2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ikiz değil.ama bazen ikiz dahamı kolay diyorum.aralarında 15 ay var canım.
aman kızlar dikkat edin benim gibi kaza ya kurban gitmeyin

senınde ısın zor be cnm Allah sanada kolaylık versın benden asagı kalır yanınm yok yardımcın varmı

Evet canim cok zordu kizim 33 haftalik doğdu aniden kanamam geldi acil sezaryene alındım ikimiz icinde hayatı risk vardı spinal oldum kızımı hayal meyal hatırlıyordum aglamaktan gözlerim hep yaşla doluydu sonra aldılar yanımdan hemen kuvoze koydular ertesi sabah kızımı seçemedim onca bebegin icinde bir gordumki dünyam basıma yıkılmıştı oksijene bağlı minicik ellerinde serum ağzında katater gogus kafesi icine çökmüş damar yolu aramışlar damar patlatmışlar derisinin ici kan dolu ahhh Allah'ın gitsinde gelmesin o günler ben cok zor günler geçirdim hayatımın en zor sınavını verdim kizim hem ciğer hemde mide kanaması geçirdi yüzde yüz oksijene bağlandı tam 18 gun yasam mücadelesi verdi ama kazandı şükürler olsun
Cok yüklü antibiyotik kombine tedaviler uygulandı cok serum ve oksijen aldı normalde bebekler dogdugunda en fazla dk da 60 solunum yaparken kizim 90 alıyordu kendini karnımda saniyordu yavrum benim
Kızıma dokunmam yasaktı ve günde bir kere bes dk görme hakkımız vardı eşimle benim sanırım on gun sonraydi hemşirenin birine yalvardimda kızımın eline dokundum beni hissetmesi gerekti ve sonrasında emzirmeye başladım ben kızıma inandım oda güçlü çıktı beni bırakmadı cok şükür
Sonrasında emme problemi çıktı cok gucsuzdu sagdigim sütler yetişti imdadıma bir ay kadarda silikon ucla emzirdim şükür bir haftadır silikonsuz emisiyoruz artık
Allahım düşmanımı bile evladiyla sinamasin

kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktor zinnat şurup verdi içini okuyunca pek güvenemedim daha önce kullanan veya duyan var mı ?

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin bebegine bizde kan tahlili verdik damardan kan aldılar dayanam diye dışarıya çıkardılar beni oyy ne agladı yavrum benim çok iştahsızdı yapılması gereken bütün tahlilleri yapıyorum dedi sonuçlar pazartesi çıkıcak süt alerjisi olabilirmiş özel mama verdi biraz yedi ve kustuuuu reflüde olabilir dedi pazartesi bakalım bizde ne çıkıcak inşallh bişey yoktur 360 gr almış bu ay yavrum kusmaktan beslenemedi tabi birde iştah gidince rabbim herkese şifalar versin

Cnm benım yaa cokk uzuldun sana ve bebegıne oyy yawrum benım yaaa o mınık kalbı nasıl tasımıs onza zahmetı Rabbım butun bebeklere annelere sıfa versın ne dolmussun yanında yardım eden varmı yanımda olsaydın o mınık ama guclu bebegını operdım cook gucluymuss annesı bee

geçmiş olsun canım kakadan demişsin.nasıl anladınız peki ağrı mı yaptı bebişe

ewt canım karın ağrısı yaparmış yanma yaparmış çok ağlıyo diye gittik doktora idrar tahlili ve kültürü yapıldı bugün sonucu aldım doktor zinnat şurup yazdı ama içini okuyunca şüphelendim napayım bilmiyorum

güzelim idrar yolu enfeksiyonu ciddi bişey, bence sen ver, yukarıya çıkarsa böbreklerine bile zarar verebilir bebişin. bugün ver, ama için rahat etmiyosa yarın başka bi doktora daha danış.

güzelim idrar yolu enfeksiyonu ciddi bişey, bence sen ver, yukarıya çıkarsa böbreklerine bile zarar verebilir bebişin. bugün ver, ama için rahat etmiyosa yarın başka bi doktora daha danış.

