üşütmekten değil canım kakadan olurmuş
Evet canim cok zordu kizim 33 haftalik doğdu aniden kanamam geldi acil sezaryene alındım ikimiz icinde hayatı risk vardı spinal oldum kızımı hayal meyal hatırlıyordum aglamaktan gözlerim hep yaşla doluydu sonra aldılar yanımdan hemen kuvoze koydular ertesi sabah kızımı seçemedim onca bebegin icinde bir gordumki dünyam basıma yıkılmıştı oksijene bağlı minicik ellerinde serum ağzında katater gogus kafesi icine çökmüş damar yolu aramışlar damar patlatmışlar derisinin ici kan dolu ahhh Allah'ın gitsinde gelmesin o günler ben cok zor günler geçirdim hayatımın en zor sınavını verdim kizim hem ciğer hemde mide kanaması geçirdi yüzde yüz oksijene bağlandı tam 18 gun yasam mücadelesi verdi ama kazandı şükürler olsun
Cok yüklü antibiyotik kombine tedaviler uygulandı cok serum ve oksijen aldı normalde bebekler dogdugunda en fazla dk da 60 solunum yaparken kizim 90 alıyordu kendini karnımda saniyordu yavrum benim
Kızıma dokunmam yasaktı ve günde bir kere bes dk görme hakkımız vardı eşimle benim sanırım on gun sonraydi hemşirenin birine yalvardimda kızımın eline dokundum beni hissetmesi gerekti ve sonrasında emzirmeye başladım ben kızıma inandım oda güçlü çıktı beni bırakmadı cok şükür
Sonrasında emme problemi çıktı cok gucsuzdu sagdigim sütler yetişti imdadıma bir ay kadarda silikon ucla emzirdim şükür bir haftadır silikonsuz emisiyoruz artık
Allahım düşmanımı bile evladiyla sinamasin
çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin bebegine bizde kan tahlili verdik damardan kan aldılar dayanam diye dışarıya çıkardılar beni oyy ne agladı yavrum benim çok iştahsızdı yapılması gereken bütün tahlilleri yapıyorum dedi sonuçlar pazartesi çıkıcak süt alerjisi olabilirmiş özel mama verdi biraz yedi ve kustuuuu reflüde olabilir dedi pazartesi bakalım bizde ne çıkıcak inşallh bişey yoktur 360 gr almış bu ay yavrum kusmaktan beslenemedi tabi birde iştah gidince rabbim herkese şifalar versin
Dr.Brown u öneriyorm kesinlikle
kolik önleyici ve cam
ben çok memnunmm..
premium 2 kullanıyorum küçük gelmeye başladı.çok iz yapıyor.iç lastiği kızımın bacaklarının içinde iz yapıyor kızartıyor.yeni bebek denen ürünü güzeldi aloe veralı.ama bana kalın geldi biraz.
ben uzun zamandır 3 kullanıyorum bazen o bıle bacagnda ız yapıyo.. bezler mi sorunlu ne:)
ben doktora sorduğumda böyle olması normal demişti, yoksa taşarmış kaka vs. bizim bi boğum var da o bölgemizde garibime gitmişti :)
bu arada ben stoklayıp almıştım 3 numaradan 1 paketim kaldı ama 4 e de geçmek istemiyorum, malum bu 5te bitiyo. bilmem kaç ay ne yapcaz biz :)
aynen 3 ıyı suanda bızede,yoksa evet kaka çiş taşar hep:)))100 adet dev paket alıyoruz bızde 2 adet netten:)
canım dev paket premium care mi aktif bebek mi.e-bebk sitesinden aktifbebeğin 100 lü paketni görmştm.memnunsan aktif bebeğe geçiş yapıyım
canım ılk başta bızde care aldık ama daha pahalı bılıyosun,dogdugundan berı nerdeyse aktıf bebek kullanıyorum hem daha uygun. hergangı bır sızıntı vs de yapmıyo,care beyaz zemın ve fılelı gıbı bılıyosun fılesı kaka yaptıgında poposuna yapışıyo ve iz bırakıyo. tek farkıda zemın ı zaten duz zemın ben memnunum şuanda. hepsi buradadan alıyoıruz biz.
canım ılk başta bızde care aldık ama daha pahalı bılıyosun,dogdugundan berı nerdeyse aktıf bebek kullanıyorum hem daha uygun. hergangı bır sızıntı vs de yapmıyo,care beyaz zemın ve fılelı gıbı bılıyosun fılesı kaka yaptıgında poposuna yapışıyo ve iz bırakıyo. tek farkıda zemın ı zaten duz zemın ben memnunum şuanda. hepsi buradadan alıyoıruz biz.
benimde şu ana kadar denemediğim bebek bezi kalmadı prima yeni bebek ürününü beğenmişt,im ama o da 2 numarada bitiyo aktif bebek alıyım bende o zaman dediğin gibi daha ekonomik oluyo ben care in 54 lüsünü 25 e alıyorum aktif bebeğin 100 lüsü 35tl baya ekonomik oluyoo
tabi canım 2 paket 65 tl almıştık geçen ay zaten aynı kampanya kalıyo hep en fazla 70 tl verıyosun 200 adet beze.
bgn bebişi dr a götürücez dönüşte e bebeğe uğrıyıp alıyım bari 100 lük bi tane aynı fiyat hepsiburadayla yaşasın aktif bebek
ben de ebebekten almıştım,mütemadiyen yaptığı kampanya var ya; 554 tl ye 24 paket bez,12 adet de 3'lü paket yenidoğan ıslak mendili.Bu arada poposunu ben ıslak mendille siliyorum,üşeniyorum valla her seferinde ılık su pamuk,ilk 2 haftadan sonra pes ettim,tembel anneyim sanırım
Bencede degilsin bende dogmadan önce en az 40 gun pamukla silerim diyodum kuvozde yatınca olmadı ilk bir ay unibaby yenidogan mendili kullandım ama biraz tuzluydu sonrasında dalın pudrali mendil kullanıyorum hic pisik sorunu yasamadıkcanım ben hiç ılıksu pamuk yapmadım desem...
johnson's baby nin ıslak mendilini kullandım yumuşacıktı.popsu da alışsın istedm ve hiç de tahriş etmedi.yani tembel anne değilsin:)
kızlar aynı sitede e-bbk 3 adet premium care + 3 adet ıslak mendil 73 tl diyor. mediller zaten indirimde 7 tıl civarı oluyor, 65 tl de çok ii bence 162 tane bez var.
bir de size sorayım ya hangi emziği kullanıyorsunuz. bende nuk un kauçuk emziği var, seviyo baya. alıştıysa değiştirmeyin diyolar, ama bilemedim geçenki yorumları okuyunca, zararlı diyorlardı. bpa sızmış gerçi, ve kauçuk olduu için yumuşak da ama bilemedim. silikon emzikler de sert oluyolar
canım ben hiç ılıksu pamuk yapmadım desem...
johnson's baby nin ıslak mendilini kullandım yumuşacıktı.popsu da alışsın istedm ve hiç de tahriş etmedi.yani tembel anne değilsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?