2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkürler,

12 gün sonra 3 aylık olucaz, eldivenleri dışarı çıkarken ve banyodan hemen sonra takıyorum sadece, o da vücut ısısı dengelenene kadar.

canım sakın mecbur kalmadıkça bu aylarda artık eldiven takmayın bebeğin zaka gelişimini bile kötü yönde etkiliyormuş parmaklarını özgürce hareket ettirebilmeli. biz sadece ilk bir hafta taktık sonra hiç takmadım.

Yüzünü çiziyor diye takıyordum canım, artık takmıyorum.

kızlar asıl sormak istediğim soruya geliyim siz adet görüyormusunuz?? ben en son 2 ay önce gördüm lohusa akıntım biter bitmez bi kaç gün içinde hemen adet oldum ondan beridir yaklaşık iki aydır tık yok :44: emzirdiğim için mi acaba olamıyorum çünkü yanı sıra hep hafif hafif adet sancılarımda var. allah korusun aklıma başka birşeyde getirmek istemiyorum çünkü korunuyoruz

ben de hala olmadım,
daha da vahimi biz korunmuyoruz çünkü hamile kalma ihtimalim yok

zira hala birlikte olamadık

Ben lohusalıktan 2 gün sonra oldum, birde geçen hafta oldum fakaat geçen haftaki çok garipti, çok az ve siyah akıntı şeklindeydi, bende tedirgin oldum. Korunduk ama bir tanıdık bu şekilde üstüne görme olmuştu, şimdi tedirginim :18:

bende sütüm yok diye üzülüyodum ama doktormuz emme gücü arttığı için gögüslerin yumuşuyodur kilo alımı iyi mama verme diyo oğlumun boyu 62.5 cm ve 7200gr.bugünde 3.ay aşımızı olduk ve rotayıda bir güzel götürdü kuzum.dünden beri meyve suyu tattırmaya başladım sabahlarıda azıcık pekmez ver dedi...
bu arada özel hastaneler sağlık ocağı aşılarını ücretsiz yapıyor bilginize

ben de bu ayın başında (hatta buraya da yazmıştım) adet oldum sandım ama 1 gün süren afedersiniz çok hafif bi lekelenme oldu o da kahverengimsi. bilmiyorum burada öyle olan var mı ama hala ben de adet olmadım hafif yumurtalık batmalarına rağmen.

ben de hala olmadım,
daha da vahimi biz korunmuyoruz çünkü hamile kalma ihtimalim yok

zira hala birlikte olamadık

niye canım birlikte olmadınız merak ettim?? lohusalık biteli kaç ay oldu. hani bizde çok sık birlikte olan çiftlerden değilizde :)) ama yinede onsuzda olmuyo yani :))

canım aynısı bende oldu bundan yaklasık bir ay önce bir iki gün böle kahverengi çok hafif bi lekelenmem oldu geçti hafif hafif hep batmalar var ama olamıyorum

niye canım birlikte olmadınız merak ettim?? lohusalık biteli kaç ay oldu. hani bizde çok sık birlikte olan çiftlerden değilizde :)) ama yinede onsuzda olmuyo yani :))

ya iki kere denedik ama benim canım çook yandı o yüzden devam edemedik, şimdi de hem eşim canım acıyor diye yanaşmaya çekiniyor hem de ben korkuyorum :26:

bn böyle hamile kasldımmm

3. ay aşısı ne oluyor acaba?
Oğlum ilk 1 ayda aşı oldu, bugün 2 bacak 1 koldan aşı yapıldı (karma aşı) bunun dışında 2 ocakta gel dedi, o zaman neredeyse 6 aylık oluyor.
Siz rota aşısı falan yazıyorsunuz hiçbişey anlamadım, bizim buradamı bi gariplik var acaba, ağızdan hiçbişey vermediler.

canım aynısı bende oldu bundan yaklasık bir ay önce bir iki gün böle kahverengi çok hafif bi lekelenmem oldu geçti hafif hafif hep batmalar var ama olamıyorum

hah aynı durumda olan birini görünce sevindim. hamile olabilirmişiz karakız öyle diyor

bn böyle hamile kasldımmm

insan hayırlı bişi der yoktur ya öyle bişey sanmam.

nasıl 6 aylık yaa 4. ay 2. ay aşılarının 2. dozları var sağlık ocağında,

3. ay dediğimiz de sadece rota

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…