benımde dogumdan sonra kanamam 20gun surdu ogun bugundur hıcbısı yok.annem de 8ay olmamamıs emzırmekle alakalı dıye dert etmıyorum.hem unutmusum adet agrılarını ne kadar guzel ama onsuz da olmaz saglıklı olalımda....
canım senın normal dogumdu degıl mı.ilişkı esnasında nasıl bır agrı oluyor benım dıkıs yerlerı cok gerılıyor yırtılacak gıbı.bende dogumdan sonra genısler rahatlar dıye umuyordum ama yok agrılı oluyor
evet canım normal doğumdu. benim ilki biraz agrılı oldu aynı dediğin gibi sanki dikiş yerleri gerildi gibi geldi ama belki de kuruluktan olmuştur. sonrakilerde bişiy yoktu yani aynı doğumdan önceki gibiydi bir farkı yoktu. genişleme bende de yok zaten olmaması daha iyi bir bakımagenelde ilk doğumlarda genişleme olmaz yine eskisi gibi kendini toparlıyo
canım sakın ama sakın eline poşet vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım poşetin açık ucunu bağlada ver eline allah korusun poşetle ilğili kazalar oluyor.
market sütü günlerce durmaz ki en fazla 5 gündür, o da çok temiz koşullarda toplandığı için. uht ayrı ama o 4-6 ay kalabilir
bazen benimki de sıçrıyor, hele ani seslerden çok rahatsız oluyor. iç de çekiyor, ama normal bence, ağlamıyor ki
anladım canım ozaman fırsat buldukca denemek lazım alısması gerekıo demekkıevet canım normal doğumdu. benim ilki biraz agrılı oldu aynı dediğin gibi sanki dikiş yerleri gerildi gibi geldi ama belki de kuruluktan olmuştur. sonrakilerde bişiy yoktu yani aynı doğumdan önceki gibiydi bir farkı yoktu. genişleme bende de yok zaten olmaması daha iyi bir bakımagenelde ilk doğumlarda genişleme olmaz yine eskisi gibi kendini toparlıyo
aynen canım benimkide emzik ağzından düştüğü an bırak parmağını bütün elini sokmaya çalışıyor ağzına emip emip duruyo bi de çok tükürük akıyor nedense diş mi çıkaracak yakında anlamadım ama daha erken değılmi:44:
kızlarrrr bız bugun SUNNET OLDUKadam oldu benım kucuk uşagım
kızlarrrr bız bugun SUNNET OLDUKadam oldu benım kucuk uşagım
Geçmiş olsun canım. Tebrik ederiz küçük adamı:)
Doktor 3. aya kadar mutlaka yaptırın dedi bize de bir kenarı bitişikmiş. Gittiğimiz hastanede 2.300 tl dedi lokal anesteziyle. Başka hastane araştırıyoruz. Sen İstanbul' da mısın nerede yaptırdınız sünneti?
Geçmiş olsun canım. Tebrik ederiz küçük adamı:)
Doktor 3. aya kadar mutlaka yaptırın dedi bize de bir kenarı bitişikmiş. Gittiğimiz hastanede 2.300 tl dedi lokal anesteziyle. Başka hastane araştırıyoruz. Sen İstanbul' da mısın nerede yaptırdınız sünneti?
ne gıbı kazalar yaaapoşetler çok tehlikeli canım aman gözünün önünden ayırma
Evet o guzeldi ama onunda yanında ye, ye, aaaaaaa boyle az yersen sütün olmaz baskısı vardı. Diğer sozler bizde de cok benzerdi. Kısa sure diye dişimi sıktım valla :)aynen canım bızde 4gunlugune 9saat yol teptık allahım bayrama gelen herkes bır akıl verdı komsular akrabalar mevlüde gelenler kafam 1mılyon olduoyle emzırme soyle tut....ben dvıtamını vermıorum sen neden verıosun yutdısında bıle yasaklandı....
aaa bu ne??? emzirme onlugu...cocugu nıye yanınızda yatrmıyosunuz...bu havada kalorıfermı yanar hamam gıbı olmus sıcaga alıstırmayın kalabalıga cıkarın.dısarı gezmeye cıkarız aaaa hava soguk cocuk hasta olur mıllet bakar nazar deger bunlar sadece bır kısmı
ama yemek yapmak yok temızlık yok sadece oğlusla ılgılenmek guzeldı tabi eve bır tamızlıkcı lazım valla
doktorumuzun artık meyve suyu ve pekmez verebilirsin dediği günden itibaren oğlum memeyi ve mamayı reddetmeye başladıbende artık vermicem ek gıdaları biraz daha büyüsün
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
bu arkadaşımız suyu meleği poşet yüzünden vefat etti
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
ayhhh ağladım ağladım içim acıdı ama bir yandanda bilmek gerekli ki kendi önlemlerimiz de alalım , şahsen poşet le kaza hiç aklıma gelmemişti, zaten ilk sayfayı okudum , sonrasına bakamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?