kızlar aynı sitede e-bbk 3 adet premium care + 3 adet ıslak mendil 73 tl diyor. mediller zaten indirimde 7 tıl civarı oluyor, 65 tl de çok ii bence 162 tane bez var.
bir de size sorayım ya hangi emziği kullanıyorsunuz. bende nuk un kauçuk emziği var, seviyo baya. alıştıysa değiştirmeyin diyolar, ama bilemedim geçenki yorumları okuyunca, zararlı diyorlardı. bpa sızmış gerçi, ve kauçuk olduu için yumuşak da ama bilemedim. silikon emzikler de sert oluyolar
kızlar aynı sitede e-bbk 3 adet premium care + 3 adet ıslak mendil 73 tl diyor. mediller zaten indirimde 7 tıl civarı oluyor, 65 tl de çok ii bence 162 tane bez var.
bir de size sorayım ya hangi emziği kullanıyorsunuz. bende nuk un kauçuk emziği var, seviyo baya. alıştıysa değiştirmeyin diyolar, ama bilemedim geçenki yorumları okuyunca, zararlı diyorlardı. bpa sızmış gerçi, ve kauçuk olduu için yumuşak da ama bilemedim. silikon emzikler de sert oluyolar
Bencede degilsin bende dogmadan önce en az 40 gun pamukla silerim diyodum kuvozde yatınca olmadı ilk bir ay unibaby yenidogan mendili kullandım ama biraz tuzluydu sonrasında dalın pudrali mendil kullanıyorum hic pisik sorunu yasamadık
Ben ıslak mendili poposunu silmek dısında vücudu icin hic kullanmıyorum yinede güveneniyorum..
tabi canım 2 paket 65 tl almıştık geçen ay zaten aynı kampanya kalıyo hep en fazla 70 tl verıyosun 200 adet beze.
Ayyy kızlar benım kucuk cadı mahvetı benı sabah sabah gogsum sut dolmus yaa nasıl suratını bırusturuyor gorsenız sankı zehır ıcırıyorum yaa napcam benn yaa sagmak benı yoruyoo
:)) ilahi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah :))Sana da çok geçmiş olsun canım,geçti gitti zaten,bundan sonrasında güzel,sağlıklı günleriniz olsun inşallah...Tuzlu deyince allla allaaa dedim,tadına nasıl bakmış kiJetonum yeni düştü ... Ben de sadece poposunu siliyorum...
slm cnm bende prıma aktıf bebek 3no 74tanesını 35tl alıyorım
yedıgın bıseyle alakalı olabılırmı suratını burusturması nette okumustum
Ben emziğe bir türlü alıştıramadım maalesef.Ama biberon emziğinde ben de nuk almıştım kauçuk,onu çok sevdi,yumuşak anne memesi gibi...Alıştıysa bırakma bence,sıkı sık yenisiyle değiştir,sorun olmaz sanırım
bebedor damaklı kullnyrm
Avent ortodontik kullanıyoruz sadece uykusu varsa alıyor emziği ve uykuya geçiyor.. Muffindi sanırım öneren sayesinde rahatladık bizde.. Kendisi tam ortodontik kullanıyordu oda damakli oluyor bebis çıkarmıyor hemen ağzından.. Tavsiye ederim biz nuk ve bebedor damaklida kullandık onları sevmedi avent mükemmel...
nuk ta da silikon emzikleri büyük bebeklere göre yapmıyoruz, çünkü dişleriyle kesebilirler ve yutulması sağlığa zararlı olabilir diyo. kafam iice karıştı. kauçuk doğal bi malzeme olduğu için daha güvenilir geliyor, bunlar da öyle diyor.
damaklı olan nasıl oluyor kızlar, bi de ondan alıyım
güncelliyorum 73 değil 70 e aldım, sepette düşmüş fiyatı.
bi de uyku emziği aldım, ne farkı var ki diye düşündüm, tutacak yeri yokmuş bizimki tutmayı öğrendiinden beri sürekli çıkarıyor. ama bunun silikonlusu vamış sadece. sepeti doldurayım bari 100 e diye humananın çayını artı bi de uyku emziini aldım. bazı yorumları göremedim tabi, kız uyanmadan siparişi veriyim diye.
Ağustos 2012 anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepinize yavrularınızla beraber mutlu bır omur dılıyorum..
Aminnn....
geçmişi okurken takıldım..
bıberon ucnu orta akışlı yapan varmı ?? yok il aldıgınız gıbı devam ediyorsunuz??
rota aşısı yaptıran varmı??
bız olduk ana sankı oluşumun dengesı şaştı .. ayrıca gunde 1 kez kaka yapmaya başladı..
:)) ilahi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?