2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yaa yazdıklarını okuyorum hep okudukca gozlerım doluyo rabbım bebegıne sıfa versın çok kucukler savunmasızlar rabbım korusun yavrularımızı AMİN

sen nerde ot,cnm mılupa cok kabız yapıyo 5 gun ypmıyorları .
Cok sukur bebelak 2 gune yapıolar sma cok pahalı senı coook i anlyrum ben tek gogusten beeslıyorum 4 saatte bı anca 70 cc cıkıyo tatımlık oda lnl 2.bebekte bol sut verırız

ben 7 ağustosta doğum yaptım.2 sezeryanımdı.2 günden beri ara ara dikiş yerime bi ağrı giriyo birkaç saniye sürüp geçiyor.ama şiddetli bi ağrı.acaba böyle bi durum yaşayan varmı?ilkinde hiç hatırlamıyorum bu tarz ağrılar.ama şimdi olunca kafama takıldı!iç dikiş filan patlaması olmaz dimi?

benimde günde 100-150 cc civarı çıkıyor ancak.bakalım belki dut işe yarar.

Ben bebelak mama alıyorum sen ne kullanıyorsun aptamll ka bız yaptı benım sutum de yetmıyo malesef
benimde tek bebek olmasına rağmen sütüm çok az bende mama kullanıyorum.sma kabız yaptı.aptamil kullanmaya başladık ama ondanda okuduğum bazı şeylerden sonra soğudum.şimdi bebelac kullanıyoruz ve hiç bir sorun yok allaha şükür.hem aptamille bebelacın değerleri hemen hemen aynı ama fiyatları arasında uçurum var

benimde ilk haftalarda çok ağrıyordu hatta emzirmeye çalışırken dikiş yeri kanamıştı. ama geçti şimdi ağrımıyor hiç.

benimde ilk haftalarda çok ağrıyordu hatta emzirmeye çalışırken dikiş yeri kanamıştı. ama geçti şimdi ağrımıyor hiç.

ya doğumdan beri hiç ağrım sızım olmamıştı.ama 2 gündür garip bi ağrı var.eşimde üşütüyorsun ondan diyor ama alakası yok.patiklerimi terliklerimi çıkarmamki ayağımdan.

bak cnm her emzırmden sonra pompayla kalanını sag grcekten lse yarıyor sutun var beence cogalır dut bende ıse yaramadı uyku ve helva lse i glyor bana kac gunluksunuz

emzirmeden sonra göğüsler çok yumuşuyor canım ya.elektrikli pompa var evde sağdım birkaçkez çok az çıkıyor.16 ağustos canım 2.5 aylık bebişim

fatomm;27152187]benimde tek bebek olmasına rağmen sütüm çok az bende mama kullanıyorum.sma kabız yaptı.aptamil kullanmaya başladık ama ondanda okuduğum bazı şeylerden sonra soğudum.şimdi bebelac kullanıyoruz ve hiç bir sorun yok allaha şükür.hem aptamille bebelacın değerleri hemen hemen aynı ama fiyatları arasında uçurum var[/QUOTE]

aynen pahalı aptamıl ben bebelc kasık maması aldım ınanıkmaz talı sımdı mamasınsa bır kasık kyuyorum hem daha koyu olıuyor blberonda tok tutuyor

kızım en son akşam 18.30 civarı içmişti mamasını.suyu kaynattım ılıdı.uyuyor.uyandırsam mı yoksa beklesem mi uyanmasını diye düşünüp duruyorum.gerçi uyuyan bebeği uyandırmayacaksın bunu öğrendim bu annelik sürecinde ama yinede uyandırsam mı diye düşünüyorumm:18:

ben yerınde olsam hıc uyandırmam cunki uyku bebek lcln en guzel besın ben hıc uyandırmadım ne zaman acıkırsa o zaman bebekler en guzel gıdayı uykuda alıyorlar ben bazen uykusunda verıyorum blberonu kucagıma almdan uyu ole

Düzelmesine çok sevindim canım. İnşallah tamamen geçer. çok iyi anlıyorum seni bebeğin hasta olması çok üzüyor insanı.
Süt konusunda, etli sebze yemeyi, yumurta, meyve gîbi bol ve sağlıklı şeyler yediğimde sütüm iyi oluyor. Bir de çerezler de sütü artırıyor. Ne zaman fındık, badem yesem sütüm artıyor.
Benim kızın kakası yeşil sümüksü olduğu ve sayısı arttığı hafta ben normalden farklı olarak dut karışımından içmiştim. Kaka olayları çıkınca buraktım. Suçlu dut mu bilmiyorum ama sende içmeyince düzelmiş ya bir süre hiç içme bence. Gerçi senîn testlere göre süt alerjisi gibi duruyor ama...
Bebeğin kilosunun azlığını da çok takma. Tabiki normale göre az olduğu için tedavi ettir ama normal gıdalara geçince de düzekeceğini aklından çıkarma. Benim büyük tetzemin bebeği çok az kilo alıyordu. Hiç sütü olmadı, mama da doğru düzgün yemedi bebek. 8 aylıkken 5 aylık kadardı boyu kilosu. Ama sonra yemeklere başladığında çook güzel yedi, 2.5 yaşında yaşıtlarını geçti:) gürbüz ama obez olmayan bir çocuk oldu.

kızlar dün gece kızım 12 gibi emdi ve hala uyuyor arada da uyanmadı. ilk defa bu kadar uzun uyudu hatta korkudan gittim nefesini kontrol ettim, eline dokundum evet normal hala uyuyor. bu bir sorun mu? neredeyse 10 saat olacak daha 3 aylık. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…