arkadaşlar yaa..bebişim bi yattı mı 5-6 saat uyuyor ben de hiç ellemiyorum ama acaba hata mı yapıyorum arada uyandırmalı mıyım ya da uyku arasında biberonu versem mi bilemedim..3 ay 3 günlüğüz bu arada..
meraba arkadaşlar. benşm oğlumun poposu hep kızarıyo, nasıl geçircem bilemedim bez olarak premium care kullanıyoruz, bi ara huggies kullandım ama çişi kaçırmasından dolayı 1 paket bitmeden premiumcare e geri döndüm. ıslak mendil, unibaby, hugggies, prima, nivea karışık kullanıyorum. krem de sebamedin pişik kremini ve bebek kremini kullanıyorum ama kızarıklık geçmiyo. önerebileceğiniz pişik kremi var mı acaba?
Eki Görüntüle 556309
işte bu da benim minik kızım teyzeleri, buraya eklicem diye uyurken çektim :)
ana-kız resmimizi de albüme koydum isteyenleri arkadaşım olarak eklerim,
hadi ii gecelerrr
kizlarr imdaatt
haftasonu benim sipalar kudurdu kudurdu
canima okudular
onlar bagirdikca bir de kocanin surati asildi
yani evde 3 bebek vardi anlayacaginiz
bebelerin dis cikardiklarini dusunuyorum olabilir mi acaba
damaklari sis huysuzluk had safhada tukuruk maksimumda
bir de dr un verdigi demir ilacini iki gun kullandim mahvetti bebeleri onu da kestim
ayy ne kadar sismisimm yahu
sizlerde haberler nasil ?
kizlarr imdaatt
haftasonu benim sipalar kudurdu kudurdu
canima okudular
onlar bagirdikca bir de kocanin surati asildi
yani evde 3 bebek vardi anlayacaginiz
bebelerin dis cikardiklarini dusunuyorum olabilir mi acaba
damaklari sis huysuzluk had safhada tukuruk maksimumda
bir de dr un verdigi demir ilacini iki gun kullandim mahvetti bebeleri onu da kestim
ayy ne kadar sismisimm yahu
sizlerde haberler nasil ?
Maşallah ya bende birgun buradan bu soruyu sormak istiyorum hemde çok istiyorum
Bebe gece bile 2saatte bi mutlaka uyanıyor 3saat kesintisiz uykum olmadı daha
Doğum Sonrası Saç Dökülmesi
el emeği değil, copy/paste
Biz de haftasonu bi dışarı çıkalım dedik,dışarı dediğim ev gezmesi.Arabayı hiç sevmiyor zaten,bir de başka bir eve gidince başlıyor ağlamaya.Ağzını bir açıyor,son ses ağlıyor...Zorla uyuttum,uyanınca biraz kendine geldi cadı...
okurken dejavu oluyorum
diş konusunu bilemem, bazı bebekler erkenden başlarmış ama bildiğim bir şey var ki bu ay tükürük bezleri oluştuğu için normal bir durum, huysuzluk hep var bu serserilerdehadi bunlar bebek, laftan sözden anlamazlar, tek iletişim yolları ağlamak, peki koca bebeklerimize ne demeli, ayyy benim kocamın lohusalığı da hala bitmedi tabi onlar doğurdu, onlar besliyor, temizliyor, 7/24 onlar ilgileniyor ya
yorucu bir haftasonundan sonra herkese günaydın,
prima 4 numara konuşulmuş. valla her satırını okudukça içim acıdı çünkü 4 numaradan 4 tane var elime ne yapıcam bilmiyorum. burda çok kötülenmiş, bilsem öyle almazdım valla. hayır götürüp değiştireyim desem kim alır ki, internetten almıştım. primanın mavisini 1 paket kullanmıştım yenidoğan olanını ama pişik yapmıştı. e napıcam şimdi ben?:44:
2saatte şanslı günümse yoksa saat başı kalkar paşa birde gece uykuya 12de dalıp sabah erkenden kalkar, gündüzde kucakta ve memede uyur sırtı yere gelince anında gözlerini koca koca açar
canım ya doymuyor olabilir mi,çok kusuyordu senin bebeğin de değil mi.bizimkinin gece kusması bitti çok şükür uyku süresi artınca.gece beslenmesine mama takviyesi filan mı yapsan?ya da bi dr a danışsan yazık sana uykusuz çok zor.
Bebeklere bunlar baksa ne olur bilemiyorumhaftasonu bir ara kizi doyurdum koydum salincagina uyuyor dedim ki miziklarsa emzigi veriver
oglana sor bela biberonu tutturdum icerden kiz bagiriyor ama ses gitgide arttiyor
neyse biberonu cikarttim oglani koydum bebe bagirmaya basladi tabii agzindan biberonu cikartinca
iceri bir gittim kiz salincakta katilacak benimki de ayakta kiza bakiyor emzigi vermek falan yok
kiza emzigi verdim sustu garibim
Bebeklere bunlar baksa ne olur bilemiyorum
aglamaktan katilirlar kesin canim
daha bebeler iki aylikti
kizcemi icerde uyutmaya calisiyorum
oglanda gorumcemle esimin yaninda
neyse oglan da agliyor
kizi uyuttum gittim ne goruyim
susturamamislar birakmislar kanepenin ustune bebe tepiniyor aglaya aglaya
bunlar da tv izliyor
bari kucagina alsaydin diyince susmuyor bu napiyim dediydi
benim napacagina dair muhtsem bir cumlem vardi da onu desem bosanma sebebi olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?