2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sabır bu dönemler geçicek sadece sabır yapabileceğin bişey yok.belki büyüklerden destek alabilirsin biraz dinlenmek için.allah yardıncın olsun.

kızlarr bişey sormak istiyorum lütfen cevap verin..
bebeğim 2960 kg doğdu 10 kasımda 3. ayımız bitecek 5 kg sizce azmı kilo alıyor bunu çok takıyorum kafama

sadece anne sütümü veriyorsun.besledikten sonra huzurlumu eğer öyleyse doyuyordur.emdikten sonra hala ağlıyorsa doymuyor olabilir.biraz azkilo almış gibi geldi bana.ama önemli olan kilodan çok gelişiminin iyi olması.ama doktoruyla görüşmen daha doğru olur.

bebeğim 2960 kg doğdu 10 kasımda 3. ayımız bitecek 5 kg sizce azmı kilo alıyor bunu çok takıyorum kafama

bıraz az gıbı ama sınırın altında degıldır herlde doktoru ne soyluyor?? bırde huzursuz mu ? benım bebegımde yavas kılo alıyordu saate bakıp yedırıyordum yok 1 saat emzırdım yok daha yenı yedı ac degıldır toktur yenı yedı falan dıyordum hep ama oyle degılmıs sımdı her agladıgında oglum acısın dıyorum verıyorum memeyı oda yok demıyor yıyorda yıyor gecen ay az kılo almısdık sukurler olsun bu ay yerınde kılo aldı. bırde oyle dene ıstersen. saatle yedırıyorsan saate takılma daha her mızmızlandıgında ver memeyı

bnmkide sürekli memede en fazla 1 saat dayanıo yıne meme ole emmesi de 1 saat suruo

canım kakası nasıl köpüklü ve sümüksü mü
yooo canım sümüksü ve köpüklü değil,gayet normal...

diline baktın mı canım pamukçuk olmasn gazda olabilir ayaklarını çekiyo mu
dilinde bi sorun yok canım,ayaklarını çekiyo evet...

Canım aynı şey bizde de oluyor ve araştırdım, gaz sancısından olduğunu anladım.
sanırım canım ondan.....

birazda üşütüyrm sanırım yaaaa o da gaz yapıyo
evey canım sadece emerken yapıyor onu ,hatta bazen sütmü gelmiyor acaba die düşünüyrm sıkıyrm süt fışkırıyor...
uyku düzenimiz henüz pturmuş değil canımgündüz hiç uyumuyor.....

ben bebegımı bır kere usuttum aman allahım ne gunlerdı Rabbım bır daha gostermesın. ayaklarını karnına cekmeler memeye asılıp asılıp bırakmalar aglamalar gunduz uyumamalar. ondan sonra ablam geldı bu cocuk usuyor dedı sıkıca gıydırdı karnına bı tulbent bagladı bebegım bı guzel ısındı sonra ııce terledı hemen degıstık ustunu sonra tekrr yıne ııce gıydırdık bır daha terledı yıne degıstık ustunu sabaha kadar dıkkat ettık ona allahıma bınlerce sukurler olsun sabaha kadar toparladı kendısını yalnız benım bebegım o haldeyken karnından gurul gurul sesler gelıyordu ve kakası sulu ve yesıldı. sırtından yelegını eksık etme belkı bıraz usutmusdur

bende artık bebişimi yıkarken korkuyorum ya üşütecek diye..banyoda sonra hafiften titrio.bende kıyafetlerini elektrik sobasında ısıta ısıta giydiriorum.yeleğinide giydiriyorum yatagınada sıcak su torbası koydum mu ohh misler gibi uyuyo

Bugün doktora gittim emziren anneler için doğum kontrol hapı varmış düşük dozda hormon içeriyor dedi onu yazdı bana.Hiç duymamıştım bunu alsam mı diye düşünüyorum,aranızda kullanan var mı?

kızlar akşamleyin kızımın kusmuğunda sarı madde var demiştm dr a sordm normal safra demişti.ondan sonra da kakasında sümüksü doku vardı içinde de kılcal damar gibi kan vardı nedir acaba.cuma gunu dr a gidicez zaten ama nedir kafama takıldı

geçmiş olsun cnm..kakası zaten hep sümüksü nasıl içinde sümüksü yapı var akıntı gibş falan mı ? belkide cnm üşütmüştür.iltihabını falan atıyordur

ya kızlar bebeğim kasımın 13ünde 3.aya gircek ve bizim gaz sancıları hala devam ediogece 2saatte 1 kesin uyanıo ağlıyarak ancak emzirince susuyo nezaman bitcek yaa offff

Moralini bozmak istemem ama ;ayın 19'unda 5.aya giricez ama hala tam gaz devam...maleseffff

Kilo alımı normalse neden takılıyosunuz bu kadar anlamıyorum,heralde etrafımızdakilerin baskısı,herkeste bir obez bebek takıntısı var...Doktorumuzun söylediğine göre ; 5. ayda doğum kilosunun 2 katı , 12.ayda 3 katına çıkması gerekir.Buna göre sizin kilo oldukça iyi,bebeklerimizin sağlığını düşünelim arkadaşlar.Ayrıca çok kilolu olunca taşıması da zor yau,kucağa alıyosun 5 kilo bebek 10 kilo oluyor gezindikçe

selam kızlar......

Ay bebeğm artık yavaş yavaş düzeliyor maşallah gaz nerdeyse hiç kalmadı ve artık uzun uzun sohbetler edıyoruz herşeye agu ve gulumseme:)) çok şükür ya ayın 4 ünde 3.ayımız bitti.

Aman maşallah Bizim 4. ayımız biticek hala sabah 3-5 nöbetlerimiz devam ediyor,zombi gibi işe geliyorum yaaa
Agular bizde de var bu arada hatta dün akşam resmen kahkaha attı,ağladım ayol sevinçten

Kızlar rutin kontrolümüzden geldik kulagında bişey yok gaz sancısı da yok ama almıyor memeyi kafayı yicemmmm memeden kesti kendini! Sadece uyuyunca verebiliorum, vay mı ki görsün memede oldugunu anında cekiyor kafayı, biberonla da almıyor kaşıkla da52:

Süt alerjisi ya da laktaz alerjisi gibi bişey olabilir mi?MUFFİN oldukça tecrübeli bu konuda ,sanırım aynı sorunu yaşıyor ya da benzerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…