Ben actim ya 25 derece diyolar ama bana bile soguk geliyo 27 28 fln oluyo ustunede uzunkollu ve bi pantalon giydiriyorum
bızım ev gunes gordudu ıcın soguk olmuyor daha dun 17 derece dıyorlardı bugun yarın bende acarım bende penye sıfır kol cıtcıtlı badı uzerı uzun kollu badı ve pıjsama takımı az mı kı
Bebeklerimizin motor gelisimi nasil benimkisi eline gore olan oyuncaklari tutup sallayabiliyor uzun mesafeyede daha net bakiyor artik sirtustu yatarken ellerinden tuttugumuzda kalkabiliyor yuzustu kafasini kaldirabiliyor biraz sesli gulmeye basladi ama henuz kahkaha atamiyor
Bebeklerimizin motor gelisimi nasil benimkisi eline gore olan oyuncaklari tutup sallayabiliyor uzun mesafeyede daha net bakiyor artik sirtustu yatarken ellerinden tuttugumuzda kalkabiliyor yuzustu kafasini kaldirabiliyor biraz sesli gulmeye basladi ama henuz kahkaha atamiyor
canım ne kadarlık bebeğin?bizimkide 3 ayı 3 gün geçti ama eline oyuncak filan almıyor,elimi kavrıyor avucuna koyduğumda ama oyuncak filan tutturamıyorum,diğer dediklerinin aynısı bizdede var, hatta hep ellerinden tutup kaldıralım otursun istiyor:)çok neşeliyse ve boynundan öpersek kahkaha atıyor.
bu arada kızlar, hipp mamanın sayfasından üye olmuştum.bugün numune göndermişler.2tane rezene çayı, iki tane emziren anneler için çay, bir tanede hipp1 numara bebek maması 350-400grlıklar varya ondan.şaşırdım numune mama yerine kocaman kullanmalık göndermişler.kısmamış adamlar:)bol bol göndermişler:)bir bakın isterseniz siteye
canım ne kadarlık bebeğin?bizimkide 3 ayı 3 gün geçti ama eline oyuncak filan almıyor,elimi kavrıyor avucuna koyduğumda ama oyuncak filan tutturamıyorum,diğer dediklerinin aynısı bizdede var, hatta hep ellerinden tutup kaldıralım otursun istiyor:)çok neşeliyse ve boynundan öpersek kahkaha atıyor.
bu arada kızlar, hipp mamanın sayfasından üye olmuştum.bugün numune göndermişler.2tane rezene çayı, iki tane emziren anneler için çay, bir tanede hipp1 numara bebek maması 350-400grlıklar varya ondan.şaşırdım numune mama yerine kocaman kullanmalık göndermişler.kısmamış adamlar:)bol bol göndermişler:)bir bakın isterseniz siteye
benimde şu ana kadar denemediğim bebek bezi kalmadı prima yeni bebek ürününü beğenmişt,im ama o da 2 numarada bitiyo aktif bebek alıyım bende o zaman dediğin gibi daha ekonomik oluyo ben care in 54 lüsünü 25 e alıyorum aktif bebeğin 100 lüsü 35tl baya ekonomik oluyoo
kızlar aynı sitede e-bbk 3 adet premium care + 3 adet ıslak mendil 73 tl diyor. mediller zaten indirimde 7 tıl civarı oluyor, 65 tl de çok ii bence 162 tane bez var.
bir de size sorayım ya hangi emziği kullanıyorsunuz. bende nuk un kauçuk emziği var, seviyo baya. alıştıysa değiştirmeyin diyolar, ama bilemedim geçenki yorumları okuyunca, zararlı diyorlardı. bpa sızmış gerçi, ve kauçuk olduu için yumuşak da ama bilemedim. silikon emzikler de sert oluyolar
Avent ortodontik kullanıyoruz sadece uykusu varsa alıyor emziği ve uykuya geçiyor.. Muffindi sanırım öneren sayesinde rahatladık bizde.. Kendisi tam ortodontik kullanıyordu oda damakli oluyor bebis çıkarmıyor hemen ağzından.. Tavsiye ederim biz nuk ve bebedor damaklida kullandık onları sevmedi avent mükemmel...
eldivenlerini 1 aylıkken çıkardım. ama bilmiyorum sorun yoktur inşallaheldıvenlerını ne zaman cıkardın? ben ellerı usuyor dıye 2. ayda cıkardım bıraz gec kaldım ondan mı acab dıye dusunuyorum. ellerını daha gec tanıdı herlde dıyorum
Canim bende üye olmuştum fakat nerden talep ediyoruz numuneyi bulamadım bir türlü...
canım hippin sayfasında iletişim formu var.üyelik bilgilerinle giriş yapıyosun açılan sayfadan iletişim formları var.ordan numune ürün siparişini işaretle formu doldur tamamdır
yok canım almadılar.depend ne onada bakayım.bu biraz şey gibi oldu nerde beleş oraya yerleş:)Tamamdir canim tsk ederim bu arada kargo ücreti aldilarmi??? Depend ücretsiz yollamıştı numunesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?