2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cipskolam sende mi tek bakiyorsun. Bende tek bakiyorum bazen bogulacak gibi oluyorum. Esimin isten gelmesini bekliyorum hergun sagolsun bakiyor baya.yardim edecek kimsede yok. Bakici tutsak birsuru para. İsi biraktim ikizler de ayrica masraf istiyor. Allah yardimcimiz olsun

Ben ikisini karsima alip surekli konusuyorum. Kukla aldim kucuk capli tiyatro yapiyorum.birde odaya renkli oyucaklar astim onlara gecit toreni yapiyorum tek tek.cok hoslarina gidiyor ama ikiz olunca vakit yetmiyor

Ben ikisini karsima alip surekli konusuyorum. Kukla aldim kucuk capli tiyatro yapiyorum.birde odaya renkli oyucaklar astim onlara gecit toreni yapiyorum tek tek.cok hoslarina gidiyor ama ikiz olunca vakit yetmiyor

Oğlumun dönencesi dikkatini çekiyor bir süre oyalanıyor ama ondanda sıkılıyor.
Oğlumda hipotroid çıktı ve zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilacını düzenli kullanıyoruz ama yinede tedirgin oluyorum.
Diğer bebeklerin ne yaptığını araştırıyorum sürekli, nette gezindiğimde eliyle bişeyler tutup oynayabileceğini ve sesin geldiği yöne bakabileceği yazıyor. Oğlum tutuyor ama bilinçli değil, hemen ağzına götürüyor, sesimizi aldığını hissettiriyor hareketleriyle ama dönüp bakmıyor :26:

canım benim nasıl anladınız çok geçmiş olsun aynen ne bulursa agıza öpmeye gelmiyor heman yalıyor suratımızı badisini eteginden tutmuş hepsini agzına doldurmuş bir baktım yalıyor ıslanmış mamayı bırakıp önlügünü yemeye geçiyor çekicegimiz var tl konuşuyodum bugün kucagımda arkası dönük dönüp dönüp bana bakıyor onunla konuşuyorum sanıyor tv izlemeye bayılıyo oyuncagını astım beşiginin yanına ona uzanıp oynuyor konuşuyor onunla kahkaha cıglık eliyle artık herşeyi tutuyor kavrayabiliyor özellikle saçlarımı zor alıyorruz elinden evi dolanıyoruz tek tek bakıyoruz inceliyoruz şaşkın şaşkın bakıyor büyüdükçe tatlı olmaya başladılar

Son düzenleme:

Endise etmene gerek yok bence.zaten ilac ta aliyomus.benimkilerde tutuyor tuttugunu azina goturuyor.daha cok bilincli degil . Biri sesimize donuyor guluyor digeri sallamiyor. Biri agu gugu yapiyor biri sadece ciglik atiyor her bebek ayni zamanda ayni seyleri yapmayabilir icin rahat olsun

inşallah çoğalır canım.. benim değişiyor bazen 80 cc bazen 90 cc nebileyim değişiyor ama şimdilik çıkan yetiyor sanırım umarım bir müddet daha idare edebiliirim böyle...

Kuzum uykudan uyandı ve iki göğsümüde emdi allahım mucize buuuu inşallah devam eder

canım benim ilk oğlum 31 haftalık doğdu.1 ay küvezde kaldı.çıktı bi 3 ay hiç memeyi ağzına sğrmedi ateşe değmiş gibi ağladı.gece gündüz 2 saatte bir sağıp vermekten anam ağladı.bıgün sağ sağ süt gelmemeye başladı.moral sıfır mama aldırdım bebeği anneme verip yattım veeee sabah kuzum memeye yapıştı.4 ay biberon alan çock öğürmeye başladı inşallah sizinki de öyle olurr

kızlar benim minik kuzum dönmeye başladı...dün abisinin yatağına yatırmıştım,içeri gittim onu bırakıp, bi geldim ki dönmüş!ama hala eline bişeyleri almıyor,alsada bilinçli değil,zaten hemen bırakıyo...büyüyorlar ya, zaman çok hızlı akıyor.

benim minik kuzum mete..

Eklentiler

• $311226_430536910342863_1042217015_n.webp
    20 KB · Görüntüleme: 34

Eki Görüntüle 555365

kızı tay tay duruyor canım kızımmmmmmmm

yürütseydin bari , kızbu ne hal , zavallı cimcime doktor hışmına uğradı

geçmiş olsun öncelikle ama ne güzel ilacı var , bir sorunda çıkmaz ileride inşallah ,valla bebişler sanırım genelde aynı, pek tınlamıyorlar, canları isterse bakıyorlar öyle sesin geldiği yere ,

senin kız büyüsün karar verdim istemeye gelicem , bu hızla giderse annnesi ona 2 yaşında mantı açtırırı bende pek marifetli gelin sahibi olurum

haha gel canım annesi kayserli tam buldun mantıcıyı

sizin oğlanıda göreydik iyiydi

ya 3 4 gün durduruk şimdi kız yatmıyor hep böyle durmak istiyor

kızlar prima kullanıyordum pahalı geliyor diye canbebeye geçtim iğrenç hep dşına çıakrttı

iğrenç kokutuyor geri primaya döndüm beyaz paket içinde 46 var ama napcam bilmiyorum

molfix nasıl acaba yada primanın diğer yeşil paketleri bilen varmı :44:

