resimlerini koyarın yarın öbürgün.. şimdi yatışa geçiyorum. dün geceyi ayakta geçirdik. inşallah bu gece uyuyruz. görüşürüz yine. iyi geceler..
kızlar ya fotoları nasıl atıyosunuz bende ogluşumun fotosunu koyucam bilemedim kii :))
evt tatlkım bende tek bakıyorum malesef Allah yardımcımız olsun cok yorucu uykusuz gecıyo gunler nasıl gecıyo anlamıyorum annen uzukmı cnm ben ıst ot, annem yakın degıl arada bı gelıyo aynen cnm 2 kat mama masrafı 2 kat bes parası babası yetısemıyo zillilere saglıklı olsunlarda bunada sukur edelım ne huysuz bebeler var cnm ya dımı sen nerde ot?
İyi geceler bebekler uyudu ben kaldim. Ben ankarada oturyom annemler mersinde pek gelmek istemiuorlar buraya
ayy cnm yaa bayaa u zakmıs ama senın arada rahtlaman lazım nıye gelmıyo annen veya kayınvalıdedemı yok cnm ya Allah sana kolaylık versın bızde yenı uyandık dıger kızım uyuyo
Bence molfix primadan daha iyi bizde iz yapmadi ama primaya gore biraz kaba .tercih meselesi bebek nasil rahatsa. Biz hafif oldugundan primada karar kildik
Ben ilk önce prima premium care kullandım. 2 nodan sonrakilerde taşma yaptı. Sonra prima aktif bebeğe geçtim o da aynı kaka yapınca taşıyor. Sonra canbebe confırtdrya geçtim. Koku vs. hissetmedim. Çişi de hiç sızdırmadı. Ama kaka hala aynı, taşıyor. Her kaka yaptığında tüm kıyafetleri değiştiriyorum
Bu bezlerde mi sorun var, benmi yanlış bağlıyorum, kızım mı çok kaka yapıyor anlamadım gitti. Sizde de kaka taşma sorunu var mı? Bu arada kızım 7 kilo, 4-9 kilo için olan 3 no kullanıyorum. Huggies'e iyi diyorlar, bir de onu denerim belki. Onu kullanan var mı?
canım valla laktoz intoleransına benziyor.süt intoleransına da.belirtileri benziyor birbirine.en doğru cevabı çocuk gastroenterolojide kaka tahliliyle bulursun.kakada redüktan ve yağ pozitifse laktoz int. diyorlar.benimki de günde 7-8 kez yapmıştı o dönem.kilo alımı yavaştı.bir an önce götür bence çünkü bu laktoz durumu kilo alımını olumsuzz etkiliyor.alerji de olabilir.süt ürünü tükettiğinin ertesi günü mü oluyor bu kanlar?yani birşeye alerjisi olabilir.bana durumu msj at canım mutlaka.biz laktozsuz mama ve anne sütü içiyoruz.16 günde 50 g almıştı o dönemde.düşün 2 günde alması gereken kiloyu 16 günde aldı.o derece yavaşlattı bu meret laktoz int.doğum kilosu çok iyiydi kızımın ama sonra malesef.
ben de doğduğundan beri prima premium care kullanıyrum her kakada taşmıyo bazen çok yaparsa taşıyo sadece o da 10 günde 1 kere filan...
biz küçük müyüz acaba yaa hala 6 kilo bile olamadık 5 750 çıktı son kontrolde 2 numaradan 3 numaraya geçicem elimdeki 2 ler bugün yarın biticek....
bebeğim bikaç gündür az emiyor.2-3 dk sonra emiyo sonra ayrılıyo memeden tekrar vermek istediğimde basıyo çığlığı ağlıyo ve almıyo...neden böyle yapıyo acaba ..bu durumu yaşayan var mı...sağıp vermeyi denedim öyle de almadı..çok acıkırsa bikaç dk emiyo sonrası hep aynı..bu durumu yaşayan var mı..neler yapabilirim..son kontrolde 5400dü sütüm var ama emmiyo azalacak diye de endişeleniyorum(
arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı ve içi file değil :44:
. güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz
Canım sütün olduğundan eminmisin benim ilk oğlum 5 aylıkken aynı senin anlattığın gibi yapıyodu ben sütüm olduğunu sanıyodum meğerse azalmış.pompayla sağdım yarım çaybardağı süt çıktı birdahada emmedi bıraktı malesef.Şimdiki bebeğimde sağ memeyi güzel alıyo sol memeyi alana kadar ter içinde kalıyorum solda sütüm çokaz.o yüzden emmek istemiyo.Memen yumuşaksa süt azdır benim sol yumuşak sağda elime gelecek şekilde bezeler oluşuyo emince geçiyo.Bence pompayla sütünü kontrol et canım.
canım sütüm var çok şükür sağıyorum 100cc çıkıyo sağdan solda daha az 30-40cc falan yetiyodu bikaç gün öncesine kadar....sağdığım sütü bitiremiyodu zaten en fazla bi öğünde 70cc içiyo..emmeyince göğsün acayip şişiyo ve ağru yapıyo sağıyorum rahatlama için var yanii..neden böyle diş mi dedim yok damaklarına dokunuca rahatsız olmuyo..kulak ağrısı mı dedim biberonla verdim dik tutarak yok yine almadı..ne yapacağımı şaşırdım..sürekli çığlık atıyo sakinleşiyo memeden alınca biraz neden olabilir ???bu arada parmağını da çok emiyo acaba ondan olabilir mi emzik vermek istememe rağmen parmak emmesinden iyidir diye verdim alıyo ..sorun ne anlamadım....geçici bi süreçtir inş.
Sakın pes etme mücadeleye devam geçici bir durum bende de oldu, direniyordu emmiyordu sütümü sağıp kaşıkla verdim 2-3 kere. Ben de senin gibi beni bıraktı aç kalacak ne yapacağım diye düşünüyordum ama kandıra kandıra gönlünü yapa yapa emzirdim. Şimdi iyi çok şükür sanırım bebeklerde 4. ay sendromu diye bir şey varmış. Etrafa ilgi artınca emmek istemiyorlarmış ya da kısa süreli emip bırakıyorlarmış. Ben de oğlumu emzirirken ses olmasını istemiyorum konuşmamaya çalışıyorum hemen mememiyi bırakıp dinlemeye geçiyor.
canım primanın mavi paketini al aktif bebek hem fiyatı beyaza göre daha makul hem de kullanışlı.ben 2 senedir öbürüne onu kullanıyorum şimdi yeni sıpaya da kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?