slm güzel bebişlerin anneleri.
Kızlar bebeğinize bişeyler öğretmeye çalışıyormusunuz?
Benim oğlum bana gelmek isteyince bana bakıp ağlıyor, tv accayip izliyor, etrafı iyi inceliyor, eline bişey verince tutuyor ama pek incelemiyor hemen ağzına götürüyor, benimle konuşmayı seviyor ve bişey hoşuna gittiğinde kahkahayı basıyor.
Ona bişeyler öğretmek için ne yapmalıyım acaba?
Ben ikisini karsima alip surekli konusuyorum. Kukla aldim kucuk capli tiyatro yapiyorum.birde odaya renkli oyucaklar astim onlara gecit toreni yapiyorum tek tek.cok hoslarina gidiyor ama ikiz olunca vakit yetmiyor
Oğlumun dönencesi dikkatini çekiyor bir süre oyalanıyor ama ondanda sıkılıyor.
Oğlumda hipotroid çıktı ve zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilacını düzenli kullanıyoruz ama yinede tedirgin oluyorum.
Diğer bebeklerin ne yaptığını araştırıyorum sürekli, nette gezindiğimde eliyle bişeyler tutup oynayabileceğini ve sesin geldiği yöne bakabileceği yazıyor. Oğlum tutuyor ama bilinçli değil, hemen ağzına götürüyor, sesimizi aldığını hissettiriyor hareketleriyle ama dönüp bakmıyor :26:
Oğlumda hipotroid çıktı ve zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilacını düzenli kullanıyoruz ama yinede tedirgin oluyorum.
Diğer bebeklerin ne yaptığını araştırıyorum sürekli, nette gezindiğimde eliyle bişeyler tutup oynayabileceğini ve sesin geldiği yöne bakabileceği yazıyor. Oğlum tutuyor ama bilinçli değil, hemen ağzına götürüyor, sesimizi aldığını hissettiriyor hareketleriyle ama dönüp bakmıyor :26:
masallah ıns sagdıkca cogalır zaten 6.ayda ek gıdaya baslıycan kac saatte bı sagıyorsun ve ne kadar cıkıyo ben az once sagdım 4 saat oldu 40cc cıktı malesef tadımlık oldu bu arada makınan ne fıatları ne kadar ben pompayla sagıyorum zor oluyor
Kuzum uykudan uyandı ve iki göğsümüde emdi allahım mucize buuuu inşallah devam eder
senin kız büyüsün karar verdim istemeye gelicem ,bu hızla giderse annnesi ona 2 yaşında mantı açtırırı bende pek marifetli gelin sahibi olurum
kızlar prima kullanıyordum pahalı geliyor diye canbebeye geçtim iğrenç hep dşına çıakrttı
iğrenç kokutuyor geri primaya döndüm beyaz paket içinde 46 var ama napcam bilmiyorum
molfix nasıl acaba yada primanın diğer yeşil paketleri bilen varmı :44:
haha gel canım annesi kayserli tam buldun mantıcıyı
sizin oğlanıda göreydik iyiydi
ya 3 4 gün durduruk şimdi kız yatmıyor hep böyle durmak istiyor
kızlar prima kullanıyordum pahalı geliyor diye canbebeye geçtim iğrenç hep dşına çıakrttı
iğrenç kokutuyor geri primaya döndüm beyaz paket içinde 46 var ama napcam bilmiyorum
koydum ben foto ama bizim oğlan bebek gibi duruyor :)) ama şimdi gerideki sayfalarda link ini bulamadım(
ilk paketten sonra hep prima aktif kullandım ben , bi sorunumuz olmadı şimdilik , mofix i iyi diye duydum ama hiç denemedim , sen denersen bizi de bilgilendir
Ben ilk önce prima premium care kullandım. 2 nodan sonrakilerde taşma yaptı. Sonra prima aktif bebeğe geçtim o da aynı kaka yapınca taşıyor. Sonra canbebe confırtdrya geçtim. Koku vs. hissetmedim. Çişi de hiç sızdırmadı. Ama kaka hala aynı, taşıyor. Her kaka yaptığında tüm kıyafetleri değiştiriyorum
Bu bezlerde mi sorun var, benmi yanlış bağlıyorum, kızım mı çok kaka yapıyor anlamadım gitti. Sizde de kaka taşma sorunu var mı? Bu arada kızım 7 kilo, 4-9 kilo için olan 3 no kullanıyorum. Huggies'e iyi diyorlar, bir de onu denerim belki. Onu kullanan var mı?
o zaman albüme ekleyen arkadaşlar söylesinler de arkadaşlık talebi yollayalım kendilerinee
ama biz küstük, kimse maşallah dememiş tostosumla annesine
ayy çok sevindik, ben de diyordum niye kızımın kısmeti çıkmıyor, 4. aya girdi hala isteyeni yokanası 29 yaşında evlendi, kızım da geç kalmasın, geç doğurmasın
yaaa şaka bi yana bazen kızımla konuşurken diyorum ki canım kızım sen benim karnımda büyüdün, senin de kızın olacak bak burada büyüyecek diyerek göbüşünü öpüyorum, deli miyim neyim
hadi ama fotolarrrrr
yok yokkkkkkkkkkk 2012 bebeklerı tescıllı guzel ben bunu anladım sonunda
hepsıne masalllahhhhhh allah nazarlardan korusun
Kuzum uykudan uyandı ve iki göğsümüde emdi allahım mucize buuuu inşallah devam eder
Kızlar meme emmeyen kızımın uykusu geldı bennde hemen tutturdum gogsumu ne guzel emıyo yaa uyuyo hatta cok sukur gun ıcınde napcak bakalım
Bence molfix primadan daha iyi bizde iz yapmadi ama primaya gore biraz kaba .tercih meselesi bebek nasil rahatsa. Biz hafif oldugundan primada karar kildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?