Haydaaaa,bu bebekler hep aynı sanırım.Benim minik de 2 gündür resmen gece terörü yaşatıyorGece ağlıyor ama dediğin gibi tam uyanmıyor,bir de sanki gaz sancısı veya açlık ağlaması gibi değil de korkuyomuş gibi gerçekten ,makamlı akortlu ağlıyor Biz de rüya görüyor diye düşündük.Sabaha kadar da tekrar tekrar ağlıyor.Tam işe başladığım hafta uykusuz gecelere talim,zombi gibi geliyorum işe
Son bir haftadır bizde de aynısı var daha cok tam uykuya dalacakken oluyor. Önceki akşam yine oldu tam gozleri gidiyordu yuzune bakıyordum bende agzını acıp bi cıglıkla aglamaya basladı eşimde cok panik oldu.Bizimde aklımıza kabus gibi korkutma gibi seyler geldi ama el kadar bebeği korkutmazlar galiba. Bildigim kac dua varsa okuyorum ve meme veriyorum ama bazen memeyide cok zor alıyor. Normalde sesi yukselecegi zaman yavas yavas mızıklar ama bu farklı birden baslıyor susturmasıda zor oluyor. Diş ile ilgisi olacagını sanmıyorum ama ayrıca birseyde bulamadım henuz.
bende 3. dozunu oldum bugun. agrısıda cabası
benım bebegımde artık uyanırken aglıyarak uyanmaya basladı onceden olsa sakınlesıyordu ama artık memeyı alana kadar sakınlesmıyor ama bunu gece uykusunda yapıo yanı 4-5 gıbı acıkıyor o zamn yapıyor. bırde bu ay tepkılerını daha anlasılır dıle getırıcek dıyordu yazıda yanı acıkınca cok asırı aglıyor. onceden tepkılerı bu kadar belırgın degıldı.
arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?
Haydaaaa,bu bebekler hep aynı sanırım.Benim minik de 2 gündür resmen gece terörü yaşatıyorGece ağlıyor ama dediğin gibi tam uyanmıyor,bir de sanki gaz sancısı veya açlık ağlaması gibi değil de korkuyomuş gibi gerçekten ,makamlı akortlu ağlıyor Biz de rüya görüyor diye düşündük.Sabaha kadar da tekrar tekrar ağlıyor.Tam işe başladığım hafta uykusuz gecelere talim,zombi gibi geliyorum işe
Son bir haftadır bizde de aynısı var daha cok tam uykuya dalacakken oluyor. Önceki akşam yine oldu tam gozleri gidiyordu yuzune bakıyordum bende agzını acıp bi cıglıkla aglamaya basladı eşimde cok panik oldu.Bizimde aklımıza kabus gibi korkutma gibi seyler geldi ama el kadar bebeği korkutmazlar galiba. Bildigim kac dua varsa okuyorum ve meme veriyorum ama bazen memeyide cok zor alıyor. Normalde sesi yukselecegi zaman yavas yavas mızıklar ama bu farklı birden baslıyor susturmasıda zor oluyor. Diş ile ilgisi olacagını sanmıyorum ama ayrıca birseyde bulamadım henuz.
bende 3. dozunu oldum bugun. agrısıda cabası
benım bebegımde artık uyanırken aglıyarak uyanmaya basladı onceden olsa sakınlesıyordu ama artık memeyı alana kadar sakınlesmıyor ama bunu gece uykusunda yapıo yanı 4-5 gıbı acıkıyor o zamn yapıyor. bırde bu ay tepkılerını daha anlasılır dıle getırıcek dıyordu yazıda yanı acıkınca cok asırı aglıyor. onceden tepkılerı bu kadar belırgın degıldı.
arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?
Benim kızım da bayramdan önceki hafta çığlık atarak uyanıyordu, geceleri uyurken kendi kendine iç çeke çeke yavaş yavaş ağlıyordu bazen de. Sabah uyanırken de hem sağa sola kafa sallıyor hem de ağlıyor, çok zor uyanıyor. Gece çığlıkları bir hafta sonra bitti. Uykuda ve sabah uyanırkenki ağlamalar ise devam ediyor. Dün doktora sordum, artık dış dünyayı algılıyorlar rüya görüp ağlayabilir dedi. Sabah ağlaması da normalmiş. Bu ağlamalar da geliştiğini, algılarının açıldığını gösteriyormuş. Hepimizin bebeği aynı şeyi yaptığına göre normal olduğu kesin:)sağolunkızlar ya , yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor, ama birde nedenmiş onu bilseydik
geçmiş olsun , nasıl anladınız, tedavi süreci nedir, umarım ağır bir dönem değildir ,
O tulumlardan ben de almak istedim ama çabuk büyüdükleri için bedenden emin olamadım.. Lcwden normal bir mont aldım.canım bahsettıgım sey uyku tulumu degılde kısın dısarı cıkarken gıydırecegımız tulum seklındekı sısme montlar.ben alacagım ama ne marka karar veremedım bıde beden onemlı bızım memlekette kıslar uzun surer bebişlerde cabuk buyuyor oyuzden bedenını kestıremıyorum
canım bende dogallıktan yanayım ancak sularımız cok kıreclı ve sert oyuzdden oglusun alnında ve burun kenarlarında pul pul dokulmeler oluyo.benımde oyle ne yazııkkı cıldım cok hassas ve cok kuru oyuzden kullanmak ıstıyorum
