2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neden

benimkide bir mememi emiyor diğerine dil çıakrtıyor

valla daha şimdiden saymakla bitmez cinslikleri

canım okuyunca dedim acaba şu göğüs uçlarından kullansan faydası olur mu, biberon ucunu aldığına göre belki sütünü de böyle alır:26:
Jane,BeSafe,Chicco,Avent,Kraft,Maxi Cosi,Nattou,Funnababy,Bremed,Silver Cross,Kanz,Cybex,Pierre Cardin,Kiddy,Tomy,Babybjrn,Casaul,Casual,Graco,Peg Perego,Britax Rmer,Sunshine Kids,Summer,Nattou,Kaufman,Babybjrn,Funnababy,Wallaboo,Bugaboo,Fisher Price

hamilelik sürecinde yapılan tetanoz aşısının 3.dozunu uyguluyorlar, sen hamile iken olmuşmuydun ?

abla merhaba yazdıgının mesajı aldım teşekkür ederim ilginden dolayı bebek dogum da beyin kanaması geçirdi birde okjisensiz kalmış özelden yazamadıgım için tam detaylı yazamıyorum Serebral palsi tanısı konuldu ankaradan yazıyorum yeniden teşekkür ederim abla

Cnm bende dusundum ama alırmı kı dıger bebegım cok sukur emıyo bu kızım cok cadı gonlunu yaomak zor oluyo gogus ucu olarakmı satılıyor nasıl bısey o

Cnm bende dusundum ama alırmı kı dıger bebegım cok sukur emıyo bu kızım cok cadı gonlunu yaomak zor oluyo gogus ucu olarakmı satılıyor nasıl bısey o

evet canım göğüs ucu, genelde göğüs ucu olmayanlar yada yara olduğu için emziremeyenler kullanıyor ama sen biberon ucunu alıyor diyince acaba dedim onunla memeni alması daha mı kolay olur

senın tokanı sevsınler allahımmm...erkek annelerııııııııııııııııı koşun topık costu bır sürü fıstık gelmiş biz bayıldık oğlusla

oyyy masallha bencede koyma bılgısayarına ısteyken ınsan patron mus amır mıs mudurmus dınlemez bu kuzuyu sevmek ıcın bırakır ısı mısı

kiyamam yaaa
Allah korusun hayatım yaa Allah ım yazdıysa bozsun çıldırcam vallahi

günaydın hayırlı cumalar bu arada

hayirdir tatlim ?
çok cins bir oğlum var

oyy masallah kuzuya

tobee onu niye almiyor kii
neden

benimkide bir mememi emiyor diğerine dil çıakrtıyor

ameda lactaline personal canim dogumdan beri kullaniyorum
bana da bir arkadasim vermisti
kızlar elektrikli pompa tavsiyelerinizi bekliyorummm

sütüm iyice azalmak üzere

oy 41 kere masallah
bu da benim kızım

Canim benim minnos kuvozden çıktığında cok gucsuzdu ve cok uzun uyuyordu 18 gun kuvozde bir ayda evde baktık bu cocuk kilo almıyor ve emememiyor mememi diliyle somuruyor ilk fışkıran sutu içip yoruluyor tabi benim sut o zaman selaleydi sipa emmedikce sut azaldı gitti iste sonra nette arastirirken gördüm gogus ucunu avent aldım denedim ve emdi onu gogus ucu yumuşak olunca damagiyla kistiramamis yavrum megersem..
Annem takmadan emzir der konu komşu der takarsan seni bırakır tamamen buna alısir bak bilmem kiminki oyle olmuş ama cocuğum 3 kilo bile olmadı Dr mama başlatacak benim gogus sut üretir sığındım Allah'a her iste var bir hayır dedim bir ay onunla emzirdim ama tekrar söylüyorum benimki memeyi tutmayı bilmiyordu
Sonra BAYRAM oncesiydi silikonsuz verdim memeyi ogurdu bidaha yine aynı gece uyurken verdim aldı oyle oyle geri memeye dondü ve anladimki onca zaman kizim beni emmemiş sadece yalamış :))
Simdi uykusunda emıyor uyanikken oyun icin emmiyor silikonu kullanmak hem zor hem kolay cok isime yaradı ama sorsan tekrarmi hayır derim..
Bebegin tutuyorsa göğüsünü verme derim ben bugun ağzına emziği verdim tutunca aldım kucağıma pis pis ederken çıkardım emziği verdim memeyi böyle böyle bes dk emzirdim yarım saate uyudu tekrar aldım yatağına koymadan yine emzirdim gecede emzirdim ac değildir yani

[video=youtube;vMLpVjb7D7o]http://www.youtube.com/watch?v=vMLpVjb7D7o[/video]

Uyu yavrum yine sabah oluyor
Uyumazsan güzel rengin soluyor
Babacığın gelmiş bize bakıyor
Uyu yavrum yine sabah oluyor Eee ee . pış pış.

Uyu yavrum yine anne sallıyor
Uyumazsan annen ağlıyorrrrr
Babacığın gelmiş dana gibi uyuyorrr
Uyu yavrum Eee ee . pış pış.:84:

bizim geceleride uyanmıyor akşam işte 3 kez felna emiyor uyuyor 12 gibi sabah 7 sonra 10 sonra ne zaman allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…