slm larrr, herkesler iyidirler umarım , keyifler nasıl annecikler ve bebişlerr ,
ben de bugün tetanoz aşısının 3.dozunu oldum , madem başladık bitirelim dedim ,oyy meğer toplam 5 doz imiş, bir yıl sonra yine , ondan sonraki bir yıl sonra yine ığğhh
ya hatular poyra dün gece başladı çığlıkla uyanıyor , sakinleşene kadar zaman geçiyor, ne pışt pışt ne sallama , hele dün gece o anda emmek bile istemedi, bu gecede 2 oldu yine çığlıkla uyanıyor, aslında tam uyanmıyorda :26: neyse bu gece emerek sakinleşiyor ama anlamadım , henüz kabus görmez ,(korku nedir bilmiyorlar diye düşünüyorum da ) gece terörü diye bir şey okudum , herhalde daha çok küçük olamaz, dişleri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim ki, gündüz baktım damaklarında da bir şey gözükmüyordu, yani dişleri ile ilgili bir şey olabilirmi onu da bilmiyorum :26::26: bu arada 10 kasımda 3 ayı doldurup 4.aydan gün alıcağız biz, var mı böyle bir şey bilen ?
canım karnında sertlik varsa ne anlama geliyormuş?ben 5 günden sonrası kabız diye biliyorum.
iyiyiz şükürler olsun.halimi görmelisin sabah kalk önce oğlanın altını üstünü değiştir sonra kızı değiştiroğlum çok üzmüyor şükür.geçinip gidiyoruz işte ben yavrularımı çokkk seviyorum allah acısını göstermesin.
bizde aynıyız hep evde yaza ayaklanır bizim kuzular sonra parktan eve giremeyiz
senin ev bana yakındı sanırım bana gel otururuz bebişlerle
aman dikkat et çok kilo alma sonra zor oluyor ben oğlumda emzirirken çok almıştım spora başladımda verdim.şimdi dikkat ediyorum.
işe başlamadım henüz yıllık izin kullanıyorum sonra ücretsiz izin alıcam.sen ne zaman başlıyorsun işe.
kendine ve kuzuna iyi bak.
aranızda bevek telsızı alan ve memnun kalan varmı arkadaslar???
Arkadaslar gündüzleri artık kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz?
ya hatular poyra dün gece başladı çığlıkla uyanıyor , sakinleşene kadar zaman geçiyor, ne pışt pışt ne sallama , hele dün gece o anda emmek bile istemedi, bu gecede 2 oldu yine çığlıkla uyanıyor, aslında tam uyanmıyorda :26: neyse bu gece emerek sakinleşiyor ama anlamadım , henüz kabus görmez ,(korku nedir bilmiyorlar diye düşünüyorum da ) gece terörü diye bir şey okudum , herhalde daha çok küçük olamaz, dişleri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim ki, gündüz baktım damaklarında da bir şey gözükmüyordu, yani dişleri ile ilgili bir şey olabilirmi onu da bilmiyorum :26::26: bu arada 10 kasımda 3 ayı doldurup 4.aydan gün alıcağız biz, var mı böyle bir şey bilen ?
slm larrr, herkesler iyidirler umarım , keyifler nasıl annecikler ve bebişlerr ,
ben de bugün tetanoz aşısının 3.dozunu oldum , madem başladık bitirelim dedim ,oyy meğer toplam 5 doz imiş, bir yıl sonra yine , ondan sonraki bir yıl sonra yine ığğhh
ya şöyle topic dolu dolu olsa da doyasıya bebek muhabbeti yapsak. türkiyenin dört bi yanından burçdaş çoccaklarımız için
Son bir haftadır bizde de aynısı var daha cok tam uykuya dalacakken oluyor. Önceki akşam yine oldu tam gozleri gidiyordu yuzune bakıyordum bende agzını acıp bi cıglıkla aglamaya basladı eşimde cok panik oldu.Bizimde aklımıza kabus gibi korkutma gibi seyler geldi ama el kadar bebeği korkutmazlar galiba. Bildigim kac dua varsa okuyorum ve meme veriyorum ama bazen memeyide cok zor alıyor. Normalde sesi yukselecegi zaman yavas yavas mızıklar ama bu farklı birden baslıyor susturmasıda zor oluyor. Diş ile ilgisi olacagını sanmıyorum ama ayrıca birseyde bulamadım henuz.
arkadaşlar günaydın, bugün oğlumun altını açtığımda kakasında 2-3 tane saç gibi kıl vardı? böyle bir durumla karşılaşan varmı?
Anneler kızımın gerdanında kırmızı bıle vardı sıcaktandır dıyodum terlıyyo bazen 2 gundur bı kırmızı leke daha cıktı cenesınde anlamadım neden kl
arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?
Tamam canım teşekkür ederim. Senden haber geldikten sonra görüşeyim o zaman ben deurolojı uzmanı FARUK KEREMOĞLU yarın bebegımı kontrole goturucegım ondan sonra sana tekrr haber verırım. gectı mı ne oldu dıye. yarından sonra tekrr haberlesırız
merhaba canım ben aldım weewell marka çok memnunum. tavsiye ederim.300 metreye kadar çekiyor. elime alıp markete bile gidiyorum.:)
arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?