2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üşütmekten değil canım kakadan olurmuş

canım belirtiler neydi?

güzelim geçti gitti.allah bundan sonrasını aydınlık etsin.bebeğimiz o kadar değerli ki anne olunca daha bir hassas oluyor insan.başarmış kızın.inşallah daha neleri başaracak.

canım belirtileriniz neydi?biz de de benzeri bir durum var ya laktoz ya da inek sütü hassasiyeti.özel bebelac lf laktozsuz mama verdi tıp fakültesi.beimki de 16 günde 50 gr almıştı bebelac biraz kendine getirdi

ben uzun zamandır 3 kullanıyorum bazen o bıle bacagnda ız yapıyo.. bezler mi sorunlu ne:)

ben uzun zamandır 3 kullanıyorum bazen o bıle bacagnda ız yapıyo.. bezler mi sorunlu ne:)

ben doktora sorduğumda böyle olması normal demişti, yoksa taşarmış kaka vs. bizim bi boğum var da o bölgemizde garibime gitmişti :)

bu arada ben stoklayıp almıştım 3 numaradan 1 paketim kaldı ama 4 e de geçmek istemiyorum, malum bu 5te bitiyo. bilmem kaç ay ne yapcaz biz :)

aynen 3 ıyı suanda bızede,yoksa evet kaka çiş taşar hep:)))100 adet dev paket alıyoruz bızde 2 adet netten:)

tam yukarıdaki mesajı yazarken sms geldi. şu anne bebek kulübü alışveriş sitesi var ya, o prima kampanyası yapmış kargo da bedava, ihtiyaç sahiplerine duyurulur

canım dev paket premium care mi aktif bebek mi.e-bebk sitesinden aktifbebeğin 100 lü paketni görmştm.memnunsan aktif bebeğe geçiş yapıyım

canım ılk başta bızde care aldık ama daha pahalı bılıyosun,dogdugundan berı nerdeyse aktıf bebek kullanıyorum hem daha uygun. hergangı bır sızıntı vs de yapmıyo,care beyaz zemın ve fılelı gıbı bılıyosun fılesı kaka yaptıgında poposuna yapışıyo ve iz bırakıyo. tek farkıda zemın ı zaten duz zemın ben memnunum şuanda. hepsi buradadan alıyoıruz biz.

bu arada bezlerde çok guzel kokuyo:)

benimde şu ana kadar denemediğim bebek bezi kalmadı prima yeni bebek ürününü beğenmişt,im ama o da 2 numarada bitiyo aktif bebek alıyım bende o zaman dediğin gibi daha ekonomik oluyo ben care in 54 lüsünü 25 e alıyorum aktif bebeğin 100 lüsü 35tl baya ekonomik oluyoo

tabi canım 2 paket 65 tl almıştık geçen ay zaten aynı kampanya kalıyo hep en fazla 70 tl verıyosun 200 adet beze.

ben de ebebekten almıştım,mütemadiyen yaptığı kampanya var ya; 554 tl ye 24 paket bez,12 adet de 3'lü paket yenidoğan ıslak mendili.Bu arada poposunu ben ıslak mendille siliyorum,üşeniyorum valla her seferinde ılık su pamuk,ilk 2 haftadan sonra pes ettim,tembel anneyim sanırım

canım ben hiç ılıksu pamuk yapmadım desem...

johnson's baby nin ıslak mendilini kullandım yumuşacıktı.popsu da alışsın istedm ve hiç de tahriş etmedi.yani tembel anne değilsin:)

Son düzenleme:

johnson's baby nin ıslak mendilini kullandım yumuşacıktı.popsu da alışsın istedm ve hiç de tahriş etmedi.yani tembel anne değilsin:)
Bencede degilsin bende dogmadan önce en az 40 gun pamukla silerim diyodum kuvozde yatınca olmadı ilk bir ay unibaby yenidogan mendili kullandım ama biraz tuzluydu sonrasında dalın pudrali mendil kullanıyorum hic pisik sorunu yasamadık
Ben ıslak mendili poposunu silmek dısında vücudu icin hic kullanmıyorum yinede güveneniyorum..

kızlar aynı sitede e-bbk 3 adet premium care + 3 adet ıslak mendil 73 tl diyor. mediller zaten indirimde 7 tıl civarı oluyor, 65 tl de çok ii bence 162 tane bez var.

bir de size sorayım ya hangi emziği kullanıyorsunuz. bende nuk un kauçuk emziği var, seviyo baya. alıştıysa değiştirmeyin diyolar, ama bilemedim geçenki yorumları okuyunca, zararlı diyorlardı. bpa sızmış gerçi, ve kauçuk olduu için yumuşak da ama bilemedim. silikon emzikler de sert oluyolar

bebedor damaklı kullnyrm

Sevindim Yani tek başına bakınca o kadar yorucu oluyor ki,bazen akşam 5 oluyodu ben hala kahvaltı edememiş oluyodum
Umay'ın poposu da hiç pişik olmadı,ilk başlarda unibaby kullanmıştım o da güzeldi,sonra bu primanın kampanyasından bezlerle birlikte aldığım ıslak medilleri kullandım o da hiç pişik yapmadı.Ama sanırım pişik olmaması için iyi kurutmak gerekiyor,ben sildikten sonra tuvalet kağıdını hafif bastırıyorum ıslaklığını alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…