kızım o kadar çok ağlıyo ki onunla beraber bende ağlıyorum şimdiye kadar havalar güzeldi hergün gezdik havalar soğuyunca sürekli ağlayan bi bebekle eve kapanma fikri içimi yiyo hemde sürekli kucak ve ilgi istiyo napıcam bilmiyorum
kızlarr bişey sormak istiyorum lütfen cevap verin..
bebeğim 2960 kg doğdu 10 kasımda 3. ayımız bitecek 5 kg sizce azmı kilo alıyor bunu çok takıyorum kafama
aynı durumdayız, ben de dün yazdım buna benzer bir mesaj
önemli olan yaptığı zaman bezindeki içerik
bebeğim 2960 kg doğdu 10 kasımda 3. ayımız bitecek 5 kg sizce azmı kilo alıyor bunu çok takıyorum kafama
kızım o kadar çok ağlıyo ki onunla beraber bende ağlıyorum şimdiye kadar havalar güzeldi hergün gezdik havalar soğuyunca sürekli ağlayan bi bebekle eve kapanma fikri içimi yiyo hemde sürekli kucak ve ilgi istiyo napıcam bilmiyorum
yooo canım sümüksü ve köpüklü değil,gayet normal...canım kakası nasıl köpüklü ve sümüksü mü
dilinde bi sorun yok canım,ayaklarını çekiyo evet...diline baktın mı canım pamukçuk olmasn gazda olabilir ayaklarını çekiyo mu
sanırım canım ondan.....Canım aynı şey bizde de oluyor ve araştırdım, gaz sancısından olduğunu anladım.
birazda üşütüyrm sanırım yaaaa o da gaz yapıyobebegının kakası ne renk ?bırde emzırrırken karnını ovala sesler gelıosa elıne gazı vardır. kakasının rengıne dıkkat et bırde bebegını sıcak tut belkı usutmussundur karnı agrıyordur. bebeegın ayaklarını yukarı cekerse ya karnı agrıyordur yadaa gazı vardır. usuttugunu hıssedıyorsan karnına bır tulbent sar sıcak dursun karnı. bu arada sadece emerken mı clıldırıyor uykusu nasıl????
birazda üşütüyrm sanırım yaaaa o da gaz yapıyo
evey canım sadece emerken yapıyor onu ,hatta bazen sütmü gelmiyor acaba die düşünüyrm sıkıyrm süt fışkırıyor...
uyku düzenimiz henüz pturmuş değil canımgündüz hiç uyumuyor.....
kızlar akşamleyin kızımın kusmuğunda sarı madde var demiştm dr a sordm normal safra demişti.ondan sonra da kakasında sümüksü doku vardı içinde de kılcal damar gibi kan vardı nedir acaba.cuma gunu dr a gidicez zaten ama nedir kafama takıldı
berfenur bebeğin ne kadarlık?slmm kızlarr bebişleriniz nasıl benimki 6,5 kg olmuşş
geçmiş olsun cnm..kakası zaten hep sümüksü nasıl içinde sümüksü yapı var akıntı gibş falan mı ? belkide cnm üşütmüştür.iltihabını falan atıyordur
ya kızlar bebeğim kasımın 13ünde 3.aya gircek ve bizim gaz sancıları hala devam ediogece 2saatte 1 kesin uyanıo ağlıyarak ancak emzirince susuyo nezaman bitcek yaa offff
selam kızlar......
Ay bebeğm artık yavaş yavaş düzeliyor maşallah gaz nerdeyse hiç kalmadı ve artık uzun uzun sohbetler edıyoruz herşeye agu ve gulumseme:)) çok şükür ya ayın 4 ünde 3.ayımız bitti.
Kızlar rutin kontrolümüzden geldik kulagında bişey yok gaz sancısı da yok ama almıyor memeyi kafayı yicemmmm memeden kesti kendini! Sadece uyuyunca verebiliorum, vay mı ki görsün memede oldugunu anında cekiyor kafayı, biberonla da almıyor kaşıkla da52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?