2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de primaya dönüş yapayım en iyisi..
Sizin kilo normal canım. 3. Ay kız tr ortalaması 5800 dedi doktor. Bizimki biraz fazla aslında.

canım gaz ya da şişknlik oluyor mu emdikten sonra?bu dediklerin 2 aydır bizde var.laktoz intoleransı dendi.kakası da mukuslandı.meğer laktoz ağırlıklı ilk sütten oluyormuş.şişiriyor kızımı ve sancı yapıyor.aynı seninki gibi emmek istiyor ama ağlayarak 5 dk sonra bırakıyor.sıkıyorum sütüm de fışkırıyor.peki pamukcuk vb var mı

canım o kaka tahlilini her yer yapmıyor.benim özel hastanede yapmıyordu.araştırma hast.de yaptırdık.çocuk gastroenterolojide.canım süt içeren birçok şeyi hatta keke-pasta-bisküvi de yemiyeceksin emdiği sürece.ama laktoz intoleransına baktır bence.

Bizde bir haftadır böyleyiz hatta burdada yazıyorum kac gündür birde cipskolamin kizcelerinin biri böyle.. Bizimki bayagi düzeldi gibi ama hala uyanikken cogunda emmiyor etrafı incelemek gülücük saçmak daha cazip geliyor ben pamukcuk ihtimaline karsı günde iki uç kere ağzını karbonatli su ile siliyorum bide uykusu gelince sallıyorum uyumasına yakın veriyorum memeyi bide uyanır uyanmaz veriyorum uykuluyken farkına varmıyor ancak oyle oyle emıyor bir hafta oldu..

meraba arkadaşlar. benşm oğlumun poposu hep kızarıyo, nasıl geçircem bilemedim bez olarak premium care kullanıyoruz, bi ara huggies kullandım ama çişi kaçırmasından dolayı 1 paket bitmeden premiumcare e geri döndüm. ıslak mendil, unibaby, hugggies, prima, nivea karışık kullanıyorum. krem de sebamedin pişik kremini ve bebek kremini kullanıyorum ama kızarıklık geçmiyo. önerebileceğiniz pişik kremi var mı acaba?

canım biz hametan kullanıyoruz dr önerdi çok memnunum..

arkadaşlar yaa..bebişim bi yattı mı 5-6 saat uyuyor ben de hiç ellemiyorum ama acaba hata mı yapıyorum arada uyandırmalı mıyım ya da uyku arasında biberonu versem mi bilemedim..3 ay 3 günlüğüz bu arada..

maaşallah bebişine.. imrendim vallahi..benim kızlarım daha hiç bu kadar uyumadı

Bizim dr 4 saatte bir mutlaka beslememizi söyledi. Kan şekerleri düşermiş. Ben uyuyor olsalarda veriyorum. gece mama içerken uyanmıyorlar ama gündüz uyanabiliyorlar, tekrar uyutuyorum.

işte bu da benim minik kızım teyzeleri, buraya eklicem diye uyurken çektim :)

ana-kız resmimizi de albüme koydum isteyenleri arkadaşım olarak eklerim,

hadi ii gecelerrr

Son düzenleme:

Canim ben dogduklarindan beri hic birsey surmuyorum sicak su pamukla temizleyip kurulayip baya bir zeytinyagi suruyorum. Hic pisik olmadi hemde zeytinyagindan dolayi kaka yada idrar poposuna fazla yapismadi

merhaba , bende 17 agustosta dogum yapmistim. oglum tam 3 ayini doldurdu.
bu zamana kadar 4 tip bebek bezi markasi denedim. ilk dogdugunda prima premium care kullandik 1 paket - yeni dogan.
sonra prima maviye gectik. daha sonra huggy gold aldim. son olarak bimden jony .. diye bir bez var onu aldim. ureticisi evyap.

degerlendirmelerim , en iyisi kesinlikle prima premium care. yeni doganlarda tek gecerim. kakayi gercekten emiyor.
prima active baby acikcasi cok basarili gelmedi bana. bebegimin poposuna cok yapisiyordu ve kokulu olmasindan hic hoslanmadim. bebek malzemelerinde kokuya gerek yok bence. ve bezin rengi mavi. kakanin rengini kontrol etmek kolay olmuyordu.
Huggy gold , prima active babyden daha iyi geldi bana. en azindan yuzeyi beyaz ve kokusuz. fiyat olarak prima active babyden yuksek ama premium care den dusuk.

bimden aldigim bez enteresan ama gayet basarili. kokusus. rengi beyaz. cisi guzel emuiyor. bugune kadar hic tasma yapmadi. ama huggy olsun prima active olsun cisi yanlardna yada yuzeyden sizdiriyordu. kaka sizdirmazliginda da henuz bir sorunla karsilasmadim ama bebegim cok sivi bir kaka henuz yapmadi, yapinca test yapmis olucam. digerlerinden genelde kaka eger yogunsa sizma olmustu.
bimden aldigim bez 8-18 kg icin ama diger muadillerine gore kucuk. oglum 8 kg ve anca tam oluyor.
sonuc olarak, SIK SIk degistiriyorsaniz bezi, gunduzleri mesela bimden almanizi tavsiye ederim. 13 ya da 14 tl / 44 tane var icinde.
uzun sure bez degistiremeyecekseniz, huggy goldu tavsiye ederim, premium care`de tabiki...

Not: oglum dogdugunda en fazla 3-4 hafta boyunca pisik kremi kullandim. su anda hic kullanmiyorum. hametan krem almistik , tek gecerim.

canım bepanten krem kullan cok iyi geliyor

yorucu bir haftasonundan sonra herkese günaydın,

prima 4 numara konuşulmuş. valla her satırını okudukça içim acıdı çünkü 4 numaradan 4 tane var elime ne yapıcam bilmiyorum. burda çok kötülenmiş, bilsem öyle almazdım valla. hayır götürüp değiştireyim desem kim alır ki, internetten almıştım. primanın mavisini 1 paket kullanmıştım yenidoğan olanını ama pişik yapmıştı. e napıcam şimdi ben?:44:

maşallah aynı kayınvaliden.gözler onun anası,burnu kaynananın teyzesi,kulakları teyzesinin teyzesi hakkaten hep kendi sülalaesine benzeten kayınvalide seninki miydi canım ?

Aynen benimki Bazen arkadaşlarım bana da benzetecek oluyor,azarlıyor kadın milleti

Medela alma bence,emiş gücü düşüyor zamanla ve çok gürültülü.Medeladan sonra avent kullananlardanım,çok memnunum...

Günaydınlar herkese...
Geçmişi okuyup anca gelebildim,haftasonu çeneniz düşmüş ayol,oku oku bitmedi...
Birsürü resim koyulmuş,hepsine kocaman kocaman maşallah,tek tek alıntı yapamıyorum ,işyerindeyim.Çok cin bakışlı hepsi de,bayıldım,sağlıklı ve mutlu bir ömür sürerler inşallah...

Bu arada söylemeden geçemiycem ; ikiz annelerine allah sabır versin valla,işiniz çok zor,biz bir taneyi zaptedemiyoruz,takdir ediyorum gerçekten hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…