2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar merhabalar havalar soguyor bebeklerini zi nasi giydiriyorsunuz? ve gece neyle ortuyorsunuz? ben atlet zibin giyodiri gecede bi polar bide yun battaniye koyuyorum cok mu oluyor acaba?

arkadaslar merhabalar havalar soguyor bebeklerini zi nasi giydiriyorsunuz? ve gece neyle ortuyorsunuz? ben atlet zibin giyodiri gecede bi polar bide yun battaniye koyuyorum cok mu oluyor acaba?

canım ben günlükte içine kısa kollu çıtçıtlı,altına kilotlu çorap bunların üstüne de takım giydiriyorum.uyanıksa yelek.uyutucağım zaman yeleği çıkarıyorum.gece de soğuksa polar tulumu var onu giydiriyoru üstüne yorgan.tulumu giydirmediğim zaman da yorgan üstüne peluş battaniye.biraz karışık mı oldu ne : )

benım oglumda elını agzına göturuyor yumruk yapıp emıyor bazen ıkısını bırden bayadır yapıyor bunu
cıngıragı verıyorum elıne onuda agzna göturuyor bazen göturemeyınce cıldırıyor
oyun halısındakı oyuncaklara uzanıp dokunuyor ama tutamıyor onları

dedıgın gıbı yatarken elınden tutunca kafayı uzatıyor hatta bır kere yuzustunden sırtustune döndu ama rastgele oldu dıye dusunuyorum bırdaha olmadı cok ugrastı ve döndu sıpa
popoyu bayagı yanlandırıyor tabı dönemıyor hala

maşallah kuzuya.ağustos bebekleri hepten saçlı heralde :)))

maşallah bebişlerimize hepsi birbirinden tatlı görünüyor benim kızım da ağustos doğumlu ama saçlı değil doğduğu andan beri çok az saçı var bazen şekil vermek için saçlarını tarıyorum tararkende gülüyorum kendi kendime ne varda neyi tarıyorum diye:) bakalım ne zaman uzayacak açık kumralım benim o :)))

benim oğluş daha dönmüyo hatta dönmeye çalışmıyo bile denebilir:) ben de oyun halısı almayı düşünüyorum hangi marka ve model kullanıyosunuz?

Benimki de ellerini emiyor ve elini çekince doğruluyor. Emerken de doğrulup oturuyor resmen. Dönmeye de başladı ama dönmesi için iyice sinirlenip yerinden kalkmayı istemesi lazım:) henüz kavrayamıyor oyuncaklar ama oyun halısındakilere uzanıp vuruyor.

canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor
benimkide elerinden tutup kaldıracakmışım,oturacakmış:))kafasını kendini bi kaldırışı var sormayın.oturup seyredecekmiş etrafı paşam!sanki çok büyüdüde oturmalık zamanı geldi:))bu arada kızlar ne zaman oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?

Bız geldık kızlar 3 aylık kntden kızlarım 5440 gr olmuslar masallah bıde mama bebegı sısırır dıyolar hıcte degıl 150cc mama ıcıyorlar boyumuz trabzon olmus sımdılık bu kadar

içine askılı badisi üzerine zıbını zıbının içine çorap gecede ne kalın ne ince pattaniyesini örtüyorum bazı geceler sırtı terliyo pek sıcakla aramız yok bizim :)))

canım ben de lcw den uyku tulumu aldım ondan çoook memnunum üşümesi imkansız ama başı açıkta kaldığı için kulakları burnu buz kesiyor şimdi annemlerde kalıyorum dr nedeniyle ve evleri kolay ısınmıyor.
bir de kızlar benimki terliyor ama sadece başı sırtında bişey yok sizce ne yapmalıyım hasta olmaması için?
canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor

bizim sıpalar gelişiyor allaha binlerce kere şükür.bir de duygusal ağlamalarımız başladı dudak büzülüyor ıngaaaannnn diye bazen de eanneee diye.anne diyor yani tabi elim ayağıma dolaşıyor ağlayınca.soğukkanlı olmak isterdim ama afedersiniz wc de bile rahat yok bazen

hımmm derin bir mevzuu bu , çünkü her seferinde ay üşüyormu yoksa sıcakmı diye bir düşünce alıyor beni gece çin uyku tulumu var ,eğer ben giydirmeden uyuyakalırsa giydiremiyorum tabi, gündüz (bu arada istanbuldayım bugün yağmurlu idi ) kısa kollu çıtçıtlı atlet üstüne genelde tulum veya iki parça kıyafet daha sonrada bugün mesela yün örme hırka giydirdim ,ama daha önce yelek giydiriyordum ,

benım bbebegım agustosun 8 ınde dogdu daha yenı yenı poposunu yan cevırmeye basladı ama 1 haftaya döner. bırde kucaga almıyorum ben gazı varsa sadece alıyorum.

bizim poyraz bey de ağustos un 10 unda dünyaya geldi ama , dönmeye çalışmıyor bile, yani poposunu çevirmeye çalıştığını bile görmedim bizimkinin derdi varsa yoksa kucağa alınmal , ana kucağında kalıyor hele uykusun gelince başlıyorr ingaaalamaya , yani seninki dert etmiyorsa durumu güzel de, ama ihtiyacıda vardır anne kokusuna , öyle değilmi ?

arkadaşlar burdan amile olan varmı

niye yavv, hamile olan mı varmış ??? sakın benim deme :)) ay öylemi yoksaa :26::26::26:

evet yaaa,maşallahhh o dudak büzülmeler yokmu ama dediğin gibi rahatı bırak bazen gidebilmek için bile kıvraanıyorsun ,

canım benım emme suremız 45 dakıka zaten ondan sonrada bı 10 dakıka gaz cıkarma surecımız var ondan sonrada rahatlıyor zaten koyuyorum koltuga koltugun tepesınede donence astım ona bakıyor dönmeye calısıyor konusuyor ben arada yanında oturup onunla konusuyorum arada da evımın ısını yapıyorum. zaten kendıne kaldıgı zamn 1 saat ondan sonrada tekrr emıo ve uyumak ıstıyor. emme suresınde ve gaz cıkarma suresınde anne kokusunu alıyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…