- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
bizde de yavaş düzelmeler oluyor sümük devam ediyor tabi.ama rengi normale döndü.mamadan mı(laktozsuz)YOKSA 2 GÜNDÜR SÜT DİYETİ YAPTIĞIMDAN MI ANLAMADIM.ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ.ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN KIZIMA.ÇOK ZOR ÇOK.EN ÇOK DA AÇ OLUP EMMEK İSTEYİP EMEMEDİĞİ AĞLAYARAK GÖZÜME BAKIP KENDİNİ GERİ ÇEKTİĞİ ZAMAN ÇOK KOYDU.
canım benim kızımda kabızdı.conformil demişti doktor.oda milupanın ama zor bulunuyor birde kilo fazla aldırmıyor.şimdi debridat diye bir şurup kullanıyoruz kabızlık için.2-3 güne bir yapıyor artık kakasını.şimdi aptamille sma dönüşümlü kullanıyorum işte.keşke sütümüz olsada verebilsek.bebelaca da iyi diyorlar hatta ben üşenmedim tek tek değerleri karşılaştırdım.çokta fark yok.ama ne bileyim anne sütü veremiyorum ya bari pahalısını vereyim diyorum.doktorumuzda apatamil yada sma kullanabilirsin demişti.
sen nerde ot,cnm mılupa cok kabız yapıyo 5 gun ypmıyorları .
Cok sukur bebelak 2 gune yapıolar sma cok pahalı senı coook i anlyrum ben tek gogusten beeslıyorum 4 saatte bı anca 70 cc cıkıyo tatımlık oda lnl 2.bebekte bol sut verırız
benimde tek bebek olmasına rağmen sütüm çok az bende mama kullanıyorum.sma kabız yaptı.aptamil kullanmaya başladık ama ondanda okuduğum bazı şeylerden sonra soğudum.şimdi bebelac kullanıyoruz ve hiç bir sorun yok allaha şükür.hem aptamille bebelacın değerleri hemen hemen aynı ama fiyatları arasında uçurum varBen bebelak mama alıyorum sen ne kullanıyorsun aptamll ka bız yaptı benım sutum de yetmıyo malesef
ben 7 ağustosta doğum yaptım.2 sezeryanımdı.2 günden beri ara ara dikiş yerime bi ağrı giriyo birkaç saniye sürüp geçiyor.ama şiddetli bi ağrı.acaba böyle bi durum yaşayan varmı?ilkinde hiç hatırlamıyorum bu tarz ağrılar.ama şimdi olunca kafama takıldı!iç dikiş filan patlaması olmaz dimi?
benimde ilk haftalarda çok ağrıyordu hatta emzirmeye çalışırken dikiş yeri kanamıştı. ama geçti şimdi ağrımıyor hiç.
bak cnm her emzırmden sonra pompayla kalanını sag grcekten lse yarıyor sutun var beence cogalır dut bende ıse yaramadı uyku ve helva lse i glyor bana kac gunluksunuzbenimde günde 100-150 cc civarı çıkıyor ancak.bakalım belki dut işe yarar.
bak cnm her emzırmden sonra pompayla kalanını sag grcekten lse yarıyor sutun var beence cogalır dut bende ıse yaramadı uyku ve helva lse i glyor bana kac gunluksunuz
benımde cok yumusuyor ama devamlı yapınca cogalıyor allah bagıslasın canımemzirmeden sonra göğüsler çok yumuşuyor canım ya.elektrikli pompa var evde sağdım birkaçkez çok az çıkıyor.16 ağustos canım 2.5 aylık bebişim
benımde cok yumusuyor ama devamlı yapınca cogalıyor allah bagıslasın canım
BugdayTanesi bu arad kac cc mama vryosum bebegıne[/QUOTE .!.:biraz emdikten sonra 120 cc 5 saatte bir ama genelde 100ünü içiyor.sen?
kızım en son akşam 18.30 civarı içmişti mamasını.suyu kaynattım ılıdı.uyuyor.uyandırsam mı yoksa beklesem mi uyanmasını diye düşünüp duruyorum.gerçi uyuyan bebeği uyandırmayacaksın bunu öğrendim bu annelik sürecinde ama yinede uyandırsam mı diye düşünüyorumm:18:
bı kızım en fazla 5dk dlger kızım baya emlyor az eemene 150cc verıyorum dıger kızıma 100cc ama 3 aylıyız bızbiraz emdikten sonra 120 cc 5 saatte bir ama genelde 100ünü içiyor.sen?
bizde de yavaş düzelmeler oluyor sümük devam ediyor tabi.ama rengi normale döndü.mamadan mı(laktozsuz)YOKSA 2 GÜNDÜR SÜT DİYETİ YAPTIĞIMDAN MI ANLAMADIM.ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ.ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN KIZIMA.ÇOK ZOR ÇOK.EN ÇOK DA AÇ OLUP EMMEK İSTEYİP EMEMEDİĞİ AĞLAYARAK GÖZÜME BAKIP KENDİNİ GERİ ÇEKTİĞİ ZAMAN ÇOK KOYDU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?