2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım oglum cok saclı dogdu kurdele takılacak sekılde önden basladı dökulmeye dedıgın gıbı sımdı yastıkta hep sac var ama hıc kel kalmadı onde dökulen yerler cıktı tekrar

bende prıma 3 kullanıyorum arasıra cok nadır bendede tasma oluyor sanırım bol baglayınca oluyor
kakada benım oglanınkı gıbı tarıfın ben normal dıye dusunuyorum
tıpkı tarıf ettıgın gıbı kakası

canım bu olay beni o kadar derinden etkiledi ki 2 gündür ağlamaktan helak oldum psikolojim bozuldu.moralim 0.Allah'tan üzerinden biraz zaman geçmiş.biraz toparlamıştır belki.haberin var mı meleğin annesinden.umarım iyidir onun yaşadıklarını düşündükçe onun yerine koydukça kendimi mahvoldum.düşünmek istemiyorum artık kafamı başka şeylere veremez oldum

canım saçları kısım kısım dökülüyor ama hepsi tekrar çıkacak mera etme.
ben artık tulum giydirmiyorum çok cabuk küçülüyorlar.ama üşüdüğünü düşünüyorsan tulum üzerinden pijama altını giydirebilirsin ben öyle yapıyordum.
bebişin büyüyor canım daha neler yapıcak neler.
kaka taşması bizdede oluyor yapıcak bişey yok sanırım.ek gıdaya geçince düzeliyor.
benim kızın kakasıda anlattıgın gibi.buda normal canım.bide ek gıdaya geçte gör kakalarını.yediğini kakasından anlarsın(iğrenç oldum sanırım)

canım ne zamandır görüşmüyorduk umarım iyisinizdir cümbür cemaat :) malum senin aile bıcırıklarla şendir şimdi

ben de işte kızla uğraşıyorum bütün gün. evden çıkmak zorlaştı biliyorsun ankara havalarını :) avm de git git nereye kadar, çoğu arkadaşım da gündüz çalışıyor evde kös kös oturuyorum. zaten süt bahane (tabii o da var da) sıkıldıkça yiyorum bi de hareket yok iyice dombilik oldum. 7 kilo daha alsam doğuma giderken halime eşit olcam neyse veririm diye umutla yola devam.

sen nasılsın işe başlamadın değil mi?

Canım ilk oğlumdan biliyorum 5 6 aydan sonra tekrara çıkacak saçları hatta yaşındayken benim oğlanın saçları kıvır kıvırdı kıza benziyodu.Kafasını çevirmesi normal ya uyanmaya çalışıyordur yada uyumaya bazen sancı gdiği içinde yapabilir.Ben atlet kilot kullanıyorum bady kullanmadım hiç.Bez çişide çıkarmaya başlarsa 4 numaraya geç ben 4 e geçtim çıkmıyo artık.Bağlarkende dikkatetgevşek olmasın parmakların rahat giricek şekilde bağla.Bizim kakamızda aynen tarif ettiğin gibi canım.Anne sütü aldıkları için böyle.

Önler dokulmustu aynen şimdide arka tam yattıgı yer dokuluyor sanki cok yatıyor sırtustu Bayramda 7aylık bi bebek gordum onunda oyleydi hiç yoktu hatta okısımda cok komikti yalnız o oyle yatmayı cok seviyormus hep yatıyor kız maşallah :)
Benimde iki tulumunun aralıkları acık bayagı içinden penye alt giydiriyorum şuanda
Bezdede yattıgı yerden yukarı cıkıyor malesef oyle sanırım pek yapacak birsey yok
Dediğin gibi kakası renk olarak ve sulu. Doktor gecen ay gittigimizde sarı ve sulu değil mi diye sormustu yani normali buymuş

canım saç durumları bizdede öyle.

ben bebişe kilotlu çorapta giydiriyorum ayrıca üşümesin diye

bende prima 3 kullanıyorum bazen benşmde belindeyken aldığım oluyor.taşmaya çok rastlamadım prima da ama beline gelmişken altını aldığım oluyor.kaka rengimizde sarı arada yeşil olabiliyor dediğin gibi pütürlü bi de

iyiyiz şükürler olsun.halimi görmelisin sabah kalk önce oğlanın altını üstünü değiştir sonra kızı değiştiroğlum çok üzmüyor şükür.geçinip gidiyoruz işte ben yavrularımı çokkk seviyorum allah acısını göstermesin.
bizde aynıyız hep evde yaza ayaklanır bizim kuzular sonra parktan eve giremeyiz

senin ev bana yakındı sanırım bana gel otururuz bebişlerle

aman dikkat et çok kilo alma sonra zor oluyor ben oğlumda emzirirken çok almıştım spora başladımda verdim.şimdi dikkat ediyorum.

