choco__latte çok tatlı bir bebişin var maşaAllah.
Ne kadarlık oldu canım, doktorlar belirli süreden sonra eldiven takmayın diyorlar, bugün doktorum söyledi.
Ben takıyordum bir arkadaş ve doktorun önerisiyle çıkardım, ellerini tanımalıymış.
çok teşekkürler,
12 gün sonra 3 aylık olucaz, eldivenleri dışarı çıkarken ve banyodan hemen sonra takıyorum sadece, o da vücut ısısı dengelenene kadar.
choco__latte çok tatlı bir bebişin var maşaAllah.
Ne kadarlık oldu canım, doktorlar belirli süreden sonra eldiven takmayın diyorlar, bugün doktorum söyledi.
Ben takıyordum bir arkadaş ve doktorun önerisiyle çıkardım, ellerini tanımalıymış.
canım sakın mecbur kalmadıkça bu aylarda artık eldiven takmayın bebeğin zaka gelişimini bile kötü yönde etkiliyormuş parmaklarını özgürce hareket ettirebilmeli. biz sadece ilk bir hafta taktık sonra hiç takmadım.
kızlar asıl sormak istediğim soruya geliyimsiz adet görüyormusunuz?? ben en son 2 ay önce gördüm lohusa akıntım biter bitmez bi kaç gün içinde hemen adet oldum ondan beridir yaklaşık iki aydır tık yok :44: emzirdiğim için mi acaba olamıyorum çünkü yanı sıra hep hafif hafif adet sancılarımda var. allah korusun aklıma başka birşeyde getirmek istemiyorum çünkü korunuyoruz
kızlar asıl sormak istediğim soruya geliyimsiz adet görüyormusunuz?? ben en son 2 ay önce gördüm lohusa akıntım biter bitmez bi kaç gün içinde hemen adet oldum ondan beridir yaklaşık iki aydır tık yok :44: emzirdiğim için mi acaba olamıyorum çünkü yanı sıra hep hafif hafif adet sancılarımda var. allah korusun aklıma başka birşeyde getirmek istemiyorum çünkü korunuyoruz
ben de hala olmadım,
daha da vahimi biz korunmuyoruz çünkü hamile kalma ihtimalim yok
zira hala birlikte olamadık
ben de bu ayın başında (hatta buraya da yazmıştım) adet oldum sandım ama 1 gün süren afedersiniz çok hafif bi lekelenme oldu o da kahverengimsi. bilmiyorum burada öyle olan var mı ama hala ben de adet olmadım hafif yumurtalık batmalarına rağmen.
niye canım birlikte olmadınız merak ettim?? lohusalık biteli kaç ay oldu. hani bizde çok sık birlikte olan çiftlerden değilizde :)) ama yinede onsuzda olmuyo yani :))
Ben lohusalıktan 2 gün sonra oldum, birde geçen hafta oldum fakaat geçen haftaki çok garipti, çok az ve siyah akıntı şeklindeydi, bende tedirgin oldum. Korunduk ama bir tanıdık bu şekilde üstüne görme olmuştu, şimdi tedirginim :18:
ben de bu ayın başında (hatta buraya da yazmıştım) adet oldum sandım ama 1 gün süren afedersiniz çok hafif bi lekelenme oldu o da kahverengimsi. bilmiyorum burada öyle olan var mı ama hala ben de adet olmadım hafif yumurtalık batmalarına rağmen.
bende sütüm yok diye üzülüyodum ama doktormuz emme gücü arttığı için gögüslerin yumuşuyodur kilo alımı iyi mama verme diyo oğlumun boyu 62.5 cm ve 7200gr.bugünde 3.ay aşımızı olduk ve rotayıda bir güzel götürdü kuzum.dünden beri meyve suyu tattırmaya başladım sabahlarıda azıcık pekmez ver dedi...
bu arada özel hastaneler sağlık ocağı aşılarını ücretsiz yapıyor bilginize
bn böyle hamile kasldımmm
canım aynısı bende oldu bundan yaklasık bir ay önce bir iki gün böle kahverengi çok hafif bi lekelenmem oldu geçti hafif hafif hep batmalar var ama olamıyorum
bn böyle hamile kasldımmm
3. ay aşısı ne oluyor acaba?
Oğlum ilk 1 ayda aşı oldu, bugün 2 bacak 1 koldan aşı yapıldı (karma aşı) bunun dışında 2 ocakta gel dedi, o zaman neredeyse 6 aylık oluyor.
Siz rota aşısı falan yazıyorsunuz hiçbişey anlamadım, bizim buradamı bi gariplik var acaba, ağızdan hiçbişey vermediler.
nasıl 6 aylık yaa 4. ay 2. ay aşılarının 2. dozları var sağlık ocağında,
3. ay dediğimiz de sadece rota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?