2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???

Canım biz kraft'ın bebek telsizini yaklaşık bir aydır kullanıyoruz. Gayette memnunum. Bazı telsizler sürekli cızırtılı ses çıkarıyormuş ona dikkat et alırken. Bizimki bebeğin sesinden sonra kendi kendini kapatıyor o yüzden de hem daha çok gidiyor şarjı. Ben oğlumu kendi odasında yatırdığımdan çok işime yarıyor.

Acıbadem Fulya Hastanesi canım. Özel sigortamız olduğu için oraya gidiyoruz. Ama sünneti karşılamıyormuş. Bende tecrübeye çok önem veririm. Doktorun adını verebilir misin? Ben de orayla görüşeyim.

ne iyi ben de artık kendi odamda yatmak istiyorum ama korkuyorum dün gece yine battaniyesini yüzüne getirmiş ıhh seslerine uyandım Allah'tan.odamda telsizle ya duymazsam diye yatamıyorum.aslında uyku tulumu bu açıdan daha sağlıklı galiba artık çok hareketliler çünkü.

ben o montlardan mothercare den aldım ama havalar nedeniyle henüz giymek nasip olmadı:)
yüzü içinde sebamed krem kullanıorum. zaten bütün bakım ürünlerini sebamed almıştım.

Ya benim oglumun bi kulagı diger kulagından daha kucuk acaba zamanla duzelir mi bu durum?

boşver güzelim ya düzelmezse de nazar boncuu olsun. benim kızımın da burnu eğri, şimdiden belli yani babası tarafının öyle, onlara çekmiş. ilk farkedince üzüldüm ama sonra dedim amaan ilerde estetik ameliyat olur 18 yaşından sonra noolcak. Allah sağlık versin.

Benim de doğduğundan beri en korktuğum şey o. O yüzden hiç battaniyesini ellerinin üzerine örtmedim. Özellikle çıkartıp beline kadar çekiyorum. Yatarkende kolları üşümesin diye hırka giydiriyorum üzerine.
Uyanamam diye korkma çünkü annelik işte en küçük mırıldanmada uyandırıyor Allah. Birde telsizin sesi yadsınamayacak kadar yüksek hatta ben biraz sesini kısıyorum eşim de uyanmasın diye:)

benim kızın da bıyıkları çıkmaya başladı :) eşime dedim sana çekmiş baksana tüylü olacak dedim, o da ne dese beğen "kadınlar 2 ye ayrılır biri tüylerini alanlar biri de almayanlar, sanki bayanlar tüylü değil mi" dedi laf mı çarptı ne

bende chicco nın çift yönlü telsizini kullanıyorum ve memnunum...sanki oğlumun sesini duymıcakmış gibi uyurken dibine kadar sokuyorum telsizi annelik iştee

Herkese merhabalar,
Kızım 2-3 haftadır gündüz emerken 2 dk emiyo sonra kendini memeden çekip suratıma bakıp ağlamaya başlıyor. Tekrar emmeye davranıyor sonra 5-10 saniye bile emmeden yine kendini çekip ağlıyor. Emebildiği kadar emsin diye tutmaya çalışıyorum memede ama moral bozucu oluyor bir süre sonra. Sanki bir şey anlatmaya çalışıyor gibi ağlayarak suratıma bakıp duruyor. Sütüm az mı diye bakıyorum geliyor. Bir de geceleri veya uyku arasında bunu yapmıyor. Gece yapsa bir sıkıntısı var yutkunamıyor, pamukçuk filan diyeceğim ama sadece gündüz yapıyor. Var mı benim durumumda olan birileri. Bu kız beni oynatıyor mu acaba....
Bunun gülmeli versiyonu da var. Kimi zamanda o ağlama yerine bakıp bakıp suratıma gülüyor... O zaman keyfimize diyecek yok ama yine de gündüz doğru düzgün beslenemiyor diye korkuyorum....

canım ayyynıı benim bebişi anlatmışsın,onun canı ayakta emmek istiyor.benimkide aynı 2 kere çekio sonra ağlıyo sonra gene aynı gene aynı ve bunu gece yapmıyor.biz yaklaşık 1 buçuk aydır falan ayakta emiyoruz.hayırlı olsun sizede:)

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar

yaklşaık 2 aydır foruma giremiyordum eşimin memleketinde doğum iznimi geçirdim bebişimiz 3 aylığı geçti. inşallah herkes çin herşey yolundadır.
bebişimde kabızlık var. bide memlektten geldi geleli çok huzursuz çok ağlıyo hatta sesi bile kısıldı . acaba kalabalığa alıştı ondanmı bilemiyorum. çok sık uykusundan kalkıyo. ne yapacağımı şaşırdım. kabızlık için poposuna zeytinyağı bide sabun koyuyorum o zman biraz kakasını yapıyo ama hep böylede olmaz