Bence molfix primadan daha iyi bizde iz yapmadi ama primaya gore biraz kaba .tercih meselesi bebek nasil rahatsa. Biz hafif oldugundan primada karar kildik

Eki Görüntüle 555365

kızı tay tay duruyor canım kızımmmmmmmm

haha gel canım annesi kayserli tam buldun mantıcıyı

sizin oğlanıda göreydik iyiydi

ya 3 4 gün durduruk şimdi kız yatmıyor hep böyle durmak istiyor

koydum ben foto ama bizim oğlan bebek gibi duruyor :)) ama şimdi gerideki sayfalarda link ini bulamadım (

ilk paketten sonra hep prima aktif kullandım ben , bi sorunumuz olmadı şimdilik , mofix i iyi diye duydum ama hiç denemedim , sen denersen bizi de bilgilendir

Ben ilk önce prima premium care kullandım. 2 nodan sonrakilerde taşma yaptı. Sonra prima aktif bebeğe geçtim o da aynı kaka yapınca taşıyor. Sonra canbebe confırtdrya geçtim. Koku vs. hissetmedim. Çişi de hiç sızdırmadı. Ama kaka hala aynı, taşıyor. Her kaka yaptığında tüm kıyafetleri değiştiriyorum
Bu bezlerde mi sorun var, benmi yanlış bağlıyorum, kızım mı çok kaka yapıyor anlamadım gitti. Sizde de kaka taşma sorunu var mı? Bu arada kızım 7 kilo, 4-9 kilo için olan 3 no kullanıyorum. Huggies'e iyi diyorlar, bir de onu denerim belki. Onu kullanan var mı?

tamm canımmm

aynen bende hep çamaşrı yıkayacaıma bezi değiştirrm dedim. benimkide 7 300 felan ben 4 no kullanıyorum

hugges doğduğunda kullandım sevmedim çok pamuk

bis şehir dışındayıs teyseler, abimi doktora getircez diye ank geldiki o da toparladı, vaz geçtik :) annem bütün bebekleri teeek tek koklayın diyo

o zaman albüme ekleyen arkadaşlar söylesinler de arkadaşlık talebi yollayalım kendilerinee

aaaaa, herkes ben yokken fotoları doldurmuuuuşşşşşşşş. yerim ben onları, bebişler çok güselll, ama ne yalan söliim anaları da güsel. ben 46 beden fotomu koymak isterdim, ama herkes kk da forumlara girdiimi biliyo, bi de bazen ona buna atıp tutuyorum :), o yüzden diyorum ki topiğe kızımın fotosunu koyarım, beraber fotomuzu da albümeeee.

ama biz küstük, kimse maşallah dememiş tostosumla annesine

maşşaalllllahhh, pek bi tatlı

aynı şeyi ben de diyorum, kızım da anne olcak, o da bebeğini emzircek, ben de anneanne olucam, o günleri bekliyorumm :)

hadi ama fotolarrrrr

yok yokkkkkkkkkkk 2012 bebeklerı tescıllı guzel ben bunu anladım sonunda

hepsıne masalllahhhhhh allah nazarlardan korusun

bi dönelim evimize hemen koyucam fotoları

Kuzum uykudan uyandı ve iki göğsümüde emdi allahım mucize buuuu inşallah devam eder

Kızlar meme emmeyen kızımın uykusu geldı bennde hemen tutturdum gogsumu ne guzel emıyo yaa uyuyo hatta cok sukur gun ıcınde napcak bakalım

çok sevindim, inşallah böyle devam eder

Bence molfix primadan daha iyi bizde iz yapmadi ama primaya gore biraz kaba .tercih meselesi bebek nasil rahatsa. Biz hafif oldugundan primada karar kildik

ben hep premium care aldım, ama bi huggies gold deneyim dedim, çok sert geldi vazgeçtim. azıcık çiş yapınca bile sert oluyo. oğlumda da molfix almıştım, o da baya kalın primadan, ama daha ii hava alıyo bence. ancak bizde içindeki emici jeller çıkıyodu devamlı, totosuna yapışıyodu vazgeçmiştik primaya dönmüştük.
e- bebekten filan alsan bezleri, şimdi de 22 ye düşmüş premium care, 100 tl üzeri kargo bedava, 3 taksit yapıyolar, 5 paket bez alsan nerdeyse her ay bez alıyo gibi oluyor. hepsi burda da 4 paketi 94tl kargo bedavaymış.
kaka işi içinse bizimde bazen taşıyo, ben biraz sıkıyorum, nasılsa kenarları lastikli belini rahatsız etmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…