2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişinin kakası düzeldi mi?
Düzeldi canım. Çok nadir yeşilimsi oluyor ama genelde sarı ve sümük yok. İnşallah seninkî de iyileşir çabucak. Yarın 3. Ay kontrolümüze gideceğiz. Başka bir doktora götüreceğim bu sefer bakalım o ne diyecek yeşil kaka ile ilgili

kuzlar merhaba.. merak edıyorum bebışleıınızı ne zaman yanlız odasında uyutmaya baslayacaksınız????
bıde bı 2,5 aylığız geceleri en fazla kac saat uyutuyorsunuz bebeklerınızı..paylaşırsanız sevınırım tesekkurler

canım geceleri mesela 12 de uyuyorsa 4te yada 5 te uyanıyor emiyor tekrar uyuyor 2 saat o şekilde genellikle.kendim uyandırmıyorum o acıkınca uyanıyor

canım aynen fatmaya da çok üzüldüm rüyama girdi.ağladım.ama onlarra allah sabırlar versin çok zor çok.bebek poşetle mioynamış yutmuş mu nasıl olmuş.allah cennetin en güzel yerini versin.allah bebişlerimizi korusun

bizde de yavaş düzelmeler oluyor sümük devam ediyor tabi.ama rengi normale döndü.mamadan mı(laktozsuz)YOKSA 2 GÜNDÜR SÜT DİYETİ YAPTIĞIMDAN MI ANLAMADIM.ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ.ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN KIZIMA.ÇOK ZOR ÇOK.EN ÇOK DA AÇ OLUP EMMEK İSTEYİP EMEMEDİĞİ AĞLAYARAK GÖZÜME BAKIP KENDİNİ GERİ ÇEKTİĞİ ZAMAN ÇOK KOYDU.

benım bebegım yalancı meme almadı bı turlu. yastıga koyup uyutuyorum ama mutlaka bır yanına donup burnunu yaastıga degdırıyor yoksa uyumuyor onu yapmazsa elını agzına burnuna dokunduruyor yanı mutlaka yuzune bısı degdırıcek pek nadırde olsa gozlerını kapatmıo o zamnda anlıorum uykuya dırenıo tulbentımı atıorum gözune 3 sanıyeye kalmadan kapanıo gozlerı. ben formulunu bebegın ne ıstedıgını buldum belkı senın bebegınınde rahat ettıgı bı yonu vardır.
bırde karnı ııce doluysa gazınıda aldıkdan sonra hıc dırenmıo uykuya derın derın yatıyo uyuyo.
sımdı senın bebegın koluna alısmısdır sen onu yavas yavas ayaga alıstır bıraz dırenıcekdır ama bı yerde okumusdum bebeklerde uyku vaktı aglamak bebegı rahatlatıyormus cok cıldırtmadan bıraz aglasın panık yapma hemen oyle kucuk kucuk sızlana sızlana uyur. nacızane bı tavsıyem daha kolunda sersemlesınce yavas yavas ayagına al sakınce salla bunuda yapıorum.
umarım ısıne yarar yoksa kolda cok zor olur ılerleyen zamnda.

canım geceleri mesela 12 de uyuyorsa 4te yada 5 te uyanıyor emiyor tekrar uyuyor 2 saat o şekilde genellikle.kendim uyandırmıyorum o acıkınca uyanıyor

cevap verdığin için tesekkurler canım.zaten uyandırmamak gerekıyormus bebekte tramva oluyo dıyorlar.ama ben emın olmadıgımdan sormak ıstedım.ne zaman ayrı kendı odasınd ayatırmaya baslayacaksın..tekmbasına uyuması sakıncalı olur mu acaba ?

mufffınnn ne kadar sevındım bılemezsın yazdıklarını okuyordum acaba bebegı duzeldı mı ? ııye gıtmesıne cok sevındım tekrrdan gecmıs olsun.

canım ben odasında yatıramıcam çünkü evimiz sobalı mecburen aynı odada yatıcaz

kızlar benim bebişim 2.5 aylık.anne sütünü ilk 1 ay verebildim oda mama takviyeli.şimdi mama veriyorum mecburen çümkü yok denecek kadar azaldı.ne duyduysam yedim içtim kokladım ama olmuyorsa olmuyor işte((( herkes yeter aslında sütün emdikçe gelir vs diyor ama yok maalesef.beni birtek annem anlıyor çünkü oda beni 1 ay emzirebilmiş.
benim gibi mama veren var mı aranızda?????

