2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bahsettıgım sey uyku tulumu degılde kısın dısarı cıkarken gıydırecegımız tulum seklındekı sısme montlar.ben alacagım ama ne marka karar veremedım bıde beden onemlı bızım memlekette kıslar uzun surer bebişlerde cabuk buyuyor oyuzden bedenını kestıremıyorum
canım bende dogallıktan yanayım ancak sularımız cok kıreclı ve sert oyuzdden oglusun alnında ve burun kenarlarında pul pul dokulmeler oluyo.benımde oyle ne yazııkkı cıldım cok hassas ve cok kuru oyuzden kullanmak ıstıyorum
canım ben mont almadım losyon olarak da johnson's baby pembe losyonu kullanıyorum hem yüzüne vücuduna mis gibi kokuyor
sagol canım tesekkur ederım deneyecegım
ben o montlardan mothercare den aldım ama havalar nedeniyle henüz giymek nasip olmadı:)
yüzü içinde sebamed krem kullanıorum. zaten bütün bakım ürünlerini sebamed almıştım.
beden olarak neye karar veerdın canım.bende sebamedın urunlerını aldım ama yuz kremıne gerek duymamıstım hamılyken

aynen canım allah hepsini korusun

1 nolu soru hakkında hala kararsızım.kullanışlı mı acaba?ben lcw den kalın çıtçıtlı kundak battaniye gibi bişey aldım.
ben alıcam canım cunku artık ana kucagında tasınmıyor heryerede bebek arabasıyla gıdılmıyor bıze sıcacık bır mont lazım sapkalı eldıvenlı patıklı sadece yuzu acıkta kalacak.hatta bırde atkı baglarım ben agzına boncuk gozler kalır sadece

beden olarak 3 ay aldım ben canım, gözüme gayet büyük göründü. zaten patikleri ve eldivenleri çıkabildiğinden bebişin boyu uzasa da sorun olmaz diye düşündüm. ben de bebek arabasına falan onla bindirebilirim diye düşünerek almıştım. ben de ilk başta yüz kremini almamıştım, ama çok öpülmektenmidir nedir yanakları sertleşti gb geldi ondan sonra aldım, şimdi banyodan sonra sürüyorum, çok fazla ihtiyaç duymuyorum.

uzatmalı bayram tatilimizi bitirdk geldk
kızım 3. ayını gezmelerde doldurdu
ve nihayet bugün geldk
bebişlern hepsini öptük :))

buarada mamayla ilgili sıkıntımz var aynı şeyi yaşayan varmı bilmiyorm
günde bir defa gece yatarken aptamil mama veriyorm kızıma
oda kabız yapıyo bayram haftası 6 gün kakasını yapmadı
mamayı değiştirsem mi ne yapsam bilemedm
mamayada en iyi mama değiştirme diolar
bugün mamaya zeytinyağı koydm kakasını yapabildi
ama herzmanda z.yağı olmazki dokunur filan Allah korusun...

yok yokkkkk yuzunu ortmuyorum gozlerı kapansın dıye ortuyorum ve kapanıp daldıgında alıyorum tulbentımı asla oyle bırakmıyorum allah korusun. yatagına yatırdıgımda bıle battanıyesı ve yorganını kollarının altında tutuyorum kolları hep ustte kalıo. allah korusun ev kazalarından dıkkatsızlıklerıden.

alıskanlıklarını bırakması ıcın tamamen uykuya daldıgında parmagını agzından alın dıye okumusdum. ben uykuya daldıgında elını yuzunden hemen cekıyorum oyle alısmasın dıye bırde bunu dene belkı ceker parmagını

urolojı uzmanı FARUK KEREMOĞLU yarın bebegımı kontrole goturucegım ondan sonra sana tekrr haber verırım. gectı mı ne oldu dıye. yarından sonra tekrr haberlesırız

