçta oyuncak fiyatları bayağı uygun, toptan fiyatuna veriyorlar.

canım bencede en iyisini yapmışsın bende inşallah 4. aya girdiğinde azar azar ek gıda vermeye başlıcam değişik tatlara alışabilmesi için. önceleri sadece mevsime uygun meyvelerin sularını vericem biraz alıştıktan sonrada sebze çorbası ve muhallebi tarzı bişiyler vermeyi düşünüyorum. 6. ayına kadar sadece anne sütüyle tabiki beslenebilir ama benim sütüm yeterli gelmez. sütün gerçekten iyi beslenmekle alakası var ben çok yediğim içtiğim şeylere dikkat ettiğimi söyleyemicem yeme konusunda biraz tembelim. yine allaha şükürler olsun sütüm iyi arada mama veriyorum azaldığını hissettiğim an ama yinede bir şekilde yetiyor ama bir iki ay sonra onun karnını doyurmayabilir

meltemcim süt konusunda aynıyız, ara ara mama takviyesi yapıyorum ben de.. 4.aya da girdik acaba ben de yavaştan versem mi meyve suyu falan:26:

gerçi benim oğlum yemek sececeğe benzemiyor biraz pis boğaz

hem mama ayırmıyor, hem de vitamini olsun, şurubu olsun hatta rota aşısını bile ağzını şapurdata şapurdata afiyetle götürüyor

benimde sütüm azaldı hisediyorum yada ataklarda işte 3,5 aylığız 62 cm 7,200 kilomuz ççıktı doktor dedi
4 5 saatte bir emzir ağlıyor ya kıyamıyorum gerçi çekiyor gelmiyor napcam bilemiyorum

oooo ozaman çok daha güzel almış bence kilo, benimki 3700 goğdu anca bu kadar bence hiç düşünme bile maşallahı var kuzunun

demmircan maşallah senin bebişinde gayet güzel kilo almış az değilki. tombik olmasına bakmayın bence önemli olan sağlıklı olması. benim kızımda 3.180 dogdu ve daha yeni 5800 kiloya ulaştı ama boyu güzel uzadı yavrumun 49cm doğdu 61 cm oldu :)) resimlerini face ekleyince hep arkadaslarım ne kadar tombik diyorlar yanaklar falan iyice şişti tam ısırmalık oldu aldığı kiloda fazla diil. bende takmıyorum artık dediğim gibi yavrularımızın sağlıklı olması en önemlisi

benimde sütüm azaldı hisediyorum yada ataklarda işte 3,5 aylığız 62 cm 7,200 kilomuz ççıktı doktor dedi
4 5 saatte bir emzir ağlıyor ya kıyamıyorum gerçi çekiyor gelmiyor napcam bilemiyorum

kilosu çok güzel iyi kilo almış bence. ama eğer sütün azaldıysa mecbur aç kalmaması için arada ek olarak mama verir. kendinde süt arttırıcı şeyler yemeye bak cnm

maşallah canım

ben aslında aldığı kiloda değilim, sütüm azaldığı için üzülüyorum, hem diğer aylara oranla az kilo almış üstelik arada mama vermeme rağmen, hem de süt yetmediği için aç kalıyor ve ortalığı inletiyor bazen, bunlara canım sıkılıyor

choco__latte çok tatlı bir bebişin var maşaAllah.
Ne kadarlık oldu canım, doktorlar belirli süreden sonra eldiven takmayın diyorlar, bugün doktorum söyledi.
Ben takıyordum bir arkadaş ve doktorun önerisiyle çıkardım, ellerini tanımalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…