- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
3. ayda gel demedi, sadece 2 ocak dedi, ay çıldırıcam niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. 2. dozdan falan bahsetmedi
ya iki kere denedik ama benim canım çook yandı o yüzden devam edemedik, şimdi de hem eşim canım acıyor diye yanaşmaya çekiniyor hem de ben korkuyorum :26:
3. ayda gel demedi, sadece 2 ocak dedi, ay çıldırıcam niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. 2. dozdan falan bahsetmedi
Ayy deme öyle yaa
Korktum şimdi, test almaya bile korkuyorum yaa
belki bi enfeksyon falan vardır basit birşey yani bence bir doktora görün o yüzden canın yanmış olabilir. normal doğum yapmış olsan acaba doğumla ilgili mi bi sorun oluştu derdim ama öle bi durum olamaz sende
senin oğluşa 3.ay kontrolünde aşı yapılmadımı
canım sakın mecbur kalmadıkça bu aylarda artık eldiven takmayın bebeğin zaka gelişimini bile kötü yönde etkiliyormuş parmaklarını özgürce hareket ettirebilmeli. biz sadece ilk bir hafta taktık sonra hiç takmadım.
Biz anne karnindan beri koca kafaliyiz :))kızlar bir de bebişlerin baş çevresi kaç cm?
benimki biraz koca kafa sanki
3. ay kntrolde 41,5 çıktı
canım sadece rotarix yapıldı 1. doz
Ayni gorusteyim, elleri biraz soguk oluyor ama olsun ellerini neredeyse kesfetti, surekli onlara bakiyor sipam gozunu sasilastirip sasilastirip :)))
Biz anne karnindan beri koca kafaliyiz :))
42 cm bas cevremiz 12 gun sonra 3 ayligiz.
allah allah e bize yapıldııı iki bacaktan bide rota
allah allah e bize yapıldııı iki bacaktan bide rota
ben de hala olmadım,
daha da vahimi biz korunmuyoruz çünkü hamile kalma ihtimalim yok
zira hala birlikte olamadık
verem karma ve pnomokok 2. ayda paıldı bügün ise çocuk felci karma ve pnomokok ve rota....dr çok yoğundu sonraki aşıyı soramadım
canım aynen bizde yaa bizden başka var mı dicektim varmış
farklı demekki bizim takvimler,
bak bize uygulanan aşı takvimi böyle
Dörtçelik Çocuk Hastanesi - Aşı Takvimi
ahaa ben de pek memnun oldum şimdi
farklı demekki bizim takvimler,
bak bize uygulanan aşı takvimi böyle
Dörtçelik Çocuk Hastanesi - Aşı Takvimi
hımm sanırım aynı takvimler e benim oğlum tam 3 aylık bugün aşı oldu üff kafam karıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?