2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hangi marka sterilizasyon makinen?ne kadara aldın?alsam mı bilmiyorum
avent biberon kullananların dikkatine
kızlar emzikte kaç noluya geçtiniz ben hala 1 deyim memeyi bırakmasın diye

bende hala 1 kullanıyorum ama çok yavaş akıyor...nukun damaklısını aldım sanki onu daha çok sevdi oğlum

Canım ben avent yenidoğan seti almıştım, onun içinden 4 tane biberon çıkıyor. ilk ay sütümü sağıp verdiğimde 1 leri kullandım. Geçen ay diş tedavisi olmuştum o ara 3. aya girmek üzereydi ben de düşündüm 2 daha mantıklı olur diye, hatta 260 cclik biberona takıp verdim. Çünkü sanki o 3 aylığa kadar olan set gibiydi. Mantıken 2 de (bu arada 2 delikli anlamına geliyor galiba) bu aralar uygun olur bence, diğeri yorar yarıda biberonu bitirmeden kesebilir.

Bu arada ileride ihtiyacım olursa Avent'le devam ederim. Arkadaşlar biberon başını değiştirmekten bahsetmiş. ben 3 aydır biberon kaplarını kullandıkça ve kaynatıp ya da sıcak suyun içinde beklettikçe renkleri bi garip oldu gibi geliyor bana, buğulu buğulu böyle. Eğer tekrar kullanmam gerekirse (ki öyle çok kullanan biri değilim) herhalde yeni bi biberon alırım. Bi de tarihleri var bunların ona dikkat. Baya bildiğin son kullanma tarihi.

Bremed aldım,hem sterilize ediyor hem de kurutuyor.Unnadodan almıştım kampanyadan 90 veya 98 di yanlış hatırlamıyosam.Avent emzik benim aldığım ;Philips - Klasik Biberonlar Emzik Klasik 3 delikli Orta Akışlı 3 ay+ - SCF633/27 - Emzikler - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
bir de nuk emzik aldım,o 0-6 aylıktı,kauçuk aldım ben.daha yumuşaktı,onu daha çok sevdi cimcime.

tatlım kauçuk pek önerilmiyor diye biliyorum sağlık açısından. hatta bi ara burada da konuşulmuştu, silikon daha iyi diye. bi araştır istersen sonuçta bi başlık gerekirse değiştiriverirsin canım

tatlım kauçuk pek önerilmiyor diye biliyorum sağlık açısından. hatta bi ara burada da konuşulmuştu, silikon daha iyi diye. bi araştır istersen sonuçta bi başlık gerekirse değiştiriverirsin canım

Bizimkide silikonu alamadı sert geldi kaucuk alalım dedik eczacı artık uretilmiyor demişti eşime. Birde eczacı arkadasım var oda zaten uzun suredir tartısılıyordu bebek tukrugu ile kaucuk madde birleşince kansorejen bir madde meydana cıkıyormus dedi.Bende bu sekilde yazılar okumustum. Emzik işini beceremedik biz yani alamadı, olmadı

Tekrar dene bu ay canım, belki alır. Ben Avent 0-6 ay olanlardan almıştım ilk etapta, 3-4 ayda bir değişmesi lazım emziklerin, o nedenle bu sefer aynı markanın 3-6 ayını aldım şimdi de. Emzik hayat kurtarıyor

Dr brownsun dogal akisi. Onuda denedim kendi gogsumden hemen sonra bi tutuyor sonra yine iktiriyor gece 4 te yemisti sonra taa 10.30 da zorla 120cc yi yedirdim

bıberon ucu normal akıs mı ılk olanlar yavas akıs olabılır o anda gazı da olabılr yada sole dene once kendı memenı tuttur hemen bıberonu ver ardından

cnm kasıkla vermeyı dusundun mu hıc

kızlar şu anda 3 numara prima premium care kullanıyorum.prima aktif bebek alıcaktım fakat onunla ilgili şikayetler okumuştum.kullanan ve memnun kalmayan var mı?

Evdekilerin hiçbirinde basarılı olamadı daha biraz daha bekleyip bu sefer farklı bir marka ve numara alalım diyorum. Agzına alıyor ama sert oldugundan bizimkide eze eze emmeyi sevdiginden fırlıyor geri almak istiyor iyice sinirleniyor emzige
Birde burada bazı arkadaslar yazıyor ya uyku saatlerini 1000 kere maşallah onlara bizim bebek niye uyumuyor yada uyumadan nasıl dayanıyor anlamıyorum.Bugun sabahtan bu yana toplam 2saat uyumadı hergun oyle. Haa emerek kucagımda uyukluyor ama iki saat ugras uyut 30dakika rekoru oluyor. Kucaktan inerken acıyor gozleri. Buna ragmen gece uykusu iyi olsa oda duzenli kesintisiz değil. Uykuya ihtiyacı var anlatıyorum ama anlamıyor ki:44: gunum onu uyutmaya calısarak geciyor bakıyorum gece olmuş..

benimkide bazen gündüzleri uyumuyor dediğin gibi uyutmakla geçiyor zamanım.onu da çözdüm aslında.uyku vaktini geçirmemek..

uynadıktan 1 2 saat içinde tekrar uyutursam güzelce uyuyor.ama vaktini geçirdiğim zaman 10 dk 15 dk ve saatlerce uyutmaya çalışıyorum

kızlar şu anda 3 numara prima premium care kullanıyorum.prima aktif bebek alıcaktım fakat onunla ilgili şikayetler okumuştum.kullanan ve memnun kalmayan var mı?

Ben hiç memnun kalmadım. Çok fazla sızdırıyordu. Her kaka yaptığında dışarı çıkıyordu. Forumda canbebeden memnun olduğunu söyleyenler vardı ben de canbebe confortdry aldım memnunum ondan, sızdırmıyor hiç. Pîşik de yapmadı.

cnm bende 3 ge gectım aktıf bebek kullanıyorum sıkayetım yok sımdılık

kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktor zinnat şurup verdi içini okuyunca pek güvenemedim daha önce kullanan veya duyan var mı ?

emınım zor gunler gecırmısındır bende 36 dogum yaptım cok koto gunler yasadın ayy masallah ne guzel sırf anne sutu vrmıssın 4 ay ben dogdugundan berı mama verıyorum hııııııc uzulme o 4 au anne sutu o kadar degerlı kı ne mutlu sana dugmuyorda buda guzel yanından baak demekkkı yemegı sevn bebek olucak bence meyve suyu ver ıcer emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…