- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım bahsettıgım sey uyku tulumu degılde kısın dısarı cıkarken gıydırecegımız tulum seklındekı sısme montlar.ben alacagım ama ne marka karar veremedım bıde beden onemlı bızım memlekette kıslar uzun surer bebişlerde cabuk buyuyor oyuzden bedenını kestıremıyorumUyku tulumu konusunda bende kararsızım bazıları oneriyor bazıları onermiyor. Birde benim yanımda yatıyor ya battaniyesini ortuyorum beline kadarda bizim yorganı ortuyorum.Üşümüyor ev serin olsada ama yakında benide babasınıda yataktan atacak tek basına yatacak hiç dogru duzgun yatmıyor son gunlerde dibime kadar geliyor uzaklastırıyorum tekrar dibimde buluyorum. Bi beşigine alışsa ama herkes zor artık diyor
Dogumdan once almıstım losyon bebek yagı gibi seyler ama kullanmadım.Erken yasta ergenlige sebep oldugunu okumustum. En guzeli dogal tenleri zaten.kreme losyona falan gerek yok sanki canım.
sagol canım tesekkur ederım deneyecegımcanım ben mont almadım losyon olarak da johnson's baby pembe losyonu kullanıyorum hem yüzüne vücuduna mis gibi kokuyor
beden olarak neye karar veerdın canım.bende sebamedın urunlerını aldım ama yuz kremıne gerek duymamıstım hamılykenben o montlardan mothercare den aldım ama havalar nedeniyle henüz giymek nasip olmadı:)
yüzü içinde sebamed krem kullanıorum. zaten bütün bakım ürünlerini sebamed almıştım.
ben alıcam canım cunku artık ana kucagında tasınmıyor heryerede bebek arabasıyla gıdılmıyor bıze sıcacık bır mont lazım sapkalı eldıvenlı patıklı sadece yuzu acıkta kalacak.hatta bırde atkı baglarım ben agzına boncuk gozler kalır sadeceaynen canım allah hepsini korusun
1 nolu soru hakkında hala kararsızım.kullanışlı mı acaba?ben lcw den kalın çıtçıtlı kundak battaniye gibi bişey aldım.
canım bahsettıgım sey uyku tulumu degılde kısın dısarı cıkarken gıydırecegımız tulum seklındekı sısme montlar.ben alacagım ama ne marka karar veremedım bıde beden onemlı bızım memlekette kıslar uzun surer bebişlerde cabuk buyuyor oyuzden bedenını kestıremıyorum
canım bende dogallıktan yanayım ancak sularımız cok kıreclı ve sert oyuzdden oglusun alnında ve burun kenarlarında pul pul dokulmeler oluyo.benımde oyle ne yazııkkı cıldım cok hassas ve cok kuru oyuzden kullanmak ıstıyorum
sagol canım tesekkur ederım deneyecegım
beden olarak neye karar veerdın canım.bende sebamedın urunlerını aldım ama yuz kremıne gerek duymamıstım hamılyken
ben alıcam canım cunku artık ana kucagında tasınmıyor heryerede bebek arabasıyla gıdılmıyor bıze sıcacık bır mont lazım sapkalı eldıvenlı patıklı sadece yuzu acıkta kalacak.hatta bırde atkı baglarım ben agzına boncuk gozler kalır sadece
canım çok sağol.inşallah düzelecek kilo alacak ve bu zor günleri unutacağız.bir de üstte yazdığını okudum yüzüne birşey örtme nefes alamaz lütfen gerekirse uyumasın.geçen benimki elini kolunu uykua oynatmış bu 4. Kez oluyor.battaniyesi yüzünü kapatmış allahım tez zamanda görmemi sağladı.dikkat etmek gerek.
arada olur öyle ya, dinlenmesi lazım demekki, çok iş yapmış demek dün :)
ben oğlumda philips marka almıştım ve çok memnundum, ama sonra bozuldu -oğlanın elinde kaldı yani- kızımda da almadım. ama ev büyük olunca ya da dubleks filan, iyi oluyordu.
evet kızlar artık bebişler kendi tarzlarını oturtmaya başladılar resmen :) benimki de emziği almıyor, ama baş parmağını emiyor uykusu gelince. damak yapısını bozcak, ama bırakmıyo, ne yapıcam, işallah fazla uzatmaz bu parmak emme işini. gerçi ben bırakanını da duymadım ama.
hoş geldiiin, ne kadar tatlı insanlar var ya, ben de hop diye dalmıştım forumun arasına, hiç kibar birisi diilm galba
Acıbadem Fulya Hastanesi canım. Özel sigortamız olduğu için oraya gidiyoruz. Ama sünneti karşılamıyormuş. Bende tecrübeye çok önem veririm. Doktorun adını verebilir misin? Ben de orayla görüşeyim.
