çok geçmiş olsun cnm bnm eşimin arkadaşının bebeğide 1 ayda 100 gr almış ki daha öncelerde ayda 1 kilo alıyomuş 3 aylıkmış onlarınki tahliller yapılmış ultrason çekilmiş bişi çıkmamış mamaya başlatmış
ben doğduğundan beri veriyorum sütüm gelmedi açtı hatta hastanede yenidoğana almışlardı yıkamışlar mamada vermişler karnı doyunca ve yıkanınca 4 saat aralıksız uyumuştu.
bende önce emziriyorum duruma göre mama veriyorum günde 2-3 kez 75-90 cc kadar mama veriyorum onun dışında emişiyoruz belki vermesemde olur ama alıştım o da alıştı sanki vermeyince aç bırakıyomuşum gibi geliyo.
kızlar bir de bebişlerin baş çevresi kaç cm?
benimki biraz koca kafa sanki
3. ay kntrolde 41,5 çıktı
benim kızımın doğdu anda 35 cm di şimdi 3. ay kontrolünde 38,5 çıktı çok güzel kafası var yavrumunbüyük ya da küçük olması genetik canım bi de erkek çocuklarında daha büyük olabiliyor tatlım
canım ben de aynı şeyi düşünüyorum.ama ellerini resmen gözüne sokacak gibi oluyır korkuyorum kazara bişey olacak diye o zaman takıyorum
kızlar bebişleriniz elini ağzına götürüyor mu?bizim cimcime emziği fırlatıp elini cop cop emmeye başladı.
canım sakın mecbur kalmadıkça bu aylarda artık eldiven takmayın bebeğin zaka gelişimini bile kötü yönde etkiliyormuş parmaklarını özgürce hareket ettirebilmeli. biz sadece ilk bir hafta taktık sonra hiç takmadım.
kızlar bebeklerimiz göz rengi ne zaman belli olur benimki değişik bi renk ne renk olcak çok merak ediyorum...
Kızlar pazartesi günü rotavirüs aşısını yaptırsam geç mi olur?
Kızlar pazartesi günü rotavirüs aşısını yaptırsam geç mi olur?
Slm arkadaşlar nasılsınız, oğlumun uyku düzeni bozuldu sanırım, dün gece 4 gibi uyudu malesef
Ne yapmam gerek önerisi olan varmı?
Ayrıca bugün karma aşımızı olduk, ebe yara olup iltihap toplayacak dedi tedirgin oldum. Calpol verdim uyuyor şimdi, koluna dokunmaya çok çekiniyorum, hemen geçermi acaba?
Kızlar zamanı geldiğinde muhallebiyi neyle yapmayı düşünüyosunuz arı mamamı normal pirinç unumu yoksa gogly mi nişasta mı yada aklınızda olan bişey var mı bide yoğurdu nasıl yapıcaz bebek sütüyle mi
gerçi benim oğlum yemek sececeğe benzemiyor biraz pis boğaz
hem mama ayırmıyor, hem de vitamini olsun, şurubu olsun hatta rota aşısını bile ağzını şapurdata şapurdata afiyetle götürüyor
Annesinin Tostosu
ben de hala olmadım,
daha da vahimi biz korunmuyoruz çünkü hamile kalma ihtimalim yok
zira hala birlikte olamadık
valla hiç gözümde yok ama tabi bir de eşime sormak lazım .. off bir de buna mı kafa takıcaz şimdii
Evet gezmelere gittik canımcım ve ilkgunden bu yana yalnız olmamın eziyet değil bi nimet oldugunu daha iyi anlayıp cok sukur eve dondumben bır alısverıs merkezınde gordum mrkasını hatrlyamıyorum dedıgın gıbı resımdekı kadar yuksek degıldı daha alcak ve kuvete oturan bırseydı ama plastık ya soguk geldı bana ne bıleyım hosuma gıtmemıştı.bu arada nasılsın yoktun uzun zamandır tatılde mıydınız kuzucukla
arkadasım denemıs banada soylemıstı hem sutuM arttı hem yaglandı demıstı:::HAŞHAŞ EZMESİ:::(AKTARLARDA OLUYOMUS SANIRIM)
Bende bu yogurt işini anlayamıyorum canım hangiis iyi markette satılanlar gunlerce duruyor bozulmuyor kim bilir içlerinde ne varda oyle,yoğurdu pastörize sütle yapmıştım ben, o uht sütten daha iyi mayalanıyor. ama şu hazır yoğurtlardan da verilebilir darda kalınınca. ben evde kandi yaptığım yoğurttan vermeyi planlıyorum, alışsın değişik mikroplara. ama sütü nerdeyse 1 saat kaynatıyorum
canım ben de aynı şeyi düşünüyorum.ama ellerini resmen gözüne sokacak gibi oluyır korkuyorum kazara bişey olacak diye o zaman takıyorum
kızlar bebişleriniz elini ağzına götürüyor mu?bizim cimcime emziği fırlatıp elini cop cop emmeye başladı.
kızlar bebeklerımız normalde bu ay ellerını tanıyıp ay sonuna dogru bıseylere uzanması gerekmıyormu ben en azından oyle bılıyorum ve ben ıkı ayın sonunda actım ellerını cok gec kaldıgımı dusunuyorum cunku ellerını tanıması lazım. bende kendısını cızıyor dıye korkuyordum ama cızıklerı aksama kalmadan gecıyor acın ellerını hıc korkmayın. ben ellerını acalı 1 ay oldu elıne bısıler tutusturmaya calısıyorum tutmuyor gec kaldıgımı dusunuyorum.
sağolasın annemlere gelmiştik bayram için 10 gün bayağı uzadı eve gidiyorduk güyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?