Merhabalar canım :)
Bizde bayram tatilinden geldikten sonra bayagı huzursuz gunler gecirdik zaten mızmız iyice zorladı bizi 4gun kadar. Kalabalıgı sevmişti oralarda iyiydi.
Sizin4ay bitti sanırım, kabızlık için zeytinyagı içirmeyi oneriyor bazı doktorlar ama kendi doktorunla gorusup sabundan iyi bi oneri alsan daha iyi sanki
Birde kabız derken kacgunde bi yapabiliyor ki?
Senin kucugun toparlandı mı ele geliyor mu artık merak ediyordum bende
Kızlar rutin kontrolümüzden geldik kulagında bişey yok gaz sancısı da yok ama almıyor memeyi kafayı yicemmmm memeden kesti kendini! Sadece uyuyunca verebiliorum, vay mı ki görsün memede oldugunu anında cekiyor kafayı, biberonla da almıyor kaşıkla da52:
selam kızlar......
Ay bebeğm artık yavaş yavaş düzeliyor maşallah gaz nerdeyse hiç kalmadı ve artık uzun uzun sohbetler edıyoruz herşeye agu ve gulumseme:)) çok şükür ya ayın 4 ünde 3.ayımız bitti.
selam kızlar......
Ay bebeğm artık yavaş yavaş düzeliyor maşallah gaz nerdeyse hiç kalmadı ve artık uzun uzun sohbetler edıyoruz herşeye agu ve gulumseme:)) çok şükür ya ayın 4 ünde 3.ayımız bitti.
Aman maşallahBizim 4. ayımız biticek hala sabah 3-5 nöbetlerimiz devam ediyor,zombi gibi işe geliyorum yaaa
Agular bizde de var bu arada hatta dün akşam resmen kahkaha attı,ağladım ayol sevinçten
Kızlar rutin kontrolümüzden geldik kulagında bişey yok gaz sancısı da yok ama almıyor memeyi kafayı yicemmmm memeden kesti kendini! Sadece uyuyunca verebiliorum, vay mı ki görsün memede oldugunu anında cekiyor kafayı, biberonla da almıyor kaşıkla da52:
çok şükür toparlandı canım biliyosundur 2 kilo doğmuştu şimdi 5 kilo yu geçti maşallahdün kontrolümüz vardı ebemiz gelişmesi iyi dedi
kabızlığa gelince bugün 3. gün yapmayalı. dün ebemiz sakın sabun felan yapmayın dedi senin dediğin gib zeytinyağı dedi. mamasına katıyorum 2-3 damla bakalım şimdilik bir şey yok
artık o sohbetler bizde de var insanın gözünün içine bakıp gülüyo. gı mı birşeyler diyo. bide sizdede varmı bilmiyorum gözünün ucuyla parmaklarına bakıyo ellerini sıkıyo. bide tv ye bakmaayıda çok seviyo
çok şükür toparlandı canım biliyosundur 2 kilo doğmuştu şimdi 5 kilo yu geçti maşallahdün kontrolümüz vardı ebemiz gelişmesi iyi dedi
kabızlığa gelince bugün 3. gün yapmayalı. dün ebemiz sakın sabun felan yapmayın dedi senin dediğin gib zeytinyağı dedi. mamasına katıyorum 2-3 damla bakalım şimdilik bir şey yok
maşallah diyelim size, yeşilimsi yaa, senin doğuma gidişini hatırladım şimdi , nasılda meraklanmıştık , birde daha vardı zamanın , oy maşalahh bak zaman nasıl geçiyor yaaa
ay aynen ya benı o gune goturdun valla.:)
ay bizimkiside sabahları bir gülüyor sonra asık suratlı :))) ben de ağlamak istiyorum kahkahasını duyupppppp , neyse sağlıklı olsunlarda bekleriz daha
mufine bir danış birde daha öncelerinde bir topicte okumuştum bu aylarda sanırım bir kendikendilerine memeyi reddetme olabiliyormuş ama vazgeçmek yok yola devam , hele de sütünüz varken sakınn , ama yine de bir hastalık varmı araştırın , emzirmekten de vazgeçmeyin derim nacizane
evet ya sabun ben hiç koymadımda duymuştum poposundaki kasları tembelleştiriyormuymuş öle bişi , bu nedenle biraz gazlı olsun ama ilerideki daha büyük sorunlardan uzak dursunlar dimi ama
aaa evet 2 gündür sol elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor :)) sonra da şaşırıyorrr eline :)) bende sabahları şarkı söyleyip parmak saymaca yapıyoruz :)) parmaklarını görünce bir seviniyor ,şaşırıyor :)) sonra birde tadına bakıyor :))
artık o sohbetler bizde de var insanın gözünün içine bakıp gülüyo. gı mı birşeyler diyo. bide sizdede varmı bilmiyorum gözünün ucuyla parmaklarına bakıyo ellerini sıkıyo. bide tv ye bakmaayıda çok seviyo
Aman maşallahBizim 4. ayımız biticek hala sabah 3-5 nöbetlerimiz devam ediyor,zombi gibi işe geliyorum yaaa
Agular bizde de var bu arada hatta dün akşam resmen kahkaha attı,ağladım ayol sevinçten
kızlar dün ebe bana bebegin dönüyormu diye sordu dönmüyor ama yanlıyor dedim sizkiler dönmeye başladımı
canım sen nerelerdesin ya hamileyken hep görürdüm seni zaten genellikle bi tayfa hep netteydi:) ama seni bayadır göremiyoruym çalışıyormusunbizimkide dönmüyo canım ama dediğin gibi benim oğlumda dikilip yanlıyo sanki yüz üstü döncek gibi oluyo daha normal canım bence bu şekilde olması..
canım sen nerelerdesin ya hamileyken hep görürdüm seni zaten genellikle bi tayfa hep netteydi:) ama seni bayadır göremiyoruym çalışıyormusun
kızlar dün ebe bana bebegin dönüyormu diye sordu dönmüyor ama yanlıyor dedim sizkiler dönmeye başladımı
yok canım calısmıyorum evdeyim ama nette bi sıkıntı var herzaman giremiyorum maalesef..
arada bi bakıyorumda hakkaten kimsecikler kalmamış bizden
nasılsınız canım bebiş nasıl?
Benimki dönüyo ama 4 ayı bitiriyoruz nerdeyse biz,temmuz annesiyim ben kaçak takılıyorum bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?