2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşyerinde sağabilecek misin peki?Olmazsa ilk günler biraz mama yer minik...

saol canım, benimde oğlum yatmayı pek sewmiyor, uyanık olduğu zamanlarda ya kucakta durcak ya da yatsa da mutlaka yanında biri olcak. oyun halısında acaba resimler falan ilgisini çeker mi diye düşünmüştüm? ben de çıngırak aliim en iyisi, ben de dışarı çıkamadığımdan internetten alıyorum genelde alacaklarımı:)

ben oyun halısı almadım iyikide almamışım ,benim cadı yatmayı hiç sevmiyoo hemen koparıyor yaygarayı...alan ark. memnun bebişlerinin iii vakit geçirdiklerini söylüyrlar...

ben çıngırak tarzı bişeyler aldım henüz tutamıyr eline zorla tutturursam sallayıp duruyo,tabi bunu bilinçsiz yapıyor...
aslında düşündüğünde algılarının gelişmesi için her tarz oyuncakla tanıştırmak gerekli ne bileyim renkli,dişl,k tarzı ,yumuşak.....

İşyerinde sağabilecek misin peki?Olmazsa ilk günler biraz mama yer minik...
iş yerinde sağmam pek mümkün gibi gözükmüyor,müdürümle konuşucam ders programını ona göre ayarlasın bakalım ne olucak...
evet canım mama aldım Aptamil (henüz denemedim tatdımı beğenicek mi bilmyrm) ,pek yemeyide sevmiyor yutmuyo ağzında biriktirip dışarı atıyoo...(hero baby i beğenmemişti)
ay çok kötü yaaaa çalışan anne olamak.....
hiç bir yere gitmedim henüz bırakıpta çooook zorlanıcam cooooooooooooooooooooooookkkkk
cnm ben wee marka kullanıyorum herseyını cokta memnunum

canım wee nin alıştırma biberonunu almıştım beğenmedi cadı diliyle itirip duruyooo

cnm ben 0-3 ay damaklı aldım tuttular

Merhabalar güzel anneler ve minnaklari gerçi minnaklar her gecen gun ele avuca gelmeye başladılar hatta sigmama yolunda ilerliyorlar maşallah kuzucuklara
Ben bir haftadır kızıma anne sutu ve Ülker gogly pirinç unu ile mama yapıyodum fakat biberondan akması cok zorladı kizim ter icinde kalıyordu dun bebelac sutlu pirincli kasik mamasi aldım oda biberon icin hazirlanabiliyor ek gıdaya geçiş icin iyi bir alternatif ve sonuc olarak kizim bayıla bayıla icti bide yine bebelac kavanozda çorba ve pureler var turuncu kapak elma havuç puresi iki uç cay kasığını biraz su ile acıyorum onuda bir güzel hupletiyor
Bu arada gündüzleri etrafı izleyeceğim diye pek emmiyor bazen reddediyor hazırlıklı olun kızlar 3.-4. Aylarda yaşanan bir durummus fakat geciciymis Allah'tan
Gece bazen iki bazen uç kere emisiyoruz uykusu gelince bizim kızı kimse durduramiyor gündüz 5-6 saat toplam uyanık kalıyor akşamları hic şaşmıyor 6-7 arası uyuyor 12 ye kadar hic uyanmıyor sonra 2:30-5:30 en sonundada 7:00 de ayaktayiz
Bizde avent sağmaz makinesinden çıkan biberonu kullanıyoruz cok memnunuz kolik önleyici ve kizim memeyi bırakmadı şükürler olsun sutum azda olsa bir sekilde emıyor

Öğretmensin sanırım,sağarsan hem sütün de azalmaz,boş bir oda ayarlayamaz mısın,ben mescitte sağıyorum
Mama konusunda herkes aptamili kullanıyor ama geçmiş sayfalarda konuşulmuştu içeriğiyle ilgili hatırlamıyorum ama olumsuz bişeyler vardı,hipp'in mamalarının da çok iyi olduğunu duydum.
Biberon konusunda ayrıca ; kullanmadım ama medela calma diye bir biberon var,anne memesini bırakmıyormuş bebekler.Geçen jokerde gördüm 59 tl,biraz pahalıydı,kullananlara bir sor istersen.Büyük emzikliler daha iyi oluyor dar emziklere oranla...

