2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolunkızlar ya , yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor, ama birde nedenmiş onu bilseydik

arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?

geçmiş olsun , nasıl anladınız, tedavi süreci nedir, umarım ağır bir dönem değildir ,

sağolunkızlar ya , yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor, ama birde nedenmiş onu bilseydik

arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?

geçmiş olsun , nasıl anladınız, tedavi süreci nedir, umarım ağır bir dönem değildir ,

arkadaşlar soğuk buhar makinası alan var mı, ve hangi marka, memnuniyet durumu nasıl? oğlumda 2 haftadır süren balgamlı öksürük var bi de bu makinaları deniyim dedim

Benim kızım da bayramdan önceki hafta çığlık atarak uyanıyordu, geceleri uyurken kendi kendine iç çeke çeke yavaş yavaş ağlıyordu bazen de. Sabah uyanırken de hem sağa sola kafa sallıyor hem de ağlıyor, çok zor uyanıyor. Gece çığlıkları bir hafta sonra bitti. Uykuda ve sabah uyanırkenki ağlamalar ise devam ediyor. Dün doktora sordum, artık dış dünyayı algılıyorlar rüya görüp ağlayabilir dedi. Sabah ağlaması da normalmiş. Bu ağlamalar da geliştiğini, algılarının açıldığını gösteriyormuş. Hepimizin bebeği aynı şeyi yaptığına göre normal olduğu kesin:)

O tulumlardan ben de almak istedim ama çabuk büyüdükleri için bedenden emin olamadım.. Lcwden normal bir mont aldım.
Bebeğe zeytinyağı sürebilirsin. Ben zeytinyağı ile ovuyorum. Yumuşacık oluyor, hem de doğal. Kendi yüzüme özellikle göz altlarıma da sürüyorum çok iyi geliyor.

kızlar ekşi sözlükte büyüme atakları ile ilgili güzel bir entry gördüm, paylaşayım dedim

''bebeklerin, doğumdan sonra belli haftalarda yaşadığı ataklar. her bebeğin geçirdiği, normalden daha huysuz olduğu, daha fazla kucak istediği, daha fazla emmek istediği zamanlar; annelerin de sütüm yetmiyor mu diye korktuğu zamanlar. özellikle ilk aylarda olanları bariz oluyor, sonra bebek sosyalleştikçe daha az dikkat çekmeye başlıyor bu huysuzluklar. bu ataklar sonrasında bebek yeni bir beceri edinmiş oluyor. gülümsemeye başlamak, dönebilmek, eliyle bir şeyi kavrayabilmek gibi. huysuzluğun sebebi de bu yeni beceriyle nasıl başa çıkacağını bilememesi ve alışık olduğu anne karnına dönmek istemesi, kucağa alınarak sakinleştirilmeye ihtiyaç duyması, diyor uzmanlar''

daha iyi özetlenemezdi herhalde

canım çok çok geçmiş olsun, nasıl fark ettiniz ya da tehşis edildi? Allah tez zamanda şifasını versin inşallah

çok sağolun arkadaşlar benim kızım çok ağlıyo diye gittik doktora ultrasonda çıktı şans eseri kız bebeklerde anne karnındayken olabiliyomuş kendi kendine küçülüp kaybolabilirde büyüyebilirde takip edilicek şimdi idrar tahlili sonucunu bekliyoruz inşallah ondada bişey çıkmaz gerçi bebeğe bi rahatsızlığı olmazmış ama dün duyduğumda çok kötü oldum şimdi küçülmesi için dua ediyorum

inşallah canım inşallah, Allah tüm bebekleri korusun. sen de metanetli ol duanı esirgeme, düzelecek ve sonuçta da olumsuz birşey çıkmaz inşallah

Bizi de listeye alın, hatta dün öyle bir ağladı ki uykusunda kucağıma aldım uyandırdım, uyanınca daha beter ağladı. Sabah yine oldu aynı şey kendisi uyandı ağladı. Sanırım dönem özelliği biz de 14 ünde 3 ayı bitireceğiz Allahın izniyle. Endişelenmiştim ama bir çok kişi aynı şeyi yazdığına göre normal herhalde :) Sıpalar rüya görüyor demek ki.

Gelmiş geçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun, inşallah küçülür gider...

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ve beterinden korusun

kızlar bebeğim kustu az bişey sarı madde geldi bilgisi olan var mı

sağol canım dr unu da aradım şimdi normal bi durum safra olabilir dedi

Bende nezaman şerbetli tatlı yersem sarı sarı kusuyor oglum, bi tanıdık yediginden olabilir deyince takip ettim ilk yediğim zamandan itibaren şerbetli tatlı yedigimde hep oluyor.

kızlar oğlum memeyi almıyyor, 4-5 saatte bi zorla emziriyorum, sütüm de var, kafayı yedirtecek 2 gündür böyle ( bi fikri olan ya da aynı durumda olan?

Pardon canımcım bende hep senin mesajları yanlış anlıyorum nedense
Dediğin gibi ondan gerekiyor ana kucagının uzerini battaniye ile kapatıp cıkıyoruz arabaya kadar şimdilik ama bizim sıpa bile agırlastı gercekten. Bebek magazalarından gidip boyuna numarasına bakmak lazımda dısarı cıktıgımızda olay oluyor kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…