- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Birazda zayıf doğmasına bağlıyorum, 2440 doğmuştu, inş. iyi gider kilosu.
Birazda zayıf doğmasına bağlıyorum, 2440 doğmuştu, inş. iyi gider kilosu.
2.ay mı bitiyor 3. mü? 2 ise seninki bayağı tombikmiş:) maşallah.
2 bitiyor ama belirgin bir tombiklik yok, vücudu çok kilolu değil, ama doktor iyi kilosu mamayı kes dedi.
Zaten günde bir kere veriyordum.
canım sizin 3. ay bitiyor, biz de 3. ayı bitirdik şimdi 4. ayın içindeyiz
valla poyraz beyimiz keyfi isterse duruyor , keyfi istenezse gözümün içine baka baka cıyaklıyoorr kucakkk istiyorr, oyun halısı geliyor benim aklımada ama ne kadar kullanıcağız ki, kısmetse inşallah 3 ay içerisinde oturmaya başlarlarsa oyun halısıda yalan olur sanki, hep te yatırılmazki çoçuk sırtı ağrırı , :26:ay gine aklım karıştııı
geçmişşş olsun tez zamandaa , nereye yolculuk ? yada nereye idi ??
selam kızlarrrr.
bende oğlumda ek gıdaya 4.ayı bittiğinde başlamıştım.elma suyu,seftalisuyu ve yoğurt veriyordum.19 ayı biticek hiç yemek seçmiyor.
3 ay ek gıda için biraz erken sanki bilemedim.
ben kızımada 4.ayı bittiğinde başlıcam.oğluma nasıl yaptıysam aynını yapcam bakalım.inşallah yer herşeyi.
canım bencede en iyisini yapmışsın bende inşallah 4. aya girdiğinde azar azar ek gıda vermeye başlıcam değişik tatlara alışabilmesi için. önceleri sadece mevsime uygun meyvelerin sularını vericem biraz alıştıktan sonrada sebze çorbası ve muhallebi tarzı bişiyler vermeyi düşünüyorum. 6. ayına kadar sadece anne sütüyle tabiki beslenebilir ama benim sütüm yeterli gelmez. sütün gerçekten iyi beslenmekle alakası var ben çok yediğim içtiğim şeylere dikkat ettiğimi söyleyemicem yeme konusunda biraz tembelim. yine allaha şükürler olsun sütüm iyi arada mama veriyorum azaldığını hissettiğim an ama yinede bir şekilde yetiyor ama bir iki ay sonra onun karnını doyurmayabilir
geçmişşş olsun tez zamandaa , nereye yolculuk ? yada nereye idi ??
oooo ozaman çok daha güzel almış bence kilo, benimki 3700 goğdu anca bu kadar bence hiç düşünme bile maşallahı var kuzunun
benimde sütüm azaldı hisediyorum yada ataklarda işte 3,5 aylığız 62 cm 7,200 kilomuz ççıktı doktor dedi
4 5 saatte bir emzir ağlıyor ya kıyamıyorumgerçi çekiyor gelmiyor napcam bilemiyorum
demmircan maşallah senin bebişinde gayet güzel kilo almış az değilki. tombik olmasına bakmayın bence önemli olan sağlıklı olması. benim kızımda 3.180 dogdu ve daha yeni 5800 kiloya ulaştı ama boyu güzel uzadı yavrumun 49cm doğdu 61 cm oldu :)) resimlerini face ekleyince hep arkadaslarım ne kadar tombik diyorlar yanaklar falan iyice şişti tam ısırmalık oldu aldığı kiloda fazla diil. bende takmıyorum artık dediğim gibi yavrularımızın sağlıklı olması en önemlisi
kilosu çok güzel iyi kilo almış bence. ama eğer sütün azaldıysa mecbur aç kalmaması için arada ek olarak mama verir. kendinde süt arttırıcı şeyler yemeye bak cnm
Annesinin Tostosu
meltemcim süt konusunda aynıyız, ara ara mama takviyesi yapıyorum ben de.. 4.aya da girdik acaba ben de yavaştan versem mi meyve suyu falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?