2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aysrecim,
Masal da bir kaç gündür uyurken çığlıkla ağlama arası bi ses çıkartıyor, uyanmıyor ama, ya rüya görüyor ya da karnı ağrıyordur diyorum ama gerçek nedenini bilemiyorum... biz de sizden 4 gün küçüğüz, bunlar aynı dönemlerde aynı şeyleri yapıyorlar, keşke sebeplerini anlasak...

canım karnında sertlik varsa ne anlama geliyormuş?ben 5 günden sonrası kabız diye biliyorum.

Muffincim,

kabız oldukları zaman karınları sert olurmuş, yapamadıkları için, bi de kabız olan bebeğin kakası yaptığı zaman top top ve sert olurmuş, doktor öyle dedi, bizimki alışkanlık yaptı haftada 1 neredeyse... ama zamanla düzelirmiş... bi sıkıntısı yok gibi yapmadığı günlerde...

ben seneye eylülde başlıyorum canım 10 aylık izin aldım.

kilo işi dediğim gibi sporsuz rejimsiz zorrrr doğumdan sonra ne güzel sönmüştüm, sonra 3 kilo aldım 3 ayda. kıyafet sıkıntısı çekmeye başladım, hatta itiraf ediyim hamile kotumu giyiyorum ara ara.

evet görüşelim valla, oturur kek börek de yeriz (bak hala boğaz derdindeyim )

Anneler kızımın gerdanında kırmızı bıle vardı sıcaktandır dıyodum terlıyyo bazen 2 gundur bı kırmızı leke daha cıktı cenesınde anlamadım neden kl

Arkadaslar gündüzleri artık kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz?

Ben işe başladım,sağıp bırakıyorum.4 saati bulmuyor,3-3,5 saatte bir içiyor sütünü.Bir de benimki en fazla 90 cc içiyor bir öğünde,daha fazla içmesi gerekmiyor mu? Kilo alımı gayet iyi olduğu için pek takılmıyorum,hem de memeden emerken sanırım daha çok vakumluyorlar.Bu ayın 19'unda 4 ayımız bitiyor bu arada.

ya şöyle topic dolu dolu olsa da doyasıya bebek muhabbeti yapsak. türkiyenin dört bi yanından burçdaş çoccaklarımız için

Son bir haftadır bizde de aynısı var daha cok tam uykuya dalacakken oluyor. Önceki akşam yine oldu tam gozleri gidiyordu yuzune bakıyordum bende agzını acıp bi cıglıkla aglamaya basladı eşimde cok panik oldu.Bizimde aklımıza kabus gibi korkutma gibi seyler geldi ama el kadar bebeği korkutmazlar galiba. Bildigim kac dua varsa okuyorum ve meme veriyorum ama bazen memeyide cok zor alıyor. Normalde sesi yukselecegi zaman yavas yavas mızıklar ama bu farklı birden baslıyor susturmasıda zor oluyor. Diş ile ilgisi olacagını sanmıyorum ama ayrıca birseyde bulamadım henuz.

Haydaaaa,bu bebekler hep aynı sanırım.Benim minik de 2 gündür resmen gece terörü yaşatıyor Gece ağlıyor ama dediğin gibi tam uyanmıyor,bir de sanki gaz sancısı veya açlık ağlaması gibi değil de korkuyomuş gibi gerçekten ,makamlı akortlu ağlıyor Biz de rüya görüyor diye düşündük.Sabaha kadar da tekrar tekrar ağlıyor.Tam işe başladığım hafta uykusuz gecelere talim,zombi gibi geliyorum işe

ya şöyle topic dolu dolu olsa da doyasıya bebek muhabbeti yapsak. türkiyenin dört bi yanından burçdaş çoccaklarımız için

Çok dolu dolu olunca da sayfaları takip edemiyom ben yaaa,çalışıyorum.İşe öğlen anca başlıyorum geçmişi okuyup bitireyim derken

arkadaşlar günaydın, bugün oğlumun altını açtığımda kakasında 2-3 tane saç gibi kıl vardı? böyle bir durumla karşılaşan varmı?

Benimki de ağlarken bi nefesini tutuyo,sonra kendine sinirlenip basıyo yaygarayı,çok komik oluyo ...

arkadaşlar günaydın, bugün oğlumun altını açtığımda kakasında 2-3 tane saç gibi kıl vardı? böyle bir durumla karşılaşan varmı?

Ben karşılaşmadım ama battaniyesinde falan hep kendi kılları oluyo aklıma gelmişti bunları yutarsa ne olur diye,belki onlar kakasıyla çıkıyodur...

Anneler kızımın gerdanında kırmızı bıle vardı sıcaktandır dıyodum terlıyyo bazen 2 gundur bı kırmızı leke daha cıktı cenesınde anlamadım neden kl

onlardan yazın sıcağında bizde çıkmıştı, her gün de artıyordu, yıkayınca filan da geçmedi. doktora gösterdim 3 tane, biri aile hekimi, 2 si özelde, biri çocuk doktoru, biri de cildiyeci, bana kortizonlu krem verdi. ben de çok büyük bir alan olduğu için kullanmak istemedim, arkadaşım da gördüğünde pişik olmuş demişti, önce bi bepanten süreyim dedim. 2 günde geçti ben anlamıyorum bu doktorları yaa, deli ediyorlar insanı. bepantenle geçicek şey için kortizonlu krem verilir mi 1 aylık bebeğe.

arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?

çok geçmiş olsun, umarım tedavisi çabuk yapılır miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…