2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya fotoları nasıl atıyosunuz bende ogluşumun fotosunu koyucam bilemedim kii :))

mesaj bölümüne girince hemen üst taraftaki video ikonunun yantarafında olan ikona tıkla ,oradan dosya seç ile devam edersin ,sonra yükleme yaptır , çok anlatamadım galiba

İyi geceler bebekler uyudu ben kaldim. Ben ankarada oturyom annemler mersinde pek gelmek istemiuorlar buraya

İyi geceler bebekler uyudu ben kaldim. Ben ankarada oturyom annemler mersinde pek gelmek istemiuorlar buraya

ayy cnm yaa bayaa u zakmıs ama senın arada rahtlaman lazım nıye gelmıyo annen veya kayınvalıdedemı yok cnm ya Allah sana kolaylık versın bızde yenı uyandık dıger kızım uyuyo

ayy cnm yaa bayaa u zakmıs ama senın arada rahtlaman lazım nıye gelmıyo annen veya kayınvalıdedemı yok cnm ya Allah sana kolaylık versın bızde yenı uyandık dıger kızım uyuyo

Gunaydinlar.ikiside koylerinde mutlu mesutlar bacim. Cok hevesli degller benim cocuklarA bakmaya. Aslinda bu kadar zorlandimi bilseler gelirler ama ben gurur yapiyorum kizilcik serbeti misali

Sagolsun esim dinlendiriyor haftasonu felan . Bebegin birini uyutuyorum birinede esim bakiyor.evimizin yAkininda avm var ipinden kopmus dana gibi ordan oraya girp cikiyorum. Ama tadi olmuyor aklim cocuklarda kaliyor.

Bence molfix primadan daha iyi bizde iz yapmadi ama primaya gore biraz kaba .tercih meselesi bebek nasil rahatsa. Biz hafif oldugundan primada karar kildik

huggies çok kalın kızlar ben ilk oğlumda kullandım ama pek beğenmedim.molfix de saçma sapan bişey geldi bana adi.ben diğerinde de bunda da prima aktif bebek kullanıyorum hem fiyatı normal hem de hiç sorun yaşamadım.kaka çıkıyor evett ama sıvı olduğu için illaki kaçabiliyor arada idare edicez onu bi süre

ben de doğduğundan beri prima premium care kullanıyrum her kakada taşmıyo bazen çok yaparsa taşıyo sadece o da 10 günde 1 kere filan...
biz küçük müyüz acaba yaa hala 6 kilo bile olamadık 5 750 çıktı son kontrolde 2 numaradan 3 numaraya geçicem elimdeki 2 ler bugün yarın biticek....

canım dün doktora gittik doktor gayet ilgiliydi muhtemelen süt alerjisi vardır deyip süt yoğurt peynir ve dana etini yasakladı, yani şimdi ben mesela sütlü tatlıları yani içinde süt olan hiç bir şey yemicem değilmi, neyse gaita testi istedi ama sadece kakada amipe ve gaita mikrobuna bakılmış o dediğin şeylere bakmamışlar gıcık oldum, amip çıkmadı çok şükür, 15 günde 300 gram almış 5550 gram olmuş bana az geldi ama doktor iyi diyo 20 ağustosta doğdu,buarada benden haberler bukadar canım inşallah diyetle hallolur, çok teşekkür ederim canım ilgin için ya, kızlarımız hemen toparlarlar inşallah

bizde 5800 düz canım son kontrolde dr normal diyor bence kiloyu dert etme önemli olan sağlığı

arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı ve içi file değil :44:
. güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz

bebeğim bikaç gündür az emiyor.2-3 dk sonra emiyo sonra ayrılıyo memeden tekrar vermek istediğimde basıyo çığlığı ağlıyo ve almıyo...neden böyle yapıyo acaba ..bu durumu yaşayan var mı...sağıp vermeyi denedim öyle de almadı..çok acıkırsa bikaç dk emiyo sonrası hep aynı..bu durumu yaşayan var mı..neler yapabilirim..son kontrolde 5400dü sütüm var ama emmiyo azalacak diye de endişeleniyorum (

Canım sütün olduğundan eminmisin benim ilk oğlum 5 aylıkken aynı senin anlattığın gibi yapıyodu ben sütüm olduğunu sanıyodum meğerse azalmış.pompayla sağdım yarım çaybardağı süt çıktı birdahada emmedi bıraktı malesef.Şimdiki bebeğimde sağ memeyi güzel alıyo sol memeyi alana kadar ter içinde kalıyorum solda sütüm çokaz.o yüzden emmek istemiyo.Memen yumuşaksa süt azdır benim sol yumuşak sağda elime gelecek şekilde bezeler oluşuyo emince geçiyo.Bence pompayla sütünü kontrol et canım.

arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı ve içi file değil :44:
. güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz

canım primanın mavi paketini al aktif bebek hem fiyatı beyaza göre daha makul hem de kullanışlı.ben 2 senedir öbürüne onu kullanıyorum şimdi yeni sıpaya da kullanıyorum.

canım sütüm var çok şükür sağıyorum 100cc çıkıyo sağdan solda daha az 30-40cc falan yetiyodu bikaç gün öncesine kadar....sağdığım sütü bitiremiyodu zaten en fazla bi öğünde 70cc içiyo..emmeyince göğsün acayip şişiyo ve ağru yapıyo sağıyorum rahatlama için var yanii..neden böyle diş mi dedim yok damaklarına dokunuca rahatsız olmuyo..kulak ağrısı mı dedim biberonla verdim dik tutarak yok yine almadı..ne yapacağımı şaşırdım..sürekli çığlık atıyo sakinleşiyo memeden alınca biraz neden olabilir ???bu arada parmağını da çok emiyo acaba ondan olabilir mi emzik vermek istememe rağmen parmak emmesinden iyidir diye verdim alıyo ..sorun ne anlamadım....geçici bi süreçtir inş.

Canım daha önce de yazdığım gibi bunlar hepimizin başına geliyor sanırım bende de oldu diğer arkadaşlarda da. Geçici bir süreç, bence emmediğinde sütünü sağmaya çalış ki kesilmesin. Benim ki de uykusu varken aç bile olsa kesinlikle meme almıyor, önce uykusunu alacak sonra emecek. İyice acıkmadan kesinlikle emmiyor. Değişik değişik huyları var bu bebelerin

Son düzenleme:
canım primanın mavi paketini al aktif bebek hem fiyatı beyaza göre daha makul hem de kullanışlı.ben 2 senedir öbürüne onu kullanıyorum şimdi yeni sıpaya da kullanıyorum.

valla canım sağol bende öyle yapcam sanırım çok sıkıldım artık molfix diyende var ama prima yine en iyis sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…