OK canım ben de yapıyım böyle. genelde uyuyunca ağzında olmuo eli, arada oluyo, onda da ben çıkarıyım

slm larrr, herkesler iyidirler umarım , keyifler nasıl annecikler ve bebişlerr ,

ben de bugün tetanoz aşısının 3.dozunu oldum , madem başladık bitirelim dedim ,oyy meğer toplam 5 doz imiş, bir yıl sonra yine , ondan sonraki bir yıl sonra yine ığğhh

ya hatular poyra dün gece başladı çığlıkla uyanıyor , sakinleşene kadar zaman geçiyor, ne pışt pışt ne sallama , hele dün gece o anda emmek bile istemedi, bu gecede 2 oldu yine çığlıkla uyanıyor, aslında tam uyanmıyorda :26: neyse bu gece emerek sakinleşiyor ama anlamadım , henüz kabus görmez ,(korku nedir bilmiyorlar diye düşünüyorum da ) gece terörü diye bir şey okudum , herhalde daha çok küçük olamaz, dişleri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim ki, gündüz baktım damaklarında da bir şey gözükmüyordu, yani dişleri ile ilgili bir şey olabilirmi onu da bilmiyorum :26::26: bu arada 10 kasımda 3 ayı doldurup 4.aydan gün alıcağız biz, var mı böyle bir şey bilen ?

slm annişler.....
bizde verem aşımızı ve diğer aşılarımızı yaptırdık nihayet korktuğum gibi fazla ateşi yükselmedi yavrumun.....ateş düşürücüyle idare ettik.....
buarada bi sorum olucak sizlere,2 gündür kızım meme emerken ağlama krizine giriyo,resmen çırpınıyor kucağımda,kıvranıp duruyor ve meme emmek istemiyor,,,
sbebi ne olabilir gaz sancısımı ki,,,yoksa başka bişeymi...
ay çokmu üstüne düşüyrm ben bu kızın bilmiyrm yaaaaaaa

Canım aynı şey bizde de oluyor ve araştırdım, gaz sancısından olduğunu anladım.

diline baktın mı canım pamukçuk olmasn gazda olabilir ayaklarını çekiyo mu

canım kakası nasıl köpüklü ve sümüksü mü

blzde aptamıl kullanıyorduk cok kabız yaptı, 5gun kaka yamadı kızım bı sabah aglayarak uyandı cokk korktuk nasıl aglıyo hemen fıtıl attım yaptı kakasını cook sukur rahatladı ogun bu gun bebelak alıyorum cok sukur memnunuz tavsıye ederım cnm sutum degıl o mıktar mama yapoıyorum rabbım bebegıne coookk sıfa versın Ya RABBım

Bebıslerımı doyurdum yıkadım pakladım babası uyuttu cok sukur artık cayımı ıcıyorum,,

yaaa kimse neden bir fikir üretmedi ki bana :26: biri bişi desin barii,

bende 3. dozunu oldum bugun. agrısıda cabası
benım bebegımde artık uyanırken aglıyarak uyanmaya basladı onceden olsa sakınlesıyordu ama artık memeyı alana kadar sakınlesmıyor ama bunu gece uykusunda yapıo yanı 4-5 gıbı acıkıyor o zamn yapıyor. bırde bu ay tepkılerını daha anlasılır dıle getırıcek dıyordu yazıda yanı acıkınca cok asırı aglıyor. onceden tepkılerı bu kadar belırgın degıldı.

bebegının kakası ne renk ?bırde emzırrırken karnını ovala sesler gelıosa elıne gazı vardır. kakasının rengıne dıkkat et bırde bebegını sıcak tut belkı usutmussundur karnı agrıyordur. bebeegın ayaklarını yukarı cekerse ya karnı agrıyordur yadaa gazı vardır. usuttugunu hıssedıyorsan karnına bır tulbent sar sıcak dursun karnı. bu arada sadece emerken mı clıldırıyor uykusu nasıl????

canım bahsettıgım sey uyku tulumu degılde kısın dısarı cıkarken gıydırecegımız tulum seklındekı sısme montlar.ben alacagım ama ne marka karar veremedım bıde beden onemlı bızım memlekette kıslar uzun surer bebişlerde cabuk buyuyor oyuzden bedenını kestıremıyorum
canım bende dogallıktan yanayım ancak sularımız cok kıreclı ve sert oyuzdden oglusun alnında ve burun kenarlarında pul pul dokulmeler oluyo.benımde oyle ne yazııkkı cıldım cok hassas ve cok kuru oyuzden kullanmak ıstıyorum
ben büyük oğluma almıştım.gayette kullanışlı ve rahattı.o kış dışarı çıkarken hiç hasta olacak diye düşünmedim.şimdi küçük oğlumada alacağım.çok iyi oluyo bebekler için

arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…