işe başlamadım henüz yıllık izin kullanıyorum sonra ücretsiz izin alıcam.sen ne zaman başlıyorsun işe.

kendine ve kuzuna iyi bak.

kızlar merhaba,

benim kızım 1 aydır 6-7 günde bir 1 kez kaka yapıyor, yaptığında ise sırtına kadar çıkıyor, rengi sarı, beyaz hafif pütürleri var ve kıvamlı... aile hekimimize defalarca götürdüm, muayene edip karnına bastırıyor, sertlik yok, yapamayan kabız olan çocuk böyle sakin duramaz, kilo alıyor ondan böyle diyor, bu dönemdeki bebeklerde 10 güne kadar yapamaması normal, kabız sayılmaz diyor ve ilaç vermiyor... 9 gün sonra özelde 3. ay kontrolümüz var, oradaki doktora da danışmayı düşünüyorum...

sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı?

Ben bebelak mama alıyorum sen ne kullanıyorsun aptamll ka bız yaptı benım sutum de yetmıyo malesef

canım kabız yapıyor mu?ben bebelac lf kullanıyorum kakası diş macunu kıvamında.ve ıkınıyor geceleri.kabız yaptı sanırım,
aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???

var canım weewell aldım 800 mt.çok iyi.kıpırdadığında bile telsize yansıyor.hatta evin dışındaki köpeğin havlamasını bile alıyor.2 kanalı var.

bebelac ne açıdan iyiymiş canım.ben de kullanıyorum da.bu arada maşallah 100-150 çıkıyorsa iyi bence neden yetersiz diyorsun ki
cnm yaa yazdıklarını okuyorum hep okudukca gozlerım doluyo rabbım bebegıne sıfa versın çok kucukler savunmasızlar rabbım korusun yavrularımızı AMİN

sağol canım inşallah düzelecek ve ben de sileceğim hafızamdan bu günleri.iyi yönlerini hatırlayacağım.annelik zor değil zor ötesiymiş.özellikle duygusal açıdan.uykusuzluğa vb dayanırsın da bebeğinin sağlığında problem çıktığında dayanamıyorsun.

aynı firmanın malıymış bebelac ve milupa.bebelac da bizi kabız yaptı ama mecbur kullanıyoruz laktozsun ürününü

canım milupa kullanırken müşt. hiz. aradım.mamayı hazırlayıp bekletebilir miyiz dedim hayır dedi.bozuluyor sanırım

gazını almıyor musun canım?

sağol canım arkadaşım.normalden farklı hazırladım demişsin ne yapmıştın ki?boyu vb normal kilosu da ama 2 haftada 50 g almasını beğenmedi 2 farklı dr.ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyorum.

canım çok uzun uyutma bence uyandır besle.
kıslarr..
bebeklerınız uyurken emzırdıkten sonra veya mama verdıkten sonra gazını çıkarıyomusunuz..
ben çıkarmaya çalışıyorum ama uyanıyor..çıkarmasammı kafam karıştı...

aynı soruyu ben soracaktım sağol melike.gazını çıkarınca çoğu zaman uyanıyor.

kızlar ek gıdaya ne zaman geçeceğiz?dr larınız ne diyor.bizim prof 5. ay dedi.internet 6 diyor.bazı arkadaşlar geçmeye başlamış dr ları söylemiş pekmez vb diyye ama midesi daha tam hazır değil bence kafam karıştı?

aynen canım allah hepsini korusun
1 nolu soru hakkında hala kararsızım.kullanışlı mı acaba?ben lcw den kalın çıtçıtlı kundak battaniye gibi bişey aldım
Ya benim oglumun bi kulagı diger kulagından daha kucuk acaba zamanla duzelir mi bu durum?

canım kulakları duyuyorsa kafana takma derim.hiç üzülme.sağlıklı olsun çirkin olsun diyorum artık.

canım ya sütün hızlı akıyordur ya az akıyordur.hiçbiri değilse kakasındaki durumu söyle.benimki emerken aynısını yapıyordu hemen gaz oluyor ve ağlayarak geri çekiyordu.ilksütün laktozunu sindiremediği için.laktoz intoleransı teşhisi kondu.laktaz enzimi eksikmiş kızımın.eğer kakası sümüksü-yeşil-köpüklü ise çocuk gastroenterolojiye götür kaka tahlili yaptır.hemen çıkıyor kakada redüktan madde ve yap varsa pozitifse.

canım kafayı sağa sola çevirme bizde de var neden acaba?6-7 kez çok hızlı yapıyor
kızlar bebeklerinizin kakası nasıl kokuyor bizimki haşlanmış tavuk gibi.

canım allah kolaylık versin sana ikizler için yardım eden var mı çok zor benim akrabamın da var.birini uyuturken öteki ağlıyor.

canım karnında sertlik varsa ne anlama geliyormuş?ben 5 günden sonrası kabız diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…