2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür toparlandı canım biliyosundur 2 kilo doğmuştu şimdi 5 kilo yu geçti maşallah dün kontrolümüz vardı ebemiz gelişmesi iyi dedi
kabızlığa gelince bugün 3. gün yapmayalı. dün ebemiz sakın sabun felan yapmayın dedi senin dediğin gib zeytinyağı dedi. mamasına katıyorum 2-3 damla bakalım şimdilik bir şey yok

benim küçük dana da bugün 5 san. emiyo geri çekiliyo, yüzüme bakıyo, tekrar 5 san. emiyo, dalga mı geçiyo, trip mi yapıyo anlamadım ağlasa gazı olduğunu falan düşünücem ama, gayet de keyifli maşallah sütüm mü yok acaba diyorum, sıkıyorum süt de var :26:

ayy bunlar bizi şimdiden minik parmaklarında oynatıyorlar

artık o sohbetler bizde de var insanın gözünün içine bakıp gülüyo. gı mı birşeyler diyo. bide sizdede varmı bilmiyorum gözünün ucuyla parmaklarına bakıyo ellerini sıkıyo. bide tv ye bakmaayıda çok seviyo

maşallah diyelim size, yeşilimsi yaa, senin doğuma gidişini hatırladım şimdi , nasılda meraklanmıştık , birde daha vardı zamanın , oy maşalahh bak zaman nasıl geçiyor yaaa

Aman maşallah Bizim 4. ayımız biticek hala sabah 3-5 nöbetlerimiz devam ediyor,zombi gibi işe geliyorum yaaa
Agular bizde de var bu arada hatta dün akşam resmen kahkaha attı,ağladım ayol sevinçten

ay bizimkiside sabahları bir gülüyor sonra asık suratlı :))) ben de ağlamak istiyorum kahkahasını duyupppppp , neyse sağlıklı olsunlarda bekleriz daha

mufine bir danış birde daha öncelerinde bir topicte okumuştum bu aylarda sanırım bir kendikendilerine memeyi reddetme olabiliyormuş ama vazgeçmek yok yola devam , hele de sütünüz varken sakınn , ama yine de bir hastalık varmı araştırın , emzirmekten de vazgeçmeyin derim nacizane

evet ya sabun ben hiç koymadımda duymuştum poposundaki kasları tembelleştiriyormuymuş öle bişi , bu nedenle biraz gazlı olsun ama ilerideki daha büyük sorunlardan uzak dursunlar dimi ama

aaa evet 2 gündür sol elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor :)) sonra da şaşırıyorrr eline :)) bende sabahları şarkı söyleyip parmak saymaca yapıyoruz :)) parmaklarını görünce bir seviniyor ,şaşırıyor :)) sonra birde tadına bakıyor :))

Bilmezmiyim topicin en minik bebekiydi Maşallah şimdi kocaman geliyordur gozunuze bize oyle geliyor
Benim oglumda gunde 3-4 defa yapıyordu artık 1 defa yada bazen 1,5-2gunde bir defa yapıyor. Doktorlar ve etraftaki tecrubeli annelerde daha iyi busekilde demekki yarıyor diyor.İlk gunlerdeki gibi sık yapmıyorlarmış zaten bu donemlerde. Bazı saatlerde sıkıntısı oluyor oda gazdan yani aralıklı yapmasından değil belli oluyor. Surekli bi sıkıntısı yoksa belki normal sureci bu sekildedir yada mama değiştirmeyi onerdi mi doktor

bızımkıde aynen tv cok sevıyo. benı tanıdıgı ıcın gozunden ayırmıyo nereye gıtsem gozu orda kafasını cevırıyo takıp edıo annesını:)) babada kıskanıyo tabı hehe

Aman maşallah Bizim 4. ayımız biticek hala sabah 3-5 nöbetlerimiz devam ediyor,zombi gibi işe geliyorum yaaa
Agular bizde de var bu arada hatta dün akşam resmen kahkaha attı,ağladım ayol sevinçten

ay o kahkaha cıglık o kadar guzel bısey kı:))

bizimkide dönmüyo canım ama dediğin gibi benim oğlumda dikilip yanlıyo sanki yüz üstü döncek gibi oluyo daha normal canım bence bu şekilde olması..
canım sen nerelerdesin ya hamileyken hep görürdüm seni zaten genellikle bi tayfa hep netteydi:) ama seni bayadır göremiyoruym çalışıyormusun

canım sen nerelerdesin ya hamileyken hep görürdüm seni zaten genellikle bi tayfa hep netteydi:) ama seni bayadır göremiyoruym çalışıyormusun

yok canım calısmıyorum evdeyim ama nette bi sıkıntı var herzaman giremiyorum maalesef..
arada bi bakıyorumda hakkaten kimsecikler kalmamış bizden
nasılsınız canım bebiş nasıl?

kızlar dün ebe bana bebegin dönüyormu diye sordu dönmüyor ama yanlıyor dedim sizkiler dönmeye başladımı

Benimki dönüyo ama 4 ayı bitiriyoruz nerdeyse biz,temmuz annesiyim ben kaçak takılıyorum bu topikte

Benim oğlum dönüyor ama sürekli değil, bigün koltuktan düşecekken yakaladım, artık ana kucağına bırakıyorum hep, kafasını kaldırıyor ama dönemiyor ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…