2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben masal okuyorum hergün..onunla sürekli konuşuyorum...bi de bebek işaret dili varmış netten araştır onun da çok faydası var ben anne baba mama gibi basit üc dört kelimeyi de sürekli işaret diliyle öğretiyorum.şarkı çok söylüyorum ona..bi de ona kadar sayıyorum aklıma geldikçe..herşeyi hafif melodili söylüyorum..öyle daha çok kavrıyolarmış.

annesi senin oğlan çokkk can yakar söyleyeyim

Her önüne gelene gülücük atıyor, aşı yaptırmak için sağlık ocağına götürmüştük hemşireler iğneyi bıraktı çocukla oynamaya başladılar nasıl keyiflendi o sırada ama sonu acı bitti maşallah kuzularımıza...

inşallah çoğalır canım.. benim değişiyor bazen 80 cc bazen 90 cc nebileyim değişiyor ama şimdilik çıkan yetiyor sanırım umarım bir müddet daha idare edebiliirim böyle...
ıns cıgalır cnm yaa senın masallah ıyı cıkıyo benım 40 50cc anca ılac nıyetıne yanı
Benimkinin biride almiyor canim ne yapacam bilmem sagipta vermek hic icime sinmiyor.gece uykuda aliyor hemen uyuyor.canim gogus ucundan memnun kalirsan banada haber verirmisin
tamam cnm haber verırım yarın alırım ıns msj yazarım sana bende ayakta kolda uyutuyorum zıllıler,,

evt tatlkım bende tek bakıyorum malesef Allah yardımcımız olsun cok yorucu uykusuz gecıyo gunler nasıl gecıyo anlamıyorum annen uzukmı cnm ben ıst ot, annem yakın degıl arada bı gelıyo aynen cnm 2 kat mama masrafı 2 kat bes parası babası yetısemıyo zillilere saglıklı olsunlarda bunada sukur edelım ne huysuz bebeler var cnm ya dımı sen nerde ot?

Benim bebeğimde 7 kilo molfix 4 numara kullanıyorum.3 numara çok küçük geliyordu.çişi bile çıkıyordu.Bence sende 4 e geçmelisin.Kaka taşma sorunu bezi sıkı bağlamamaktan kaynaklanıyo çok sıkıncada canı acır diye korkuyorum nefes alamıycakmış gibi geliyo.Bende kaka yaptığını anladığım anda fazla hareket ettirmeden hemen yatırıyorum ve altını hemen alıyorum.Biraz büyüsünler kakaları daha koyulaşıcak ve artık çıkmıycak ilk oğlumdan biliyorum.

kakalar sulu olduğu içinde çıkıyor olabilir.
Bir defasında oğlumun ensesine kadar çıkmıştı
Ben molfix kullandım ama memnun kalmadım, prima yeşil paket kullanıyorum.
Huggs denemeyi düşünüyorum

yorgunluk..yorgunluk..yorgunluk.. :)) kızlar ve ev işi çok yoruyor.. gerçi sen benden beter durumdasın sanırım..

kızlar uyudu, çayım ve ben karşındayızzz... sen nasılsın, kızçelerin nasıl ??

cnm sen ıyısın gene annen kv var ben tekım bugun canımı okudular Allahım bırı uyuyo bırı uyanıyo emzık pesıe kostum cok sukur 1 saatt uyumnusuz afıyet olsun su an uyuyolar cnm

yorgunluk..yorgunluk..yorgunluk.. :)) kızlar ve ev işi çok yoruyor.. gerçi sen benden beter durumdasın sanırım..

kızlar uyudu, çayım ve ben karşındayızzz... sen nasılsın, kızçelerin nasıl ??

cnm gunduzlerı neden gelmıyosun nete bu arada bende ıst sen hangı semttesın

öyle vallahi. biri çok huysuz, hep beni istiyor, uyumuyor, kimsede durmuyor. ben tek bakmayı düşünemiyorum bile. şimdiye kadar 1-1

,5 saati geçmemiştir tek kaldığım. Onda da biri illaki uyuyor..

aaa senın kız anneyı tanıyomu valla benımkıler masallah herkeze gıdıyo ozellıkke şevvalim gulucuk atıyo herkeze cook cılvelı cok resım koysana merka ettım kuzularını

aaa senın kız anneyı tanıyomu valla benımkıler masallah herkeze gıdıyo ozellıkke şevvalim gulucuk atıyo herkeze cook cılvelı cok resım koysana merka ettım kuzularını

resimlerini koyarın yarın öbürgün.. şimdi yatışa geçiyorum. dün geceyi ayakta geçirdik. inşallah bu gece uyuyruz. görüşürüz yine. iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…