Ya benim oglumun bi kulagı diger kulagından daha kucuk acaba zamanla duzelir mi bu durum?
birkaç sorum var kızlar;
bu saçlar ne zaman çıkıyor ve uzuyor? yattığı yerdeki sürtünen taraf döküldü bizim, çok komik görünüyor :)
bu çıtçıtlı tulumların bacak kısmında aralık var ya siz ne yapıyorsunuz soğuktan korumak için? içine birşeyler daha giydirince alt almak çok zor oluyor.
arada kafasını bi sağa bi sola çeviriyor yatarken ya da uyanmak üzereyken, normal mi?
prima 3 kullanıyorum, bazen yattıgı yerde kaka yaptıysa taaa beline kadar ulaşıyor orada da bezin naylonumsu emici yüzeyi olmayan kısım var. arada az da olsa taşabiliyor. çok yukarı çekerek bağlıyorum bezi ama taşma devam edebiliyor önler boş kalıyor. acaba tek ben mi yaşıyorum bunu?
bi de bu soruyu cevaplayanlar bebeğinizin kakası genelde sarı (ara hafif koyu sarıdan yeşile çalabilen), pütürlü (beyaz ve sarı, bazısı iri bazısı küçük) ve kremsi kıvamda mı? sağlıksı bu değil mi? arada yapar yapmaz açtığımda bezi sulu görüyorum, afedersiniz öne doğru yapışmış akmış gibi bu normal mi?
aynen cnm yaa benim oglumunda öyle biri küçük biri büyük büyük olan birazda kepçe sanki :)) yarın doktora sorucam bende takıldım valla
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
bu arkadaşımız suyu meleği poşet yüzünden vefat etti
birkaç sorum var kızlar;
bu saçlar ne zaman çıkıyor ve uzuyor? yattığı yerdeki sürtünen taraf döküldü bizim, çok komik görünüyor :)
bu çıtçıtlı tulumların bacak kısmında aralık var ya siz ne yapıyorsunuz soğuktan korumak için? içine birşeyler daha giydirince alt almak çok zor oluyor.
arada kafasını bi sağa bi sola çeviriyor yatarken ya da uyanmak üzereyken, normal mi?
prima 3 kullanıyorum, bazen yattıgı yerde kaka yaptıysa taaa beline kadar ulaşıyor orada da bezin naylonumsu emici yüzeyi olmayan kısım var. arada az da olsa taşabiliyor. çok yukarı çekerek bağlıyorum bezi ama taşma devam edebiliyor önler boş kalıyor. acaba tek ben mi yaşıyorum bunu?
bi de bu soruyu cevaplayanlar bebeğinizin kakası genelde sarı (ara hafif koyu sarıdan yeşile çalabilen), pütürlü (beyaz ve sarı, bazısı iri bazısı küçük) ve kremsi kıvamda mı? sağlıksı bu değil mi? arada yapar yapmaz açtığımda bezi sulu görüyorum, afedersiniz öne doğru yapışmış akmış gibi bu normal mi?
canım saçları kısım kısım dökülüyor ama hepsi tekrar çıkacak mera etme.
ben artık tulum giydirmiyorum çok cabuk küçülüyorlar.ama üşüdüğünü düşünüyorsan tulum üzerinden pijama altını giydirebilirsin ben öyle yapıyordum.
bebişin büyüyor canım daha neler yapıcak neler.
kaka taşması bizdede oluyor yapıcak bişey yok sanırım.ek gıdaya geçince düzeliyor.
benim kızın kakasıda anlattıgın gibi.buda normal canım.bide ek gıdaya geçte gör kakalarını.yediğini kakasından anlarsın(iğrenç oldum sanırım)
birkaç sorum var kızlar;
Önler dokulmustu aynen şimdide arka tam yattıgı yer dokuluyor sanki cok yatıyor sırtustubirkaç sorum var kızlar;
birkaç sorum var kızlar;
canım ne zamandır görüşmüyorduk umarım iyisinizdir cümbür cemaat :) malum senin aile bıcırıklarla şendir şimdi
ben de işte kızla uğraşıyorum bütün gün. evden çıkmak zorlaştı biliyorsun ankara havalarını :) avm de git git nereye kadar, çoğu arkadaşım da gündüz çalışıyor evde kös kös oturuyorum. zaten süt bahane (tabii o da var da) sıkıldıkça yiyorum bi de hareket yok iyice dombilik oldum. 7 kilo daha alsam doğuma giderken halime eşit olcamneyse veririm diye umutla yola devam.
sen nasılsın işe başlamadın değil mi?