Merhaba arkadaslar benim oglum 1 agustos dogumlu yani gecen hafta 4. Ayimiza girdik ama birkac gundur bir sorunumuz var oglum biguzel biberonu iktiriyor... Yedigi miktar azaldi eskiden boyle bi sorunumuz yoktu istahliydi. Bastan beri zaten mama aliyor.Nedenini anlayamadim. Siz 3. Ayda biberonun ucunu degistirdiniz mi? Acaba ondan mi az mi geliyor agzinada ondan mi itiyor diye. Lutfen yardim edin cok uzuluyorum hem eliyle hem diliyle iktiriyor yedirseye kadar kendimden geciyorum bi fikri olan var mi?????

Belki de biberon emziğiyle alakalıdır,büyüdükleri için artık daha güçlü çekiyolar,yenidoğan biberon emzikleri çok yavaş akışlı,çek çek gelmiyodur o da sinirleniyodur ...Bir üst seviyeye geçersen emzikte sorun kalmaz belki.Ben değiştirdim emziklerini gayet güzel alıyor,bir de daha önce de söylemiştim;geniş emzikleri daha iyi kavrıyolar memeye daha yakın olduğu için,dar olanı isteksizce alıyodu benimki.

Kızlar bu arada ben dun regl oldum şükürler olsun karnındaki sislik indi
Dogum yapali dört ay bitecek ayın 12 sinde

1 hafta varmış aramızda,biz de 19'unda bitiriyoruz 4 ayı...Ben regl olmadım daha doktorum süt verdiğin sürece olmazsın demişti,1 yılı bile bulabilir dedi,ohhhh ne güzelmiş dediydim ben de

Dün gece başıma geldi( sağ göğsüm şişti sert oldu, açılsın diye emzirmeye çalıştım ama süt de gelmeyince bizimki çığlığı bastı tabi.. Neyse sonra diğerini verdim kızımı uyuttum. Sonra da göğsüme sıcaksu torbası koyup yumuşattıktan sonra makina ile yarım saat sağdım ancak açıldı.. Çok gıcık bir durum.

Yurtdisonda yasiyorum dr brownsun biberoninu hic gormedim burda o yuzden turkiyeden almistim buyuyunce degistirmek icinde uc almistim ama bi baktim ki satici yanlis uc vermis yeni farkettim byrda dr browns bulamazsam hangi marka alayim sizce? Chiccoyu dr brownstan once denemistim cok kotuydu

slm cnm sız tam kac gunluksunuz bende bebelac kasık mamasını blberonda veryrum ıcıyolar masallah ama kasık maması olarak verme bence cunku cooookk tatlı tatlıya alısırsa eksı yemezler ben yapm,ıyorom mamanın lclne 1 kasık koyop ıcıyorlar bıberonda arafa meyve puresı yapıyorum ıcıne 1buskıvı toz yapıp yıdırıyorum sımdılık ıı

Chiccoyu hiç denemedim yorum yapamıycam.Avent ve Nuk aldım ben,geniş ağızlı biberonlarından emzikleri de geniş.Hatta nukun emziğini kauçuk aldım çok yumuşak,beğendi benim cimcime Bu iki markayı da bulabilirsin sanırım dünya çapında markalar.Önceki iletilerimde de yazmıştım;medela calma biberon iyiymiş diye duydum ama kullanmadım...

Ohh çok şükür. Çok sevindim kurtulduğunuza. Ben de nasıl olacak üstesinden gelebilecek mi bebeğim,çok mu acı çekecek diye düşünüp duruyorum. Pipisi daha çok küçük :) Allah korusun önemli bi organ bişey olur diye çok korkuyordum. İçimi rahatlattın. Evet bitişik bizim oğlumuzunda. Peki anestezinin etkisi geçtiğinde dikiş yeri acımıyor mu ki. Huysuzluk emmeme gibi şeyler yaşadınmı? Pazartesiye randevu alıyoruz biz de.
Ne güzel bebişin güle oynaya atlatmış operasyonu çok şükür. İnşallah bizimki de öyle olur. Çok teşekkür ederim canım ilgin için çok yardımcı oldun bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…