2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yaa ek gıdalara mı geçtiniz kaç aylık oldunuz,doktor mu önerdi bu ürünleri ?Merak ettim şimdi,doktorlar kilo alımına göre mi karar veriyolar ne zaman ek gıdaya geçileceğini?Herkesde farklı bir takvim var sanırım kimi 4 aylıkta başlıyor kimi 6.ayda,kafam karıştı...

canım kaşık mamasını meyve püresini falan dr unuz mu önerdi.yani kaç aylıksınız ek besine geçiş mi yaptınız.bende yarın dr a kontrole götürücem sorıyım bendeçözellikle meyve suyu falan yapıyım tattırıyım diyorum gerçi daha çok erken ama vitamin olsun dyorum

auydurcum hangı mama kullanıyorsun ben aptamıl alyordum kabız yaptı bebelak alıyorum bıberon ucu damaklı 0-3 aylık normal akıs alabılısın bıde mamayı degıstırsen

dr sormadım cnm kendım deneme yaptım yavas yavas alıssın dıye bız 3.5 aylık olucaz kısmetse ek besını gunde 1 ogun vrıyrum cnm

Canim bende 2 aylikken yaptirfim sunnet hic birsry yokmus gibi girip cikiyor ama bikac saat sonra yirttiriyor resmen cok aci agliyor o zaman ama en iyi gelen sey emmesi gogsunde dursun yani aksamina atlatmis oluyobaya ilk anestezinin etkisi gecerken cok agliyorlar iste fitille idare ediyosun biz lokal anestezi olmustuk bu arada

sanırım bebeğin dişlerinin çıkıp çıkmadığına filan dikkat ediyo doktorlar. onun dışında ben de bilmiyorum neye göre

tatlım ben hem sut hem mamayla besledıgım ıcın zaten 4.ayda mama yıyen bebeklere ek gıdaya gecıs onerıyor dr amcalar yazdıgım gıbı 3.5 aylık olyruz bence ek gıda ne kadar erken tadarlarsa o kadar ıı

auydurcum hangı mama kullanıyorsun ben aptamıl alyordum kabız yaptı bebelak alıyorum bıberon ucu damaklı 0-3 aylık normal akıs alabılısın bıde mamayı degıstırsen

Evet aptamil kullaniyorum oda aklima geldi acaba tadini mi begenmiyor diye. Biberon ucumuz suan zaten dogumdan itibaren kullandigi. Acaba 3. Ayda degistirmem gerekiyo mu die dusundum. E bebekten almistim ve satici 6. Ayda degisecek demisti ama sanirim 3. Ayda da degisiyomus

evet canım...aslında iii fikir mescit..
yaa pek uğrayamadığım için mama olayını pek takip edememişim..neydiki acaba bi geçmiş yapayım en iisi
tavsiyelerin için teşekkürlr canımm

bıberon ucu normal akıs mı ılk olanlar yavas akıs olabılır o anda gazı da olabılr yada sole dene once kendı memenı tuttur hemen bıberonu ver ardından

Canim biz dört gun sonra dört ayı bitiriyoruz beşinci aya geçiyoruz benim sütüm yetmiyor kizim kuvozde kaldığında sütümü sagip stoklamistim ek olarak onları kullandım fakat gecen hafta bitti kizim doymuyor mecburen yavaş yavaş başlamam lazım ama fazla yüklenmiyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum su ana kadar hic mama vermedim ilk defa dun kasik mamasi verdim henüz Dr gitmedik dördüncü ay aşısından sonra gideceğiz bide yavaş yavaş tatlara alışsın istiyorum yediğimiz baharatsiz yemeklerden parmağımla yalatiyorum altıncı ayda tamamen ek gıdaya geçiş yapınca zorlansın istemiyorum
Keske sutum bol olsada yarasaydı yavruma yinede buna şükür en azından dört ay sadece anne sutu verebildim artık gittiği yere kadar emzircem
Bide her Dr farklı görüş savunuyorlar kimisi 3. Ayda ek besin baslatirken kimisi 6 ay dolmadan başlatmıyor bebis ister zayıf ister kilolu olsun farketmiyor onlar icin bazen

bıberon ucu normal akıs mı ılk olanlar yavas akıs olabılır o anda gazı da olabılr yada sole dene once kendı memenı tuttur hemen bıberonu ver ardından

Dr brownsun dogal akisi. Onuda denedim kendi gogsumden hemen sonra bi tutuyor sonra yine iktiriyor gece 4 te yemisti sonra taa 10.30 da zorla 120cc yi yedirdim

Beslenme konularını konuşuyorken;emzirme sütyeni veya atleti kullanan var mı?Ben havalar soğuduğundan beri emzirme bodysi kullanıyorum,acaip rahat hem atlet hem sütyen ikisi birarada.İşyerinde sağarken de ,evde emzirirken de iyi oluyor,üşümüyorum.Bebefox dan almıştım ben,bugün vipdükkanda kampanyası var almayı düşünen varsa tavsiye ederim,çok kullanışlı.

ewe geldıgımızde bıraz agladı baktım aglıyor bı agrı kesıcı surup verdım sakınlestı sunnetten oncede uyumamısdı skınlesıncede hemen uyudu. Bı ıkı saat uyuyuncada gecmıs oldu. Ben evhm yaptım altına tutmadım hıc ama cokdan gecmıs ılk geceyı atlat ondan sonra dıkıslerı dusene kdar dıkkat et. Kanama rıskıne karsı yarım saatte bır altına bak demısdı hemsıre cok sukur bısı cıkmdı. Sen her ıhtımale karsı agrı kesıcı şurup yazdır bence ıcınde rahat eder. Şimdıden hayırlı olsun ınsallah bızım gıbı koly atlatırsın

ayy ben hala olmadım 3.ayın ıcındesım ıns 1 sene yakın olmam cok rahatım yaa bole
yok canım ya ben regl olmadığım için acayip şiş ve sinirliydim 2 gün önce oldum (bizde 3 ayı bitirdik)ne sinr kaldı ne bişey karnımda birden indi.allahım menopozda napıcam bilmem.çok zor oldu ya

pekmez içiyorum.bal+çörekotu yedim faydası oldumu bilmem.sağınca 40 cc anca çıkıyor ikisinin toplamı ama kızım emerken lıkırtıyı duyuyorum anlamadım gitti.aynen tv yi unuttum.cemile-hürrem hayal oldu

kızlar,
hangi marka biberonu önerirsiniz ,malum işe başlayınca ihtiyacımız olucak...

avent ve dr brown.ama dr brownun zerzevatı çok fazla temizliği uzun sürüyor.gaz yapmıyor ayrı konu köpük yutturmuyor içindeki aparatında kalıyor.avent sağ kolum benim biricik aşkım aventim yalnız şişesi bal rengi olan aventten al.o sıcaklığa daha fazla dayanıyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…