Ben bebelak mama alıyorum sen ne kullanıyorsun aptamll ka bız yaptı benım sutum de yetmıyo malesef
aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???
canım benim kızımda kabızdı.conformil demişti doktor.oda milupanın ama zor bulunuyor birde kilo fazla aldırmıyor.şimdi debridat diye bir şurup kullanıyoruz kabızlık için.2-3 güne bir yapıyor artık kakasını.şimdi aptamille sma dönüşümlü kullanıyorum işte.keşke sütümüz olsada verebilsek.bebelaca da iyi diyorlar hatta ben üşenmedim tek tek değerleri karşılaştırdım.çokta fark yok.ama ne bileyim anne sütü veremiyorum ya bari pahalısını vereyim diyorum.doktorumuzda apatamil yada sma kullanabilirsin demişti.
cnm yaa yazdıklarını okuyorum hep okudukca gozlerım doluyo rabbım bebegıne sıfa versın çok kucukler savunmasızlar rabbım korusun yavrularımızı AMİN
benimde tek bebek olmasına rağmen sütüm çok az bende mama kullanıyorum.sma kabız yaptı.aptamil kullanmaya başladık ama ondanda okuduğum bazı şeylerden sonra soğudum.şimdi bebelac kullanıyoruz ve hiç bir sorun yok allaha şükür.hem aptamille bebelacın değerleri hemen hemen aynı ama fiyatları arasında uçurum var
kızım en son akşam 18.30 civarı içmişti mamasını.suyu kaynattım ılıdı.uyuyor.uyandırsam mı yoksa beklesem mi uyanmasını diye düşünüp duruyorum.gerçi uyuyan bebeği uyandırmayacaksın bunu öğrendim bu annelik sürecinde ama yinede uyandırsam mı diye düşünüyorumm:18:
ben yerınde olsam hıc uyandırmam cunki uyku bebek lcln en guzel besın ben hıc uyandırmadım ne zaman acıkırsa o zaman bebekler en guzel gıdayı uykuda alıyorlar ben bazen uykusunda verıyorum blberonu kucagıma almdan uyu ole
Düzelmesine çok sevindim canım. İnşallah tamamen geçer. çok iyi anlıyorum seni bebeğin hasta olması çok üzüyor insanı.
Süt konusunda, etli sebze yemeyi, yumurta, meyve gîbi bol ve sağlıklı şeyler yediğimde sütüm iyi oluyor. Bir de çerezler de sütü artırıyor. Ne zaman fındık, badem yesem sütüm artıyor.
Benim kızın kakası yeşil sümüksü olduğu ve sayısı arttığı hafta ben normalden farklı olarak dut karışımından içmiştim. Kaka olayları çıkınca buraktım. Suçlu dut mu bilmiyorum ama sende içmeyince düzelmiş ya bir süre hiç içme bence. Gerçi senîn testlere göre süt alerjisi gibi duruyor ama...
Bebeğin kilosunun azlığını da çok takma. Tabiki normale göre az olduğu için tedavi ettir ama normal gıdalara geçince de düzekeceğini aklından çıkarma. Benim büyük tetzemin bebeği çok az kilo alıyordu. Hiç sütü olmadı, mama da doğru düzgün yemedi bebek. 8 aylıkken 5 aylık kadardı boyu kilosu. Ama sonra yemeklere başladığında çook güzel yedi, 2.5 yaşında yaşıtlarını geçti:) gürbüz ama obez olmayan bir çocuk oldu.
kızlar dün gece kızım 12 gibi emdi ve hala uyuyor arada da uyanmadı. ilk defa bu kadar uzun uyudu hatta korkudan gittim nefesini kontrol ettim, eline dokundum evet normal hala uyuyor. bu bir sorun mu? neredeyse 10 saat olacak daha 3 aylık. :44:
kıslarr..
