arkadaslar merhabalar havalar soguyor bebeklerini zi nasi giydiriyorsunuz? ve gece neyle ortuyorsunuz? ben atlet zibin giyodiri gecede bi polar bide yun battaniye koyuyorum cok mu oluyor acaba?
kızlar dün ebe bana bebegin dönüyormu diye sordu dönmüyor ama yanlıyor dedim sizkiler dönmeye başladımı
canım benimki emerdi 2-3 dk sonra gözüme bakıp ağlardı şişiyordu hemen.laktozu sindiremediği içinmiş.her seferinde oluyordu.ne kadar üzüldüm aç olduğunu ve emmek istediğini bilmeme rağmen ememesi.laktazm verdi dr çok az kaldı o durum.emiyor arada yine çırpınıyor gazı olunca .bir de inek sütü intoleransı da olabilir benimki.bu hafta kontrolü var orda belli olacak.
kızlar bebekleriniz nesneleri eliyle kavramaya ve elini ağzına götürmeye başladı mı?benimki memeyi atıp elini yumruk yapıp hepsini sokuyor allah ne verdiyse.bir de yatarken ellerini kolunu kendinize çekince dikillip kalkmaya çalışıyor mu ?benimki henüz yapamıyor.
maşallah kuzuya.ağustos bebekleri hepten saçlı heralde :)))
Eki Görüntüle 547558 Eki Görüntüle 547557
prensesim kızım ve oğluşum iyiki varsınız sizi çokkkkk seviyorum
benım oglumda elını agzına göturuyor yumruk yapıp emıyor bazen ıkısını bırden bayadır yapıyor bunu
cıngıragı verıyorum elıne onuda agzna göturuyor bazen göturemeyınce cıldırıyor
oyun halısındakı oyuncaklara uzanıp dokunuyor ama tutamıyor onları
dedıgın gıbı yatarken elınden tutunca kafayı uzatıyor hatta bır kere yuzustunden sırtustune döndu ama rastgele oldu dıye dusunuyorum bırdaha olmadı cok ugrastı ve döndu sıpa
popoyu bayagı yanlandırıyor tabı dönemıyor hala
canım benimki emerdi 2-3 dk sonra gözüme bakıp ağlardı şişiyordu hemen.laktozu sindiremediği içinmiş.her seferinde oluyordu.ne kadar üzüldüm aç olduğunu ve emmek istediğini bilmeme rağmen ememesi.laktazm verdi dr çok az kaldı o durum.emiyor arada yine çırpınıyor gazı olunca .bir de inek sütü intoleransı da olabilir benimki.bu hafta kontrolü var orda belli olacak.
kızlar bebekleriniz nesneleri eliyle kavramaya ve elini ağzına götürmeye başladı mı?benimki memeyi atıp elini yumruk yapıp hepsini sokuyor allah ne verdiyse.bir de yatarken ellerini kolunu kendinize çekince dikillip kalkmaya çalışıyor mu ?benimki henüz yapamıyor.
Moralini bozmak istemem ama ;ayın 19'unda 5.aya giricez ama hala tam gaz devam...maleseffff
benimkide elerinden tutup kaldıracakmışım,oturacakmış:))kafasını kendini bi kaldırışı var sormayın.oturup seyredecekmiş etrafı paşam!sanki çok büyüdüde oturmalık zamanı geldi:))bu arada kızlar ne zaman oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor
arkadaslar merhabalar havalar soguyor bebeklerini zi nasi giydiriyorsunuz? ve gece neyle ortuyorsunuz? ben atlet zibin giyodiri gecede bi polar bide yun battaniye koyuyorum cok mu oluyor acaba?
arkadaşlar burdan amile olan varmı
canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor
benım oglumda elını agzına göturuyor yumruk yapıp emıyor bazen ıkısını bırden bayadır yapıyor bunu
cıngıragı verıyorum elıne onuda agzna göturuyor bazen göturemeyınce cıldırıyor
oyun halısındakı oyuncaklara uzanıp dokunuyor ama tutamıyor onları
dedıgın gıbı yatarken elınden tutunca kafayı uzatıyor hatta bır kere yuzustunden sırtustune döndu ama rastgele oldu dıye dusunuyorum bırdaha olmadı cok ugrastı ve döndu sıpa
popoyu bayagı yanlandırıyor tabı dönemıyor hala
bizim sıpalar gelişiyor allaha binlerce kere şükür.bir de duygusal ağlamalarımız başladı dudak büzülüyor ıngaaaannnn diye bazen de eanneee diye.anne diyor yanimaşallah bebişlerimize hepsi birbirinden tatlı görünüyorbenim kızım da ağustos doğumlu ama saçlı değil doğduğu andan beri çok az saçı var bazen şekil vermek için saçlarını tarıyorum tararkende gülüyorum kendi kendime ne varda neyi tarıyorum diye:) bakalım ne zaman uzayacak açık kumralım benim o :)))
benım bbebegım agustosun 8 ınde dogdu daha yenı yenı poposunu yan cevırmeye basladı ama 1 haftaya döner. bırde kucaga almıyorum ben gazı varsa sadece alıyorum.
arkadaşlar burdan amile olan varmı
canım ben de lcw den uyku tulumu aldım ondan çoook memnunum üşümesi imkansız ama başı açıkta kaldığı için kulakları burnu buz kesiyor şimdi annemlerde kalıyorum dr nedeniyle ve evleri kolay ısınmıyor.
bir de kızlar benimki terliyor ama sadece başı sırtında bişey yok sizce ne yapmalıyım hasta olmaması için?
bizim sıpalar gelişiyor allaha binlerce kere şükür.bir de duygusal ağlamalarımız başladı dudak büzülüyor ıngaaaannnn diye bazen de eanneee diye.anne diyor yanitabi elim ayağıma dolaşıyor ağlayınca.soğukkanlı olmak isterdim ama afedersiniz wc de bile rahat yok bazen
bizim poyraz bey de ağustos un 10 unda dünyaya geldi ama , dönmeye çalışmıyor bile, yani poposunu çevirmeye çalıştığını bile görmedimbizimkinin derdi varsa yoksa kucağa alınmal , ana kucağında kalıyor hele uykusun gelince başlıyorr ingaaalamaya , yani seninki dert etmiyorsa durumu güzel de, ama ihtiyacıda vardır anne kokusuna , öyle değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?