kızlar oğlum memeyi almıyyor, 4-5 saatte bi zorla emziriyorum, sütüm de var, kafayı yedirtecek 2 gündür böyle( bi fikri olan ya da aynı durumda olan?
benimki de yan yatırınca çıldırıyor bu 1-2 haftadır. dün babası tuttu bana doğru çevirdi ben ayakta, aldı göğsümü. demek ki alabiliyor diye düşünüp yan yatırdım yine bastı yaygarayı. anlam veremiyorum ben de. emme süresi de kısaldı:44:
benim bebeğiminde emme süresi kısaldı, 5 dakika emiyo. doktora sorduğumda emiş gücü arttığı için yeterli sütü alıyodur, zaten çok uzun süren emmeleri istemiyoruz demişti<
blzde aptamıl kullanıyorduk cok kabız yaptı, 5gun kaka yamadı kızım bı sabah aglayarak uyandı cokk korktuk nasıl aglıyo hemen fıtıl attım yaptı kakasını cook sukur rahatladı ogun bu gun bebelak alıyorum cok sukur memnunuz tavsıye ederım cnm sutum degıl o mıktar mama yapoıyorum rabbım bebegıne coookk sıfa versın Ya RABBım
yaaa kimse neden bir fikir üretmedi ki bana :26:biri bişi desin barii,
Muffincim,
kabız oldukları zaman karınları sert olurmuş, yapamadıkları için, bi de kabız olan bebeğin kakası yaptığı zaman top top ve sert olurmuş, doktor öyle dedi, bizimki alışkanlık yaptı haftada 1 neredeyse... ama zamanla düzelirmiş... bi sıkıntısı yok gibi yapmadığı günlerde...
arkadaşlar bugün kızımda 12 mm lik bi yumurtalık kisti teşhis ediildi daha önce böyle bişey duyan veya başına gelen var mı ?
Benim kızım da bayramdan önceki hafta çığlık atarak uyanıyordu, geceleri uyurken kendi kendine iç çeke çeke yavaş yavaş ağlıyordu bazen de. Sabah uyanırken de hem sağa sola kafa sallıyor hem de ağlıyor, çok zor uyanıyor. Gece çığlıkları bir hafta sonra bitti. Uykuda ve sabah uyanırkenki ağlamalar ise devam ediyor. Dün doktora sordum, artık dış dünyayı algılıyorlar rüya görüp ağlayabilir dedi. Sabah ağlaması da normalmiş. Bu ağlamalar da geliştiğini, algılarının açıldığını gösteriyormuş. Hepimizin bebeği aynı şeyi yaptığına göre normal olduğu kesin:)
kızlar oğlum memeyi almıyyor, 4-5 saatte bi zorla emziriyorum, sütüm de var, kafayı yedirtecek 2 gündür böyle( bi fikri olan ya da aynı durumda olan?
blzde aptamıl kullanıyorduk cok kabız yaptı, 5gun kaka yamadı kızım bı sabah aglayarak uyandı cokk korktuk nasıl aglıyo hemen fıtıl attım yaptı kakasını cook sukur rahatladı ogun bu gun bebelak alıyorum cok sukur memnunuz tavsıye ederım cnm sutum degıl o mıktar mama yapoıyorum rabbım bebegıne coookk sıfa versın Ya RABBım
benimki de yan yatırınca çıldırıyor bu 1-2 haftadır. dün babası tuttu bana doğru çevirdi ben ayakta, aldı göğsümü. demek ki alabiliyor diye düşünüp yan yatırdım yine bastı yaygarayı. anlam veremiyorum ben de. emme süresi de kısaldı:44:
benım oglum 4-5 gun kakasını yapmıyor doktoruna sormusdun demekkı her yedıgı yarıyor demısdı bende dert etmemısdım. 10 gun yapmassa o zaman kabız dıyoruz demısdı.bende dert etmedım artık 4-5 gunde bır yapıyor. yapmadıgı zamnda derdı tasası olmuyor yanı bı kıvranma falan yok olsada sadece gazdan oluyor. onceden gunde 3 kere yapıyordu.oglum bırden kesıldı
kızlar,
ben ne zaman temizlik yapsam elektrik süpürgesiyle işim bittiğimde kızım uyanıyordu, bugün süpürdükten sonra kapatmadım, silmeye başladım, silme bitti, duşumu aldım, benimki hala uyuyor, yaklaşık 2 saat süpürge açık kaldı ama bütün işlerimi bitirdim, süpürge kapandığı anda benimki düğmesine basılmış gibi ağlamaya başladı, arada kısa kısa ağlamaları oldu ama onlar da priz değiştirirken, bu sorunu da uzatma kablosuyla çözmeyi düşünüyorum
başka yaratıcı fikirlere de açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?