kızlar dün gece kızım 12 gibi emdi ve hala uyuyor arada da uyanmadı. ilk defa bu kadar uzun uyudu hatta korkudan gittim nefesini kontrol ettim, eline dokundum evet normal hala uyuyor. bu bir sorun mu? neredeyse 10 saat olacak daha 3 aylık. :44:[/QUO
Endişelenme bence canım 3.aydan sonra bebekler aralıksız uyumaya başlarlarmış zaten 12 saat gece uykuları olmalı.
kızlar dün gece kızım 12 gibi emdi ve hala uyuyor arada da uyanmadı. ilk defa bu kadar uzun uyudu hatta korkudan gittim nefesini kontrol ettim, eline dokundum evet normal hala uyuyor. bu bir sorun mu? neredeyse 10 saat olacak daha 3 aylık. :44:
ben zorla uyutamıyorum sallasamda bıraktığımda uyanıyo hemen beşiğine koyduğunda uyumuyo mu kendine emzikleKızlar bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Oğlumun uykusu çok geliyor ama bir türlü uykuya dalamıyor, sallamak istiyorum yatıramıyorum.Ancak gezerek güzel uyuyor şuan iyi de kilo arttıkça nasıl olacak bilmiyorum. Zorla uyutuyorum 20-30 dk uyuyup uyanıyor. Ayrıca günde kaç kere ve kaç saat uyutuyorsunuz?
kuzlar merhaba.. merak edıyorum bebışleıınızı ne zaman yanlız odasında uyutmaya baslayacaksınız????
bıde bı 2,5 aylığız geceleri en fazla kac saat uyutuyorsunuz bebeklerınızı..paylaşırsanız sevınırım tesekkurler
kıslarr..
bebeklerınız uyurken emzırdıkten sonra veya mama verdıkten sonra gazını çıkarıyomusunuz..
ben çıkarmaya çalışıyorum ama uyanıyor..çıkarmasammı kafam karıştı...
sen arkasındas yazılana bakma cnm cunkı emzırıyuorsun anne sutunden yer kaldımı o kadar mama alıyor endlse etme bazen sutum hlc yetmedlml lşte o zaman 150cc alıyır ben emzırdıkten snra 100cc mama vrlyorrummama nın arkasında 3 aylık sonra 150 cc yapın dıyo .. benım bebegım 3 aylık olucak ama 120 cc yı zor içiyo..
sizin 120 - 150 cc yı bıtırıyomu..
biraz emdikten sonra 120 cc 5 saatte bir ama genelde 100ünü içiyor.sen?
ay çok fena oldum. Rabbim kimselere yaşatmasın.
Poşetle nasıl boğulmuşki yaa okumaya içim elvermedi
valla nasıl oldugunu yazmamıs galıba oyle dıyor okuyanlar cok korktum bırdaha poset falan vermem elıne ne kadarda masum gozukuyor oysa...ama ınsanın aklına gelmıyor allah korusun yavrularımızı...kızlar Allahın isimlerinden olan EL-HAFÎZ C.C. okuyalım bol bol(koruyup gozeten manasına gelıyor)canım aynen fatmaya da çok üzüldüm rüyama girdi.ağladım.ama onlarra allah sabırlar versin çok zor çok.bebek poşetle mioynamış yutmuş mu nasıl olmuş.allah cennetin en güzel yerini versin.allah bebişlerimizi korusun
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
bu arkadaşımız suyu meleği poşet yüzünden vefat etti
canım ya yazıyı paylaşmasaydın bari , çok kötü oldum anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın böyle acıyı resmen yaşadım defalarca üst üste okudum ve ağladım.ama sonunda kendime geldim sütüm gidecek yoksa.bence gören okumasın.bi kere de fatmabeyza adlı arkadaşımızın bebeği için günlerce kendime gelememişyim.şimdi de bu Allah sabır versin
Kızlar bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Oğlumun uykusu çok geliyor ama bir türlü uykuya dalamıyor, sallamak istiyorum yatıramıyorum.Ancak gezerek güzel uyuyor şuan iyi de kilo arttıkça nasıl olacak bilmiyorum. Zorla uyutuyorum 20-30 dk uyuyup uyanıyor. Ayrıca günde kaç kere ve kaç saat uyutuyorsunuz?
