Kızlar bu arada ben dun regl oldum şükürler olsun karnındaki sislik indi
Dogum yapali dört ay bitecek ayın 12 sinde
slm cnm sız tam kac gunluksunuz bende bebelac kasık mamasını blberonda veryrum ıcıyolar masallah ama kasık maması olarak verme bence cunku cooookk tatlı tatlıya alısırsa eksı yemezler ben yapm,ıyorom mamanın lclne 1 kasık koyop ıcıyorlar bıberonda arafa meyve puresı yapıyorum ıcıne 1buskıvı toz yapıp yıdırıyorum sımdılık ıı
slm cnm sız tam kac gunluksunuz bende bebelac kasık mamasını blberonda veryrum ıcıyolar masallah ama kasık maması olarak verme bence cunku cooookk tatlı tatlıya alısırsa eksı yemezler ben yapm,ıyorom mamanın lclne 1 kasık koyop ıcıyorlar bıberonda arafa meyve puresı yapıyorum ıcıne 1buskıvı toz yapıp yıdırıyorum sımdılık ıı
Merhaba arkadaslar benim oglum 1 agustos dogumlu yani gecen hafta 4. Ayimiza girdik ama birkac gundur bir sorunumuz var oglum biguzel biberonu iktiriyor... Yedigi miktar azaldi eskiden boyle bi sorunumuz yoktu istahliydi. Bastan beri zaten mama aliyor.Nedenini anlayamadim. Siz 3. Ayda biberonun ucunu degistirdiniz mi? Acaba ondan mi az mi geliyor agzinada ondan mi itiyor diye. Lutfen yardim edin cok uzuluyorum hem eliyle hem diliyle iktiriyor yedirseye kadar kendimden geciyorum bi fikri olan var mi?????
canım kaşık mamasını meyve püresini falan dr unuz mu önerdi.yani kaç aylıksınız ek besine geçiş mi yaptınız.bende yarın dr a kontrole götürücem sorıyım bendeçözellikle meyve suyu falan yapıyım tattırıyım diyorum gerçi daha çok erken ama vitamin olsun dyorum
Canim bende 2 aylikken yaptirfim sunnet hic birsry yokmus gibi girip cikiyor ama bikac saat sonra yirttiriyor resmen cok aci agliyor o zaman ama en iyi gelen sey emmesi gogsunde dursun yani aksamina atlatmis oluyobaya ilk anestezinin etkisi gecerken cok agliyorlar iste fitille idare ediyosun biz lokal anestezi olmustuk bu aradaOhh çok şükür. Çok sevindim kurtulduğunuza. Ben de nasıl olacak üstesinden gelebilecek mi bebeğim,çok mu acı çekecek diye düşünüp duruyorum. Pipisi daha çok küçük :) Allah korusun önemli bi organ bişey olur diye çok korkuyordum. İçimi rahatlattın. Evet bitişik bizim oğlumuzunda. Peki anestezinin etkisi geçtiğinde dikiş yeri acımıyor mu ki. Huysuzluk emmeme gibi şeyler yaşadınmı? Pazartesiye randevu alıyoruz biz de.
Ne güzel bebişin güle oynaya atlatmış operasyonu çok şükür. İnşallah bizimki de öyle olur. Çok teşekkür ederim canım ilgin için çok yardımcı oldun bana.
Nasıl yaa ek gıdalara mı geçtiniz kaç aylık oldunuz,doktor mu önerdi bu ürünleri ?Merak ettim şimdi,doktorlar kilo alımına göre mi karar veriyolar ne zaman ek gıdaya geçileceğini?Herkesde farklı bir takvim var sanırım kimi 4 aylıkta başlıyor kimi 6.ayda,kafam karıştı...
Nasıl yaa ek gıdalara mı geçtiniz kaç aylık oldunuz,doktor mu önerdi bu ürünleri ?Merak ettim şimdi,doktorlar kilo alımına göre mi karar veriyolar ne zaman ek gıdaya geçileceğini?Herkesde farklı bir takvim var sanırım kimi 4 aylıkta başlıyor kimi 6.ayda,kafam karıştı...
auydurcum hangı mama kullanıyorsun ben aptamıl alyordum kabız yaptı bebelak alıyorum bıberon ucu damaklı 0-3 aylık normal akıs alabılısın bıde mamayı degıstırsen
Öğretmensin sanırım,sağarsan hem sütün de azalmaz,boş bir oda ayarlayamaz mısın,ben mescitte sağıyorum
Mama konusunda herkes aptamili kullanıyor ama geçmiş sayfalarda konuşulmuştu içeriğiyle ilgili hatırlamıyorum ama olumsuz bişeyler vardı,hipp'in mamalarının da çok iyi olduğunu duydum.
