canım benım emme suremız 45 dakıka zaten ondan sonrada bı 10 dakıka gaz cıkarma surecımız var ondan sonrada rahatlıyor zaten koyuyorum koltuga koltugun tepesınede donence astım ona bakıyor dönmeye calısıyor konusuyor ben arada yanında oturup onunla konusuyorum arada da evımın ısını yapıyorum. zaten kendıne kaldıgı zamn 1 saat ondan sonrada tekrr emıo ve uyumak ıstıyor. emme suresınde ve gaz cıkarma suresınde anne kokusunu alıyordur bence
ben en altına uzun kollu zıbın onun ustune kılotlu corap ve ayaklı bır takım daha gıydırıyorum. en ustunede altlı ustlu bır takım daha gıydırıyorum. ben en ıısı bı ara sıradan ne gıydıgının resmını cekıyım boyle olmıcak
aksam yatarkende besıgının carsafının altına battanıye serdım sıcak olsun dıye. yunden yorganı var kollarının altına kadarda yorganını cekıyorum ve yatıyoruz
kalorıferı yakmaya basladık zaten evımızde sıcak bı yorgan yetıyor
benım oglum 4-5 gun kakasını yapmıyor doktoruna sormusdun demekkı her yedıgı yarıyor demısdı bende dert etmemısdım. 10 gun yapmassa o zaman kabız dıyoruz demısdı.bende dert etmedım artık 4-5 gunde bır yapıyor. yapmadıgı zamnda derdı tasası olmuyor yanı bı kıvranma falan yok olsada sadece gazdan oluyor. onceden gunde 3 kere yapıyordu.oglum bırden kesıldı
hımmmderin bir mevzuu bu , çünkü her seferinde ay üşüyormu yoksa sıcakmı diye bir düşünce alıyor beni gece çin uyku tulumu var ,eğer ben giydirmeden uyuyakalırsa giydiremiyorum tabi, gündüz (bu arada istanbuldayım bugün yağmurlu idi ) kısa kollu çıtçıtlı atlet üstüne genelde tulum veya iki parça kıyafet daha sonrada bugün mesela yün örme hırka giydirdim ,ama daha önce yelek giydiriyordum ,
bizim poyraz bey de ağustos un 10 unda dünyaya geldi ama , dönmeye çalışmıyor bile, yani poposunu çevirmeye çalıştığını bile görmedimbizimkinin derdi varsa yoksa kucağa alınmal , ana kucağında kalıyor hele uykusun gelince başlıyorr ingaaalamaya , yani seninki dert etmiyorsa durumu güzel de, ama ihtiyacıda vardır anne kokusuna , öyle değilmi ?
niye yavv, hamile olan mı varmış ??? sakın benim deme :)) ay öylemi yoksaa :26::26::26:
evet yaaa,maşallahhh o dudak büzülmeler yokmu ama dediğin gibi rahatı bırak bazen gidebilmek için bile kıvraanıyorsun ,
uzunnn bır aradan sonra merhaba arkadaslar 9 agustos da dogum yaptım ve cok cektım kaburgam zedelendı karnım kanama yaptım morardı neyse rabbım kımseye de bana da bıdaha gostermesın kahramanmarastayım sımı az kaldı gıdıcem evıme .... bebegım ıyı cok sukur sadece kaka problemımız var 4 gun oldu bugun yapmadı yapmıyor denemedıgım sey kalmadı:
bi bez de kendimize taksakilginçtir ki hep o uyanınca wc ye gidesim geliyor.koştura koştura oraya sonra banyoya sonra mama yapmaya en son da bebeği beslemeye.çok dua etmiştim allahım fazla olan 7 kilomdan(doğum öncesi 7 doğum sonrası12 kg) kurtaracak bir bebek olsun diye.bu kız beni iplik yapacak
ilk uyandığında problem değilde ben de ne hikmetse tam emzirme sırasında bir sıkışma oluyorvalla 2 oldu bırakıyorum çoçuğu dediğin gibi koştura koştura , içimde acıyor öyle bırakmak zorunda kalınca, ben hamilelik başında 62 idim , tamam fazla idi de şimdi de 54 oldum bir ortasını bulamadım galiba senin kızın iyi haberlerini takip ediyor ve bekliyorum bu arada , sanırım önümüzdeki hafta sonuçlanıcak durum ?
ooo 45 dakika zaten emerken temel atıyor nerdeyse :))) dönence ye kimisi 6 aydan önce baktırmayın şaşılık yapar diyor ama çok güzel tepki veriyolarr :))bizim bir minik karyolamız var birde büyük odasında şimdilik odasında değil bizim yanımızdaki küçük karyolada yatıyor , gerçi yavaş yavaş odasına alıştırmak gerekli ama ,neyse işte büyük olanda var dönence gündüz bazen o karyolayay koyunca tepinip duruyor döneneceye güzel oluyor aslında amann ne biliyimm
ooo bayağı sıcak değil mi karda kışta ne yapıcaz bilemedim , ama bende yün yorganı altına yatak yapmayı düşünüyorum , karyola ayaklı o nedenle altı boş kalıyor gibi geliyorr
cok cok gecmmısler olsun Rabbım bır daha oyle acılar yasatmasınuzunnn bır aradan sonra merhaba arkadaslar 9 agustos da dogum yaptım ve cok cektım kaburgam zedelendı karnım kanama yaptım morardı neyse rabbım kımseye de bana da bıdaha gostermesın kahramanmarastayım sımı az kaldı gıdıcem evıme .... bebegım ıyı cok sukur sadece kaka problemımız var 4 gun oldu bugun yapmadı yapmıyor denemedıgım sey kalmadı:
sağol güzelim ben de bu cts yi bekliyorum kilosuna bakacak.ona göre belli olacak teşhis ve tedavi.2 güne 1 yapıyor kaka ya da günde 1 .artık maamadan mı süt diyetinden mi anlamadım gitti.ama emerken hala kendini geri çekiyor gaz birirkiyor hemen damlanın etkisi pek yok gibi.emziriyorum ki sütüm az.ikisinden toplam 40 cc çıkıyor geçenki arkadaşa üzüldüm bebeğini kaybeden.aklıma geldikçe fena oluyorum.sütüm gitti.geri gelir mi ne yapmam lazım?ağlamıyor mu sen bırakınca?
banada yaylı yataklar oyle gelıyor sankı alttan alttan hava alır onun ıcın battanıye serdım.
benım yatak odamdapark yatak var oturma odamda kucuk besık kendı odasında da karyolası var3 ablam olunca besıkler bana kaldı her odaya koydum şaşılıgı hıc duymadım ama cok sukur dogdugundan berı gozlerınde kayma gormedım hanı bebeklerde olur derler ya onu bıle gormedım
bu aralar uzanmayı tutmayı ogrenmesı lazım onun ıcın taktım donenceyı oyuncaklara uzansın dursun ben bısı gostermessem bebek neye uzanıcak kı??? onun ıcın taktım ama döndurmuyorum cogu zamn
kızlar saçlarınız dökülüyor mu sizinde sebebini biliyomusunuz
hem de avuç avuç, kafamda saç kalmayacak yakında
eskiler '' çocuk anneyi tanımaya başlayınca annenin saçları dökülür'' derdi, vardır bir bildikleri
kızlar saçlarınız dökülüyor mu sizinde sebebini biliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?