sen arkasındas yazılana bakma cnm cunkı emzırıyuorsun anne sutunden yer kaldımı o kadar mama alıyor endlse etme bazen sutum hlc yetmedlml lşte o zaman 150cc alıyır ben emzırdıkten snra 100cc mama vrlyorrum
valla nasıl oldugunu yazmamıs galıba oyle dıyor okuyanlar cok korktum bırdaha poset falan vermem elıne ne kadarda masum gozukuyor oysa...ama ınsanın aklına gelmıyor allah korusun yavrularımızı...kızlar Allahın isimlerinden olan EL-HAFÎZ C.C. okuyalım bol bol(koruyup gozeten manasına gelıyor)
defalarca okumak ıcın tıkladım ama dayanamadım allah kımseyı evlat acısıyla sınamasın coook zor gercekten allah aılesıne peygamber sabrı versın
ewet ya paranoya oldum durmadan bebegımın nefesını kontrol edıyorum.tuvalete mutfaga gıdınce aklımdan cesıt cesıt kazalar gecıyor ya su duserse ya boyle olursa dıye psıkolojım bozuldu
ben gunduz kendı halıne bırakıyorum karnı toksa agrısı sızısı yoksa uzatıyorum kanepeye arada laf atıyorum arada ısımı yapıyorum.uykuya ıhtıyacı varsa zaten gozlerını ovusturuyo kulaklarını burnunu cekıstıryo .emziği verıyorum boyle agzında emzık bayagı bır soylenıyo nam nam nam namdıye kufur edıyomus gıbı bır hal takınıyo. ozaman yaztıgını sallıyorum poposunu pıspışlıyorum uyuyor ama en fazla 1saat.
kızlar dün gece kızım 12 gibi emdi ve hala uyuyor arada da uyanmadı. ilk defa bu kadar uzun uyudu hatta korkudan gittim nefesini kontrol ettim, eline dokundum evet normal hala uyuyor. bu bir sorun mu? neredeyse 10 saat olacak daha 3 aylık. :44:
aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???
benım bebegım yalancı meme almadı bı turlu. yastıga koyup uyutuyorum ama mutlaka bır yanına donup burnunu yaastıga degdırıyor yoksa uyumuyor onu yapmazsa elını agzına burnuna dokunduruyor yanı mutlaka yuzune bısı degdırıcek pek nadırde olsa gozlerını kapatmıo o zamnda anlıorum uykuya dırenıo tulbentımı atıorum gözune 3 sanıyeye kalmadan kapanıo gozlerı. ben formulunu bebegın ne ıstedıgını buldum belkı senın bebegınınde rahat ettıgı bı yonu vardır.
bırde karnı ııce doluysa gazınıda aldıkdan sonra hıc dırenmıo uykuya derın derın yatıyo uyuyo.
sımdı senın bebegın koluna alısmısdır sen onu yavas yavas ayaga alıstır bıraz dırenıcekdır ama bı yerde okumusdum bebeklerde uyku vaktı aglamak bebegı rahatlatıyormus cok cıldırtmadan bıraz aglasın panık yapma hemen oyle kucuk kucuk sızlana sızlana uyur. nacızane bı tavsıyem daha kolunda sersemlesınce yavas yavas ayagına al sakınce salla bunuda yapıorum.
umarım ısıne yarar yoksa kolda cok zor olur ılerleyen zamnda.
Merhabalar ben yeni üye oldum.bende ikiz annesiyim.aslında agustos annesi olacaktım ama 38 haftalikken 28 Temmuz'da ogluslarimi dünyaya getirdim.buradan cok şey öğrendim sahada öğreneyim cok şey var anlaşılan.biraz geç kalmışım ama benide aranıza alırsanız sevinirim.
kızlar sıze 2sorum var
1-bebegınıze kıs ıcın su tulum seklınde olan montlardan kozmonot da dıyorlar aldınızmı alacak mısınız.hangı marka??
2-bebegınızın yuzu ıcın nemlendırıcı krem losyon kullanıyor musunuz??hangı marka
ben 7 ağustosta doğum yaptım.2 sezeryanımdı.2 günden beri ara ara dikiş yerime bi ağrı giriyo birkaç saniye sürüp geçiyor.ama şiddetli bi ağrı.acaba böyle bi durum yaşayan varmı?ilkinde hiç hatırlamıyorum bu tarz ağrılar.ama şimdi olunca kafama takıldı!iç dikiş filan patlaması olmaz dimi?[/
canım seni korkutmak gibi olmasın ama spor yapıyorsan eğer ve ağrın çok fazlaysa dr una görün derim.benim komşumun arkadaşı szeryandan sonra göbğim kaldı diye hırs yapmış spora başlamış hatta spor salonuna gitmiş.bi süre sonra ağrıları başlamış.dr a gitmiş dikişleri patladığını söylemiş ve tekrar ameliyuata almışlar.bende korktum o yüzden mekik çekiyordum.ara verdim 3 ayın dolmasını bekledim hala daha bekliyporum bişraz
kızlar sıze 2sorum var
1-bebegınıze kıs ıcın su tulum seklınde olan montlardan kozmonot da dıyorlar aldınızmı alacak mısınız.hangı marka??
2-bebegınızın yuzu ıcın nemlendırıcı krem losyon kullanıyor musunuz??hangı marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?