Biberon konusunda ayrıca ; kullanmadım ama medela calma diye bir biberon var,anne memesini bırakmıyormuş bebekler.Geçen jokerde gördüm 59 tl,biraz pahalıydı,kullananlara bir sor istersen.Büyük emzikliler daha iyi oluyor dar emziklere oranla...
Evet aptamil kullaniyorum oda aklima geldi acaba tadini mi begenmiyor diye. Biberon ucumuz suan zaten dogumdan itibaren kullandigi. Acaba 3. Ayda degistirmem gerekiyo mu die dusundum. E bebekten almistim ve satici 6. Ayda degisecek demisti ama sanirim 3. Ayda da degisiyomus
bıberon ucu normal akıs mı ılk olanlar yavas akıs olabılır o anda gazı da olabılr yada sole dene once kendı memenı tuttur hemen bıberonu ver ardından
ewe geldıgımızde bıraz agladı baktım aglıyor bı agrı kesıcı surup verdım sakınlestı sunnetten oncede uyumamısdı skınlesıncede hemen uyudu. Bı ıkı saat uyuyuncada gecmıs oldu. Ben evhm yaptım altına tutmadım hıc ama cokdan gecmıs ılk geceyı atlat ondan sonra dıkıslerı dusene kdar dıkkat et. Kanama rıskıne karsı yarım saatte bır altına bak demısdı hemsıre cok sukur bısı cıkmdı. Sen her ıhtımale karsı agrı kesıcı şurup yazdır bence ıcınde rahat eder. Şimdıden hayırlı olsun ınsallah bızım gıbı koly atlatırsınOhh çok şükür. Çok sevindim kurtulduğunuza. Ben de nasıl olacak üstesinden gelebilecek mi bebeğim,çok mu acı çekecek diye düşünüp duruyorum. Pipisi daha çok küçük :) Allah korusun önemli bi organ bişey olur diye çok korkuyordum. İçimi rahatlattın. Evet bitişik bizim oğlumuzunda. Peki anestezinin etkisi geçtiğinde dikiş yeri acımıyor mu ki. Huysuzluk emmeme gibi şeyler yaşadınmı? Pazartesiye randevu alıyoruz biz de.
Ne güzel bebişin güle oynaya atlatmış operasyonu çok şükür. İnşallah bizimki de öyle olur. Çok teşekkür ederim canım ilgin için çok yardımcı oldun bana.
yok canım ya ben regl olmadığım için acayip şiş ve sinirliydim 2 gün önce oldum (bizde 3 ayı bitirdik)ne sinr kaldı ne bişey karnımda birden indi.allahım menopozda napıcam bilmem.çok zor oldu yaayy ben hala olmadım 3.ayın ıcındesım ıns 1 sene yakın olmam cok rahatım yaa bole
ağlamaz mı , olduğumuz yerden atışıyoruz, el yıkarken bile laf yetiştirmekle uğraşıyorum da, ha dinliyor mu orası ayrı , birde küsüyor bazen sinirlenip almıyor memeyi, 3 aylık bebe den özür diliyorum ,
o geçenki arkadaş rüyalarıma kadar girdi 2 gece yattığım gezdiğim yeri bilemedim sanırım , neyse bahsetmek istemiyorum , eskiler acısı üstünde kalsın derlermiş, öyle deyip kapatıyorum konuyu... valla ben haberleride izlemiyorum zaten sinirleniyorum diye :) zaten poyraz a tv izlemek yasak,ama farkettiğinde tv açıksa eğer gözünü ayırmıyor o nedenle açmıyorum bile çoğu kez tv yi evde,Valla Allah yardımcın olsun ben bile böyle sinirlenip kızdığında içleniyorum sen in için daha zor , ama ne yapıyoruz vazgeçmiyoruz değil mi emzirmekten... sen benden daha iyi araştırıyorsun bu konuları ama en iyi gelen şeyler anladığım kadarı ile iyi olan psikoloji, şaka gibi ama uyku , sonrasında su ılık duş.....diye devam ediyor..
kızlar,
hangi marka biberonu önerirsiniz ,malum işe başlayınca ihtiyacımız olucak...
Bu arada hiç işe başlayan yok mu yaaa,herkes evde mi? O zaman depresyona gireyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?