2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar sizin bebeklerinizde başkalarını yabancılama huyu var mı?? benim bebeğim mesela bi akrabamız gelsin ya da ben bi yakınıma bırakayım işim olduğunda ilk dakikalar bir sıkıntısı olmadığını bildiğim halde ağlıyor hemde baya 5 dakika falan sonra yavaş yavaş alışmaya başladıkça susuyor. bu yabancılama değilde nedir?? okuduğum kitaplar önce yabancılamaz bebekler 6. aydan önce yabancılamaz diye yazıyor ama analamadım gitti daha erken değilmi sizce de ??

canım benimkidee yapıorr bide dudak büküyor görmen lazımmm

arkadaşlar soğuk buhar makinası alan var mı, ve hangi marka, memnuniyet durumu nasıl? oğlumda 2 haftadır süren balgamlı öksürük var bi de bu makinaları deniyim dedim

ben aldım kullanmaya başladık faydası var gibi .. chicco nun ılık buhar makinesini aldık suyu kaynatıp ılıtıp ondan sonra yayıyo. çok araştırdım soğuk buhar makineleri suyu kaynatmadan direk buhar yapıp veriyomuş havaya. sudaki mikropları da yayıyomuş...

ccanım kan devam ediyor mu kakada?bir de sümüksülük geçti mi?devam ediyorsa kaka tahlili ver mutlaka.kaka uzmanı oldum artık.

canım benimki emerdi 2-3 dk sonra gözüme bakıp ağlardı şişiyordu hemen.laktozu sindiremediği içinmiş.her seferinde oluyordu.ne kadar üzüldüm aç olduğunu ve emmek istediğini bilmeme rağmen ememesi.laktazm verdi dr çok az kaldı o durum.emiyor arada yine çırpınıyor gazı olunca .bir de inek sütü intoleransı da olabilir benimki.bu hafta kontrolü var orda belli olacak.

kızlar bebekleriniz nesneleri eliyle kavramaya ve elini ağzına götürmeye başladı mı?benimki memeyi atıp elini yumruk yapıp hepsini sokuyor allah ne verdiyse.bir de yatarken ellerini kolunu kendinize çekince dikillip kalkmaya çalışıyor mu ?benimki henüz yapamıyor.

ccanım kan devam ediyor mu kakada?bir de sümüksülük geçti mi?devam ediyorsa kaka tahlili ver mutlaka.kaka uzmanı oldum artık.

canım kakada kan devam etmedi ama sümüksülük genelde oluyodu ben üşütmesine veriyordum.birkaçtır alıyorum bezini kan yok ama takipteyim.sağol canım cuma günü dr a götürücem söylerm bakalım tahlil ister belki

canım kaka tahlili ver mutlaka.1 hafta inek sütü ürünü tüketme bakalım değişiklik olcak mı?bu sümüksü haller benim fobim .bir kurtulaydık şundan

benimkide sümüksü 2 gündür üşüttü ondan

bu arada ben hayatta süt içen bi insan değilim

canım üşütmem imkansız çok kalın giydiriyorum sıcaktan bişeyler bile çıkıyor kırmızı kırmızı.sonra geçiyor.bir de sadece süt içmekten olmuyor eti-peyniri-kremalı bişeyler vb.bazılarında kuruyemişe bazılarındaysa yumurtaya bile oluyormuş hassasiyet

canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…