bebeklerınız uyurken emzırdıkten sonra veya mama verdıkten sonra gazını çıkarıyomusunuz..
ben çıkarmaya çalışıyorum ama uyanıyor..çıkarmasammı kafam karıştı...
ya bende topikteki yazıyı okuyunca çok fena oldum, Allah yardımcısı olsun, inşallah toparlanır. ooff of, biz bi ateşi çıkınca deli oluyoruz, o nasıl dayanıyor kimbilir. forumdaki topiğine yazamadım bile ağlamaktan, bütün gece uykumda da aklıma geldi durdu. Allah bütün masumları korusun, bizim korumamızın da bir sınırı var, Allah a emanet olsunlar.
1 nolu soru hakkında hala kararsızım.kullanışlı mı acaba?ben lcw den kalın çıtçıtlı kundak battaniye gibi bişey aldımkızlar sıze 2sorum var
1-bebegınıze kıs ıcın su tulum seklınde olan montlardan kozmonot da dıyorlar aldınızmı alacak mısınız.hangı marka??
2-bebegınızın yuzu ıcın nemlendırıcı krem losyon kullanıyor musunuz??hangı marka
Ya benim oglumun bi kulagı diger kulagından daha kucuk acaba zamanla duzelir mi bu durum?
Herkese merhabalar,
Kızım 2-3 haftadır gündüz emerken 2 dk emiyo sonra kendini memeden çekip suratıma bakıp ağlamaya başlıyor. Tekrar emmeye davranıyor sonra 5-10 saniye bile emmeden yine kendini çekip ağlıyor. Emebildiği kadar emsin diye tutmaya çalışıyorum memede ama moral bozucu oluyor bir süre sonra. Sanki bir şey anlatmaya çalışıyor gibi ağlayarak suratıma bakıp duruyor. Sütüm az mı diye bakıyorum geliyor. Bir de geceleri veya uyku arasında bunu yapmıyor. Gece yapsa bir sıkıntısı var yutkunamıyor, pamukçuk filan diyeceğim ama sadece gündüz yapıyor. Var mı benim durumumda olan birileri. Bu kız beni oynatıyor mu acaba....
Bunun gülmeli versiyonu da var. Kimi zamanda o ağlama yerine bakıp bakıp suratıma gülüyor... O zaman keyfimize diyecek yok ama yine de gündüz doğru düzgün beslenemiyor diye korkuyorum....
birkaç sorum var kızlar;
iyiyiz şükürler olsun.halimi görmelisin sabah kalk önce oğlanın altını üstünü değiştir sonra kızı değiştiroğlum çok üzmüyor şükür.geçinip gidiyoruz işte ben yavrularımı çokkk seviyorum allah acısını göstermesin.
bizde aynıyız hep evde yaza ayaklanır bizim kuzular sonra parktan eve giremeyiz
senin ev bana yakındı sanırım bana gel otururuz bebişlerle
aman dikkat et çok kilo alma sonra zor oluyor ben oğlumda emzirirken çok almıştım spora başladımda verdim.şimdi dikkat ediyorum.
işe başlamadım henüz yıllık izin kullanıyorum sonra ücretsiz izin alıcam.sen ne zaman başlıyorsun işe.
kendine ve kuzuna iyi bak.
kızlar merhaba,
benim kızım 1 aydır 6-7 günde bir 1 kez kaka yapıyor, yaptığında ise sırtına kadar çıkıyor, rengi sarı, beyaz hafif pütürleri var ve kıvamlı... aile hekimimize defalarca götürdüm, muayene edip karnına bastırıyor, sertlik yok, yapamayan kabız olan çocuk böyle sakin duramaz, kilo alıyor ondan böyle diyor, bu dönemdeki bebeklerde 10 güne kadar yapamaması normal, kabız sayılmaz diyor ve ilaç vermiyor... 9 gün sonra özelde 3. ay kontrolümüz var, oradaki doktora da danışmayı düşünüyorum...
sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?