aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???
canım ben mont almadım losyon olarak da johnson's baby pembe losyonu kullanıyorum hem yüzüne vücuduna mis gibi kokuyor
hangı hastane orasıben medıstate hastanesıne sordum 575 dedı medıcanaya sordum 500 dedı dogum yaptıgım hastaneye sordum ümranıye atlas hastanesı 165 dedı bende orada yaptırdım cok ıı yaslı bır urolog uzman doktoru var sağolsun cokda ılgılıydı. ben yaslı tecrubelı doktorları cok severımde
senın buldugun fıyata cok sasırdımacıkcası.
Canım biz kraft'ın bebek telsizini yaklaşık bir aydır kullanıyoruz. Gayette memnunum. Bazı telsizler sürekli cızırtılı ses çıkarıyormuş ona dikkat et alırken. Bizimki bebeğin sesinden sonra kendi kendini kapatıyor o yüzden de hem daha çok gidiyor şarjı. Ben oğlumu kendi odasında yatırdığımdan çok işime yarıyor.
kızlar sıze 2sorum var
1-bebegınıze kıs ıcın su tulum seklınde olan montlardan kozmonot da dıyorlar aldınızmı alacak mısınız.hangı marka??
2-bebegınızın yuzu ıcın nemlendırıcı krem losyon kullanıyor musunuz??hangı marka
Ya benim oglumun bi kulagı diger kulagından daha kucuk acaba zamanla duzelir mi bu durum?
Benim de doğduğundan beri en korktuğum şey o. O yüzden hiç battaniyesini ellerinin üzerine örtmedim. Özellikle çıkartıp beline kadar çekiyorum. Yatarkende kolları üşümesin diye hırka giydiriyorum üzerine.ne iyi ben de artık kendi odamda yatmak istiyorum ama korkuyorum dün gece yine battaniyesini yüzüne getirmiş ıhh seslerine uyandım Allah'tan.odamda telsizle ya duymazsam diye yatamıyorum.aslında uyku tulumu bu açıdan daha sağlıklı galiba artık çok hareketliler çünkü.
boşver güzelim ya düzelmezse de nazar boncuu olsun. benim kızımın da burnu eğri, şimdiden belli yanibabası tarafının öyle, onlara çekmiş. ilk farkedince üzüldüm ama sonra dedim amaan ilerde estetik ameliyat olur 18 yaşından sonra noolcak. Allah sağlık versin.
Herkese merhabalar,
Kızım 2-3 haftadır gündüz emerken 2 dk emiyo sonra kendini memeden çekip suratıma bakıp ağlamaya başlıyor. Tekrar emmeye davranıyor sonra 5-10 saniye bile emmeden yine kendini çekip ağlıyor. Emebildiği kadar emsin diye tutmaya çalışıyorum memede ama moral bozucu oluyor bir süre sonra. Sanki bir şey anlatmaya çalışıyor gibi ağlayarak suratıma bakıp duruyor. Sütüm az mı diye bakıyorum geliyor. Bir de geceleri veya uyku arasında bunu yapmıyor. Gece yapsa bir sıkıntısı var yutkunamıyor, pamukçuk filan diyeceğim ama sadece gündüz yapıyor. Var mı benim durumumda olan birileri. Bu kız beni oynatıyor mu acaba....
Bunun gülmeli versiyonu da var. Kimi zamanda o ağlama yerine bakıp bakıp suratıma gülüyor... O zaman keyfimize diyecek yok ama yine de gündüz doğru düzgün beslenemiyor diye korkuyorum....
canım seni korkutmak gibi olmasın ama spor yapıyorsan eğer ve ağrın çok fazlaysa dr una görün derim.benim komşumun arkadaşı szeryandan sonra göbğim kaldı diye hırs yapmış spora başlamış hatta spor salonuna gitmiş.bi süre sonra ağrıları başlamış.dr a gitmiş dikişleri patladığını söylemiş ve tekrar ameliyuata almışlar.bende korktum o yüzden mekik çekiyordum.ara verdim 3 ayın dolmasını bekledim hala daha bekliyporum bişraz
Yok canım sporla filan işim olmaz benim.yani hiç mekik filan çekmedim.sadece ev içinde koşturmaca, süpür sil toz al..bunlarlada dikişler patlamaz dimi?3 ay oldu artık patlamaz bişey olmaz fibi geliyo ama ne bileyi korktum işte
canım ayyynıı benim bebişi anlatmışsın,onun canı ayakta emmek istiyor.benimkide aynı 2 kere çekio sonra ağlıyo sonra gene aynı gene aynı ve bunu gece yapmıyor.biz yaklaşık 1 buçuk aydır falan ayakta emiyoruz.hayırlı olsun sizede:)
Herkese merhabalar,
Kızım 2-3 haftadır gündüz emerken 2 dk emiyo sonra kendini memeden çekip suratıma bakıp ağlamaya başlıyor. Tekrar emmeye davranıyor sonra 5-10 saniye bile emmeden yine kendini çekip ağlıyor. Emebildiği kadar emsin diye tutmaya çalışıyorum memede ama moral bozucu oluyor bir süre sonra. Sanki bir şey anlatmaya çalışıyor gibi ağlayarak suratıma bakıp duruyor. Sütüm az mı diye bakıyorum geliyor. Bir de geceleri veya uyku arasında bunu yapmıyor. Gece yapsa bir sıkıntısı var yutkunamıyor, pamukçuk filan diyeceğim ama sadece gündüz yapıyor. Var mı benim durumumda olan birileri. Bu kız beni oynatıyor mu acaba....
Bunun gülmeli versiyonu da var. Kimi zamanda o ağlama yerine bakıp bakıp suratıma gülüyor... O zaman keyfimize diyecek yok ama yine de gündüz doğru düzgün beslenemiyor diye korkuyorum....
benim kızın da bıyıkları çıkmaya başladı :) eşime dedim sana çekmiş baksana tüylü olacak dedim, o da ne dese beğen "kadınlar 2 ye ayrılır biri tüylerini alanlar biri de almayanlar, sanki bayanlar tüylü değil mi" dedilaf mı çarptı ne
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar
yaklşaık 2 aydır foruma giremiyordum eşimin memleketinde doğum iznimi geçirdim bebişimiz 3 aylığı geçti. inşallah herkes çin herşey yolundadır.
bebişimde kabızlık var. bide memlektten geldi geleli çok huzursuz çok ağlıyo hatta sesi bile kısıldı . acaba kalabalığa alıştı ondanmı bilemiyorum. çok sık uykusundan kalkıyo. ne yapacağımı şaşırdım. kabızlık için poposuna zeytinyağı bide sabun koyuyorum o zman biraz kakasını yapıyo ama hep böylede olmaz
bende chicco nın çift yönlü telsizini kullanıyorum ve memnunum...sanki oğlumun sesini duymıcakmış gibi uyurken dibine kadar sokuyorum telsizi annelik iştee
babalar kızlarına hiç laf konduramıyo ya. ben de şakadan demiştim bir keresinde kız selülitlerin mi var senin diye, bacaklar tombiş tombişti. babası da yapıştırdı hööösst diye. ki normalde öle konuşmaz, ben arada ağzımdan kaçırınca kızar bana. pabuçlar dama atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?