2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum memeyi almıyyor, 4-5 saatte bi zorla emziriyorum, sütüm de var, kafayı yedirtecek 2 gündür böyle ( bi fikri olan ya da aynı durumda olan?

benimki de yan yatırınca çıldırıyor bu 1-2 haftadır. dün babası tuttu bana doğru çevirdi ben ayakta, aldı göğsümü. demek ki alabiliyor diye düşünüp yan yatırdım yine bastı yaygarayı. anlam veremiyorum ben de. emme süresi de kısaldı:44:

benim bebeğiminde emme süresi kısaldı, 5 dakika emiyo. doktora sorduğumda emiş gücü arttığı için yeterli sütü alıyodur, zaten çok uzun süren emmeleri istemiyoruz demişti<

ya kızlar bebeğim kasımın 13ünde 3.aya gircek ve bizim gaz sancıları hala devam ediogece 2saatte 1 kesin uyanıo ağlıyarak ancak emzirince susuyo nezaman bitcek yaa offff

sağol canım işallah

dertleri bitmiyor valla.of zormuş annelik 2. yi düşünmüyorum
arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?

geçmiş olsun canım nasıl anladın da dr a gittin.allah tez zamanda şifa versin

ay ne algıymış benim algı ayarlarımı bozdu.

kızlar oğlum memeyi almıyyor, 4-5 saatte bi zorla emziriyorum, sütüm de var, kafayı yedirtecek 2 gündür böyle ( bi fikri olan ya da aynı durumda olan?

var canım.biz bugün ne mama ne meme aldı memeyi alınca tiksiniyor gibi yaptı moralim bozuldu.mamayı verdim yok ağladı dakikalarca.kriz geçirdik resmen.odasına götürdüm salladım mamayı verdim dişi kaşınıyor gibi yaptı diliyle itti.oysaki aç.en son kucağıma aldım yavaş yavaş içti.nedeni ne acaba?gazı da yok.altı da temiz.

sağol canım işallah

Bizde de aynı durum oldu daha önce. Acıkmıştır diye alıyordum ama kendini geriyordu, karnı da hep şiş gibiydi. Aynı dönemde kulak iltihabı geçiriyordu ve antibiyotik tedavisi devam ediyordu, ilk başta kulak ağrısı veya antibiyotiğin yan etkisi diye düşündüm.Hatta beni bıraktı artık emmeyecek diye çok üzüldüm. Karnı aç kalmasın diye sütümü sağıp kaşıkla verdim bir kaç kere. Biraz araştırınca belirtilerin gaz sancısından olduğunu anladım. Masaj, rezene çayı, bisiklet çevirme hareketleri ile zamanla geçti.

canım benım belkı kulagı agrıyordur. yakın zamanda yıkadıysan belkı kulagına su kacırmıssındır. kulaklarına tut bı bak aglıosa kulagı agrıodur.

benım oglum 4-5 gun kakasını yapmıyor doktoruna sormusdun demekkı her yedıgı yarıyor demısdı bende dert etmemısdım. 10 gun yapmassa o zaman kabız dıyoruz demısdı.bende dert etmedım artık 4-5 gunde bır yapıyor. yapmadıgı zamnda derdı tasası olmuyor yanı bı kıvranma falan yok olsada sadece gazdan oluyor. onceden gunde 3 kere yapıyordu.oglum bırden kesıldı

OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

hıc duymamısdım cok hosuma gıttı.Rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah. (paylasmak ıstedım)

aynı durumdayız, ben de dün yazdım buna benzer bir mesaj

önemli olan yaptığı zaman bezindeki içerik

kızım o kadar çok ağlıyo ki onunla beraber bende ağlıyorum şimdiye kadar havalar güzeldi hergün gezdik havalar soğuyunca sürekli ağlayan bi bebekle eve kapanma fikri içimi yiyo hemde sürekli kucak ve ilgi istiyo napıcam bilmiyorum

kızlar,
ben ne zaman temizlik yapsam elektrik süpürgesiyle işim bittiğimde kızım uyanıyordu, bugün süpürdükten sonra kapatmadım, silmeye başladım, silme bitti, duşumu aldım, benimki hala uyuyor, yaklaşık 2 saat süpürge açık kaldı ama bütün işlerimi bitirdim, süpürge kapandığı anda benimki düğmesine basılmış gibi ağlamaya başladı, arada kısa kısa ağlamaları oldu ama onlar da priz değiştirirken, bu sorunu da uzatma kablosuyla çözmeyi düşünüyorum

başka yaratıcı fikirlere de açığım

kızlarr bişey sormak istiyorum lütfen cevap verin..
bebeğim 2960 kg doğdu 10 kasımda 3. ayımız bitecek 5 kg sizce azmı kilo alıyor bunu çok takıyorum kafama

canım bir cd ye kayıt yapsan elektriğe yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…