canım böyle şeyleri kafana takma bence boyum kilom az diye bebek gelişemeyecek olur mu hiç.sen şu anda bebeğini etkileyecek zararlı şeylerden kaçın.ona iyi bak,beslenmene dikkat et,günlük hareketlerine dikkat et,vitaminlerini aksatma,o içeride nasıl gelişecek gör.
hamileliğinin tadını çıkar hayırlı doğumlar canım
İşe başlayan çok az arkadaş var ama ben yine de sorayım ; bakıcı fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı? Bir de çalışma şartları,saatlerini falan ne şekilde konuşuyosunuz?
Kızlar bu arada ben sut olsun dıye bol bol yıyıyorum ama 60 kg 1 ayda 63 olmusumsok oldum valla ıncır ye dut kaynat buskıvı helva kısır aaaa artmuyo ıste yakında oburiks olurum galıba
rota aşısı yaptıran varmı??
bız olduk ana sankı oluşumun dengesı şaştı .. ayrıca gunde 1 kez kaka yapmaya başladı..
öyle düşünme, o sayede bebeklerin (ki senin bi de ikiz) anne sütü alıyor. televizyonda bugün dr emzirme döneminde asla diyet yapmayın ilerisi için zararlı, depolarınız için dedi. osteoperoz riski vs bahsetti.
hmmm, damaklı olunca daha geniş oluyo galiba, sağol canım
bunların tipi de çok güzelmiş, bir de sağında olunda toz birikecek biryeri yok galiba, öyle görünüyor
ben daha önce bakıcılarla ilgili bizim forumu taramıştım, ist-ank 800-1000 civarı, tam gün için, ama yemek falan yapıyorlar mı bilemiyorum o senin tercihlerine göre ve tabi bakıcı ne der bilinmiyor. genelde küçük yerlerde bakıcılar bebek uyuyunca yemek filan da yapıyorlarmış konuşunca. ama ben de fazla bilemiyorum, yıllık izin rapor falan idare etmeye çalışıcam, olmadı ücretsiz izin alıcam. çok ufak olduğu için bırakmak istemiyorum. evde de sıkıldım, ama fazla üstünde durmuyorum, erteliyorum bakıcı işini habire. bir de yaza 1 senelik yurtdışına gitme durumumuz var, 7 aylığına hangi bakıcıyı bulucam ki. bu durumu söylemezsem de kadının ekmeğini engellemiş olurum, belki biriyle anlaşır vs.
kızlar, daha doğrusu kızı olanlar;
bebeğinize elbise giydiriyorsunuzdur. altına bi kalın çorap ve varsa bodysi ya da gömleğiyle. ama kucaga alınca dekolte veriyorlar alttan, ve eşim giydirme kıza şu minileri diyor. nasıl çözüm bulucam şaşırdım. gezmeye de evdeki tulumları çok giydirmek istemiyorum, arada oluyor tabi de yerine göre, siz giydirince nasıl önlem alıyorsunuz?
kızıma ne oldu yaaaa.
doğduğundan beri hiç böyle yapmamıştı.gece her 10 dk bir ağlayarak uyandı.gündüzde hiç uyumamıştı.neden böyle oldu acaba?
korkuyor gibi mi ağlıyor canım? bu dönem pek yalnız kalmak istemiyorlar, istersen yattıgı yerde loş bi ışık olsun yanında en azından korkmaz belki ilk etapta.
Allah vermesin onun dışında bi huzursuzluğu var mı? kakası, emmesi gazı nasıl?
odamızda gece lambası var canım.gazını rahat çıkarıyor ama kakasını 2 günde bir yapıyor ama karnı rahat duruyor.anlamadım gitti.
aklıma idrar yolu enf geldi.ama nasıl anlayacagız ki.
en iyisi birkaç gün takip etmek devam ederse doktora götürmek.
kızlar bişey sorucam ben de Allah izin verirse ocak annesi olucam.
sit sağma makinesi hakkında kafam karıştı. lansinoh mu medela mı alıcam bilemedim. kullananınız ya da öneriniz var mı?
Kızlar sızlerınde benım bebıslerımın gıbı ellerı soguk oluyormu neden acaba dr gıdecek oln varsa sorabılırmı usuyorlarmı acepa
kızlar herkesın bebegı televızyon ızlıyor mu??? benım bebegım dogdugundan berı hıc bakmadı. gozu yukseklerde tavan lambasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?