Ağustos 2012 anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepinize yavrularınızla beraber mutlu bır omur dılıyorum..
Aminnn....
ayaklarıda soguk oluyor mu??? belkı usuyordur dıcem.ben bebegımın ellerını takıp edıyorum bu ara cok sık agzına sokuyor ondan soguk oluyor. sen ayaklarınada bak soguksa usuyordur degılse ellerını takıp et belkı agzına sokuyordur
kızlar herkesın bebegı televızyon ızlıyor mu??? benım bebegım dogdugundan berı hıc bakmadı. gozu yukseklerde tavan lambasında
Benim de boyum 1.59 51 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 48 kiloyum. Bebeğim 36. Haftaya kadar çok güzel kilo almıştı tam ortlamaydı boyu kilosu, ama bende gebelik şekeri vardı bayağı sıkı diyet yaptım bu bedenle mi bilmiyorum son haftalarda kilo almadı 2645 gr ve 47 cm doğdu. Bense doğuma 56 kilo gittim. Küçük doğanlar hızlı gelişiyor. 3. Ayda 6500 gr ve 60 cm oldu. 3. Ay ortalaması kızlarda 5800. Doktor çok kilo almış maşallah dedi, hatta ailede obez var mı diye sordu:)) seninkî de inşallah sağlıkla gelişir, hiç kafana takma. Beslenmene dikkat et. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak:))
kızlar, daha doğrusu kızı olanlar;
bebeğinize elbise giydiriyorsunuzdur. altına bi kalın çorap ve varsa bodysi ya da gömleğiyle. ama kucaga alınca dekolte veriyorlar alttan, ve eşim giydirme kıza şu minileri diyor. nasıl çözüm bulucam şaşırdım. gezmeye de evdeki tulumları çok giydirmek istemiyorum, arada oluyor tabi de yerine göre, siz giydirince nasıl önlem alıyorsunuz?
bu arada önemli bi sorum var
verem aşısı ne durumda bebeklerinizin? benimkinin iltihaplanmış dün duşta farkettim, o patlıcak kendiliğinden sonra yara olup kurucak di mi?
cnm, bızde 3 ay 10 gunluk knr vardı 5440 olmuslar boyda 61cm ıdusukmu oranlar ne
rota aşısı yaptıran varmı??
bız olduk ana sankı oluşumun dengesı şaştı .. ayrıca gunde 1 kez kaka yapmaya başladı..
verem aşısı ne durumda bebeklerinizin? benimkinin iltihaplanmış dün duşta farkettim, o patlıcak kendiliğinden sonra yara olup kurucak di mi?
ben avent elektrikli kullanıyorum memnunum.
Benim de boyum 1.59 51 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 48 kiloyum. Bebeğim 36. Haftaya kadar çok güzel kilo almıştı tam ortlamaydı boyu kilosu, ama bende gebelik şekeri vardı bayağı sıkı diyet yaptım bu bedenle mi bilmiyorum son haftalarda kilo almadı 2645 gr ve 47 cm doğdu. Bense doğuma 56 kilo gittim. Küçük doğanlar hızlı gelişiyor. 3. Ayda 6500 gr ve 60 cm oldu. 3. Ay ortalaması kızlarda 5800. Doktor çok kilo almış maşallah dedi, hatta ailede obez var mı diye sordu:)) seninkî de inşallah sağlıkla gelişir, hiç kafana takma. Beslenmene dikkat et. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak:))
Sağlıkları yerindeyse, boyları da maşallah iyi, kilo çok da önemli değil canım bence. Benimki biraz tombik oldu galiba. Geçi burda 3. ayda 7, 7200 olanlar bile var... Önemli olan gelişimlerinin, sağlıklarının yerinde olması.
geçmişi okurken takıldım..
bıberon ucnu orta akışlı yapan varmı ?? yok il aldıgınız gıbı devam ediyorsunuz??
Dogalgazları actınızmı kızlar bu arada evın ıcınde nasıl gıydırıyorsunuz kısın kac gunde bı yıkycaz bebıslerımızı
Ben ocak ayında başlayacağım yavaştan araştırmaya başladım. Bir aracı şirkete sordum yatılı 1500 gündüz 1000 civarı dedi. Bazıları yemek ve ayrıntılı olmayan genel temizlik de yapıyormuş.İşe başlayan çok az arkadaş var ama ben yine de sorayım ; bakıcı fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı? Bir de çalışma şartları,saatlerini falan ne şekilde konuşuyosunuz?
Dogalgazları actınızmı kızlar bu arada evın ıcınde nasıl gıydırıyorsunuz kısın kac gunde bı yıkycaz bebıslerımızı
Ben ocak ayında başlayacağım yavaştan araştırmaya başladım. Bir aracı şirkete sordum yatılı 1500 gündüz 1000 civarı dedi. Bazıları yemek ve ayrıntılı olmayan genel temizlik de yapıyormuş.İşe başlayan çok az arkadaş var ama ben yine de sorayım ; bakıcı fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı? Bir de çalışma şartları,saatlerini falan ne şekilde konuşuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?