2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarr..
bebeklerınız uyurken emzırdıkten sonra veya mama verdıkten sonra gazını çıkarıyomusunuz..
ben çıkarmaya çalışıyorum ama uyanıyor..çıkarmasammı kafam karıştı...

canımm bence uyurken emzırr ..10 saat bana çok gıbı geldi..

mama nın arkasında 3 aylık sonra 150 cc yapın dıyo .. benım bebegım 3 aylık olucak ama 120 cc yı zor içiyo..
sizin 120 - 150 cc yı bıtırıyomu..

ben zorla uyutamıyorum sallasamda bıraktığımda uyanıyo hemen beşiğine koyduğunda uyumuyo mu kendine emzikle

ben kızımı dört aylıkken kendi odasında yatmaya başladı ama geceleri zorlanıyodum yaşında daha mantıklı sanki

kıslarr..
bebeklerınız uyurken emzırdıkten sonra veya mama verdıkten sonra gazını çıkarıyomusunuz..
ben çıkarmaya çalışıyorum ama uyanıyor..çıkarmasammı kafam karıştı...

emerken huzursuzlanıyosa çıkarıyorum gazını huzursuzluğu yoksa çıkarmıyorum kendi çıkarıyo ama ayaklarını çekiyorsa hemen kucağıma alıp çıkarıyorum her emmeden sonra gaz olmuyor artık bizde çok şükür

biraz emdikten sonra 120 cc 5 saatte bir ama genelde 100ünü içiyor.sen?[/QUOTE]

mama nın arkasında 3 aylık sonra 150 cc yapın dıyo .. benım bebegım 3 aylık olucak ama 120 cc yı zor içiyo..
sizin 120 - 150 cc yı bıtırıyomu..
sen arkasındas yazılana bakma cnm cunkı emzırıyuorsun anne sutunden yer kaldımı o kadar mama alıyor endlse etme bazen sutum hlc yetmedlml lşte o zaman 150cc alıyır ben emzırdıkten snra 100cc mama vrlyorrum

biraz emdikten sonra 120 cc 5 saatte bir ama genelde 100ünü içiyor.sen?

sen arkasındas yazılana bakma cnm cunkı emzırıyuorsun anne sutunden yer kaldımı o kadar mama alıyor endlse etme bazen sutum hlc yetmedlml lşte o zaman 150cc alıyır ben emzırdıkten snra 100cc mama vrlyorrum[/QUOTE]

Merhabalar ben yeni üye oldum.bende ikiz annesiyim.aslında agustos annesi olacaktım ama 38 haftalikken 28 Temmuz'da ogluslarimi dünyaya getirdim.buradan cok şey öğrendim sahada öğreneyim cok şey var anlaşılan.biraz geç kalmışım ama benide aranıza alırsanız sevinirim.

ay çok fena oldum. Rabbim kimselere yaşatmasın.
Poşetle nasıl boğulmuşki yaa okumaya içim elvermedi
valla nasıl oldugunu yazmamıs galıba oyle dıyor okuyanlar cok korktum bırdaha poset falan vermem elıne ne kadarda masum gozukuyor oysa...ama ınsanın aklına gelmıyor allah korusun yavrularımızı...kızlar Allahın isimlerinden olan EL-HAFÎZ C.C. okuyalım bol bol(koruyup gozeten manasına gelıyor)
defalarca okumak ıcın tıkladım ama dayanamadım allah kımseyı evlat acısıyla sınamasın coook zor gercekten allah aılesıne peygamber sabrı versın

ewet ya paranoya oldum durmadan bebegımın nefesını kontrol edıyorum.tuvalete mutfaga gıdınce aklımdan cesıt cesıt kazalar gecıyor ya su duserse ya boyle olursa dıye psıkolojım bozuldu

ben gunduz kendı halıne bırakıyorum karnı toksa agrısı sızısı yoksa uzatıyorum kanepeye arada laf atıyorum arada ısımı yapıyorum.uykuya ıhtıyacı varsa zaten gozlerını ovusturuyo kulaklarını burnunu cekıstıryo .emziği verıyorum boyle agzında emzık bayagı bır soylenıyo nam nam nam nam dıye kufur edıyomus gıbı bır hal takınıyo.ozaman yaztıgını sallıyorum poposunu pıspışlıyorum uyuyor ama en fazla 1saat.

sen arkasındas yazılana bakma cnm cunkı emzırıyuorsun anne sutunden yer kaldımı o kadar mama alıyor endlse etme bazen sutum hlc yetmedlml lşte o zaman 150cc alıyır ben emzırdıkten snra 100cc mama vrlyorrum

Merhabalar ben yeni üye oldum.bende ikiz annesiyim.aslında agustos annesi olacaktım ama 38 haftalikken 28 Temmuz'da ogluslarimi dünyaya getirdim.buradan cok şey öğrendim sahada öğreneyim cok şey var anlaşılan.biraz geç kalmışım ama benide aranıza alırsanız sevinirim.[/QUOTE]

hosgeldın canım sefalar getırdınnnn....

ya bende topikteki yazıyı okuyunca çok fena oldum, Allah yardımcısı olsun, inşallah toparlanır. ooff of, biz bi ateşi çıkınca deli oluyoruz, o nasıl dayanıyor kimbilir. forumdaki topiğine yazamadım bile ağlamaktan, bütün gece uykumda da aklıma geldi durdu. Allah bütün masumları korusun, bizim korumamızın da bir sınırı var, Allah a emanet olsunlar.

Son düzenleme:

arada olur öyle ya, dinlenmesi lazım demekki, çok iş yapmış demek dün :)

aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???

ben oğlumda philips marka almıştım ve çok memnundum, ama sonra bozuldu -oğlanın elinde kaldı yani- kızımda da almadım. ama ev büyük olunca ya da dubleks filan, iyi oluyordu.

evet kızlar artık bebişler kendi tarzlarını oturtmaya başladılar resmen :) benimki de emziği almıyor, ama baş parmağını emiyor uykusu gelince. damak yapısını bozcak, ama bırakmıyo, ne yapıcam, işallah fazla uzatmaz bu parmak emme işini. gerçi ben bırakanını da duymadım ama.

hoş geldiiin, ne kadar tatlı insanlar var ya, ben de hop diye dalmıştım forumun arasına, hiç kibar birisi diilm galba

kızlar sıze 2sorum var
1-bebegınıze kıs ıcın su tulum seklınde olan montlardan kozmonot da dıyorlar aldınızmı alacak mısınız.hangı marka??
2-bebegınızın yuzu ıcın nemlendırıcı krem losyon kullanıyor musunuz??hangı marka

Uyku tulumu konusunda bende kararsızım bazıları oneriyor bazıları onermiyor. Birde benim yanımda yatıyor ya battaniyesini ortuyorum beline kadarda bizim yorganı ortuyorum.Üşümüyor ev serin olsada ama yakında benide babasınıda yataktan atacak tek basına yatacak hiç dogru duzgun yatmıyor son gunlerde dibime kadar geliyor uzaklastırıyorum tekrar dibimde buluyorum. Bi beşigine alışsa ama herkes zor artık diyor

Dogumdan once almıstım losyon bebek yagı gibi seyler ama kullanmadım.Erken yasta ergenlige sebep oldugunu okumustum. En guzeli dogal tenleri zaten.kreme losyona falan gerek yok sanki canım.

canım ben mont almadım losyon olarak da johnson's baby pembe losyonu kullanıyorum hem yüzüne vücuduna mis gibi kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…