2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakın ama sakın eline poşet vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım poşetin açık ucunu bağlada ver eline allah korusun poşetle ilğili kazalar oluyor.

poşetler çok tehlikeli canım aman gözünün önünden ayırma[/QUOTE]
ne gıbı kazalar yaaaben hıc duymadım allah korusun...bogulma falan mı oluyo ben gozumun onundeyken verıorum zaten de agzına almasın dıye emzık verıorum...2bucuk aylık bebe kafasına gecıremez heralde posetı dımı:44::44:
anladım canım ozaman fırsat buldukca denemek lazım alısması gerekıo demekkı

canım normalmiş dr a sordum
kızlarrrr bız bugun SUNNET OLDUK adam oldu benım kucuk uşagım

hayırlı olsun canım

kızlar herkes bebeklerının ellerını emdıgınden bahsedıyor benım bebegım acken ellerını cok cok dıye emıor ama karnını ııce doyurdugumda sadece agzına sokuo asla emmıo elını. elını emmeye basladıgında bende emzırmeye baslıorum. karnı tok oldugunda ellerını agzına sokuyor ama emmıyor yumruk yapıp agzında dolastırıyor :44:
bırdeee yenı bırsey ogrendık artık tukuruklerını agzında bırıktırıp mınnacık baloncuklar yapıo

kızlarrrr bız bugun SUNNET OLDUK adam oldu benım kucuk uşagım

Geçmiş olsun canım. Tebrik ederiz küçük adamı:)
Doktor 3. aya kadar mutlaka yaptırın dedi bize de bir kenarı bitişikmiş. Gittiğimiz hastanede 2.300 tl dedi lokal anesteziyle. Başka hastane araştırıyoruz. Sen İstanbul' da mısın nerede yaptırdınız sünneti?

hangı hastane orası ben medıstate hastanesıne sordum 575 dedı medıcanaya sordum 500 dedı dogum yaptıgım hastaneye sordum ümranıye atlas hastanesı 165 dedı bende orada yaptırdım cok ıı yaslı bır urolog uzman doktoru var sağolsun cokda ılgılıydı. ben yaslı tecrubelı doktorları cok severımde

senın buldugun fıyata cok sasırdımacıkcası.

bu arada tesekkur edrız bız atlattık cok sukur darısı basınıza ınsallah

doktorumuzun artık meyve suyu ve pekmez verebilirsin dediği günden itibaren oğlum memeyi ve mamayı reddetmeye başladı bende artık vermicem ek gıdaları biraz daha büyüsün

poşetler çok tehlikeli canım aman gözünün önünden ayırma
ne gıbı kazalar yaaaben hıc duymadım allah korusun...bogulma falan mı oluyo ben gozumun onundeyken verıorum zaten de agzına almasın dıye emzık verıorum...2bucuk aylık bebe kafasına gecıremez heralde posetı dımı:44::44:

[/QUOTE]

Benimde aklıma gelmezdi boyle seyler ama bu forumda okumustum busekilde bir olay. 3aylık bebegi için bassaglıgı diliyordu herkes bi bayana. Dediğin gibi bogulma olayı. Hatta toplanıp evine başsaglıgına gittiklerini okumustum. Hamile iken cok etkilenmiştim.

Rabbim tüm bebekleri korusun.

Evet o guzeldi ama onunda yanında ye, ye, aaaaaaa boyle az yersen sütün olmaz baskısı vardı. Diğer sozler bizde de cok benzerdi. Kısa sure diye dişimi sıktım valla :)

selam arkadaslar

bende gecen senenın agustos annelerındenım sımdı sız tabı daha heyecanlısınız suan herssey hemen olsun ıstıyorsunuz ama sevgılı YAREN arkadasım bebegın daha cok kucuk o bır cay kasıgı pekmez senın bırdıkıste bır su bardagı pekmezı ıcmen gıbı bısey drunda bunu demıs olması cok sasırttı benı suan verebılecegın ve vermen gereken tek sey ANNE SUTU ANNE SUTU ANNE SUTU su bıle vermeyın ben oğluma 5 aylıkken vermeye basladım su oda cok az eger sutun yetmıyorsa devam sutu ver ama ay kucukten alıssın ek gıdaya zorluk cekerım laflarına sakın ınanmayın arkadaslar oyle bırsey yok bebklerınız daha cok mınık ne meyve suyu nede pekmez ıcın cok kucukler bıkere pekmez cok tatlı oldugu ıcın aspıre edemez yakar bogazını allah korusun bogarsın cocugu tvde bıle basbas bagırıyo 6-9 ay arasında bıle sukadar ek gıda verın dıye
bırde nekadar emzırısenız okadar sut olur sutum yok demeyın her annenın sutu vardır yada devam sutu verın yetısmıyorsa

bu soledıklerım sadece nacızane tavsıyem lutfen nutuk cekıyo gıbı dusunmeyın

çok haklısınız kızlar.pekmez vermeye çekindim zaten meyve suyuda 3 çay kaşığı kadar tattırdım ve gördümki meme elden gidiyor.bu konuda doktorumu dinlemicem valla kusura bakmasın artık

canım ya yazıyı paylaşmasaydın bari , çok kötü oldum anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın böyle acıyı resmen yaşadım defalarca üst üste okudum ve ağladım.ama sonunda kendime geldim sütüm gidecek yoksa.bence gören okumasın.bi kere de fatmabeyza adlı arkadaşımızın bebeği için günlerce kendime gelememişyim.şimdi de bu Allah sabır versin

ayhhh ağladım ağladım içim acıdı ama bir yandanda bilmek gerekli ki kendi önlemlerimiz de alalım , şahsen poşet le kaza hiç aklıma gelmemişti, zaten ilk sayfayı okudum , sonrasına bakamadım ki

Allahhh'ım yardımcısı olsun..ben şahsen tanımadığım halde bu kadar üzüldüysem o anneyi yavrucağı düşünemiyorum..çok çokkkk çok üzüldüm ..Allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun..biz anneler çok dikakt etmeliyiz aman diyelim küçük bir an bir dikkatsilik hayatı ansıl etkiliyor

ay çok fena oldum. Rabbim kimselere yaşatmasın.
Poşetle nasıl boğulmuşki yaa okumaya içim elvermedi

Kızlar bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Oğlumun uykusu çok geliyor ama bir türlü uykuya dalamıyor, sallamak istiyorum yatıramıyorum.Ancak gezerek güzel uyuyor şuan iyi de kilo arttıkça nasıl olacak bilmiyorum. Zorla uyutuyorum 20-30 dk uyuyup uyanıyor. Ayrıca günde kaç kere ve kaç saat uyutuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…