- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
neden
benimkide bir mememi emiyor diğerine dil çıakrtıyor
Kızlar bebegım memeyı bırakmasın dıye bı formul daha denedım kucagıma aldım tel.muzık sesı actım pıs pısss pooposuna severek tutturdum tabıı arada .cıglık atıyo bu seferde once bıberon ucunu agzına vrdım nasıl cekıyo bos bıs hemen mememı bı bıberon bı meme valla baya bı emdı 5 dk yalan arada dudagını buzdu baska formulklerde nenıycem
hamilelik sürecinde yapılan tetanoz aşısının 3.dozunu uyguluyorlar, sen hamile iken olmuşmuydun ?
Cnm bende dusundum ama alırmı kı dıger bebegım cok sukur emıyo bu kızım cok cadı gonlunu yaomak zor oluyo gogus ucu olarakmı satılıyor nasıl bısey o
senın tokanı sevsınler allahımmm...erkek annelerııııııııııııııııı koşun topık costu bır sürü fıstık gelmiş biz bayıldık oğlusla
Eki Görüntüle 554557 Eki Görüntüle 554565 bu da benim kızım
allah nazarlardan saklasın maasallah bebişler tombık tombık allah saglık sıhhat versın hepsıne
Allah korusun hayatım yaa Allah ım yazdıysa bozsun çıldırcam vallahi
günaydın hayırlı cumalar bu arada
çok cins bir oğlum var
neden
benimkide bir mememi emiyor diğerine dil çıakrtıyor
kızlar elektrikli pompa tavsiyelerinizi bekliyorummm
sütüm iyice azalmak üzere
bu da benim kızım
Canim benim minnos kuvozden çıktığında cok gucsuzdu ve cok uzun uyuyordu 18 gun kuvozde bir ayda evde baktık bu cocuk kilo almıyor ve emememiyor mememi diliyle somuruyor ilk fışkıran sutu içip yoruluyor tabi benim sut o zaman selaleydi sipa emmedikce sut azaldı gitti iste sonra nette arastirirken gördüm gogus ucunu avent aldım denedim ve emdi onu gogus ucu yumuşak olunca damagiyla kistiramamis yavrum megersem..Cnm bende dusundum ama alırmı kı dıger bebegım cok sukur emıyo bu kızım cok cadı gonlunu yaomak zor oluyo gogus ucu olarakmı satılıyor nasıl bısey o
bu çok fena olcak sarışın bomba
sallıyorum uyumuyor emziyorum emmiyor ne istyor
benimki de bu sıra öylegün içinde çok az emiyor artık eskiden memeden alamazdım şimde en fazla iki üç dakika tamam bi geceleri güzel emiyor artık üzülüyorum zayıflayacak diye hep eller ağzında sanırım diş çıkaracak bizimki
bizim geceleride uyanmıyor akşam işte 3 kez felna emiyor uyuyor 12 gibi sabah 7 sonra 10 sonra ne zaman allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?