2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar,
hangi marka biberonu önerirsiniz ,malum işe başlayınca ihtiyacımız olucak...

Dr.Browns kullanıyodum ama onlarım emziği çok sert ve dar,2 gün önce avent ve nuk aldım.Her ikisini de gayet güzel almış,hatta nuk'unki kauçuk emzik,çok yumuşak anne memesi gibi.Hepsi de kolik önleyici biberon zaten tavsiye ederim...

Bu arada hiç işe başlayan yok mu yaaa,herkes evde mi? O zaman depresyona gireyim ben

hımm sizin için falınızda işe başlama görüyorum :))) sanırım zor bir dönem olucak , çevrenizin ve eşinizin desteği ile bu zor başlayan süreç gittikçe düzene oturacak , kendinizi duygusal açıdan boşlukta hissedebilirsiniz ama zamanla alışıcaksınız, güzel günler sizi bekliyor,

kızlar,
hangi marka biberonu önerirsiniz ,malum işe başlayınca ihtiyacımız olucak...

ben daha biberon hiç kullanmadım , ama phılıps avent almıştık , genelde onu öneriyorlar die, bu biberonlarda dönemlik değilmi-elimde hiç kullanılmamış 0-3 ay biberon var 2 adet ,napsamki caba kullanamazmıyız ileriki dönemlerde ???

Fal doğru çıktı o zaman,başlayalı 2 hafta oluyor İşyerim çok yakın o yüzden çok zorlanmadım ama özlüyorum yau Biberonları kullanabilirsin ,emzikler kullanılmıyor,akış hızları farklı oluyor çünkü;yavaş akış,doğal akış gibi...

teşekkür ederim canım ,
cam mı yoksa silikonmu olucak ,bunada karar veremedim....Nuk ta cam varmı ki ,daha sağlıklı falan die duymuştum...

evet canım dönemlik oluyor,,,dene bebişin alırsa kullanabilirsin sanırım bi sakıncası olmaz...

Biberon başlıkları satılıyor canım her numara osekilde kullanmaya devam ediliyor

özlenmez mi yaaaaa,nasıl ayrı kalıcam die düşündükçe gözlerim doluyooo,,,,,
şanslısın iş yerin yakınmış,benim baya bi uzak bakalım nasıl olucak...
benim cadıda hep memede en çok onu düşünüyrm.....

Avent biberon pompanın içinden çıkan o propilen,nuk'unki cam.BPA içermiyor artık biberonlar ,hepsi de sağlıklı.Ben bide sterilizasyon makinesi aldım,atıveriyom herşeyi içine,ohh mis,kaynatmayla kurutmayla hiç uğraşmıyom,kupkuru çıkıyor valla misss...

ay ne salağım ya , hakkaten dimi emzikleri değiştirince devam edebiliriz, Allah ım hiç kullanmadım onun için hhherhalde hiç aklımada gelmedi, valla çalışan herkese Allah yardımcı olsun , nasıl başediyorsunuz, kim bakıyor, birde ben çok fena mı bağlandım nedir, ( gerçi eminim herkes aynı durumdadır zorunluluk yüzünden çalışılıyor ,) hep yanımda olsun istiyorum .aslında çalışmak bu açıdan da iyi,odaklanmayı engelliyor, yani hayatın merkezi bebek olmasını engeller diye düşünüyorum , ne kadarlık senin bebiş,? nasıl oluyor çalışınca peki ?

İşe başlayacak arkadaşlara naçizane bir tavsiyem olucak ; arada sırada sütünüz sağın ve sizden başka biri biberonla beslesin miniği , yoksa çok zor oluyor.Ben yapmamıştım,hiç de aklıma gelmemişti ama ilk günler zor oldu.Garip garip bakmış kuzum biberona,bu da neee bu kadın kimmmm,benim yemekhane nerdeeee

