slm güzel bebişlerin anneleri.
Kızlar bebeğinize bişeyler öğretmeye çalışıyormusunuz?
Benim oğlum bana gelmek isteyince bana bakıp ağlıyor, tv accayip izliyor, etrafı iyi inceliyor, eline bişey verince tutuyor ama pek incelemiyor hemen ağzına götürüyor, benimle konuşmayı seviyor ve bişey hoşuna gittiğinde kahkahayı basıyor.
Ona bişeyler öğretmek için ne yapmalıyım acaba?
buda benim paşam
Eki Görüntüle 554897
kızlar ya fotoları nasıl atıyosunuz bende ogluşumun fotosunu koyucam bilemedim kii :))
annesi senin oğlan çokkk can yakar söyleyeyim
ıns cıgalır cnm yaa senın masallah ıyı cıkıyo benım 40 50cc anca ılac nıyetıne yanıinşallah çoğalır canım.. benim değişiyor bazen 80 cc bazen 90 cc nebileyim değişiyor ama şimdilik çıkan yetiyor sanırım umarım bir müddet daha idare edebiliirim böyle...
tamam cnm haber verırım yarın alırım ıns msj yazarım sana bende ayakta kolda uyutuyorum zıllıler,,Benimkinin biride almiyor canim ne yapacam bilmem sagipta vermek hic icime sinmiyor.gece uykuda aliyor hemen uyuyor.canim gogus ucundan memnun kalirsan banada haber verirmisin
Cipskolam sende mi tek bakiyorsun. Bende tek bakiyorum bazen bogulacak gibi oluyorum. Esimin isten gelmesini bekliyorum hergun sagolsun bakiyor baya.yardim edecek kimsede yok. Bakici tutsak birsuru para. İsi biraktim ikizler de ayrica masraf istiyor. Allah yardimcimiz olsun
Ben ilk önce prima premium care kullandım. 2 nodan sonrakilerde taşma yaptı. Sonra prima aktif bebeğe geçtim o da aynı kaka yapınca taşıyor. Sonra canbebe confırtdrya geçtim. Koku vs. hissetmedim. Çişi de hiç sızdırmadı. Ama kaka hala aynı, taşıyor. Her kaka yaptığında tüm kıyafetleri değiştiriyorum
Bu bezlerde mi sorun var, benmi yanlış bağlıyorum, kızım mı çok kaka yapıyor anlamadım gitti. Sizde de kaka taşma sorunu var mı? Bu arada kızım 7 kilo, 4-9 kilo için olan 3 no kullanıyorum. Huggies'e iyi diyorlar, bir de onu denerim belki. Onu kullanan var mı?
Nadıde nasılsın cnm kızlar nasıl
yorgunluk..yorgunluk..yorgunluk.. :)) kızlar ve ev işi çok yoruyor.. gerçi sen benden beter durumdasın sanırım..
kızlar uyudu, çayım ve ben karşındayızzz... sen nasılsın, kızçelerin nasıl ??
yorgunluk..yorgunluk..yorgunluk.. :)) kızlar ve ev işi çok yoruyor.. gerçi sen benden beter durumdasın sanırım..
kızlar uyudu, çayım ve ben karşındayızzz... sen nasılsın, kızçelerin nasıl ??
cnm gunduzlerı neden gelmıyosun nete bu arada bende ıst sen hangı semttesın
gündüz pek fırsatım olmuyor. ancak kızlardan birini ayağımda salarken, o da uyumazsam :) ben göztepe deyim. Sen ??
ehh sana yardımcın varkendemı fırsat yok senın kızlar huysumu ben bayrampasadayım
öyle vallahi. biri çok huysuz, hep beni istiyor, uyumuyor, kimsede durmuyor. ben tek bakmayı düşünemiyorum bile. şimdiye kadar 1-1
,5 saati geçmemiştir tek kaldığım. Onda da biri illaki uyuyor..
aaa senın kız anneyı tanıyomu valla benımkıler masallah herkeze gıdıyo ozellıkke şevvalim gulucuk atıyo herkeze cook cılvelı cok resım koysana merka ettım kuzularını
resimlerini koyarın yarın öbürgün.. şimdi yatışa geçiyorum. dün geceyi ayakta geçirdik. inşallah bu gece uyuyruz. görüşürüz yine. iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?