ben büyük oğluma almıştım.gayette kullanışlı ve rahattı.o kış dışarı çıkarken hiç hasta olacak diye düşünmedim.şimdi küçük oğlumada alacağım.çok iyi oluyo bebekler için
canım çok çok geçmiş olsun, nasıl fark ettiniz ya da tehşis edildi? Allah tez zamanda şifasını versin inşallah
çok sağolun arkadaşlar benim kızım çok ağlıyo diye gittik doktora ultrasonda çıktı şans eseri kız bebeklerde anne karnındayken olabiliyomuş kendi kendine küçülüp kaybolabilirde büyüyebilirde takip edilicek şimdi idrar tahlili sonucunu bekliyoruz inşallah ondada bişey çıkmaz gerçi bebeğe bi rahatsızlığı olmazmış ama dün duyduğumda çok kötü oldum şimdi küçülmesi için dua ediyorum
Benim kızım da bayramdan önceki hafta çığlık atarak uyanıyordu, geceleri uyurken kendi kendine iç çeke çeke yavaş yavaş ağlıyordu bazen de. Sabah uyanırken de hem sağa sola kafa sallıyor hem de ağlıyor, çok zor uyanıyor. Gece çığlıkları bir hafta sonra bitti. Uykuda ve sabah uyanırkenki ağlamalar ise devam ediyor. Dün doktora sordum, artık dış dünyayı algılıyorlar rüya görüp ağlayabilir dedi. Sabah ağlaması da normalmiş. Bu ağlamalar da geliştiğini, algılarının açıldığını gösteriyormuş. Hepimizin bebeği aynı şeyi yaptığına göre normal olduğu kesin:)
Aysrecim,
Masal da bir kaç gündür uyurken çığlıkla ağlama arası bi ses çıkartıyor, uyanmıyor ama, ya rüya görüyor ya da karnı ağrıyordur diyorum ama gerçek nedenini bilemiyorum... biz de sizden 4 gün küçüğüz, bunlar aynı dönemlerde aynı şeyleri yapıyorlar, keşke sebeplerini anlasak...
slm larrr, herkesler iyidirler umarım , keyifler nasıl annecikler ve bebişlerr ,
ben de bugün tetanoz aşısının 3.dozunu oldum , madem başladık bitirelim dedim ,oyy meğer toplam 5 doz imiş, bir yıl sonra yine , ondan sonraki bir yıl sonra yine ığğhh
ya hatular poyra dün gece başladı çığlıkla uyanıyor , sakinleşene kadar zaman geçiyor, ne pışt pışt ne sallama , hele dün gece o anda emmek bile istemedi, bu gecede 2 oldu yine çığlıkla uyanıyor, aslında tam uyanmıyorda :26: neyse bu gece emerek sakinleşiyor ama anlamadım , henüz kabus görmez ,(korku nedir bilmiyorlar diye düşünüyorum da ) gece terörü diye bir şey okudum , herhalde daha çok küçük olamaz, dişleri ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum ama nasıl anlayabilirim ki, gündüz baktım damaklarında da bir şey gözükmüyordu, yani dişleri ile ilgili bir şey olabilirmi onu da bilmiyorum :26::26: bu arada 10 kasımda 3 ayı doldurup 4.aydan gün alıcağız biz, var mı böyle bir şey bilen ?
çok sağolun arkadaşlar benim kızım çok ağlıyo diye gittik doktora ultrasonda çıktı şans eseri kız bebeklerde anne karnındayken olabiliyomuş kendi kendine küçülüp kaybolabilirde büyüyebilirde takip edilicek şimdi idrar tahlili sonucunu bekliyoruz inşallah ondada bişey çıkmaz gerçi bebeğe bi rahatsızlığı olmazmış ama dün duyduğumda çok kötü oldum şimdi küçülmesi için dua ediyorum
Tamam canım teşekkür ederim. Senden haber geldikten sonra görüşeyim o zaman ben de
kızlar bebeğim kustu az bişey sarı madde geldi bilgisi olan var mı
balgam olabilir canım. benim bebeğimde şuan geniz akıntısı ve öksürük var. kusunca az az balgam da çıkıyo
kızlar bebeğim kustu az bişey sarı madde geldi bilgisi olan var mı
sağol canım dr unu da aradım şimdi normal bi durum safra olabilir dedi
canım bahsettıgım sey uyku tulumu degılde kısın dısarı cıkarken gıydırecegımız tulum seklındekı sısme montlar.ben alacagım ama ne marka karar veremedım bıde beden onemlı bızım memlekette kıslar uzun surer bebişlerde cabuk buyuyor oyuzden bedenını kestıremıyorum
canım bende dogallıktan yanayım ancak sularımız cok kıreclı ve sert oyuzdden oglusun alnında ve burun kenarlarında pul pul dokulmeler oluyo.benımde oyle ne yazııkkı cıldım cok hassas ve cok kuru oyuzden kullanmak ıstıyorum
sagol canım tesekkur ederım deneyecegım
beden olarak neye karar veerdın canım.bende sebamedın urunlerını aldım ama yuz kremıne gerek duymamıstım hamılyken
ben alıcam canım cunku artık ana kucagında tasınmıyor heryerede bebek arabasıyla gıdılmıyor bıze sıcacık bır mont lazım sapkalı eldıvenlı patıklı sadece yuzu acıkta kalacak.hatta bırde atkı baglarım ben agzına boncuk gozler kalır sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?