mufffınnn ne kadar sevındım bılemezsın yazdıklarını okuyordum acaba bebegı duzeldı mı ? ııye gıtmesıne cok sevındım tekrrdan gecmıs olsun.

canım çok sağol.inşallah düzelecek kilo alacak ve bu zor günleri unutacağız.bir de üstte yazdığını okudum yüzüne birşey örtme nefes alamaz lütfen gerekirse uyumasın.geçen benimki elini kolunu uykua oynatmış bu 4. Kez oluyor.battaniyesi yüzünü kapatmış allahım tez zamanda görmemi sağladı.dikkat etmek gerek.

ben varım canım.iki göğsü pompayla sağıyorum.çok yeterli gelmiyor.bir de biz de laktoza mı süte mi bişeye hassasiyet var.özel mama kullanıyorum laktozsuz.mecbur kalmasaydım vermezdim ama kader böyleymiş.dut kaynat iç çok işe yarıyor ben bu aralar yapamıyorum yogunluktan.yarım lt içme suyunu kaynat içine 1 avuç dolusu kuru dut at kısık ateşte ağzı kapalı 5 dk kaynat.hemen altını kapat.ılıyınca 3 e böl iç .1 hafta dene sürekli ve fazla miktar ishal yapıyor.

Gece uyanıp emzik aradığı için emziğe alışmasını istemiyordum ama maalesef uykusu gelince aranıyor ya yastığını ya kolumu emmek istiyor. Bugün 2 seferdir emzik veriyorum sallamadan uyuyor bakalım gece ne yapacak eğer uyanıp yine emzik ararsa yandım.

dutu denemedim canım onuda deneyeyim.yediklerim hep süt yerine kilo olarak döndü gerçi.inş bunun faydası olur... 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 74-75 arasındayım.hiç kilo veremedim birde.en çok insanların alaycı ve küçümser tavırları canımı sıkıyor.sanki varda ben vermiyorum.........halbuki daha kolay emzirmek hemde en ucuzu!.emzir gazını al tamam.mama olunca suyu kaynat soğut bu arada acıkan ağlayan bebişi avut. vicdan azabından hangi mama daha iyi diye araştır dur.aptamille sma kullanıyorum ben.

canım sen milleti boşver dönüp kendileriyle alay etsinler.sen bebişinin sağlığından başka şey düşünme.en önemlisi o.milletin dediği kulktan girsin ötekinden çıksın.ben mamayı bebeeğin acıkma-uyanma saatine yakın hazırlıyorum.sma verme şekeri fazla dedi dr um memeyi bırakır dedi.kiloyu boşver verilir bebişler ayaklanınca peşinde koşmaktan.mamayı emzirmeden önce odaya alıyorum soğuyor.bu söylediklerim yarım saat sürüyor.biberon kaynatmak en zoru.süt için ilk sefer boş boş emzirdim.yetmese de süt gelince devam ettim faydası oldu.dutu kullanınca lıkırdadı ama bebişimin sağlık probleminden sonra ara verdim.tekrar başlıycam.

anne olmak zor işmiş bunu bilir bunu söylerim:)))) ama kızımız bir gülüşünede ölürümm

Ben bebelak mama alıyorum sen ne kullanıyorsun aptamll ka bız yaptı benım sutum de yetmıyo malesef

Ben bebelak mama alıyorum sen ne kullanıyorsun aptamll ka bız yaptı benım sutum de yetmıyo malesef

canım benim kızımda kabızdı.conformil demişti doktor.oda milupanın ama zor bulunuyor birde kilo fazla aldırmıyor.şimdi debridat diye bir şurup kullanıyoruz kabızlık için.2-3 güne bir yapıyor artık kakasını.şimdi aptamille sma dönüşümlü kullanıyorum işte.keşke sütümüz olsada verebilsek.bebelaca da iyi diyorlar hatta ben üşenmedim tek tek değerleri karşılaştırdım.çokta fark yok.ama ne bileyim anne sütü veremiyorum ya bari pahalısını vereyim diyorum. doktorumuzda apatamil yada sma kullanabilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…