canım seni korkutmak gibi olmasın ama spor yapıyorsan eğer ve ağrın çok fazlaysa dr una görün derim.benim komşumun arkadaşı szeryandan sonra göbğim kaldı diye hırs yapmış spora başlamış hatta spor salonuna gitmiş.bi süre sonra ağrıları başlamış.dr a gitmiş dikişleri patladığını söylemiş ve tekrar ameliyuata almışlar.bende korktum o yüzden mekik çekiyordum.ara verdim 3 ayın dolmasını bekledim hala daha bekliyporum bişraz
Yok canım sporla filan işim olmaz benim.yani hiç mekik filan çekmedim.sadece ev içinde koşturmaca, süpür sil toz al..bunlarlada dikişler patlamaz dimi?3 ay oldu artık patlamaz bişey olmaz fibi geliyo ama ne bileyi korktum işte

canım seni korkutmak gibi olmasın ama spor yapıyorsan eğer ve ağrın çok fazlaysa dr una görün derim.benim komşumun arkadaşı szeryandan sonra göbğim kaldı diye hırs yapmış spora başlamış hatta spor salonuna gitmiş.bi süre sonra ağrıları başlamış.dr a gitmiş dikişleri patladığını söylemiş ve tekrar ameliyuata almışlar.bende korktum o yüzden mekik çekiyordum.ara verdim 3 ayın dolmasını bekledim hala daha bekliyporum bişraz[/QUOTE]

Yok canım sporla filan işim olmaz benim.yani hiç mekik filan çekmedim.sadece ev içinde koşturmaca, süpür sil toz al..bunlarlada dikişler patlamaz dimi?3 ay oldu artık patlamaz bişey olmaz fibi geliyo ama ne bileyi korktum işte

ev işinden de bişi olmaz canım kendini zorlamadıysan.bende bazen ağır kaldırırsan dikiş yererim sızlıytor geçiyır sonra

Eyvahh eyvahh. Bir emzirirken rahattım oturuyodum artık o lüksüm de elden gitti desene:) Gerçekten hayırlı olsun:)
Aslında bu ayakta emzirme durumunu 1-2 gün önce denemiştim. Oyun zannedip ağlamalı versiyondan gülmeli versiyona geçmişti yine ememişti düzgün. Kuzu alsın da geze geze emzirceem artık naapayım. Belimize kolumuza kuvvet Allahım artık 6 kilo oldu...

benimki de bayramda hep öyle çığlık çığlığaydı ama şimdi bıraktı. oğlumda aynısını yapmıştı, 2 hafta filan sürmüştü. ama geçti ikisinde de. heralde dönemsel bişi.

babalar kızlarına hiç laf konduramıyo ya. ben de şakadan demiştim bir keresinde kız selülitlerin mi var senin diye, bacaklar tombiş tombişti. babası da yapıştırdı hööösst diye. ki normalde öle konuşmaz, ben arada ağzımdan kaçırınca kızar bana. pabuçlar dama atıldı

Merhabalar canım :)
Bizde bayram tatilinden geldikten sonra bayagı huzursuz gunler gecirdik zaten mızmız iyice zorladı bizi 4gun kadar. Kalabalıgı sevmişti oralarda iyiydi.
Sizin4ay bitti sanırım, kabızlık için zeytinyagı içirmeyi oneriyor bazı doktorlar ama kendi doktorunla gorusup sabundan iyi bi oneri alsan daha iyi sanki
Birde kabız derken kacgunde bi yapabiliyor ki?

Senin kucugun toparlandı mı ele geliyor mu artık merak ediyordum bende

bende chicco nın çift yönlü telsizini kullanıyorum ve memnunum...sanki oğlumun sesini duymıcakmış gibi uyurken dibine kadar sokuyorum telsizi annelik iştee

canım bebekten uzak tut sen yine de. bizim de kamerası yatağının içinde köşedeydi, eşimin arkadaşı uyarmış radyasyon ya da mekanik etkisiyle çok yakın tutmayın demiş.

benim kızın da kalçalarında selülit var ay şimdiden çok sorunlu gördüm minnak yavruyu

birkaç sorum var kızlar;

bu saçlar ne zaman çıkıyor ve uzuyor? yattığı yerdeki sürtünen taraf döküldü bizim, çok komik görünüyor :)

bu çıtçıtlı tulumların bacak kısmında aralık var ya siz ne yapıyorsunuz soğuktan korumak için? içine birşeyler daha giydirince alt almak çok zor oluyor.

arada kafasını bi sağa bi sola çeviriyor yatarken ya da uyanmak üzereyken, normal mi?

prima 3 kullanıyorum, bazen yattıgı yerde kaka yaptıysa taaa beline kadar ulaşıyor orada da bezin naylonumsu emici yüzeyi olmayan kısım var. arada az da olsa taşabiliyor. çok yukarı çekerek bağlıyorum bezi ama taşma devam edebiliyor önler boş kalıyor. acaba tek ben mi yaşıyorum bunu?

bi de bu soruyu cevaplayanlar bebeğinizin kakası genelde sarı (ara hafif koyu sarıdan yeşile çalabilen), pütürlü (beyaz ve sarı, bazısı iri bazısı küçük) ve kremsi kıvamda mı? sağlıksı bu değil mi? arada yapar yapmaz açtığımda bezi sulu görüyorum, afedersiniz öne doğru yapışmış akmış gibi bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…