Avent biberon pompanın içinden çıkan o propilen,nuk'unki cam.BPA içermiyor artık biberonlar ,hepsi de sağlıklı.Ben bide sterilizasyon makinesi aldım,atıveriyom herşeyi içine,ohh mis,kaynatmayla kurutmayla hiç uğraşmıyom,kupkuru çıkıyor valla misss...
canım hangi marka sterilizasyon makinen?ne kadara aldın?alsam mı bilmiyorum
avent biberon kullananların dikkatine
kızlar emzikte kaç noluya geçtiniz ben hala 1 deyim memeyi bırakmasın diye
bende hala 1 kullanıyorum ama çok yavaş akıyor...nukun damaklısını aldım sanki onu daha çok sevdi oğlum
Bremed aldım,hem sterilize ediyor hem de kurutuyor.Unnadodan almıştım kampanyadan 90 veya 98 di yanlış hatırlamıyosam.Avent emzik benim aldığım ;Philips - Klasik Biberonlar Emzik Klasik 3 delikli Orta Akışlı 3 ay+ - SCF633/27 - Emzikler - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
bir de nuk emzik aldım,o 0-6 aylıktı,kauçuk aldım ben.daha yumuşaktı,onu daha çok sevdi cimcime.
tatlım kauçuk pek önerilmiyor diye biliyorum sağlık açısından. hatta bi ara burada da konuşulmuştu, silikon daha iyi diye. bi araştır istersen sonuçta bi başlık gerekirse değiştiriverirsin canım
Bizimkide silikonu alamadı sert geldi kaucuk alalım dedik eczacı artık uretilmiyor demişti eşime. Birde eczacı arkadasım var oda zaten uzun suredir tartısılıyordu bebek tukrugu ile kaucuk madde birleşince kansorejen bir madde meydana cıkıyormus dedi.Bende bu sekilde yazılar okumustum. Emzik işini beceremedik biz yani alamadı, olmadı
Evet aptamil kullaniyorum oda aklima geldi acaba tadini mi begenmiyor diye. Biberon ucumuz suan zaten dogumdan itibaren kullandigi. Acaba 3. Ayda degistirmem gerekiyo mu die dusundum. E bebekten almistim ve satici 6. Ayda degisecek demisti ama sanirim 3. Ayda da degisiyomus
Dr brownsun dogal akisi. Onuda denedim kendi gogsumden hemen sonra bi tutuyor sonra yine iktiriyor gece 4 te yemisti sonra taa 10.30 da zorla 120cc yi yedirdim
bıberon ucu normal akıs mı ılk olanlar yavas akıs olabılır o anda gazı da olabılr yada sole dene once kendı memenı tuttur hemen bıberonu ver ardından
cnm senın ikız bebegın mı var dı
Tekrar dene bu ay canım, belki alır. Ben Avent 0-6 ay olanlardan almıştım ilk etapta, 3-4 ayda bir değişmesi lazım emziklerin, o nedenle bu sefer aynı markanın 3-6 ayını aldım şimdi de. Emzik hayat kurtarıyor
Evdekilerin hiçbirinde basarılı olamadı daha biraz daha bekleyip bu sefer farklı bir marka ve numara alalım diyorum. Agzına alıyor ama sert oldugundan bizimkide eze eze emmeyi sevdiginden fırlıyor geri almak istiyor iyice sinirleniyor emzige
Birde burada bazı arkadaslar yazıyor ya uyku saatlerini 1000 kere maşallah onlarabizim bebek niye uyumuyor yada uyumadan nasıl dayanıyor anlamıyorum.Bugun sabahtan bu yana toplam 2saat uyumadı hergun oyle. Haa emerek kucagımda uyukluyor ama iki saat ugras uyut 30dakika rekoru oluyor. Kucaktan inerken acıyor gozleri. Buna ragmen gece uykusu iyi olsa oda duzenli kesintisiz değil. Uykuya ihtiyacı var anlatıyorum ama anlamıyor ki:44: gunum onu uyutmaya calısarak geciyor bakıyorum gece olmuş..
kızlar şu anda 3 numara prima premium care kullanıyorum.prima aktif bebek alıcaktım fakat onunla ilgili şikayetler okumuştum.kullanan ve memnun kalmayan var mı?
kızlar şu anda 3 numara prima premium care kullanıyorum.prima aktif bebek alıcaktım fakat onunla ilgili şikayetler okumuştum.kullanan ve memnun kalmayan var mı?
Canim biz dört gun sonra dört ayı bitiriyoruz beşinci aya geçiyoruz benim sütüm yetmiyor kizim kuvozde kaldığında sütümü sagip stoklamistim ek olarak onları kullandım fakat gecen hafta bitti kizim doymuyor mecburen yavaş yavaş başlamam lazım ama fazla yüklenmiyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum su ana kadar hic mama vermedim ilk defa dun kasik mamasi verdim henüz Dr gitmedik dördüncü ay aşısından sonra gideceğiz bide yavaş yavaş tatlara alışsın istiyorum yediğimiz baharatsiz yemeklerden parmağımla yalatiyorum altıncı ayda tamamen ek gıdaya geçiş yapınca zorlansın istemiyorum
Keske sutum bol olsada yarasaydı yavruma yinede buna şükür en azından dört ay sadece anne sutu verebildim artık gittiği yere kadar emzircem
Bide her Dr farklı görüş savunuyorlar kimisi 3. Ayda ek besin baslatirken kimisi 6 ay dolmadan başlatmıyor bebis ister zayıf ister kilolu olsun farketmiyor onlar icin bazen
kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktor zinnat şurup verdi içini okuyunca pek güvenemedim daha önce kullanan veya duyan var mı ?
gecmıs olsun canım yawrum yaa usuttumu annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?