merhaba kızlar sizin bebeklerinizde başkalarını yabancılama huyu var mı?? benim bebeğim mesela bi akrabamız gelsin ya da ben bi yakınıma bırakayım işim olduğunda ilk dakikalar bir sıkıntısı olmadığını bildiğim halde ağlıyor hemde baya 5 dakika falan sonra yavaş yavaş alışmaya başladıkça susuyor. bu yabancılama değilde nedir?? okuduğum kitaplar önce yabancılamaz bebekler 6. aydan önce yabancılamaz diye yazıyor ama analamadım gitti daha erken değilmi sizce de ??
arkadaşlar soğuk buhar makinası alan var mı, ve hangi marka, memnuniyet durumu nasıl? oğlumda 2 haftadır süren balgamlı öksürük var bi de bu makinaları deniyim dedim
canım bnmki de aynı başta bi dudak büküyor çoook tatlı oluyorlar:) sonra başlıyor ağlamaya resmen beni istiyor
kızlar akşamleyin kızımın kusmuğunda sarı madde var demiştm dr a sordm normal safra demişti.ondan sonra da kakasında sümüksü doku vardı içinde de kılcal damar gibi kan vardı nedir acaba.cuma gunu dr a gidicez zaten ama nedir kafama takıldı
Kızlar rutin kontrolümüzden geldik kulagında bişey yok gaz sancısı da yok ama almıyor memeyi kafayı yicemmmm memeden kesti kendini! Sadece uyuyunca verebiliorum, vay mı ki görsün memede oldugunu anında cekiyor kafayı, biberonla da almıyor kaşıkla da52:
canım bnmki de aynı başta bi dudak büküyor çoook tatlı oluyorlar:) sonra başlıyor ağlamaya resmen beni istiyor
ccanım kan devam ediyor mu kakada?bir de sümüksülük geçti mi?devam ediyorsa kaka tahlili ver mutlaka.kaka uzmanı oldum artık.
canım kakada kan devam etmedi ama sümüksülük genelde oluyodu ben üşütmesine veriyordum.birkaçtır alıyorum bezini kan yok ama takipteyim.sağol canım cuma günü dr a götürücem söylerm bakalım tahlil ister belki
canım kakada kan devam etmedi ama sümüksülük genelde oluyodu ben üşütmesine veriyordum.birkaçtır alıyorum bezini kan yok ama takipteyim.sağol canım cuma günü dr a götürücem söylerm bakalım tahlil ister belki
Eki Görüntüle 547558 Eki Görüntüle 547557
prensesim kızım ve oğluşum iyiki varsınız sizi çokkkkk seviyorum
bu arada ben hayatta süt içen bi insan değilim
canım benimki emerdi 2-3 dk sonra gözüme bakıp ağlardı şişiyordu hemen.laktozu sindiremediği içinmiş.her seferinde oluyordu.ne kadar üzüldüm aç olduğunu ve emmek istediğini bilmeme rağmen ememesi.laktazm verdi dr çok az kaldı o durum.emiyor arada yine çırpınıyor gazı olunca .bir de inek sütü intoleransı da olabilir benimki.bu hafta kontrolü var orda belli olacak.
kızlar bebekleriniz nesneleri eliyle kavramaya ve elini ağzına götürmeye başladı mı?benimki memeyi atıp elini yumruk yapıp hepsini sokuyor allah ne verdiyse.bir de yatarken ellerini kolunu kendinize çekince dikillip kalkmaya çalışıyor mu ?benimki henüz yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?