alıskanlıklarını bırakması ıcın tamamen uykuya daldıgında parmagını agzından alın dıye okumusdum. ben uykuya daldıgında elını yuzunden hemen cekıyorum oyle alısmasın dıye bırde bunu dene belkı ceker parmagını
slm annişler.....
bizde verem aşımızı ve diğer aşılarımızı yaptırdık nihayet korktuğum gibi fazla ateşi yükselmedi yavrumun.....ateş düşürücüyle idare ettik.....
buarada bi sorum olucak sizlere,2 gündür kızım meme emerken ağlama krizine giriyo,resmen çırpınıyor kucağımda,kıvranıp duruyor ve meme emmek istemiyor,,,
sbebi ne olabilir gaz sancısımı ki,,,yoksa başka bişeymi...
ay çokmu üstüne düşüyrm ben bu kızın bilmiyrm yaaaaaaa
slm annişler.....
bizde verem aşımızı ve diğer aşılarımızı yaptırdık nihayet korktuğum gibi fazla ateşi yükselmedi yavrumun.....ateş düşürücüyle idare ettik.....
buarada bi sorum olucak sizlere,2 gündür kızım meme emerken ağlama krizine giriyo,resmen çırpınıyor kucağımda,kıvranıp duruyor ve meme emmek istemiyor,,,
slm annişler.....
canım kabız yapıyor mu?ben bebelac lf kullanıyorum kakası diş macunu kıvamında.ve ıkınıyor geceleri.kabız yaptı sanırım,
var canım weewell aldım 800 mt.çok iyi.kıpırdadığında bile telsize yansıyor.hatta evin dışındaki köpeğin havlamasını bile alıyor.2 kanalı var.
bebelac ne açıdan iyiymiş canım.ben de kullanıyorum da.bu arada maşallah 100-150 çıkıyorsa iyi bence neden yetersiz diyorsun ki
sağol canım inşallah düzelecek ve ben de sileceğim hafızamdan bu günleri.iyi yönlerini hatırlayacağım.annelik zor değil zor ötesiymiş.özellikle duygusal açıdan.uykusuzluğa vb dayanırsın da bebeğinin sağlığında problem çıktığında dayanamıyorsun.
aynı firmanın malıymış bebelac ve milupa.bebelac da bizi kabız yaptı ama mecbur kullanıyoruz laktozsun ürününü
slm larrr, herkesler iyidirler umarım , keyifler nasıl annecikler ve bebişlerr ,
ben de bugün tetanoz aşısının 3.dozunu oldum , madem başladık bitirelim dedim ,oyy meğer toplam 5 doz imiş, bir yıl sonra yine , ondan sonraki bir yıl sonra yine ığğhh
ya hatular poyra dün gece başladı çığlıkla uyanıyor , sakinleşene kadar zaman geçiyor, ne pışt pışt ne sallama , hele dün gece o anda emmek bile istemedi, bu gecede 2 oldu yine çığlıkla uyanıyor, aslında tam uyanmıyorda :26: neyse bu gece emerek sakinleşiyor ama anlamadım , henüz kabus görmez ,(korku nedir bilmiyorlar diye düşünüyorum da ) gece terörü diye bir şey okudum , herhalde daha çok küçük olamaz, dişleri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim ki, gündüz baktım damaklarında da bir şey gözükmüyordu, yani dişleri ile ilgili bir şey olabilirmi onu da bilmiyorum :26::26: bu arada 10 kasımda 3 ayı doldurup 4.aydan gün alıcağız biz, var mı böyle bir şey bilen ?
slm larrr, herkesler iyidirler umarım , keyifler nasıl annecikler ve bebişlerr ,
ben de bugün tetanoz aşısının 3.dozunu oldum , madem başladık bitirelim dedim ,oyy meğer toplam 5 doz imiş, bir yıl sonra yine , ondan sonraki bir yıl sonra yine ığğhh
ya hatular poyra dün gece başladı çığlıkla uyanıyor , sakinleşene kadar zaman geçiyor, ne pışt pışt ne sallama , hele dün gece o anda emmek bile istemedi, bu gecede 2 oldu yine çığlıkla uyanıyor, aslında tam uyanmıyorda :26: neyse bu gece emerek sakinleşiyor ama anlamadım , henüz kabus görmez ,(korku nedir bilmiyorlar diye düşünüyorum da ) gece terörü diye bir şey okudum , herhalde daha çok küçük olamaz, dişleri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim ki, gündüz baktım damaklarında da bir şey gözükmüyordu, yani dişleri ile ilgili bir şey olabilirmi onu da bilmiyorum :26::26: bu arada 10 kasımda 3 ayı doldurup 4.aydan gün alıcağız biz, var mı böyle bir şey bilen ?
slm annişler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?