Evet odaklanmayı engelliyor o açıdan iyi,yani bebeğin hayatının merkezi oluyor ama neticede senin de bir hayatın var.Ben ilk 2 ay markete bile gidemedim bırakıp ama çok yanlış yapmışım,bebeğin başkalarına da alışması lazım.En son işe başlayacağım hafta kuaföre gittim artık,Atatürk gibi olmuştu kaşlarım Benim bebiş tam 3 ayını bitirdi,19 ekim'de ben işe başladım,işyerim yakın ve müdürüm sağolsun çok anlayışlı,çok erken gelmiyorum,süt izni de var,en geç 4'te evde oluyorum.Uzak olsa ve saatlerce yolda olsam çok daha zor olurdu tabi...Eve gidince çok zevkli oluyor,önce yüzüme bakıyo bikaç saniye sonra heyecandan napıcağını şaşırıyo şaşkınım,elleri kolları çırpınıp duruyor

Biberon başlıkları satılıyor canım her numara osekilde kullanmaya devam ediliyor

teşekkürler hatunlar , valla bak hiç aklıma gelmemişti.

bende zaman zaman beni ne olarak gördüğünü merak ediyorum , :)) ayy kıyamam senin kuzunadaa ..

Yavaş yavaş memede kalma süresini azalt ve başka birileri biberonla beslesin,kim bakıcak bu arada,birkaç gün önceden birlikte vakit geçirin de alışsın yavru...Ayrıca biraz da süt depolaman lazım...

amiiiin amiiin,

Allah hepimizin yavrularını güldürsün, sağlık sıhhat versin inşallah

amin canım çok tatlılar, hele oğlun çok sevimli, bayıldım. Allah bağışlasın, kuzularımızı korusun

kızlar dün ebe bana bebegin dönüyormu diye sordu dönmüyor ama yanlıyor dedim sizkiler dönmeye başladımı

hiç öyle bir niyeti yok kızımın, oğlum maşallah dönüp dururdu, bunun işi gücü agulamak

benimki de aynen öyle hatta bir de salyası inanılmaz arttı. bir sesler geliyor şapur şupur evin her yerinden duyuluyor. bir de kendisi elimi kavrayıp kalkamıyor, anlamıyor sanırım ama kucağımda eğik yatarken oturt beni der gibi doğrulmaya çalışıyor.

oyy maşallah ne güzeller, Allah nazardan saklasın

aslında 1 çocuk yeter diyorum ama bu tablo insanı düşünmeye sevk ediyor

bence de 2 olması lazım ya, kardeşten yakın var mı insana.

canım benim bebişte uzanıp alma yok ama elini ağzına götürüyor cop cop emiyor,kucağımda yatarken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor

aynen

maşallah pek tatlılar Allah bağışlasın

hem de avuç avuç, kafamda saç kalmayacak yakında

eskiler '' çocuk anneyi tanımaya başlayınca annenin saçları dökülür'' derdi, vardır bir bildikleri

benim de çok dökülüyor, her yer saç evde, sinir oluyorum.

günaydıınnn,
bebişlerinize ne tarz oyuncaklar aldınız? ben daha hiç oyuncakla tanıştırmadım ama artık algısının gelişmesi için tanıştırmam gerektiğini düşünüyorum. nasıl şeyler almalıyım, dişlik tarzı oyunakmı, kumaş kaplı olanlardan mı veya başka nasıl şeyler? ayıca oyun halısı almaya gerek war mı ki acaba?

Ben çıngırak almıştım,şangır şungur sallıyorum pek seviniyor ama henüz tutamıyor.Oyun halısı hediye olarak geldi ama açıkçası pek benim miniğe göre değil,o kadar yatar pozisyonda çok durmuyor,ana kucağında otururken daha çok ilgili sanki.Az önce de vipdükkandan ahşap oyuncaklar aldım,onlar için erken ama hem çok uygundu hem de pek heves ettim,rengarenk,kendim oynarım o büyüyene kadar

aslında haklısın biberonla önceden tanıştırmak lazım.....

Yavaş yavaş memede kalma süresini azalt ve başka birileri biberonla beslesin,kim bakıcak bu arada,birkaç gün önceden birlikte vakit geçirin de alışsın yavru...Ayrıca biraz da süt depolaman lazım...

annem bakıcak canım onu çağırcam mecburen...süt depolamam imkansız canım yaaa,ancak yetiyor benim tatlı cadıyaa....
bütün gün memede işte bu çok zor olucak onun için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…