Bu arada hiç işe başlayan yok mu yaaa,herkes evde mi? O zaman depresyona gireyim ben
Bu arada hiç işe başlayan yok mu yaaa,herkes evde mi? O zaman depresyona gireyim ben
kızlar,
hangi marka biberonu önerirsiniz ,malum işe başlayınca ihtiyacımız olucak...
kızlar,
hangi marka biberonu önerirsiniz ,malum işe başlayınca ihtiyacımız olucak...
hımm sizin için falınızda işe başlama görüyorum :))) sanırım zor bir dönem olucak , çevrenizin ve eşinizin desteği ile bu zor başlayan süreç gittikçe düzene oturacak , kendinizi duygusal açıdan boşlukta hissedebilirsiniz ama zamanla alışıcaksınız, güzel günler sizi bekliyor,
ben daha biberon hiç kullanmadım , ama phılıps avent almıştık , genelde onu öneriyorlar die, bu biberonlarda dönemlik değilmi-elimde hiç kullanılmamış 0-3 ay biberon var 2 adet ,napsamkicaba kullanamazmıyız ileriki dönemlerde ???
Dr.Browns kullanıyodum ama onlarım emziği çok sert ve dar,2 gün önce avent ve nuk aldım.Her ikisini de gayet güzel almış,hatta nuk'unki kauçuk emzik,çok yumuşak anne memesi gibi.Hepsi de kolik önleyici biberon zaten tavsiye ederim...
hımm sizin için falınızda işe başlama görüyorum :))) sanırım zor bir dönem olucak , çevrenizin ve eşinizin desteği ile bu zor başlayan süreç gittikçe düzene oturacak , kendinizi duygusal açıdan boşlukta hissedebilirsiniz ama zamanla alışıcaksınız, güzel günler sizi bekliyor,
ben daha biberon hiç kullanmadım , ama phılıps avent almıştık , genelde onu öneriyorlar die, bu biberonlarda dönemlik değilmi-elimde hiç kullanılmamış 0-3 ay biberon var 2 adet ,napsamkicaba kullanamazmıyız ileriki dönemlerde ???
Fal doğru çıktı o zaman,başlayalı 2 hafta oluyorİşyerim çok yakın o yüzden çok zorlanmadım ama özlüyorum yau Biberonları kullanabilirsin ,emzikler kullanılmıyor,akış hızları farklı oluyor çünkü;yavaş akış,doğal akış gibi...
teşekkür ederim canım ,
cam mı yoksa silikonmu olucak ,bunada karar veremedim....Nuk ta cam varmı ki ,daha sağlıklı falan die duymuştum...
evet canım dönemlik oluyor,,,dene bebişin alırsa kullanabilirsin sanırım bi sakıncası olmaz...
Fal doğru çıktı o zaman,başlayalı 2 hafta oluyorİşyerim çok yakın o yüzden çok zorlanmadım ama özlüyorum yau Biberonları kullanabilirsin ,emzikler kullanılmıyor,akış hızları farklı oluyor çünkü;yavaş akış,doğal akış gibi...
özlenmez mi yaaaaa,nasıl ayrı kalıcam die düşündükçe gözlerim doluyooo,,,,,
şanslısın iş yerin yakınmış,benim baya bi uzak bakalım nasıl olucak...
benim cadıda hep memede en çok onu düşünüyrm.....
ay ne salağım ya , hakkaten dimi emzikleri değiştirince devam edebiliriz, Allah ım hiç kullanmadım onun için hhherhalde hiç aklımada gelmedi, valla çalışan herkese Allah yardımcı olsun , nasıl başediyorsunuz, kim bakıyor, birde ben çok fena mı bağlandım nedir, ( gerçi eminim herkes aynı durumdadır zorunluluk yüzünden çalışılıyor ,) hep yanımda olsun istiyorum .aslında çalışmak bu açıdan da iyi,odaklanmayı engelliyor, yani hayatın merkezi bebek olmasını engeller diye düşünüyorum , ne kadarlık senin bebiş,? nasıl oluyor çalışınca peki ?
Biberon başlıkları satılıyor canım her numara osekilde kullanmaya devam ediliyor
İşe başlayacak arkadaşlara naçizane bir tavsiyem olucak ; arada sırada sütünüz sağın ve sizden başka biri biberonla beslesin miniği , yoksa çok zor oluyor.Ben yapmamıştım,hiç de aklıma gelmemişti ama ilk günler zor oldu.Garip garip bakmış kuzum biberona,bu da neee bu kadın kimmmm,benim yemekhane nerdeeee
özlenmez mi yaaaaa,nasıl ayrı kalıcam die düşündükçe gözlerim doluyooo,,,,,
şanslısın iş yerin yakınmış,benim baya bi uzak bakalım nasıl olucak...
benim cadıda hep memede en çok onu düşünüyrm.....
amiiiin amiiin,
Allah hepimizin yavrularını güldürsün, sağlık sıhhat versin inşallah
kızlar dün ebe bana bebegin dönüyormu diye sordu dönmüyor ama yanlıyor dedim sizkiler dönmeye başladımı
canım benimki emerdi 2-3 dk sonra gözüme bakıp ağlardı şişiyordu hemen.laktozu sindiremediği içinmiş.her seferinde oluyordu.ne kadar üzüldüm aç olduğunu ve emmek istediğini bilmeme rağmen ememesi.laktazm verdi dr çok az kaldı o durum.emiyor arada yine çırpınıyor gazı olunca .bir de inek sütü intoleransı da olabilir benimki.bu hafta kontrolü var orda belli olacak.
kızlar bebekleriniz nesneleri eliyle kavramaya ve elini ağzına götürmeye başladı mı?benimki memeyi atıp elini yumruk yapıp hepsini sokuyor allah ne verdiyse.bir de yatarken ellerini kolunu kendinize çekince dikillip kalkmaya çalışıyor mu ?benimki henüz yapamıyor.
oyy maşallah ne güzeller, Allah nazardan saklasın
aslında 1 çocuk yeter diyorum ama bu tablo insanı düşünmeye sevk ediyor
canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor
hem de avuç avuç, kafamda saç kalmayacak yakında
eskiler '' çocuk anneyi tanımaya başlayınca annenin saçları dökülür'' derdi, vardır bir bildikleri
günaydıınnn,
bebişlerinize ne tarz oyuncaklar aldınız? ben daha hiç oyuncakla tanıştırmadım ama artık algısının gelişmesi için tanıştırmam gerektiğini düşünüyorum. nasıl şeyler almalıyım, dişlik tarzı oyunakmı, kumaş kaplı olanlardan mı veya başka nasıl şeyler? ayıca oyun halısı almaya gerek war mı ki acaba?
İşe başlayacak arkadaşlara naçizane bir tavsiyem olucak ; arada sırada sütünüz sağın ve sizden başka biri biberonla beslesin miniği , yoksa çok zor oluyor.Ben yapmamıştım,hiç de aklıma gelmemişti ama ilk günler zor oldu.Garip garip bakmış kuzum biberona,bu da neee bu kadın kimmmm,benim yemekhane nerdeeee
Yavaş yavaş memede kalma süresini azalt ve başka birileri biberonla beslesin,kim bakıcak bu arada,birkaç gün önceden birlikte vakit geçirin de alışsın yavru...Ayrıca biraz da süt depolaman lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?