2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben actim ya 25 derece diyolar ama bana bile soguk geliyo 27 28 fln oluyo ustunede uzunkollu ve bi pantalon giydiriyorum

bızım ev gunes gordudu ıcın soguk olmuyor daha dun 17 derece dıyorlardı bugun yarın bende acarım bende penye sıfır kol cıtcıtlı badı uzerı uzun kollu badı ve pıjsama takımı az mı kı

bende 10 gundur yakıorum dogalgazı ozellıklerı gecelerı soguk oluyor. gece emmeye kalktıgımızda usuruz dıye yakmaya basladım. ev sogumasın dıyede tam gun ynıyor.

BCG (verem) aşısından sonra ne zaman iz oluşur?

BCG sonrası genellikle 6-8 hafta içinde aşı yerinde iz oluşur. Bazen bu süre 3-6 ayı da bulabilir. Ancak, iz oluşmasa da vücudun bağışıklık sistemi aşıya yanıt vermiş olabilir. Bu durumda, aşının etkisi ppd denilen cilt testi ile kontrol edilir.

miş

bilgilerimize

aşı yaptıralı dun 1 ay oldu kolunda kucuk bır ız var sadece
sinek ısırıgı gıbı
ıntıhaplanma falan yok

aşı yaptıralı dun 1 ay oldu kolunda kucuk bır ız var sadece
sinek ısırıgı gıbı
ıntıhaplanma falan yok

bızım ev gunes gordudu ıcın soguk olmuyor daha dun 17 derece dıyorlardı bugun yarın bende acarım bende penye sıfır kol cıtcıtlı badı uzerı uzun kollu badı ve pıjsama takımı az mı kı

Benimki bastan beeri sicaga alisti o yuzden korkuyorum biraz serin oldugunda kakasi yesile donuyo ztn ordanda anlayabilirsin

Bebeklerimizin motor gelisimi nasil benimkisi eline gore olan oyuncaklari tutup sallayabiliyor uzun mesafeyede daha net bakiyor artik sirtustu yatarken ellerinden tuttugumuzda kalkabiliyor yuzustu kafasini kaldirabiliyor biraz sesli gulmeye basladi ama henuz kahkaha atamiyor

benım bebegım hala elınde oyuncak tutamıyor ama dıger soyledıklerının hepsını yapıyor. bebegın agustosun kacında dogdu aydur???

canım ne kadarlık bebeğin?bizimkide 3 ayı 3 gün geçti ama eline oyuncak filan almıyor,elimi kavrıyor avucuna koyduğumda ama oyuncak filan tutturamıyorum,diğer dediklerinin aynısı bizdede var, hatta hep ellerinden tutup kaldıralım otursun istiyor:)çok neşeliyse ve boynundan öpersek kahkaha atıyor.
bu arada kızlar, hipp mamanın sayfasından üye olmuştum.bugün numune göndermişler.2tane rezene çayı, iki tane emziren anneler için çay, bir tanede hipp1 numara bebek maması 350-400grlıklar varya ondan.şaşırdım numune mama yerine kocaman kullanmalık göndermişler.kısmamış adamlar:)bol bol göndermişler:)bir bakın isterseniz siteye

benim kızım 16 ağustos doğumlu ama oyuncak tutamıyor henüz...

eldıvenlerını ne zaman cıkardın? ben ellerı usuyor dıye 2. ayda cıkardım bıraz gec kaldım ondan mı acab dıye dusunuyorum. ellerını daha gec tanıdı herlde dıyorum

Canim bende üye olmuştum fakat nerden talep ediyoruz numuneyi bulamadım bir türlü...

Oğluş la biz yarın sabah Dolmabahçe ye Ata mızı ziyarete gidiceğiz ,İnşallah ...

yemek yiyelim sonra geçmişe bakıp geliceğimzz ..

kızlar gross marketlerde çok uygun fiyatı.premium care 20 tl 54 lü.ben hep ordan alıyorum

ben avernt gelişmiş ortodontik ve avent ortodontik ve nuk damaklı kullanıyorum.nuku tutamıyor ağzında ağır geliyor.aventi sevdi valla.hatta bazen laktozsuz mama içmek istemiyor önce memeyi verip çekiyorum biberonu sokunca emiyor safım :))

bizimki de gelişmiş ortodontiki sevmiyor bu aralar normaal ortodontik olanları emiyor bağımlı gibi.

eldıvenlerını ne zaman cıkardın? ben ellerı usuyor dıye 2. ayda cıkardım bıraz gec kaldım ondan mı acab dıye dusunuyorum. ellerını daha gec tanıdı herlde dıyorum
eldivenlerini 1 aylıkken çıkardım. ama bilmiyorum sorun yoktur inşallah

Canim bende üye olmuştum fakat nerden talep ediyoruz numuneyi bulamadım bir türlü...

canım hippin sayfasında iletişim formu var.üyelik bilgilerinle giriş yapıyosun açılan sayfadan iletişim formları var.ordan numune ürün siparişini işaretle formu doldur tamamdır

canım hippin sayfasında iletişim formu var.üyelik bilgilerinle giriş yapıyosun açılan sayfadan iletişim formları var.ordan numune ürün siparişini işaretle formu doldur tamamdır

Tamamdir canim tsk ederim bu arada kargo ücreti aldilarmi??? Depend ücretsiz yollamıştı numunesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…