valla ben bi kere denedim yapışkanları bile tutmuyodu daha bağlarken bitene kadar gıcık oldum:)
ben de doğduğundan beri prima premium care kullanıyrum her kakada taşmıyo bazen çok yaparsa taşıyo sadece o da 10 günde 1 kere filan...
biz küçük müyüz acaba yaa hala 6 kilo bile olamadık 5 750 çıktı son kontrolde 2 numaradan 3 numaraya geçicem elimdeki 2 ler bugün yarın biticek....
canım sütüm var çok şükür sağıyorum 100cc çıkıyo sağdan solda daha az 30-40cc falan yetiyodu bikaç gün öncesine kadar....sağdığım sütü bitiremiyodu zaten en fazla bi öğünde 70cc içiyo..emmeyince göğsün acayip şişiyo ve ağru yapıyo sağıyorum rahatlama için var yanii..neden böyle diş mi dedim yok damaklarına dokunuca rahatsız olmuyo..kulak ağrısı mı dedim biberonla verdim dik tutarak yok yine almadı..ne yapacağımı şaşırdım..sürekli çığlık atıyo sakinleşiyo memeden alınca biraz neden olabilir ???bu arada parmağını da çok emiyo acaba ondan olabilir mi emzik vermek istememe rağmen parmak emmesinden iyidir diye verdim alıyo ..sorun ne anlamadım....geçici bi süreçtir inş.
canım dün doktora gittik doktor gayet ilgiliydi muhtemelen süt alerjisi vardır deyip süt yoğurt peynir ve dana etini yasakladı, yani şimdi ben mesela sütlü tatlıları yani içinde süt olan hiç bir şey yemicem değilmi, neyse gaita testi istedi ama sadece kakada amipe ve gaita mikrobuna bakılmış o dediğin şeylere bakmamışlar gıcık oldum, amip çıkmadı çok şükür, 15 günde 300 gram almış 5550 gram olmuş bana az geldi ama doktor iyi diyo 20 ağustosta doğdu,buarada benden haberler bukadar canım inşallah diyetle hallolur, çok teşekkür ederim canım ilgin için ya, kızlarımız hemen toparlarlar inşallah
Bizde bir haftadır böyleyiz hatta burdada yazıyorum kac gündür birde cipskolamin kizcelerinin biri böyle.. Bizimki bayagi düzeldi gibi ama hala uyanikken cogunda emmiyor etrafı incelemek gülücük saçmak daha cazip geliyor ben pamukcuk ihtimaline karsı günde iki uç kere ağzını karbonatli su ile siliyorum bide uykusu gelince sallıyorum uyumasına yakın veriyorum memeyi bide uyanır uyanmaz veriyorum uykuluyken farkına varmıyor ancak oyle oyle emıyor bir hafta oldu..bebeğim bikaç gündür az emiyor.2-3 dk sonra emiyo sonra ayrılıyo memeden tekrar vermek istediğimde basıyo çığlığı ağlıyo ve almıyo...neden böyle yapıyo acaba ..bu durumu yaşayan var mı...sağıp vermeyi denedim öyle de almadı..çok acıkırsa bikaç dk emiyo sonrası hep aynı..bu durumu yaşayan var mı..neler yapabilirim..son kontrolde 5400dü sütüm var ama emmiyo azalacak diye de endişeleniyorum(
meraba arkadaşlar. benşm oğlumun poposu hep kızarıyo, nasıl geçircem bilemedim bez olarak premium care kullanıyoruz, bi ara huggies kullandım ama çişi kaçırmasından dolayı 1 paket bitmeden premiumcare e geri döndüm. ıslak mendil, unibaby, hugggies, prima, nivea karışık kullanıyorum. krem de sebamedin pişik kremini ve bebek kremini kullanıyorum ama kızarıklık geçmiyo. önerebileceğiniz pişik kremi var mı acaba?
arkadaşlar yaa..bebişim bi yattı mı 5-6 saat uyuyor ben de hiç ellemiyorum ama acaba hata mı yapıyorum arada uyandırmalı mıyım ya da uyku arasında biberonu versem mi bilemedim..3 ay 3 günlüğüz bu arada..
meraba arkadaşlar. benşm oğlumun poposu hep kızarıyo, nasıl geçircem bilemedim bez olarak premium care kullanıyoruz, bi ara huggies kullandım ama çişi kaçırmasından dolayı 1 paket bitmeden premiumcare e geri döndüm. ıslak mendil, unibaby, hugggies, prima, nivea karışık kullanıyorum. krem de sebamedin pişik kremini ve bebek kremini kullanıyorum ama kızarıklık geçmiyo. önerebileceğiniz pişik kremi var mı acaba?
maşallah aynı kayınvaliden.gözler onun anası,burnu kaynananın teyzesi,kulakları teyzesinin teyzesihakkaten hep kendi sülalaesine benzeten kayınvalide seninki miydi canım ?
Canim Msjin icin tsk ederim benim msjlarim 100 olmadıgı icin özelden Msj atamiyormusum :))
Bilgi verdigin icin cok sagol canim iyiki sormadan almaya kalkismamisim sanırım avent yada medelanin tekli elektriklisini alacam aynı fiyat hemen hemen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?