2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada önemli bi sorum var

verem aşısı ne durumda bebeklerinizin? benimkinin iltihaplanmış dün duşta farkettim, o patlıcak kendiliğinden sonra yara olup kurucak di mi?

Benim de boyum 1.59 51 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 48 kiloyum. Bebeğim 36. Haftaya kadar çok güzel kilo almıştı tam ortlamaydı boyu kilosu, ama bende gebelik şekeri vardı bayağı sıkı diyet yaptım bu bedenle mi bilmiyorum son haftalarda kilo almadı 2645 gr ve 47 cm doğdu. Bense doğuma 56 kilo gittim. Küçük doğanlar hızlı gelişiyor. 3. Ayda 6500 gr ve 60 cm oldu. 3. Ay ortalaması kızlarda 5800. Doktor çok kilo almış maşallah dedi, hatta ailede obez var mı diye sordu:)) seninkî de inşallah sağlıkla gelişir, hiç kafana takma. Beslenmene dikkat et. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak:))

ellerı agzında oluyır ama cok degıl ayakkaları bakmak hıc aklıma gelmedı uyansınlarda bakayım

kızlar herkesın bebegı televızyon ızlıyor mu??? benım bebegım dogdugundan berı hıc bakmadı. gozu yukseklerde tavan lambasında

oooo bızımkı ne ızlemek konusuyo valla gecen gun bı dınledım tv bakıp eguu ... Hımmm... Nenennnn dıyo sok oldum

cnm, bızde 3 ay 10 gunluk knr vardı 5440 olmuslar boyda 61cm ıdusukmu oranlar ne

İki çorap giydiriyorum:))

cnm, bızde 3 ay 10 gunluk knr vardı 5440 olmuslar boyda 61cm ıdusukmu oranlar ne

Sağlıkları yerindeyse, boyları da maşallah iyi, kilo çok da önemli değil canım bence. Benimki biraz tombik oldu galiba. Geçi burda 3. ayda 7, 7200 olanlar bile var... Önemli olan gelişimlerinin, sağlıklarının yerinde olması.

bu arada önemli bi sorum var

verem aşısı ne durumda bebeklerinizin? benimkinin iltihaplanmış dün duşta farkettim, o patlıcak kendiliğinden sonra yara olup kurucak di mi?

oğlumdan biliyorum önce yara oluyor sonra kuruyor ama bu süreç çok uzun sürüyor bizimki 7 ay sonunda aşı izi oluşmuştu.
ama her bebekte aynımıdır bilmem

elbette saglıklı olsunlarda ama bırazcıkta tombık olsalar ele avuca daha cok glırler yanl...ehhh masallah

Dogalgazları actınızmı kızlar bu arada evın ıcınde nasıl gıydırıyorsunuz kısın kac gunde bı yıkycaz bebıslerımızı

İşe başlayan çok az arkadaş var ama ben yine de sorayım ; bakıcı fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı? Bir de çalışma şartları,saatlerini falan ne şekilde konuşuyosunuz?
Ben ocak ayında başlayacağım yavaştan araştırmaya başladım. Bir aracı şirkete sordum yatılı 1500 gündüz 1000 civarı dedi. Bazıları yemek ve ayrıntılı olmayan genel temizlik de yapıyormuş.

İşe başlayan çok az arkadaş var ama ben yine de sorayım ; bakıcı fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı? Bir de çalışma şartları,saatlerini falan ne şekilde konuşuyosunuz?
Ben ocak ayında başlayacağım yavaştan araştırmaya başladım. Bir aracı şirkete sordum yatılı 1500 gündüz 1000 civarı dedi. Bazıları yemek ve ayrıntılı olmayan genel temizlik de yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…