2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3. ayda gel demedi, sadece 2 ocak dedi, ay çıldırıcam niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. 2. dozdan falan bahsetmedi

canım rota zaten isteğe bağlı ve özel yapılıyor, bak şimdi aşı karnesi vermediler mi sana,
bizim 4 ekim de 2. ay aşılarımız yapıldı, birdaha 30 kasımda çağırdılar karma aşı ve pnömokok un 2. dozları yapılacak

Son düzenleme:
ya iki kere denedik ama benim canım çook yandı o yüzden devam edemedik, şimdi de hem eşim canım acıyor diye yanaşmaya çekiniyor hem de ben korkuyorum :26:

belki bi enfeksyon falan vardır basit birşey yani bence bir doktora görün o yüzden canın yanmış olabilir. normal doğum yapmış olsan acaba doğumla ilgili mi bi sorun oluştu derdim ama öle bi durum olamaz sende

3. ayda gel demedi, sadece 2 ocak dedi, ay çıldırıcam niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. 2. dozdan falan bahsetmedi

aaa ama sen bugün aşılarını yaptırmışsın , o yüzden 2 ockta çağırmış işte 2 ay sonra oluyor sizin de, ama sen 2. ay aşılarını geç mi yaptırdın?

belki bi enfeksyon falan vardır basit birşey yani bence bir doktora görün o yüzden canın yanmış olabilir. normal doğum yapmış olsan acaba doğumla ilgili mi bi sorun oluştu derdim ama öle bi durum olamaz sende

yok canım dr.um böyle olabileceği konusunda uyarmıştı zaten, emzirdiğimiz için kuruluk oluyormuş bende aşırı oldu sanırım, jel verdi ama gidip almadım, alsam belki denerim

kızlar bir de bebişlerin baş çevresi kaç cm?
benimki biraz koca kafa sanki
3. ay kntrolde 41,5 çıktı

Ayni gorusteyim, elleri biraz soguk oluyor ama olsun ellerini neredeyse kesfetti, surekli onlara bakiyor sipam gozunu sasilastirip sasilastirip :)))
kızlar bir de bebişlerin baş çevresi kaç cm?
benimki biraz koca kafa sanki
3. ay kntrolde 41,5 çıktı
Biz anne karnindan beri koca kafaliyiz :))
42 cm bas cevremiz 12 gun sonra 3 ayligiz.

Ayni gorusteyim, elleri biraz soguk oluyor ama olsun ellerini neredeyse kesfetti, surekli onlara bakiyor sipam gozunu sasilastirip sasilastirip :)))

Biz anne karnindan beri koca kafaliyiz :))
42 cm bas cevremiz 12 gun sonra 3 ayligiz.

maşallahh
bizimkinde de baş çevresi hep 2 hafta ileride gidiyordu, zaten o koca kafasını doğum kanalına sokamadığı için doğuramadım ya

allah allah e bize yapıldııı iki bacaktan bide rota

canım 2 bacaktan dediğin sanırım karma aşı ve pnömokok, onlar 2. ay sonunda yapıldı +verem aşısı koldan,
birdaha 4. ay sonunda yapılacak 2. dozları, 3. ay sonunda yok yani

size yapılanlar ne aşısıydı biliyor musun?

allah allah e bize yapıldııı iki bacaktan bide rota

canım 2 bacaktan dediğin sanırım karma aşı ve pnömokok, onlar 2. ay sonunda yapıldı +verem aşısı koldan,
birdaha 4. ay sonunda yapılacak 2. dozları, 3. ay sonunda yok yani

size yapılanlar ne aşısıydı biliyor musun?

verem karma ve pnomokok 2. ayda paıldı bügün ise çocuk felci karma ve pnomokok ve rota....dr çok yoğundu sonraki aşıyı soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…