şimdi netten baktım bebeklere kullanılıyomuş zaten zararlı olsa doktor niye yazsın demi birazdan karnını doyurup vericem bu arada kız bebeklerde çok oluyomuş kız bebek anneleri dikkatli olsun arada altını açın idrarını yaparken ağlıyosa mutlaka götürün doktora

selam hanımlarr
epeydir yazamıyrm telaşeden kızım 1. sınıf onun üzerine düşmem lazım e di l ydi derken bittim resmen
oğluşumda iyi çok şükür 3 aylık kontrlmz vardı
biraz fazla kilo almış dedi ebemiz dikkat et anne sütü alıyor günde 2 kezde devm sütüyle arı mamayı pişirip veriyrm devam sütü içmiyor 45 günllkken sevmemeye başladı bıraktı hero bebelac sma ne aldıysam yemedi bende emmeye ağırlık verdim bi sabahları doymuyor bide gece yatarken doyurucu olsun diye veriyrm
7200 gr 68 cm olmuş sizde durumlar nasıl bu arada 3200 doğdu 2.gün 2600gr ma düşmüştü.....

senınde ısın zor be cnm Allah sanada kolaylık versın benden asagı kalır yanınm yok yardımcın varmı

anne olamak zor ama sevgileri herşeye dayanma gücü veriyor.yardımcım yok.babannesi oğlumu haftada 3-4 gün götürüyor gündüzleri akşam geri getiriyor beni rahatlatıyor saolsun.gecicek bu günler sabırla bekliyorum

yaaa bu idrar yolu enfeksiyonunu anlamak çok zor bebişlerin sağı solu belli olmuyorki her ağladığında idrar tahlilimi vercez bilemedim şimdi.

Yok canim yanlizim ben mersindeyim annem Adana'da kiz kardesim Sivas'ta :)) anlican evlendik çil yavrusu gibi dağıldık
Doğumda tesadüf annem vardı kızın son hazırlıklarını yapacaktık güya üstüne denk geldi doguruverdim :)) kardesimde ben taburcu olmadan geldi kizim 18 gun sonra taburcu oldu onlarda bir hafta kalıp gittiler bende kaldım minnosumla basbasa

kk anneleri mahvoldum ya bütün akşam gazdan. bebek de bi türlü uyumuyor, heralde o da gazdan uyuyamıyor. habire kilo alıyorum abur cuburdan, sağlıklı atıştırmalık olsun bari deyip kuru kayısı yiyordum 3 gündür, ama çok yedim hala karnım balon gibi. üşütmüş filan olamam, evimiz çok sıcak, ona rağmen çorapsız terliksiz gezmiyorum. kesin bu kayısıdan oldu. ooffff, hala geçmedi ya, sabaha kadar hapı yuttuk.

hosgeldın cnm ne guzel bı oglun bı kızın var Allah bagıslasın bu arada neden ek gıda vrıyosun sutun yeterlıymıs keske benım sutum yetsede ek bısey vermesem

evet kesinlkle kayısıdandır aynı problemi bende yaşamiştım hiç komposto içemiyorum bebişi ishal yapıyo

ben bazen çıldıracak gibi oluyorum kızım 3 yaşında acayip kıskanıyo kardeşini zarar verecek diye ödüm kopuyor kızımada kıyamıyorum oda küçük allah sabır veriyo bana yardım eden kimse yok eşim geldiğinde ikiside çoktan uyumuş oluyolar canları sağolsun ben yorgunluğa razıyım

en azından haftada 3 gun rahat edıyosun tabıkı gecıcek Rabbım guc kuvvet versdınde kımseye muhtac etmesın

kızlar şu anda 3 numara prima premium care kullanıyorum.prima aktif bebek alıcaktım fakat onunla ilgili şikayetler okumuştum.kullanan ve memnun kalmayan var mı?

premium 2 kullanıyorum küçük gelmeye başladı.çok iz yapıyor.iç lastiği kızımın bacaklarının içinde iz yapıyor kızartıyor.yeni bebek denen ürünü güzeldi aloe veralı.ama bana kalın geldi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…